sevgilimle birşeyler yaşadık öpüşme falan sonra göğüslerimi elledi öpmeye başladı falan biraz ileri gittik .neyse seviştik gibi işte .o anda birşey demedi ben çektim kendimi ileri gitmesini istemedim .neyse sonra bana dedi senin göğüslerin çok yumuşak falan .bende dedim ne alaka yook ölesine dedim dedi .bende taktım kafayı .görüşmek istemiyorum onla .çok gücüme gitti .
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani çok yumuşak daha önce elleyen olmuş mu demek istedi yoksa senin etin yumuşak bu yaşta bu kadar yumuşak olan ilerde sarkar mı demek istedi onu anlayamadım.
06 Yorumla
Soran+1 yılikinci dediğini demek istedi çünkü daha önce elletmediğimi iyi biliyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman ayrılınacak bir durum yok. Git daha sertini bul o zaman sen elleye elleye yumuşat ol trip at biraz gönlünü alır olay biter derim :)
Soran+1 yılbilmem ben çok kırıldım öyle abarttığı gibi değil ya normal yani büyütlcek birşey değil ama neden böle dedi anlamadım salak herif
Cevap sahibi+1 yılben nedenini söyleyim o zaman sen kendini geri çekince onun bir şeyinden yada yaptığı bir şeyden tiksinip hayır demiş olabileceğini düşünmüş. O da böyleyse altta kalmıyım diye demiş olmalı. Bir erkeğe süpersin de sen de öylesin der bir şey demezsen ama süper olsan da susar yada o da bir bahane bulur falan.
Soran+1 yılhmm olabilir haklısın bak .ben çektim kendimi onun dediklerini yapmadım kötü oldum istediğini yapsak en iyi olucaz tüküreyim bu erkeğin azğına yaa
Cevap sahibi+1 yılBence tam öyle değil sen onun vucudundan tiksindin de kendini geri çekiosun sanmış o da ben de sana bayılmadım olmak istemiş. Yani öyle bir mesaj vermek istemiş. Beğenmediğinden değil aslında yani.
En İyi Cevaplar
allah için ya ne var bunda gucune gtcek . hanı gogsume dokunması gucume gttı acaba sevmıo mu gbı bısıy sorsan anlarm da saçma..
10 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar o kadar göğüs avuçladım, taş gibisini görmedim. Hepsi pamuk gibi yumuşacıktı.
Basit basit şeyleri kafanıza takıyorsunuz.016 Yorumla
Soran+1 yılolsun öyle demesi kötü .öle olsa bile .taş giibiymiş bir kız arkadaşıma sordum o öyle dedi
- +1 yıl
Senin işin zor. Her şeyi problem edersen bu hayat geçmez.
Soran+1 yıliyide beni fiziken beğenmiyorsa onu ne yapayım ben istemiyorum gitsin soğuttu kendinden halbuki herkes beğenir güzel kızım boylu polsu ama işte yaranamıyorsun
- +1 yıl
O zaman bu güzelliğinin değerini bilen insanlar beraber ol.
Soran+1 yılöle yapıcam zaten
- +1 yıl
Hadi göreyim seni.
Soran+1 yılbide benden büyük 9 yaş kendi bilir gitsin bulsun benim gibi .sert memeli bulsun pislik
- +1 yıl
Bak sen şuna. Değerini bilememiş senin. Güzelden anlamaz insanlarla ne işin var senin?
:)
Soran+1 yılne bileyim olgun diye seçtim kıymetimi bilir diye şuna bak .sanki çok önemli birşey .milletin memesi bile yok sevgilileri bayılıyor benim göğüslerimi arkadaşlarım hep beğenir özenirdi zaten ama hiç ilşkim olmadı daha önce ilk defa oldu işte o yüzden bilemiyorum kimse yumuşak falan demedi daha doğrusu dokunmadılar ki ne diyecekler
- +1 yıl
Olgunluk yaşta değil, akıldadır. Seçimleri daha dikkatli yap bundan sonra.
Herkes iyi göğüsten anlamaz. Senin şansızlığına denk gelmiş.
Soran+1 yılya bir kızla çıkmıştı kızı gördüm çok çirkindi ve yaşlıydı küçük göğüslü dikkat ettim sanırım onun göğüsleri küçük ve sert sonra benle çıktı ya karşılatırdı benimki yumuşak geldi sanırım iriliğinden dolayı .küçük meme zaten sert olur e öyle olcak tabi gelişmemiş neresi yumuşak olsun meme yok ki
- +1 yıl
Bak sen şu adi insana. Seni nasıl başka insanlarla karşılaştırabilir?
Hemen ayrıl canım o adiden.
Soran+1 yılayılrdım bile yaa açmam bidaha arayınca istemiyorum .gitsin bulsun onlara yakışır anca zaten
- +1 yıl
Sana da bu yakışırdı, kutlarım.
Soran+1 yıltabikide beni beğenmeyen adamla ne işim var
- +1 yıl
Haklısın.
Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı. nerden bulursaniz bu tarz gerizekalilari
06 Yorumla
Soran+1 yılne bileyim denk geldi işte aptal herif sanki kendi mükemmel
Soran+1 yılevet ederim tabi çok seviyorum ama bu lafı bitirdi beni
Soran+1 yılistanbul .bana attığı kazığı unutamam .ne biçim insana denk geldim sonradan kırdı pot toparlamaya çalışıyor .alışmış moruk karılarla takılmaya işte
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
haı göğüslerin yumuşak olunca noluyorki :D taş gibi dememiş diyemi bozuldun :D
135 Yorumla
Soran+1 yılya ben fikrini sormadım ki öyle deyiverdi .zaten iri göğüslerim onun için sanırım küçükler gibi sepsert değil onu sorun etti öyle dedi
Soran+1 yılyoo küçükler daha iyiyimiş öyle dedi
Soran+1 yılevet bende öyle dedim susuyor falan salak ya sinirimi bozdu bidaha konuşmayacam istemiyorum onu şeytan görsün yüzünü bitti benim için
Soran+1 yıldedim zaten kızdı bide bana o lafa
Soran+1 yılhee dedim tabi altta kalırmyıyım ben .söyledim .küçük değil mi senin ki dedim daha büyük olması gerekmez miydi ben öyle düşünmüştüm dedim ama kızdım ne yapayım yoksa söylemezdim .meğer bunun ki ortaymış öyle büyük değilmiş takıntısı varmış bozuldu
Soran+1 yılhee o kaşındı banane .gerçi ben büyük olup olmadığını anlamam çünkü gördüğüm ilkti ama yinede söyledim merğersem takıntısı varmış çok bozuldu .o bana hakaret ederken iyiydi öpüşürken koklaşırken birşey demiyor istiyorum diyor sonra böle demesi kötü birşeydi aldı cevabını ama
Soran+1 yılevet haklısın .büyük göğüs kadınsı duruyor tabikide öyle olmasa millet silikon ameliyatı yaptırmaz sürekli .
Soran+1 yılya benim anlayamadığım şey insanlar sürekli güzel der benim için bu adam bunu dedi insan sinir oluyor
Soran+1 yılya ben menken fiziği gibi fiziğim çok çok uzun değilim 1.72 boyum adamında boyu uzun ama .hoşlandığını hatta sevdiğini söylüyordu ben nerden bileyim
Soran+1 yılatmıyorum valla öyle zaten egom sarsıldı belkide amacı buydu it herifin
- +1 yıl
Bende atıyorsun demiyorum 1.72 boy Manken gibi fizik büyük göğüsleri olan bir kız düşündüğümde içimde bir kıpırdanma oluyor, bu yüzden beni de yoldan cıkarma diyorum :) Ewt itliğine söylemiş olabilir, güzek kızların egosu tavan yapmış olduğundan genelde ufak tefek kusurlar bulmak işi bilen erkeklerin yaptığı bişeydir :)
Soran+1 yılişi bildiği kesin.çok deneyimi olmuş şimdiye kadar .ben fiziğimden memnunum monica bellucciye benzetiolar zaten beni valla abartmıyorum
Soran+1 yılresim koymam zaten buraya güvenmiyorum bu siteye ama anlattığım gibiyim .herkes beğenir ama ben bu adama taktım bide bu lafı söylemesiüzdü beni zaten ilk tecrübemdi kötü oldu böle olması
Soran+1 yılyok iilişkiye girmedik tam anlamıyla sevişme olmadı .azcık birşeyler dokunma falan filan ben geri çekildim zaten ama işte bazı dokunmalar falan oldu tabi
Soran+1 yılyok gitmedim burdayım yaa ben .ben bu adama çok sinir oluyorum zaten evlenme falan niyetide yok sanırım yedi beni pislik herif bende benle evlencek diye salak gibi gittim izin verdim bazı şeylere pişman oldum şimdi bide laf yedim
Soran+1 yılselam yaa hayır misafir gelmişti o yüzden yazamadım
Soran+1 yılburdayım
+1 yılsen de ona penisin küçük de ;).. Kendini seks objesi görme hemde.. Göğüslerin yumusak dedi diye insan nasıl görsmek istemez
15 Yorumla
Soran+1 yılbanane bıraktım bile .nie öyle diyor
- +1 yıl
Sıradaki sevgilin de aynı şeyi derse
Soran+1 yıldemez adam gibi birini bulucam
- +1 yıl
demek ki seni cinsellik için kullandı anlasılan
Soran+1 yılbilmiorum kullandı sayılmaz ki pek birşey yaşamadım .yani ufak tefek şeyler önemsiz .kullanıcaktı ama bıraksaydım bie hep cinsellikle ilgili şeyler istiyor koca adamım sağlıklı biriyim diyor tabikide ilşkide cinsellik olucak diyor
+1 yıldaha bu aşamada göğüslerine yumuşak diyen yaşlandığında napar kimbilir anlamıyorum neden bu tip insanlarla ilişkiyi bu kadar ilerletiyosunuz..s
01 Yorumla
Soran+1 yılonla yaşlanmıycam zaten .öle bir erdim yok .ben nerden biliyim böle biri olduğunu ben beni seviyor sandım
iğrenç insanlarla nasıl birlikte olursun..ayrıl gitsin..resmen sana ... demiş
012 Yorumla
Soran+1 yılhayır öyle demedi göğsün yumuşak dedi
Soran+1 yılellettim sevgilim sonuçta
Soran+1 yılilk sevgilimdi hem sanane
Soran+1 yılikicniye toptan vericem sanane
Soran+1 yılolmaz göğüslerim yumuşakmış kimseyi istemiorum
Soran+1 yılya git işine yaa
+1 yılya böle kıroları nerden buluyorsnuz ve bu kadar ileri gideblyrsunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılbenim salaklığım
- +1 yıl
nyse akıllanmışsındır.
Soran+1 yılsevdim öpüştüm sanane alla alla seni ilgilendirmez
- +1 yıl
vay be mdem burda nden anlatıyorsun insanlara yok arkadaş ya iyş olmuş sana bee az bile olmuş
sende küçük de :DDDDDDDDD
014 Yorumla
Soran+1 yılküçük zaten dedim bile
Soran+1 yıldemezdim ama sinir etmek için dedim zaten sanırım takıntısı varmış çok bozuldu
Soran+1 yıliyi yaptım banane o beni kırarken iyiydi .aldı cevabını bide kızmış öyle diyor mesaj atıyor bana salak
Soran+1 yılaptal yaa insanı sinir ediyolar .hiç karşımdaki kız üzülür mü üzülmez mi umrunda değil .bende onun en hassas noktasından vurdum ama
Soran+1 yılcanını yakmak için dedim bide kızıyor madem kızıcaksın lafı söyletme yani o zaman eleştirken birini fiziksel özelliğini niye eleştiriyorsun bende öyle dedim ders olsun kendini mükemmek sanıyor
Soran+1 yılbırakmasın ben bıraktım bile bidaha yumuşak mumuşak hiç göremeyecek
Soran+1 yılinsan sinir oluyor ya sen tut birinle ilk defa yakınlaş bunu desin sana ne bahtsızım ben yaa
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgerzek herif daha önce ellettin demeye getirmiş bence
07 Yorumla
Soran+1 yılyok yaa elletmedim bilior ilk kendi ellediğini
Cevap sahibi+1 yılbana göre bu söyledigi böylede anlaşılabılir saçmalamış yumuşakmı peki
Soran+1 yılne bilim meme işte başka memeye dokunmadım ki kendikimdekinden başka .yumuşak olmaz mı zaten göğüs
Cevap sahibi+1 yılolur tabi ama sen intikamını almak istiyorsan bir daha ki sefere elini onun şeyine at ve bunun daha sert olması gerekmezmi tatlım diye sor ne yaptığını anlasın
Soran+1 yılaman uğraşamam salakla .bende senin şeyin küçük sanırım daha büyük olması gerekmezmiydi dedim ama tabi bana böle dedikten sonra kızmış öyle diyor bana derken iyiydi ama
Cevap sahibi+1 yılölçün cok büyükse ona biraz yumuşak gelmiştir sorun yapma kırıldığını söyle ama
Soran+1 yılçok büyük değil 90 yani kiloma göre büyük gözüküyor tabi .genelde küçük göğüslü kızlar benimki ortalamanın üstünde ne bileyim ben yumuşak ne demek anlamadım zaten yumuşak olur gergin olması gerekiyormuş ee ne yapalım yani zaten masaj yapmaya başladım yağla sıkılaştırıyormuş ama öyle abarttığı gibi kötü değil asla ben biliorum kendimi ama yinede sinir oldum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu yaşta bu tecrübe tebrik ediyorum gerçekten!
21 Yorumla
Soran+1 yılsanane yaa
hahahha :D taktığın şeye bak baktığın şeye bak :D
115 Yorumla
Soran+1 yılsinir oldum
Soran+1 yılhehe
Soran+1 yılbanane konuşmuyorum zaten adamın niyeti ciddi değil sanırım istekleri fazla banane uğraşamam onla
Soran+1 yılöle yol verdim bile .zaten sonunu göremiyorum adam sürekli cinsellik yaşamak istiyor bıktım
Soran+1 yılo doymaz adam pis herif .nefret ediyorum ondan .hala birşeyler istiyor benden o laftan sonra rüyasında görür beni artık
Soran+1 yılhayır yaşamadım dedim yaa birazcık birşeyler geçti birleşme olmadı böle yüzeysel yaşamak istedi ben istemedim zarar vermem diyor bekaretine yinede sevieşlim yok kalsın dedim banane yaa aynı şey zaten benim için yaptığım şundan bile çok pişmanım
Soran+1 yılya kız istemiyorsa erkek birşey yapamaz ki .ama bilmiorum yaa adama hiç güvenmiyorum artık bidaha buluşmam .
Soran+1 yılbencede öyle yapar ne uğraşıcak benle dolu kız var sırada bekleyen
erkekler sert sever askım
07 Yorumla
Soran+1 yılküçücük göğüsler sert olur senin aşkın nerden oluyorum bu arada lezbiyenmisin git işine
Soran+1 yılsert olması için önce ortada meme olması gerek meme yok ki zaten sert olsa ne olur erkektede var okadar
Soran+1 yılüff bırak canım yaa kız kendini gösteriyor burda güya işte kendi halinde eğlensin boşver en büyük o
+1 yıl25-29 yani öyle mi
25 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşındayım ne var
- +1 yıl
Hiç sanmıyorum
Soran+1 yılüff git bee zaten sinirim bozuk inanmıyorsan yazma
- +1 yıl
Sakin ol sıdıka
Soran+1 yılsensin o salak
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrılma sudan sebep için
01 Yorumla
Soran+1 yılsudan mı ?gururum incindi