kocam iş için şehirdışında 3hafta olacak ve benim cinsel ihtiyacım oluyor masturbasyon yapıyorum ama gideremiyorum iş yerinde de çok kötü oluyorum gelmesine 2 hafta var nasıl durdurucam bu düsünceleri bir de o ne yapıyordur orda bu konuda?
Cevabın nedir?
öyle şeyler yazıyorsunuz ki sevgilimizi eşimizi bırakıp biyere gidemiyoruz. ne olmuş yani adam başka şehirdeyse? bekleyeceksiniz canım. başkasına vermeniz gerekmiyor. o iş için gitsin, ailesini düşünsün, sen burada oran buranın derdine düş. oh ne güzel. yapmayın böyle şeyler allah aşkına. eşin o senin, bekleyeceksin. gelecek, yiyişeceksin. hayat yiyişmek demek değildir. uçkuruna sahip çıkamayacaksan bir önemi yok hiçbirşeyin.
gizli olarak yazmıyorum. doğruları yazdım ya, birazdan yorumlarda gizliler laf yapıcak. olsun, laf yapacaklar da sen gibiler.43 Yorumla
Soran+1 yılben ne yazdım birini buldum mu yazmışım soruda haberim olmadan? istersem bulurum ama kendime yapılmasını istemediğim birşey o yüzden aynı kötülüğü ona yapmak istemem. onun orada nasıl kendini tatmin ettiğini de merak ediyorum.
Soran+1 yılbulmak kolay iş ama ben durdurmaya çalışıyorum diyorum sen fazla ince düşünüyorsun
En İyi Cevaplar
2 haftacik sabredecwksin yapacak birsey yok farzetki hamilesin ve doğuma 3 hafta var son 3 hafta ve dogumdan sonrada en az 4 hafta seks yapmicaksin o sekilde dusun. eşine gelince oda ayni şekilde şayet sadîk bir kocaysa oda sabredecektir. bu 3 haftanin sonunda birlikte olunca inan bana seks daha zevkli olacaktir sabrinizin mukafatini alacaksiniz bisuna denenisler sabrin sonu selametrur. bu arada sen mast yapmmaya devam et her nekadar kesmiyorsa. haklisin hicbirsey gerceginin yerini tutmaz ama yapacak birsey yok sik dişini brazdaha
17 Yorumla
Soran+1 yılsıkıyorum ama gerçekten çok zor oluyor burada yazdığım gibi değil ama durmaya çalışıyorum karakter olarak sadık ama kesin mi masturbasyon yapıyordur
Soran+1 yıl3 senelik. birkac kisi aldatmıstır demis
- +1 yıl
Sen böyle kendini avuturken o başkalarının kollarındadır ! Kadınsan 7. hissine güvenmelisin..
+1 yılCevaplara bak ya. Yuh! Aldat, bir kacamaga ne dersin, gel ben halledeyim.. edep yahu edep! Ahlak bekciligi yapmayim diyorum ama karsinizda bayan var yahu, üstelik evli! Ne zaman bu kadar midesiz oldunuz, ne zamandan beri bu kadar yokluk icindesiniz?
Canim sen de bakma bu midesizlere, 3 hafta sabret aklini bulandirma ^^512 Yorumla- +1 yıl
Güzel diyosunda. bu abazalara firsat verende suç yani. boyle şeylerin paylasilmasi bile sakincali.
- +1 yıl
Ben degil evli, sevgilisi olan insanlarin bile bu sitede bulunmasini hos karsilamiyorum ayri konu. troll soru bile olabilir ancak evli oldugunu bildikleri veya dusundukleri bir bayanla boyle konusmak ne kadar dogru? Tartışılır. @kadirist93
@sxman - +1 yıl
Ozel hayat sonucta, ama bu soylenenleri hakli kilmiyor @ranbo1
- +1 yıl
Soru değişik ama baksana resmen azdim çok fenayim gibilerinden bir paylasim yani. olmaması gereken bisey. evli bir bayanin mahrem konularini burada acmasi çok yanlis. sevgililerin bile bu konulara girmesi yanlis. burada paylasim yapanda paylasima seviyesiz yorum yapanda hatali. kadin zemin hazirlamis resmen. kotu niyetli olsam yol yapiyor resmen dicem @eris-ceres
- +1 yıl
Aynen haklisin @kadirist93 @ranbo1
- +1 yıl
`iyi guzel demiisnde edepli olan kadin gelip burada cinsel hayatini ifsa etmez oturur evinde edeoli edepli esini bekler.. cinsel acligini savurmaz etrafa.. kim bilir yorumlardan mi medet buluyodur.. bu gibi sorular ciddiye alinmaz ve o sekilde sacma yorumlar yapilir
Soran+1 yılben durdurmaya çalışıyorum kendimi ama sorun onun orada ne yaptığı
- +1 yıl
Birsey yapmaz. Aylarca karisindan ayri kalanlar biliyorum
+1 yılDüşüncelerden kurtulmak istiyorum demişsin bir de mast ile tatmin olmuyorum demişsin. Neyi durdurmak istiyorusun şimdi? Mast yapmayı mı, düşüncelerden kurtulmayı mı? Ayrıca kurtulmak istediğin düşüncen nedir ne düşünüyorsun yani?
01 Yorumla
Soran+1 yılsevişme isteğimi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
46Cevap
+1 yılNe war ben esimden 8 ay kadar ayrı kaldım
4. levente ragmen aldatmayı bırak
Mast bile yapmadı
herkes namus suz olmak zorunda değil31 Yorumla
Soran+1 yılinsallah
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma eylimindw ya da potansiyelin çok yüksek gôrdüm.
Eğer bu kadar sabîrsız ve güçsüzsen yapcak, dicek birsey yok.
Sen kararini vermiş ve bence biraz vicdanini rahatlatacak bir iki destek gôrecegin yorum vs bekliyorsun😎10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://i.hizliresim.com/qYmYlq.jpg
Şunun şurasında çarşambaya ne kaldı ki :))41 Yorumla
Soran+1 yıl:))
+1 yılBöyle istekli kadın tek bırakılır mı hiç? Bence çok tehlikeli !
26 Yorumla
Soran+1 yılİşi için gerekti
- +1 yıl
Peki buradaki yorumlarla tatmin olup doyum sağlayabilecek misin?
Soran+1 yılbenim merak ettiğim o orda ne yapıyor aldatır demiş bir iki kişi
- +1 yıl
Erkek adam dayanamaz sevişmiştir en az bir kadınla. Sen kendi derdini düşün bence.
Soran+1 yılkesin mi?
- +1 yıl
% 99. Çünkü daha gitmeden o şehirde başka kadınla beraber olma hayalleri kurmuştur. Hepsini kafasında tasarlamıştır. Üzgünüm.. Sende evde kıvranırsın ihtiyaçlarınla !
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yapacaksın sabredeceksin, başka şeyler düşüneceksin vs. Aldatma yoluna da gitmeyeceksin böylelikle.
Aradaki sapıklar da cabası. Adam resmen kaçamağa ne dersin demiş. Bu kadar olmaz, pes.22 Yorumla
Soran+1 yılakıl çelmeye çalışıyorlar
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Cevap dahi verme şunlara. Pis sapıklar evli kadına göz dikebiliyorlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOruc tut.. hadisdir evlenemeyen gencler oruc tutumalari tavsiye edilir.. oruc sehveti azaltir nefsini terbiye eder ;) mübarek 3 aylarada girdik...5 dk lik bir zevk icin evliligini riske atma... degmez.
10 YorumlaYorumları göründe yazık dedim.
edep denen birşey kalmamış.18 Yorumla
Soran+1 yılokumadım ne var yorumlarda
- +1 yıl
Hayda bu ne demek şimdi okumadım yorumları ne var diye bize soruyor okumayacaktın yorumları soruyu niye sordun
Soran+1 yıltamam okudum ilk senin yazdığını gördüm
Soran+1 yılo ne yapıyordur aldatıyor diyen var
zor durum. hiçbirşey gerçeği gibi olamayacak doğal olarak. beklemekten başka bir şansın yok gibi. kocan sadık biriyse masturbasyon yapıyodur. içinde çapkınlık varsa çoktan halletmiştir işini. tanımadan bilemeyiz.
02 Yorumla
Soran+1 yılzorlanıyorum. sadık ama birkaç kişi çoktan birini bulmuştur diyor
+1 yılİstersen buradan konuşabiliriz seninle daha sonra gerçeğe dönüp dönmemesine karar veririz. Önce bir şans verelim birbirimize. Ne diyorsun?
00 Yorumla
+1 yılgit bir virratör felan al bas düğmesine iyi gelir sana.
lakin hiç birşey sıcak bir et parçasının yerini tutmaz sabret istersen :)02 Yorumla
Soran+1 yılGerceginden sonra o ne kadar tatmin eder ki
- +1 yıl
elden daha başarılıdır heralde, benim ihtiyacım olmuyor öyle şeylere :)
her boyu şekli vardır elbet birisini beğenirsin
Mast yapiyodur ne yapicak elinle tatmin ol mecbursun buna
03 Yorumla
Soran+1 yılo öyle yapıyorsa diyecek birşeyim yok bir iki kişi aldatmıştır demiş
Soran+1 yılbilmiyorum
+1 yılne dememizi bekliyorsun birini bul bir seferlik idare et şeklinde icazet vermemizi mi sen gerekeni yaparsın biz eminiz
02 Yorumla
Soran+1 yılo ne yapıyordur
- +1 yıl
kişiden kişiye değişir tanımadığım bir insan için bu yorumum ne kadar doğru olur sadece mast yapıyordur deyip seni avutmalı mı yoksa her gece biriyle yatıyordur diye adamın günahını mı alalım
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılOda mast yspydur sadksa eyer 3 haftada buyuk sure degil beklinir yani yok bekleyemem dersen bir partner gider sana
02 Yorumla
Soran+1 yılKesin mast mı yapıyordur.
- +1 yıl
Eyer sadk biriyse mast yapydur ama gozu dsardaysa gittigi yerler vardr
İş yerinde gözüne kestirdiğin birisini yatağa at hemen. Kocan sadıksa mast. yapıyordur. Değilse başka kadınlarla yatıyordur.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmasturbasyonu farkli dene. cisjm kullan ta da sanal yap. ama sanalin gercege donme ihtimali olabilir. kendini durduramayazsin belki
10 Yorumla
+1 yılÜlke dışına yapılan seyahatlerin yagane sebebi sextir zaten unutma
04 Yorumla
Soran+1 yıliş için
- +1 yıl
Tabiki is için ama erkekler böyle fırsatları es geçmez
Soran+1 yılne yapıcaz aldatıcakmıyız fırsattan dolayı
- +1 yıl
O senin vicdanına kalmış birşey
+1 yılÇok talibim çıkar senin buradan herkez senin gibi copsuz üzüm arıyor kocası uzaklara giden azgın kadın
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyon yapiyordur oda. gelince hasret giderirsiniz.
14 Yorumla
Soran+1 yılbirisi birini bulmuştur çoktan demiş doğru mudur?
- +1 yıl
Sen guvenmiyomusun kocana? Ne bu şüpheler şüpheler. o birisinin lafina bakarsan bu evlilik yürümez.
Soran+1 yılbir kişi değil ki birkaç kişi demiş
- +1 yıl
Baskasindan sizene herkes bisey der. ilişkide en önemli şey guvendir. güvenin birbirinize.
senin gibidir oda merak etme ama sabret sonu selamet olacak elbet
10 Yorumla
+1 yıltelde dene whatshaptan resım at ole tatmın et bız ole yapıorz sehır dısına gıttımmı
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır istemiyorum öyle birşey
kocanı aldat dememizi mi bekliyorsun masturbasyona devam et gelene kadar
07 Yorumla
Soran+1 yılyapıyorum şimdilik ama o ne yapıyordur orda birisi birini bulmuştur demiş?
Soran+1 yılbirini bulmuşsa benim kendimi tutmamın bir anlamı kalmaz o bitirmiş demektir
Soran+1 yılnasıl anlıycam
Gizli Üye(36-45)+1 yılbacım cinselliği ihtiyaç olarak görüyosan bir takım şeyleri meşrulaştırıyosun
04 Yorumla
Soran+1 yılZevk icin yapıyorum tabi ki ama uzhn süre olmayınca ihtiyaca döndü
Cevap sahibi+1 yılşimdi bilemedim denekki kadınlar erkeklere göre biraz daha ön plana çıkarıyo bu işi
Soran+1 yılanlamadım
Cevap sahibi+1 yılkadınlar erkeklere göre biraz daha ön plana çıkarıyo bu işi herhalde cinselliği
+1 yılçekmeye devam et dizginlerini tutu. biz erkekler bile nefsimizi zorda olsa tutarız. sakin ol
04 Yorumla
Soran+1 yılbirkaç kişi birini bulmuştur orda demiş kesin midir bu?
- +1 yıl
bence olmaz kocan seviyorsa zaten yapmaz bunu. kafandan at bu kuruntuları
Soran+1 yılumarım öyledir ben burada tutuyorsam o da tutmalı
- +1 yıl
Aynen. bende öleyim ama ne yapcan. korkuyoruz zina yapmaktan
çok istiyorsan p*rno izle , mastübasyonla devam et, olmuyorsa sanal seks yap oda olmuyorsa aldat can
00 Yorumlao kariya gidiyordur sen tek basinami mastir yapiyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılkesin mi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok yakında boynuzlu bir kocan olacak, hadi iyisin:))
10 Yorumla
+1 yılo aldatıyorsa sen de mi aldatacaksın yaniii
023 Yorumla
Soran+1 yılO ayri birsey ama dedigin icin sunu diyebilirim eger o aldatiyorsa benim aldatmam icin hak vermis olur bana
- +1 yıl
olsun sen yinede aldatma o onun ayıbı olarak kalsın
Soran+1 yılYapip yapmadigini nerden anlarim
- +1 yıl
öncelikle onu biraz olsun tanımış olman gerekirdi senden ayrı kaldığında bile aklına kötü düşünceler geliyorsa bu daha adamı tam anlamıyla tanımadığını gösterir. nerden anlayacağım sorusunun cevabına gelince geldiğinde üstünü kokla kadın kokusu varsa bil ki aldatmıştır :D filmlerde genelde çapkın abimiz kendisini bu şekilde ele veriyordu ya da kadının saç teli üstünde görünüyordu bir şekilde yakalanıyordu :D
Soran+1 yılYok oyle seyler filmde olur oyle anlasilmaz. Ben taniyorum iyi biri ve sadakatsizligini gormedim ama ben kendimi zor tutuyorum istegim oluyor o da bir anlik o ana denk gelip yanlis birsey yapmis midir diye dusundum burada bazilari evet diyor
- +1 yıl
evet diyen bir tarafından uyduruyor sonuçta senin kocanı bilmiyorlar nasıl bir karaktere sahip olduğunu bilmiyorlar ee neye dayanarak aldatır diyebiliyorlar? bu kadar çocuk olma lütfen. çevrelerinde gördükleri ya da gazetelerde gördükleri haberler doğrultusunda bu tip bir kanıya varmaları normal aslında ama sen burada 3-5 tane kendini bilmezin lafına bakıp da kocanın günahını alma lütfen. adamın sana kavuşmak için nasıl gün saydığı ihtimalini hiç düşünmüyorsun ama onun seni aldatabilme ihtimaline hemencecik inanıyorsun. dediğim gibi burada yorum yapanların yarısı çocuk. ha 30 yaşını geçip de düşüncelerinde olgunlaşmamış birçok insan olduğunu da unutmamak lazım. demek istediğim sen onların lafına kulak asma eğer eşini birazcık tanıdıysan böyle bir karaktersizliği yapamayacak olduğunu da bilmen gerekir :)
Soran+1 yılHaklisin ama sonucta yorum yapan kisiler erkek ben o dusuncese dusunemiyorum o yuzden onlarin mantigi dogrudur diye dusunuyorum bana kalsa ihtimal vermem belli olmuyor gunahini almiyorum ama bir aylik bir zaman sonucta ondan burdakilerin dediklerine inandirmis olabilirim
- +1 yıl
bunu ailenizin geleceği için yapılan bir seyahat olarak düşün sürekli acaba beni aldatıyor mu acaba diye düşünürsen bu günler geçmez sen de kendini üzdüğünle kalırsın. seni kocanın aldattığına dair ikna edenler ise şimdi ciddi ciddi konuşur yarın ise bu konuştuklarını unutup gider amaç seni burada sinir etmek ama bilmiyorlar ki arkalarında gözü yaşlı birini bıraktıklarını. üzülme lütfen.
Soran+1 yılBeni niye sinir etmek istiyorlar
- +1 yıl
bilmem keyif alıyor olabilirler bundan :) ya da kendilerine çıkar sağlamak istiyor olabilirler. aynı şekilde karşılık vereceğini düşünüp onlara muhtaç olabilme ihtimaline karşılık sürekli kocanın seni aldattığını söyleyip seni kızdırmak istiyorlardır belkide :)
Soran+1 yılAnladim tesekkur ederim :)
- +1 yıl
gerçekten üzüldün mü :)
Soran+1 yılEvet seviniyim mi
- +1 yıl
hayır onların söylediklerini ciddiye almış olman çok enteresan yarısı cıvıklık olsun diye yazıyor zaten bunu anlamış olman gerekirdi.
Soran+1 yılBiliyorum ama birden fazla kişi yazınca moralim bozuldu kötü düşünmeye başladım
- +1 yıl
neyse üzülmezsin artık yorumlarımla içini rahatlattığımı düşünüyorum. sabırsızlıkla kocişini beklersin artık gelince sürprizler yaparsın ona :)
Soran+1 yılAynen 4 gun kaldi zaten ben de tuttum kendimi tesekkur ederim :)
- +1 yıl
iyi bir şey kalmamış 4 gün daha sabret :D
- +1 yıl
niye beni sinir etmek istiyorlar demişsin ya hani masumluğuna kıyamam ben senin. gerçek hayatta da her söylenene böyle hemencecik inanır mısın? başkalarının senin hakkında yaptığı yorumlar senin için cidden bu kadar önemli mi :)
Soran+1 yılBiraz olabilir o konuda fikrim olmayinca inanabiliyorum bazen
- +1 yıl
kandırmasınlar öyle hemen seni dikkat et bir daha ki sefere :)
Soran+1 yılEvet :)
- +1 yıl
bu kadar güler yüzlü olma ama yaa çok tatlı çok şeker bişi oluyorsunnnn :)
Cinsel Yaşam konusunda 588 cevap paylaştı. Isin cok zor :))
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltakacaksın boynusu :D
10 Yorumla
+1 yılamacın ne anlamadm ki
01 Yorumla
Soran+1 yılo ne yapıyordur orada?
Evden bisey uydur oraya
00 Yorumla
+1 yılO bulmuştur birini sen kendi derdine yan
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi?
- +1 yıl
Hersey paraya bakiyo malesef hele otelde kaliyosa kesin yani
Soran+1 yılotelde kalıyor. nasıl anlarım kesin olduğunu
- +1 yıl
Anlayamazsin malesef
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. O şimdi gittiği yerde nefes kesiyodur
05 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi
Soran+1 yılbenim kendimi tutmamın anlamı yok yani
Soran+1 yılbeni ilgilendiren kısım onunla ilgili
he-man lazım mi:-D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocani tanıyamadıysan biz hiç bilmeyiz
06 Yorumla
Soran+1 yıltanısam da istek insanı etkileyebilir
Cevap sahibi+1 yılkendine hakim olabilir erkek isterse.
Soran+1 yılaldatıyordur o çoktan sen kendi haline bak diyen biri var doğruluk payı var mıdır
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani anlamadım
Soran+1 yılaldatıyordur demiş bikac kişi
Cevap sahibi+1 yılBende aldatmiyodur diyorum
+1 yılsen nerdesinki seni görmek lazm cevap için
00 Yorumla
+1 yılyardımcı olabileceğim bir konu var bende
00 Yorumla
+1 yılÇok zorlanıyorsannn ...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanal seks partneriyle idare et.
00 Yorumla
+1 yılSen git yani
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIzmirdeusen yardimci olurumm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılateşini söndürecek alet var bende :DD
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabret acık kız
12 Yorumla
Soran+1 yılSabrediyorum da...
+1 yılUzun yol şoförü mu
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Ne yapıyor
Soran+1 yılTicaret
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde canım. Seks istiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kacamaga ne dersin? :)
00 Yorumlasanal seks yapın. Aldatayım deme sakın
12 Yorumla
Soran+1 yılAldatsam birini bulurdum çoktan ama ona yapmak istemiyorum bunu onun da yapmaması gerek bide benim merak ettiğim onun ne yaptığı
Daha iyi mast denee
00 Yorumla
+1 yılElleteceksin.
00 YorumlaYol mu yapiyorsun 😆
13 Yorumla- +1 yıl
Guzel cevap cuk oturdu
Soran+1 yılbu sapıklık değil arkadaşım insani birşey yol yapsam burada olmam kadın olarak birini bulmam zor olmazdı. daha fazla yorum yazma.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSabretmek çokmu zor
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026