8 aydır evliyim ve cinsel ilişki sırasında çok zevk alıyorum ama yarım saat kadar sürüyor her seferinde orgazm olamıyorum olamadığım zamanlarda sinir yapıyor ve herşeye çabuk sinirleniyorum ne olacak bu durum yetmiyor bana ayrıl demeyin
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 12,3b cevap paylaştı. arkadaşım süre olarak ilşki süreniz normal. ama eşinle açık konuş. vücudunu keşfetmeye çalış. unutmayın sadece meme ve vajina uyarı noktası değildir. vücudun bir çok yeri uyarıcıdır. aynı zamanda bazı yerler de tam tersi soğutur. eşinin dokunmasını öpmesini istediğin yerleri ona söyle. dokunmasından hoşlanmadığın yerleri de. ilşkiden önce tüm uyarı noktalarından yalasın emsin. seni orgazma yaklaştırınca içine girsin. ve içindeyken de diğer uyarı noktlarına uyarıda bulunmaya devam etsin. sadece gir çık işlemi olmaz. hatta ilşki anında parmağı ile klitorisi uyarsın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
sorun ortada zaten sen o boşalma anına geldiginde kocan bitiyor o yüzden de sen orgazm olamıyorsun kocana oral yapıyorsa yapma elliyorsan yapma cok fazla oynama kocanlaki ilişki süreniz uzasın.. fakat ön sevişme dahil boşalma 30dk cok kısa ben sadece 1 saat kadar ön sevişme yapıyorum.. digerini söylemeyim bile ve boşalmadan boşaltmadan da kalkan yok yataktan
03 Yorumla
Soran+1 yılzaten ben odaklanmak için fazla birşey yapamıyorum oral yapıyor bazen ama uzun değil işte
- +1 yıl
kocanız egerki baska zamanlarda mast yapmıyorsa ki yapmadıgını farz edelim. sizinle daha cok ilgilenmesi gerek... aslında bir cok erkek bunu atlıyor kadını ne kadar cok azdırırsak o kadar cok zevk veriyor erkegine.. bizim erkekler once kendini dusunuyor ben kudurayımda kadınım öyle daha cok azar mantıgındalar... kocanız size daha fazla oral ya da ne bilim tüm vucudunuzda gezinsin dudakları bunu her kadın sever
Soran+1 yılhaklısın daha fazla ilgilenmesini sağlamam lazım son dediklerin dogru hep
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğer o sürede zevk alıp ta orgazm olamıyosan sende bir sıkıntı olabilir canım... bir ihtimalde zevk almaman olabilir farklı fantaziler deneyebilirsiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılzevk alıyorum ama bosalmada sıkıntı oluyor bazen
Cevap sahibi+1 yıldediğimde o belki boşalma noktasına kadar geliyosun orda daha fazla zevki alamıyosundur... bence fantaziler deneyin derim ben neyden hoşlandığınızı bilmediğimden yorum yapamıcam
Soran+1 yılevet dediğin gibi oluyor
Cevap sahibi+1 yıltamam eşinde çok kapalı değilse sevdiğiniz fantazileri bulun ve deneyin canım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadınlar bazen 2,3 saattede olabilir hatta daha Uzunda normal bisey sadece tatmin olmak için yapman gerekenleri ogren uygula esinle kısalır ozaman sure
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDinlenerek olabilir evet uzun ama olabiliyor
Cevap sahibi+1 yıl19 yıl evet
Cevap sahibi+1 yılNe cevabı bekliyon?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok basit, ön sevişmeyi biraz uzun tutun ve sende koşnu eşinle nelerden hoşlandığı vs söyle dokunulmasından ya da öpülmesinden vs neyse hoşlandiğni şeyler oraya yoğunlaşsin ve uzatin işte sevişmeyi sonra seks yaparsiniz
00 Yorumla Kocandada sorun vardır tek sorunu kendinde ararsan bulamazsın çözümü. Değişik fanteziler deneyin. Ulen benim sexsi karım olsun bir başladımmı sabaha kadar uçururum :D
20 YorumlaSorun sanki sende bana göre. Eşin yarım saat içinde kalıyor ve sen orgazm olmuyorsun. Sanıyorum eşinin penisi küçük ve ince. Kaç cm eşinin penisi. Kalınlığı nasıl?
00 Yorumla
+1 yılNe kötü bir durum bu cancağızım cık cık cık yazık vallaha yazık :/
02 Yorumla
Soran+1 yılne olacak
- +1 yıl
Eşine sorunun senden olduğunı gösterir gbi konuşup ilişki süresini uzatmayı deniyceksin
+1 yılProblem senlik. Eşinle alakası yok. İlişki esnasında kafan başka yerlerdedir. İlişkiye kendini vermiyorsundur.
02 Yorumla
Soran+1 yılkafam neden başka yerde olsun orda
- +1 yıl
Peki.
Kadınlar her ilişkide orgazm olmaz bunu taktığın için bence sorun olmuş biraz. zevk almaya bak şartlanma daha da rahatladığını hissedersin
01 Yorumla
Soran+1 yılorgazm olmayınca bir anlamı yok boşalmadan sadece ilişkiye girdiğini düşün?
+1 yılherşey zaten seksten ibaret aşk sevgı herşey fasa fiso bu devırde.. sen sen olmaktan çıkmışsın artık ayrıl kocanıda daha fazla uzme.. zamanında yedıgın boklardan şimdi zevk almıyorsun ne dıyım sızın gıbı kadınlara ya.. doktora gidin görüş alın.. yazık gerçten yazık
13 Yorumla
Soran+1 yılhersey seksten ibaret degil zaten öyle birsey demedim ne yapmısım zamanında
- +1 yıl
Neyse ne o anlama gelıyor.. Görüşüm bu benım..
Soran+1 yılgidebilirsin
+1 yılUzatmalara Gitmek İçin Planlamalar Yapabilir Destek Alabilirsiniz. ne Ayrılı? O Kadar Ucuz mu Ayrılması Tabikide Ayrılmayacaksınız. ÇÖZÜM Arayın.
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl uzayacak
- +1 yıl
En Kötü Tavsiyem Geciktirici Alması. Sizinde Azdırıcı Kullanmanız. Bunun Dışında Secilen Pozisyonlardan Tutunda. Bulundugunuz Alana , Ön Sevişme Şekli SÜresine Kadar Herşey Değişik Versiyonlarıyla Denenebilir ;)
Soran+1 yılgeçiktirici ne kadar geciktirir
- +1 yıl
Bunları Ulu Orta Konusmak Gizliden Bile Olsa Hosuma Gitmiyor Bu Tarz Konular fazlasıyla Paylasılıyor.
Biraz Araştırabilirsiniz.
Anatomik Yapıya Göre Değişkenlik Gösteren Bir DUrum. Benim Zaten Gec Gelme Problemim Oldugu İçin Kullanmadım Hic. Fakat Birkac Duydugum 2 Kat 3 Kat Süre Arttırabilmiş. Bir Kısmı İlacın Bir Kısmı Psikolojik Etkisi Olsa Gerek. Ben Olsam Eşime Ağrı Kesici Verip Geciktirici Derim. Bakın Görün Süre Artıcak. ;)
Soran+1 yılacık acık versem ilacı ne olur durduk yere agrı kesici veriyim dersem içmez
- +1 yıl
Anlamadınız ki. :) Konunun Psikolojik Olabileceğini SÖyledim. Geciktirici Hap Dİye Aprı Kesici Verseniz Bile Uzar Diyorum Süre.
+1 yılSana iki kişi lazım ozmn biri bitince diğeri devam etmeliki sen tatmin olasin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSon noktayı oral seksle koysun eşin. Kesinlikle seni boşaltacaktır.
10 Yorumla
+1 yılön sevişmei biraz daha uzatın ve özellikle sen fantazi üretip bunu eşine ilişki sırasında soylersen orgazm olman daha kolaylasır
00 Yorumla
+1 yılSenin üstte olduğun pozisyonda kontrolü eline al , eminim başaracaksın
08 Yorumla
Soran+1 yılüstte boşalıyorum zaten
- +1 yıl
Ee sorun ne o zaman
Soran+1 yılhep üstte olması sıkıcı
- +1 yıl
Alttaykende olursun, ama eşin çok sabırlı ve nefesi iyi olmalı, benimkide altta zor oluyo , inan geberiyorum onu memnun edecem diye,
Soran+1 yılaltta daha zor
- +1 yıl
Zor olan sonuçta daha güzel olur, ama eşinin beline kuvvet
- +1 yıl
:)) aynı benim eşim de öyle
- +1 yıl
@elmaguner123 , o biraz yaştan kaynaklanıyordur. Ne kadar iyi olursa olsun belli yaştan sonra bir performans düşüklüğü normaldir.
Esine neden ifade etmiyorsun. Bilemez ki. Onun görevi bu. Çekiniyorsanız yapacak birsey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılfarkında bu uzatmıs hali süreyi
+1 yılo yokken kendini tatmin et bence. ayrıca sana bu konuda bir kaç tüyo verebilirim istersen
06 Yorumla
Soran+1 yılistemiyorum kendi kendime niye yapıcam
- +1 yıl
öyle istemiyorsan eşinle birlikteyken o içindeyken kendini okşa biraz emin ol farkını göreceksin daha çabuk orgazm olacaksın. bizde çift olarak öyle yapıyoruz. ben okşuyorum onu özellikle. ki daha çabuk geliyor
Soran+1 yılne kadar süre içinde boşalıyor
- +1 yıl
benden biraz önce ya da birlikte boşalıyoruz genelde. sen sanırım sadece bekliyosun onun yapmasını. biraz harekete geç. daha çabuk orgazm olursun
Soran+1 yılüstteyken hep orgazm oluyorum ama değişik pozisyonlarda deniyoruz
- +1 yıl
o halde sonlara doğru üste geç. demekki yönetmeyi çok seviyorsun
Ona öğret sonuçta kimse doğuştan araba kullanmayı da bilmiyor seksten zevk almasını da. Kenndiniz ustalaşacaksınız bu kadar basit:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer ilişki de bosalmak zorunda değilsin bence kafaya tanıyorsun ondan. Ki hoş adamdan istiyosun sen neler yapıyorsun daha zevk alsin diye.
00 Yorumla
+1 yılhaydar dümene danış burdan herkes yapmacık bilgilerle dolu
00 Yorumlaoral falan yapsın. bir şekilde boşaltması lazım yoksa tek taraflı olur o da anlamsız olur.
00 Yorumlasprey kullanın geciktirici var mesir macunu yedir eşine olmadı bir ton şey var hemen pes etme
00 Yorumla
+1 yılSanal yollarda dene kendin mast yap daha ii olur ve seks bittikten snra tekrar kendini okşa çok mutluluk ktcak sana
00 Yorumlaön sevişmeyi uzun tut hemen girmesine ve dokunmasına izin verme
02 Yorumla
Soran+1 yılön sevişme dahil yarım saat sürüyor
- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılpozisyonları degiştir ve kendini ver olaya katı şekilde durma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin biraz daha uzun tutarsa sıkıntın giderilmiş olur
00 Yorumla
+1 yılgel ben tatmin edeyim seni
30 Yorumlayarım saatte orgazm olamıyorsan problem sendedir.
10 Yorumla
+1 yıldestek al panpa başka yerlerden :D
01 Yorumla
Soran+1 yılnerden
azdırıcı kulan ya da mast yap?
02 Yorumla
Soran+1 yılmast niye yapıyım
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinle konustun mu bunu?
13 Yorumla
Soran+1 yılfarkında elinden geleni yapıyo kendine göre
Cevap sahibi+1 yılBence farkli seyler deneyin
+1 yılBu sitede derdine çare olacak çok kişi var:-)
00 YorumlaEşiniz. sünnetsiz mi belki ondan olabilir
06 Yorumla- +1 yıl
O ne alaka ya
Soran+1 yıldeğil
Soran+1 yılsünnetli
sulanma falan oluyormu acı çekiyormusun
02 Yorumla
Soran+1 yılzevk alıyorum ama boşaltamıyor bazen
+1 yılPartnerin biliyor mu durumu?
03 Yorumla
Soran+1 yılfarkında
Soran+1 yıluzatmış hali bu
- +1 yıl
Etkili bir on sevisme sart o zaman :/
+1 yıleşin madem uzun yapamıyor oral seksi uzatsın bari
00 Yorumla
+1 yıl30 dk önsevişme dahil mi
04 Yorumla
Soranevet
- +1 yıl
önsevişme hariç kaç dk
Soran+1 yıl20 25
- +1 yıl
iyiymiş ama önsevişme çok kısa ondan belki tam haz alamıyorsun. Veya eşin erojen bölgelerini daha keşfedememiş
Hayatında hiç mi organizma olmadin
04 Yorumla
Soran+1 yılorganizma mı
Soran+1 yıloluyor ama bazen tam sona yaklaşılıyor ama bir türlü boşalamıyorum
sen olana kadar devam etsin eşin
00 YorumlaSorun tam olarak kimde peki?
00 Yorumlakocan seni tatmin etmiyormu
03 Yorumla
Soran+1 yılbazen edemiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoyumsuz kadınsın sen.
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl doyumsuz ya
Cevap sahibi+1 yılbildiğin doyumsuzluk hali. skilmeye doymuyorsun. eksik hissediyorsun hep.
Cevap sahibi+1 yılkonuşalım istersen.
Cevap sahibi+1 yılutangaç mısın?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin yetersizmi yoksa sendemi problem var
02 Yorumla
Soran+1 yıleşim sanırım
Cevap sahibi+1 yılKüçükmü
+1 yılseni görmek lazm bişey diyeiblmek için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoyle esine oksasin arada da
05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
Cevap sahibi+1 yılErken mi bosaliyor
Soran+1 yılevet sevisme dahil yarım saat kadar
Cevap sahibi+1 yılArada cikartsin iste opusmeye baslayin o arada senin vajinani oksasin ki sen de zevkte onunla ayni noktaya gelesin yapmiyor mu boyle
Cevap sahibi+1 yılCiktin mi
işin zor
01 Yorumla
Soran+1 yılnapıcam
işi bilmiyosun tam
00 Yorumla
+1 yılDogrudur
00 Yorumla
+1 yılMazine bakmak lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılne mazisi
- +1 yıl