Yapay penis üzerine onun hazzını veren seyler istiyorum.
Biriyle birliktelik istemiyorum, mastürbasyon olayı üzerine yorum yaparsanız sevinirim...
Biriyle birliktelik istemiyorum, mastürbasyon olayı üzerine yorum yaparsanız sevinirim...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
İnternetten seks shoplardan alabilirsin. Gizli kargo yapıyorlar kargocu bilmiyor içinde ne olduğunu.
Fakat penis işlevi görecek olarak şunları öneririm. Sakın ola ki yiyeceklerden nimetlerden yapma. Maden suyu iç veya boşalt ben içmeni tavsiye ederim. Onu bir güzel yıka ve içinde sıvı kalmayacak şekilde yere salla maksat su dışarı çıksın ev ortamı müsaitse güneşte bırak balkonda ve bir süre kursuun olmadı ailene dersin içine şunu koyacam falan diye örnek çiçek, kalem vs.
Onun üstüne otur özellikle tepe noktası ince uzun olanlardan tavsiye ederim.
www.google.com.tr/search
www.google.com.tr/search
Bir sürü kalemi birleştirerek sokabilirsin.
Fakat bunlar yapay penis hazzı vermeyebilir. Gerçi şöylede yapılabilir mesela kondomu veya naylon eldiven tarzı bir şey bulup içini sünger vs. doldurup çok sert yaparak denenebilir.
ya da şey yap kıyafet askıları olur. Gir dükkana askı bak ama zımparası iyi olsun pürüzsüz olsun askı. Keskinlik olmasın askıda tamamen pürüzsüz olsun ya da sokabileceğin kısım kadar pürüzsün olsun.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar daha istersen aklıma geldikçe yazarım?
Özele gelirmisin
evet bana ait , mesaj atamısın. Sorunla karşılaşıyorum mesaj gitmiyor :/
Aynen :(
bir erkek olmadıktan sonra isterse kesip versinler aynı hazzı vermez
Seks sadece cinsel organların birleşmesi değildir
Şu da var bence. Evet arada farklar var elbet ama sonuçta şu var her bir erkekle ilişkiye girmek istememesi veya erkeği kontrol edemeyeceği sağa sola anlatması vb. şeyler yapma ihtimalleri de var. Bu yüzden yapay penis tarzı şeyler ile masturbasyon daha ileri seviyelere taşınabilir. Tabi günümüz teknolojisi artık epey ilerliyor yapay vajinalar bile piyasada. Tamamen aynı hazzı vermeyebilir belki ama ona yakın bir haz verebilir. Özellikle bayanlar evlenmeden önce ya da evlenmek istemeyenler erkekler pek doğru tercih olmayabilir güven sorunu çıkabilir. Erkek video veya fotoğraf çekmek isteyebilir bu fotoğraf ve görüntüler yayılabilir sağa sola. ya da erkek ağzını kapalı tutmaz sağa sola anlatır kızın adı çıkar. Bide ilk başta dediğim gibi kontrol sorunu var mesela bir kız kendini kontrol edebilir yani vajinaya tamamen sokmadan yapay penis ile yapabilir fakat bir erkek olunca bunu kontrol altında tutamama ihtimali çok yüksektir.
Hiç birsey aslının yerini tutamaz. En guzeli bakire deyilsen ve bu hazzı yasamak istersen bir erkek bul. Fuckbady de olur zewki yasarsın gider
bakire degilim, lakin biriyle birliktelik adımın kötü anılmasıyla hep karşıma çıktı.
Kendi ihtiyacımı kendim gideriyorum
https://i.hizliresim.com/n752QB.jpg buyur canım
Ahahaha :))
bir kere düşüncen yanlış. cinsel yaşamda organlar değil mutluluk veren. düşünce yani beyindir.
benimkini yapaymış gibi ben orada yokmuşum gibi kullanabilirsin istersen
https://www.armonishop.com/realistik-penisler
Buyur siperiş et şubeden alacağım dersin adres vermene gerek kalmaz :)
Kendi ihtiyacını kendin giderme eğer İstanbul'da isen gel buluşalım kendi ihtiyacımızı kendimiz giderelim merak etme adın kötü anılmasın diye çok dikkat ederiz...
salatalık kullan mesajlarda sorun olmasa atardım bir mesaj sana;))
salatalıgı biraz ısıt kendine sok?
Deniyecegim
Git seks shoptan al :D ikinci el. mi arıyon? :D :D
Ben dalyandayım. Burada bereket tanrısı heykelleri var 18 cm istersen göndereyim
salatalık veya patlıcan kullan :D
yapayı ne yapacaksın canlısı vaarken
Mum sok
Sünnetsiz vibrator al titreşimli 😂😂
Git seks shop'tan al hiç uğraşma bence.
Dildoyu bosuna icat etmemisler git al
dildo alsana ya
Gerçeği zevk vermiyo mu ki yapay ariyon
Kalk git burdan kalk gözüm görmesin seni
gerçek olmayınca ne manası varki
Seks şopa gıt orda ne ararsan var
Al benimkini emaneten veriiyim