Bir gün köydeyim. Uzakta bir hayvan ne olduğunu anlayamadım baktım ki eşek ama bir terslik var 5 bacaklı :/ Yakından gördüm ki o bacak değilmiş ama yere kadar gelmiş. Sonra döndüm benimkine dedim ki; gör gör böbürleniyordun bide ben kralım diye.
Balinada falandır heralde ne bilyim hımmına ölçmedim ki peh peh
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bizim sokakta bir çocukta rekor kitabınada girmiş türkiyede en büyük onda gözüküyormuş kendikimden utandım rekorunu duyunca 28 cm :) dünyadada rekor yabancı birinde 35 cm
Burada bir hikaye anlatayım.. En küçük penis devenin ki hemde karın altında değil arkasındadır.. Hikaye şöyle;Yaratılan hayvanların erkeklerine penisleri dağıtılacağı söylenmiş ve ertesi gün gelip sıraya girmeleri istenmiş. Sabah ilk sırada at ikinci sırada da eşek varmış.. Tabi en büyük iki penisi onlar almış.. Deve geç uyandığı için geç kalmış geldiğin de bir tek küçük penis kaldığını görmüş ''Almıyorum ulan.''diyerek dönüp giderken almazsan alma diye dağıtıcı penisi atmış oda gitmiş devenin arkasına yapışmış. Bunu bir Amerikan dergisin de okumuştum.
Buswhick bar Cumartesi günü “Brooklyn'deki en küçük penis” yarışmasını düzenledi. Yarışmanın kazananı Nick Gilronan aslında Brooklyn'de değil Queens'de...
En İyi Cevaplar