büyük göğüslüyüm çevremdeki kızlarla yan yana gelince özellikle çok bariz bir fark var.ince biriyim ayrıca ama göğüslerim büyük o yüzden zayıfla demeyin.dekoltede kullanmam göğüste ama herkes göğüslerimden bahsediyor ve sanki bana bayan memeymişim gibi davranıyorlar.erkeklerde kızlarda aynı tutumda.ciddi cevaplar istiyorum bildiğiniz iyi bir küçük gösteren sütyen var mı?en yakın arkadaşımın sevgilisinin bile kış günü üstümdeki monttan göğüs büyüklüğümü fark edip arkadaşıma söylemiş olması çok can sıkıcı.
Cevabın nedir?
Büyük derken anladığım kadarıyla göğüslerin 95 C ve üzeridir ya da 100 beden kullanıyor olabilirsin. Şimdi şöyle bir durum var ben sana iki örnek vereyim, 95 C sutyen kullanan bir kızın göğüs ölçüleri aynı ebatta ama daha küçük bedende 90 D ye denk gelir. Ama 90 D kullanıp da 95 C takarsan memelerine tam oturur orada bir sorun olmaz ama sutyenin arkadan uzama yapar en az 3 en fazla 5 cm uzar. Hangi beden ve hangi cu ölçüsü kullanıyorsan eğer o beden ve cup'un bir beden küçüğünün bir sonrakini kullanmalısın. Bu şekilde sutyenin daha küçük görünecek ve bu da göğüslerini toplayacaktır. Örneğin:
95 C ise 90 D
90 B ise 85 C
85 C ise 80 D
Bir sutyenin bedeni büyüdükçe cup ölçüleri de ona bağlı olarak orantılı büyür, mesela 90 C nin bir beden büyüğü 95 B'dir. Ama meme ölçüleri ise eşittir. Sutyenin beden ölçüsüyle meme büyüklüğü arasında doğrudan ilişki YOKTUR, Sadece cup ölçülerinin belirlenmesinde yardımcı olur. Umarım bilgiler işina yarar, Saygılarımla...012 Yorumla
Soran+1 yıl100 beden-95beden sırt ölçüsüdür sütyende 75-e sütyenim var mesela benim.
Soran+1 yılevet 80 d var bu yüzden
Soran+1 yıl73 e ya da 80 d
Soran+1 yılresimdeki gibi fakat benim göğüslerim küçük mü
Soran+1 yılanlamadım.
Soran+1 yılbir alt beden kullanırsan göğüslerim taşar ve daha çok dikkat çeker.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. 106 göğüs mü ? Cevaplardan okudum şoook oldum o__O Sen ideal kadınsın yahu :) link
Antik kadın figürlerinde kadın böyle resmedilirdi. Çözüme gelirsek, utanmak yerine kadınsı durursan erkekler kuyruk olur. Dekolte giyinmek istemezsin saygım var ama saklamanın anlamı yok. Neticede bu Allah vergisi, millet silikon taktırıp sahip olmaya çalışıyor en nihayetinde.
Şimdi örteyim demenle poposuna kazak bağlayan kızlar gibi yapmış olacaksın.02 Yorumla
Soran+1 yılverdiğin linki göremiyorum fakat biliyorum benimle başka açıdan ilgilenen insanlar olduğunu bu yüzden mesafeli yaklaşıyorum erkeklere.
- +1 yıl
Başka açıdan derken eninde sonunda ve umuyorum bir erkekle çıkacaksın ve kısmetse de evleneceksin. Başka açıdan ilgilenenlerden kurtulmak istiyorsan ciddi bir ilişkinin olmasını öneririm. O "başka açıdan bakan" lar hep etrafında olacak, öğretmenin, müdürün, patronun, iş arkadaşın, okul arkadaşın seni tanımadan yada tanıdıktan sonra ara ara başka açıdan seni düşünecekler. Kadın olmanın büyük ağırlığı maalesef. Tabii bunları iyi bir akıl hocası kadınla atlatabilirsin:mantıklı bir kadın yada annen.
benm ev arkadaşımda da aynı sıkıntı vardı. sırt ağrıları yapmaya başlamıştı son zamanlarda. geçen yıl ameliyat oldu küçülttürdü. hatta bir operasyonla tam küçültülemedi 2 defa ameliyat oldu. şimdi çok memnun. bence sen de düşün bunu
25 Yorumla
Soran+1 yılama çocuk emzirmek zor o zaman.
Soran+1 yılbıçak altına yatmaya korkmaktan vazgeçersem düşünebilirim
Soran+1 yılteşekkür ederim.
- 15 Yorumla
Soran+1 yılkullandın mı
Soran+1 yılküçük gösterse en azından bir beden o bile yeter.
Soran+1 yılteşekkürler.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
33Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. katy perry de okul zamanında çok büyük belli oluyor sıkıcı durum demiş o zamanlar ama şimdi öyle olduğu için memnun yani çok fazla küçük olmasından orta yada büyük olması kötü değil sadece zayıf oldugun için çok fazla belli oluyordur zamanla kilo alırsan o fark kapanır
04 Yorumla
Soran+1 yılben kiloma dikkat ederim.
Soran+1 yıl1.72 boyum 57 kilom
- +1 yıl
15 sayı fark var çok iyi kilon tabiki ince yapılıysan göğüsler daha çok dikkat çeker ama ileriki zamanla insanlar sana daha çok saygı duyar buna emin olabilirsin heleki üniversite okuyorsan okul bitince çalışacaksın iş bulmaya gidince hangi işte çalışırsan ilk aday sen olursun ve hemen işe almak isterler bankada bile işe alırlar torpil olmadan mesela trafik polisi erkek olursa ceza kesmez kırmızı ışıkta geçsen bile
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkızılderililer sana ulu manitu derdi.
burada ulu manita :)
rahatsız olmamayı öğrenirsen sorun kalmaz.
yorumları okudum.
ne burada ne başka yerde çözüm bulamazsın.
ameliyat falan olma sakın.
neşter orjinalliğini bozar. memnun kalmazsın.
yapacağın en önemli şey sarkmasını önlemeye çalışmak olmalı.
asıl düşünmen ve sorman gerekende bu olmalıydı.
air - bag iyi bir bişeydir, hayat kurtarır :)22 Yorumla
Soran+1 yılgörüntünün güzel olması değil önemli olan mesela yazın bikini giyiyosun fiziğinde müsait ama göğüsler o büyük göğüslere bikini bulmak ölüm her an açıldı mı derdi var ayrıca sonra 36 beden giyeceğin bir elbiseyi büyük beden alman gerekiyor ve o da vücudunun geri kalanına uymuyor ayrıca çevrendekiler sürekli ön yargıyla yaklaşıyor vs.
Cevap sahibi+1 yılorası deniz.tatil beldesi. açılmasa da bakacaklar.
bikini giymesen de bakacaklar.
dedim ya rahatsız olmamayı öğreneceksin.
büyük beden alacan.diğer tarafları daraltacan.
hazır giyim alma.terziler dolu:)
Havan kime kızım :)) büyükse büyük. memlekette başka dert kalmadı sanki :)
34 Yorumla
Soran+1 yılne havası ya ne?istemiyorum alla alla zorla mı sanki herkes büyük sevicek
Soran+1 yılameliyattan korkuyorum.
+1 yılhiç canını sıkma birçok kızın sahip olmak isteyipte olamadığı bir fiziğe sahipsin , normal olmadığını kabul etmek lazım.Ama kötü birşey değil inan sana düşen laflara aldırış etmemek ..
01 Yorumla
Soran+1 yıllafları geçtim bakışlardan bıktım sokakta göğüs bedenini tahmin etmeye çalışan insanlarıda duymazdan gelemezsin.
bence onlar hoşlandıklarından dolayı bahsediyor. senin rahatsız olman yerine bence mutlu olman lazım. göğüs fakiri kızlar kız yerine bile konmuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılönemli değil ihtiyaç duymuyorum büyük göğüslere ben.
Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. valla yaşına boyuna kilona bakılırsa ilerde gerçekten zahmet çekiceksin. evlendikten sonra tabiki çok sarkma olur aşırı derece
06 Yorumla
Soran+1 yılboyumla kilomda ne var?spor yapıyorum ben bu yüzden sarkmadan korkmuyorum.
Soran+1 yılbenim göğüslerim küçük göğüsleri olan arkadaşlarıma göre oldukça dik çünkü ben özellikle göğüslerimi çalıştırıyorum.ayrıca kocam niye bela olsun?ben sadece 2 beden daha küçük göğüsler istiyorum o kadar.
Soran+1 yılgöğüs hareketleri yaz internete görürsün zaten yüzüyorum ben yüzen insanların göğüsleri zaten sarkmaz.
+1 yılWonderbra. Küçükleri büyük, büyükleri küçük gösterir, yüzyılın icadı.
03 Yorumla
Soran+1 yılo nedir
- +1 yıl
Bir sütyen markası.
Soran+1 yılteşekkürler bakarım.
+1 yılaynen ya ben de cok slkllldim buyuk memeden ya offf
18 Yorumla
Soran+1 yıl:/ bulabildin mi hiç iyi bir minimizer?
- +1 yıl
minimizer neder anlamadim
Soran+1 yılküçük gösteren sütyen
- +1 yıl
him yok :) buyuk olan istemiyor kucuk olan buyuk meme istiyor allah vergisi iste napalim :):)
Soran+1 yıldışarda biraz azaltmak istiyorum.
- +1 yıl
nasil olcak peki var olanida saklayamasinki
Soran+1 yıliyi bir küçültücü olabilir.
- +1 yıl
him bilmem benim oldugugibi duruyolar iste :) sutyeni takip cikiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel geldiği için gösteriyorlardır. İlgi biraz bulatabilir ama yürümekte sorun çıkarmıyorsa pek umursama.
02 Yorumla
Soran+1 yılilgi bana değil göğüslere böyle olunca can sıkıcı ver kıyafet olmuyor.
- +1 yıl
O da senin bir parçan. Verdiğin linkteki gibiyse güzelmiş. Elbise sorunu da gülün dikeni.
ama yani büyük te ne kadar büyük belki tamam büyük olabilir ama bide cok dik yuruyen biriysen o zaman da belli eder cok kendini
04 Yorumla
Soran+1 yılpara sorun değil ama işe yaramıyor benim kullandığım küçültücü sütyenler.
offff one ,sakın küçültme aklım gitti resmen hatta... neyse ayıp olur yazmıyım
20 Yorumla
+1 yılOperasyonla küçültebilirsin. Sana önerim sırt ağrılarına neden olmuyorsa küçültme çünkü aşırı bir büyüklük yok ortada
00 Yorumlaen sevdiğim göğüs büyük göğüstür her zamn..takma bile kafana..
10 Yorumlabence biraz sabret
evlenince çok işine yarar o göğüsler, kocan sürer sefasını ;)01 Yorumla
Soran+1 yılben süremedikten sonra ne işime yarar
+1 yılo kadar da buyuk degılmıs abartmısın orta buyuklukte
010 Yorumla
Soran+1 yılsokakta bu büyüklükte göğüslere sahip insan görmüyorum ama nedense olanlarda kilolu bayanlar.
- +1 yıl
benim tanıgım var cok
Soran+1 yılniyeyse ben hiç görmüyorum.
- +1 yıl
arkdaşlarıma saygım olmasa gosterırdım. Neyse sonuc olarak kafana takma elbise olayı harıc: ) onuda bir sekılde halledersın. Büyük gogus her zaman ıyıdır sarkıtmamaya calıs yeter kızların hepsı kıskanıyor buyuk gogusu gayet iyi hem de zayıfken mutlulugnuyaşa: sevgılın sevıyorsa sorunyok
Soran+1 yılsevgili vs umrumda değil benim zevkime uygun değil neyse teşekkürrler
- +1 yıl
Umrunda olmalı sevgili değilse bile eşinin şu an için yok ise sevgili vs. normal tabi düşünmene gerek yok tavsiye tabi rica ettim..
Soran+1 yılben mutlu olmadıktan sonra onların zevki beni ilgilendirmez
- +1 yıl
çok atarlısında sevgi girisn araya goruşürüz sonra sevgdıgın ınsanın herseyınden mutlu olmasnı ıstıyor ınsan ha senı bılmem
Soran+1 yılsevgilim beni beğenmiyorsa neden benle birlikte olsun?
- +1 yıl
sevdiği için oyle sorular soruyorsunki sayfalarca yazı yazmam gerekir. Anlaşılan ya yaşın kucukya da hıc bırlıktelıgın olmamıs bunu ayıplamak ıcın demıyorm deneyimsiz ve temizsin demek istiyorum ve gayet iyi birşey konuya donersek sevdigin senin vucudunu gorupte mı ılıskıye gırer sevdıgı ıcın bırlıkte olur sıskoda olsan zayıfa da olsan cıplak olunca asıl analyacak begenısını vs atıorm kalcanı begenmedı senle bırlıkte olmaz mı sanıorsun vs vs. anlat sabaha kadar yol olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar buyukki? Saglik sorunlarin yok ise gerisi halledilir
00 Yorumlaofff müthiş göğüsler sevineceğine birde üzülüyorsun..herkeste yok böyleleri...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzayıfsın ve gögüslerin büyük cok seksı durur bence cekıcı olursun bence uzulme bosuna kıskandıkları ıcın cekemezler
06 Yorumla
Soran+1 yılgöğüsleriyle meşhur olan biriyim ama bu yüzden kimse beni ciddiye almıyor diye düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılbence oyle dusunme bana gore cok seksı ve takrık edıcı kızlarda boyle olmak ıster ama cogu degıldır buyuk goguslu ıyı bence sahsen sevgılımın oyle olmasını ısterdım
Soran+1 yılsevgilisine bakılacağı için istemeyende çok.
Cevap sahibi+1 yılbence hareketler dıkkat cektıgı ıcın bakarlar kadınlara yoksa fark ettırmese bır ınsan bakmazlar :D ama dedıgım gıbı uzulme sevgılın rahatsız oluyormu yoksa
Soran+1 yılben görmüyorum bile!ayrıca ne sokakta ne bir yerde kimseye değil önüme bakıp giderim.laf attıklarından istemsiz duyuyorum sonra arkadaşlarım bile giderken herkes göğüslerine bakıyor diyor normal zaten çünkü ince bir beden üstünde büyük göğüsleri olan biri görsem bende bakarım bu yüzden küçük gösteren öneriler arıyorum.
Cevap sahibi+1 yılya ameliyat geçiricen yada sütyenle alakalı bıseyler yapıcan yada sevgılın senı hep arabayla gezdırıcek:D daha nasıl yardımcı olabılrım bılmıyorum gerceekten ama aklıma dustun merak ettım ıyıce:D
Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. hava atıyo deveye bak :)
13 Yorumla
Soran+1 yılsen seviyo olabilirsin ama ben nefret ediyorum.hiç bir kızında büyük göğüslü olmak istediğini duymadım herkes orta boy ister.
Soran+1 yılsitede değil gerçekten bahsediyorum.
+1 yılplastik cerrahi senin çözümün
02 Yorumla
Soran+1 yılaçıkçası dışardan bir ya da iki beden kadar küçük göstermeyi başarabilirsem plastik cerrahiye gerek kalmayacak.
- +1 yıl
sorunun görüntüyse zaten küçük gözükmesine çalışma bence. hele resimdeki gibiyse bence ve çoğu erkeğe göre zaten oldukça iyi boyutlarda diyebilirim. ama sırtım ağrıyor falan tarzı sorunların varsa operasyon şart tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevineceğin yere üzülüosun vallaa
111 Yorumla
Soran+1 yılsevinecek bir durum yok.
Cevap sahibi+1 yılErkekler şimdi seni nasıl istior bi düşün?
Soran+1 yılerkeklerin ne istediği değil benim ne istediğim mühim ayrıca bu iğrenç bir şey.
Cevap sahibi+1 yılpenisin e göğüsün büyük olanı makbuldur canım çekti şimdi kocaman göğüslü bi sevgilim olsa ne olurdu şimdi plastik cerrahie git ücretsiz yaptırabilirsin belki sarkmalarda falan bazen yapıolar ücretsiz ;) bence kıymetini bil boşver kalsın
Soran+1 yılsarkma yok göğüsümde.
Cevap sahibi+1 yılya saçmalama o göğüsler ne öyle kesinlikle öyle bir yanlışa kalkma canım çekmişti zaten fışkırdı o göğüsleri görünce asla öyle bir hataya düşme!
Cevap sahibi+1 yılSoru 293537 referastaki sorumu cevaplarsan sevinirim ;)
Soran+1 yılben iştah açan göğüsler istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılnie hoşuna gitmiomu erkeklerin seni istemesi?
Soran+1 yılhayır çünkü kimseni beni sevmeyeceğini sadece arzuladığı için sevgili olmak istediğini düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılHaklısın valla arzulanmıcak gibi değilsin şöyle bişi yap kolay ulaşılabişir bir kız olmamayı dene mesela gerçi o fizik sende olduktan sonra kolay kolay kimse pes etmez o kadar güzel bir fiziğin varken erkeklerin seni arzulamasını çok görme bence seni yatağa atmak isteyenle sadece sevgili olmak isteyeni ayır ona göre davran zaten amacı yatağa atmak olanlar pes eder genellikle sende o göğüsler varken pes ederlermi hemen bilmiorum ama işin zor cidden erkeklerin işi zor valla.
toparlayıcı kullan :)
12 Yorumla
Soran+1 yıltoparlayıcı derken?
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖlçün kaç 95 filan mı?
013 Yorumla- +1 yıl
Eğer o resimdeki gibiyse çok şanslı bile sayılırsın.
Soran+1 yılbence değil bunlar model biz gerçek hayatta yaşıyoruz.
- +1 yıl
Aslınd asorunu rahat aşabilirsin de tüm ölçülerin nasıl onu da yazarsan.d ya da e kaç bilmiyorum ben.
Soran+1 yıllink verdim.
- +1 yıl
100 mü ölçüyü söyle kıyafet sütyen seçimi için link vericem ve birşey tavsiye edicem.
Soran+1 yılsırtım incecik ve buna rağmen ölçünce 106 çıkmıştı spor salonunda bilmiyorum doğrumu ölçtü ama.
- +1 yıl
Soran+1 yılpek işe yaramıyorlar aslında
- +1 yıl
Sütyen biraz yarar aslında da.Sen başkalarının lafıyla üzülme bence.Bir psikologla görüş.Nasıl davranman gerektiğini o sana söyler.İstanbulda olsan yardımcı olabilirdim hatta.
Soran+1 yılpsikolog önemli değil ben dışarda dikkat çeken büyük göğüsler istemiyorum.
- +1 yıl
Ben de diyorumki ameliyat olup büyütenler var.Sen de doğalı var çok şanslısın.Terbiyesiz birkaç kişinin lafına bakma sen.
- +1 yıl
Neyse yorumlarımı beğenmedin sanırım.Bilinçaltında bu duygunun çıkarılması gerekiyor.Küçük olsa da küçük diyip üzülecektin çünkü.Ben çıkıyorum.Hoşçakal.Yardım istemiyor gibisin çünkü.
Soran+1 yılteşekkürler vakit ayırdığın için
Büyük göğüsten kasıt ne kadar ?
05 Yorumla
Soran+1 yılçünkü her zaman göğüslerinle hatırlanırsın.ayrıca bıktım artık istediğim her şeyi giyememekten ağladığım bile oldu.
Soran+1 yılben istemiyorum.
+1 yılEe ne oldu son durum?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne güzel işte böyleyse... daha ne istiyosun
02 Yorumla
Soran+1 yıldaha küçük istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılgerek olmayan bir şey bence eee küçüklerinde büyük iistemesine ne diyeceksin? buda senin özelliğin...
Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. inek memesi gibi iğrenç yani. tam abazanca.
11 Yorumla
Soran+1 yılabazanca ne demek ya :/ büyük göğüslerim olduğu için abazan mıyım ben şimdi ben mi istedim sanki
+1 yılD cup mı bu?
C iyidir, az kilo ver.02 Yorumla- +1 yıl
DD bile olabilir, görmek lazım.
Soran+1 yılne kilosu?ben inceyim zaten daha fazla zayıflarsam çirkin olurum.
+1 yılolmayanlara ver yazık.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboyun kısa olsa kötü dururdu ama172 se sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen yaa bendede aynı sorun var
13 Yorumla
Soran+1 yılhiçbir çözüm bulamadım :/
Soran+1 yılyaşamadan bilemezsin.
Gizli Üye(36-45)+1 yıluçları nasıl odamı büyük halksaıyla beraber
010 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
Cevap sahibi+1 yılbüyük olanların genelde onarda büyük oluorda ondan sordum
Soran+1 yılbunun önemi yok dışardan görünen şeylerden bahsediyorum
Cevap sahibi+1 yılbiliyoum. sadece merak etmiştim..
Cevap sahibi+1 yıluzun boylumusun
Soran+1 yıl1.72
Cevap sahibi+1 yılbence göğüslerin bu boya ideal...
Cevap sahibi+1 yılkeşke büyük göğüslü bi svgilim olsa :)
Soran+1 yılallah gönlüne göre versin.
Cevap sahibi+1 yılseni alacaak kiişi yaşadııı
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenince sorun olur eşin kıskanır sıkıntı
03 Yorumla
Soran+1 yıleşimi geçtim bana sıkıntı.
Cevap sahibi+1 yılYani onun emzirmesi falan var ya aslında pek sağlıklı değil ama süngerli sütyenler küçüktebilir yada iki sütyeni üstüste giy sıkıca oda küçültüyormuş
Soran+1 yılsağlıklı değil ki.
+1 yılHâlâ memnun değil mısın. Alıştın mi
00 Yorumlaresim açılmıyor
00 Yorumlabiraz bol giyin
01 Yorumla
Soran+1 yılkabandan anlaşılıyor diyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılfazla üzülme canım yapın bu
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın canım çok bir şey değiştirmekte istemiyorum çünkü yapımı olduğum gibi kabul ediyorum ama dışardan dikkat çekmeyi kesmek istiyorum göğüslerime o yüzden 2 beden flan küçülten bir sütyen istiyorum
Caps ver mübarek..
02 Yorumla
Soran+1 yılben sıkıldım diyorum sen caps istiyorsun oldu başka
Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. Bence daha mutlu ol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılölçüleri ne ?
02 Yorumla
Soran+1 yıld ya da e cup.
Cevap sahibi+1 yıle iyiymiş aslında övünmelisin bence şu siteye bir sor değiştirelim diyen kaç kız görüeceksin :))
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası