Cilve kadının süsüdür 😇
Cillve yapmayan kadın, kadın değildir..
Cilve biraz kadının aptala yatarak erkeği elinde tutmasıdir
Ona kahramanım sensin gibi davranmaktır. Kötü bir şey değildir. burada önemli olan erkeğin kölesi olmak değil sadece erkeği biraz pohpolayarak çekici davranışta bulunmak.. Asla kendinden ödün vermemektir
Naz ise bir şeyi istemiyormuş gibi yapıp istediğini almaktır.. Hafif şımararak davranmaktır.
Eger bunları abartıp ınadıp ınat çaldıgım düdük dersen kaprıs olur o zaman terk edilmeyi bir güzel hak edersin..
https://i.hizliresim.com/mP7kdY.jpg6310 Yorumla- +1 yıl
EIG. Net :D
- +1 yıl
adam prensipleri var erkeklere geri dönüş bile yapmıyor :)
- +1 yıl
müthiş açıklamışsın tebrikler :D
En İyi Cevaplar
+1 yıl*Yanindayken kendi saçınla oyna
*Dizine başını koy, uyu öylece
*Göğsüne yaslan
*Onun sakallariyla oyna
*Elini tut, parmaklarıyla ilgilen
*Ona gül, tebessüm et
*Güzel kokular sürün
*Sevgi sözcükleri ile konuş
*Yeni elbiseleri giy ona fikrini sor
*Whatsup tan sürekli fotoğraf gönder
*Arada el şakaları yap
*Sakız cigne, elma ye, portakal suyu iç
*** Seni gördüğünde #kalbisensensen diye carpmali
https://www.ehsenibe.com/pdata/t/l-197.jpg285 Yorumla- +1 yıl
bunlar cok komik taktikler ya😂
- +1 yıl
Yap diyosa yapın ondan iyi mi bilceniz 😄😄😄
- +1 yıl
Bilmeden cilve mi yapıyormuşum ben :D
eş nişanlı olması daha avantajlı... sürekli neşeli olmalısın. erkeğe tek olduğunu hissettirmelisin. olup olmadık zamanlarda onu sevdiğini istediğini söyle. evliyim ne gerek var deme onun için hazırlan arayıp bişi istiyor musun diye sorduğun da evet de ne diye soracaktır muhtemelen seni de ;) İŞE YARIYO DENEMELİSİN BENCE :)) ufak şeylerle mutlu olmayı bil. onu gördüğünde bile sevindiğini mutlu olduğunu belli et..
100 Yorumla
Cilveli kadın nasıl olur diye bişi mi varmış sen kadınsın ve bu güdüyle var oldun en cilvesizim diyen kadın bile farkına varmadan bile cilve , işve bişiler yapar işte
Peki nedir bu cilve bazen bir bakış, bir söz, kullandığın herhangi bir kelime, saçını savuruşun, oturuşun hepsinden gelebilir bu dediğin şey170 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
168Cevap
+1 yıl1. Öncelikle kendine sahip çıkar. Hayatını dürüstçe kazanır, onurludur, elini açıp beklemez...
2. Erkeği kovalamaz. Ayın, güneşin ya da yıldızların sadece erkeğin etrafında dönmediğini iyi bilir. Cilveli kadın erkeğin peşinden ümitsizce koşmaz ya da onu sürekli kontrol etmez. Kısacası dünyasının merkezi yalnızca ilgilendiği erkek değildir.
3. Gizemlidir... Dürüsttür fakat her şeyini bir anda ifşa etmez. Elindeki kartları ise yüksek sesle açmamayı tercih eder.
4. Erkeği kimi zaman merak içinde bırakması gerektiğini iyi bilir. Onunla her gece buluşamaz çünkü yapması gereken başka işleri de vardır. Cep telefonuna uzun mesajlar atarak sanal bir sevgiliye dönüşmeyi de tercih etmez. Erkek, onu sevgiyle özlemelidir.93 Yorumla- +1 yıl
✋👍 olay budurr
- +1 yıl
Oha ben :D
Öncelikle kadın istekli olduğunu belli etmeli. Yani sadece benim sevgilim/kocam istiyor diye yalandan yere rol kesilmemeli. Eğer kadın cilve konusunda sıkıntılıysa yani utangaç ya da kötü görunurum diye düşünüyorsa önceden alıştırma yapmalı daha atak olmalı. Bu gibi şeyleri göz önünde bulundurarak ;
Erkeğinin elini hic birakmamali. Elini tutarken eliyle oynamalı.
Hiç beklemediği anda öpmeli, sarılmalı, gözlerine bakarak sevdiğini soylemeli...
Parmaklarini erkeğinin yüzünde gezdirmeli
Bebek taklidi yapmalı
Sınırı aşmamak ve kalp kirmamak kaydıyla şakalar yapmalı
Erkeğinin karşısında suslenmeli değişik kıyafetler giymeli
Vs vs vs..
Ama en güzel cilve bir kadının mutfaktaki becerisidir. Erkeginin önüne ne kadar güzel yemekler koyarsa erkekde o kadar mutlu olur ;)80 Yorumlacanım benim kivırmalısın. vücutun adeta bir yılan gibi kıvrım kıvrım olmalıdır. ayrıca konuşurken beraber yemek yerken oyun oynaken ona yakın olmalısın asla ama asla aranızda küçük te olsa bir mesafe olmamalı aksine parmağının ucu bile olsa tenine değmeli.
tenine dokundumu gıdıklanmalı içten içe.
anlayacağın becerebilirsen ne aala ama beceremezsen bu kız sapık damgası yiyebilirsin.72 Yorumla- +1 yıl
resmen çocuğu yoldan çıkar diyorsun hatta niyeti yoksa bile o iş olur. tebrik ederim muntazam bir tespit ;)
+1 yılOncelikle doğal ol ve kendini sevginin akışına bırak :) bu işve ve cilve içten gelen bir duygu. Mesela sevdiğin adamı görünce gulersin ona dokunursun bazen iltifat eder bazen de onu arzuladığıni söylersin tatlı tatlı konusursun duygusuz bir aşkım yerine daha canlı ve içten sevecen bir şekilde söyle birtanemm söyle erkeğim dersin gibi gibi işte :)
62 Yorumla- +1 yıl
"söyle erkeğim" artık işveyi cilveyi aşıyor ya, bambaşka boyutlara taşıyor olayı :D
- +1 yıl
Nasıl yani?
+1 yılBiraz nazik konusurken kelimelerin üzerine basmak..
Biraz ses tonud egisimi:))
Biraz göz süzme..
:))
tamamdir210 YorumlaCilve kadının bir başka makyajıdır. Doğal olun boşver muhabbetleri yapılmış :D Yav arkadaş insanın içinden de gelebilir cilveli hatun olamaz mı özünde ne var yani. Ve doğruluk payını da erkekler cevaplamış kızlar yok ben yapmadım yok bilmem. Cilve illa evli olduğu zaman olmamalı erkeği elde tutma ve erkeği bağlama durumu da denebilir. İlk akla cinsellik gelmemeli erkeğin gönlünü bazı şeyler yaşanmadan hoş tutulabilir :) Gözler ilk adım olabilir ;)
52 Yorumla
+1 yılCilve ile trip farklı şeyler karıştırmayın. Trip kızgınlık veya başka bişeyden oluşan intikam duygusu ancak. Cilve iki taraflı istenen birşeyi biraz yükseğe koyup avcının ulaşmasını sağlamak gibi örneklendirebiliriz. Cilve sevişme öncesi veya tatlı anlarda yapılabilir. (Boku çıkartılmamalıdır.)
40 Yorumla
+1 yılHayat tecrübelerime dayanarak konuşuyorum. Öncelikle rahat olman gerek.(illa ki gevşek manasında anlama bunu. Ve de kendinde bu konuda bir eksiklik hissediyorsan ki, bu soruyu sorduğuna göre öyle; kızarkadaşlarınla daha fazla vakit geçirmelisin. Kızlarla çok takılan erkekler bile belli bir süreden sonra "yumuşuyorsa" sen kızsın zaten, sen de özüne dönersin. :) Umarım yardımı dokunur.
60 Yorumla
+1 yılValla canım türkiye cilveli kadın= aranıyor, yollu, kuyruk sallıyo, yeşil ışık yaktı, hafif, fingirdek, oynak demektir. sen erkeklerin yok cilve güzel yok öyle yok böyle dediklerine bakma, onlara hele bir yüz verme bu saydığım maddelerden yarısını arkandan söyleyecekler
115 Yorumla- +1 yıl
Biseyi cok merak ediyorum. bazi kizlar erkeklere karsi hayvan gibi davraniyorlar. kibarlik soyle dursun kifurler havada
Erkekler argo kullanan kizlardan mi hoslaniyor. - +1 yıl
Nazlı, cilveli olmak kadının doğasında var, aslında güzel bir şey ama benden sana tavsiye sakın uçayım deme :) Çok abartı olduğu zaman gerçekten çekilmez olur. Cilveli olmak öyle anlatılacak bir şey değil ama kısaca her şeye atlamayan kendini hafifte olsa daha ağırdan alan ve kadınsı diyeyim. Yani orta hali bu :)
00 Yorumlabence cilve
gerektiği zaman onunla çocuklaşabilmektir
bazen kadın ve güçlü tarafını gösterirsin bazen çocuk tarafını gösterirsin
mesela sesin çirkin olsada şarkı söylersin
salıncakta sallanırsın
güzel sözler söylersin
tartışırken bile uzatmadan kalbini çalmayı başarırsın
hayaller kurarsın birlikte
korkarsın coşarsın çocuklaşırsın ağlarsın kahkaha atarsın
tüm bunlar o kadının cilvesidir :)70 Yorumla
+1 yıl51 Yorumla- +1 yıl
yüz sefer izlesem de gülüyorum
içten gelen bişeydir o :D yapmacık olmayacaksın, baş şart budur. içinden geleck, karşı tarafı güldürmeyi, yeri geldiğinde tatlı tatlı naz yapmayı, bileceksin. öyle oturup somurtursan, canlılık katmazsan, gülüşme sağlıyamazsan, espri yapamazsan zaten çok şeyi kaybedersin. :D erkekler içinde geçerlidir. bir erkek karşı tarafı güldürebiliyorsa, muhabbeti öteye taşıyabiliyorsa, o erkekte tam kafa dengidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu kişi cevap vermemiş soruna, zor gelmiş sanırım ben sana örnek vereyim en azından, sevgilimle bir gün yolda giderken (kimse yok yolda) o an onu öpmek istedim ve ona öyle bir baktım ki bana, bakma öyle korkuyorum dedi ve döndü bana beni öptü :) evet kimi zaman bir söz kimi zaman beden dili işe yarıyor fazlasıyla ama kocana yapman en güzeli bir sürü örnek var aslında...
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgerçekten mi :)
+1 yılBence tatli ol öyle davran evim sensin filmindeki fahriye evcenin mimikleri ve o filimdeki yaptiklari cogu erkegin dikkatini cekiyomus böyle tatli cilveli hemde çocuksu bende denedim ise yariyo:)
31 Yorumla- +1 yıl
senin adın burcu mu yoksa ben mi abur cubur okuyorum :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİşveli ve cilveli kadın olmak hem kolay , hemde zordur...
Ucuz, vasat , yapmacık olmadan erkeğinie onun ne kadar erkek olduğunu hissettirmektir aslında, lakin arada ince fakat keskin bir çizgi vardır ve bu çizgiyi aştığın anda fazlasıyla yapay olur, bu da erkeğe en çok itici gelen davranışlardandır. Şayet hakkını verebiliyorsan erkeğin artık avucunun içindedir :) Rusaşığının söylediklerine katılıyorum, harika bir tespitte bulunmuş :)10 YorumlaYa olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol, gerisi boş, doğru olan felsefe böyle işveli, cilveli olmayı sadece yatak odasında eşine karşı olun yeter.
60 Yorumlayanındayken rahat olucak, dokunmasına biraz kızıcak biraz elltcek , olmadık yerde sarılcak öpücek , dudklarını hissettircek, hafif romantik hafif seksi olucak kur yapıcak muhabet edicek , gözleriyle iletişim kurucak bişeyleri istiycek falan filan işte bu işler anlatılmaz
00 Yorumla
+1 yılSimdi herkese oyle olmak kotu ama sevgilin esin olsun onlara zaten istemsizce isven olusuyor o yuzden akisina birakmani tavsiye ederim. Herkes isve cilve yapan kadin bizlerin adini lekelemekten baska bisey yapmiyorlar. 😊😊
00 Yorumla
+1 yılmalzemeler :
Göz kararı Aşk
1 bardak gülücük
1 yemek kaşığı komiklik şakalar felan
1 tutam cinsellik
yapılışı : hepsini güzelce karıştır. işve servise hazır. hadi kolay gelsin.80 Yorumla
+1 yılçok abartmadan mıy mıylık yapmak ona ihtiyacın olduğunu göster yardım iste beklemediği anda öp sarıl beklemediği an onun için küçük bir şeyler yap gül pozitif ol yanında mutlu olduğunu hissettir her şeyi bilme anlama aptala yat ;)
00 Yorumla
+1 yılDişiliktir bu bahsettiğin, bir bayan dişi görünmeli, konuşmalı ve davranmalıdır; kesinlikle dişliği ön planda olan bir bayan hep ilgimi çekebilir
20 YorumlaO içten gelen bir hal tavir. İçinde varsa zaten yapiyorsndur farketmeden bile. bir gülüş bir bakis ses tonu. Hic bir zaman üstüne atlar gibi davranma mesela sen sinyalleri ver birak o yapsin
10 YorumlaSadece sevdigin insana yaparsnn bunuuu eger tum erkekkleree yaparsan milletin gözünde kaşar konumunuu alırsın
20 Yorumla
+1 yılBenim gibi delikanlı erkekler; kolay teslim olmayan, nazlı cilveli, kolay ulaşılamayan kızlar dikkatimizi çeker ve ulaşılması zor olan kızı ayrıcalıklı buluruz. Sapık ve egoist erkekler ise "nefes alsın yeter" felsefesindedir.
10 Yorumla
+1 yılHic bir zaman bu sorunun yanitini bulamadim hep dan dun hod olmusumdur bence yapi meselesi herkes yapamaz. Romantik bile degilim bildigin erkegin odununun kadin versiyonuyum.
10 YorumlaBunun net bir açıklaması yok ama genel görüş söyleyim sana. Misal bir etek giydiğinde ayak ayak üstüne atarken daha yavaş ol. Mini etek giydiğinde sürekli aşağı çekme. Erkeğin gözüne bakarak konuş ve arada dudaklarını yala.
00 Yorumlaişveli cilveli ne bilmiyorum da kızın yeri geldiğinde kanka yeri geldiğinde sevgili olanıyla evlenilir bence
30 YorumlaSenin yapcan en güzel cilve hanımhanımcık olmandır. aşkına , sevgine sadık ol karşındakinin hoşuna en çok o gider 😊
82 Yorumla- +1 yıl
Etrafta ne öyle bir erkek ne de öyle bir kiz yok ne yazik ki :( ( arada kaynayanlari saymyorum).
+1 yılsen cilve yaptıgını sanırsın o ise kapris der başkasına uçar ruhun duymaz cilve yapacagınla kalırsın.
51 Yorumla- +1 yıl
Derken nasip yani. Biraz acarsan.
+1 yılAcil dişil enerji nedir diye araştır. Her gün kendini dişil yanını gizlememek için şartla. Bu bahsettiğin şey tamamen dişil enerji ile alakalı
10 YorumlaDisarda esine ya da sevgiline gozle yapilr cilve... evde vucutle davranisla ses tonuyla konusmalarla yapilir
20 Yorumla
+1 yılİşte budur cilve işve tek kare yeter anlatmaya
https://i.capsspot.com/s/21/6/1059867.jpg31 Yorumla- +1 yıl
Senin bu sorun sayesinde bence hazırladım al sana cilveli bayan.
www.kizlarsoruyor.com/.../a26630-kadinin-hasi-cilveli-olanidir
+1 yılarkadaşım cool olacaksın cilve de yapacaksın ama bu devirde cool olacaksın :)
50 Yorumla
+1 yılböyle güzel güler doğal hareketleri vardır beklemediğin anda beklemediğin sarılmadır ne biliyim öpücüktür falan şeyler ama en önemlisi o kadın zekiyse işve cilve v. s. gerek yok zaten etkiler insanı tabi kişiden kişiye değişebilir ama :D
10 Yorumla
+1 yılHic yapamam oyle isve cilve, tam odunum bu konularda😂😂 sevdigimi sozlerimle ifade edemesemde, belli ederim. Nebilim durduk yere sarilirim yanagini sıkarım felan. Ama ayy canim cicim askim bitanem felan, bunlar bana cok uzak abi😂
00 YorumlaEvim sensin filmindeki Fahriye evcenin oynadığı roldeki kizi izle yeter ki ben hep öyle birini hayal. etmistim :)
10 Yorumla
+1 yılKivirtcan şekilden şekile giricen çeşitli mimik hareketleri yapa can çocuksu hareketler çocuksu konuşmalar gibi vs. vs.
00 YorumlaCok biseye gerek yok catalini surekli dusur almak icin egil birazda gosterisli kiyaget sanirim kurtarir abla
00 Yorumla
+1 yılYa böyle bal gibi tatlı olur ama sadece benim yanımda olacaksa olsun. Her yerde öyle olan başa bela. Öylesini de istemeyiz.
00 Yorumla
+1 yılNasıl yapıldığı hakkında en ufak fikrim olmasa da şunu söyleyebilirim ki güzellik hikaye önemli olan cilve , çok güzel olmayanların yakışıklı olanları Tavlama sebebi
10 Yorumlailk gordugunde isveçli diye okuyan sadece benim sanirim düsün işveye filan o derece uzak ben :D
45 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle okudum ilk önce 😀
+1 yılCilve candan gönülden yapılır keza nasıl yapılır diyen birisinin bunu yapabileceğini sanmıyorum.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılKonu Başlığını en az 10 defa okudum, her seferinde ilk olarak İsviçreli cilveli kadın 👩 olarak okudum :)
21 Yorumla
+1 yılBana çok uzak o yüzden bilmem öyle şeyleri :)) Ben daha çok çocuksu oluyorum oda sayılıyor mu :D
10 Yorumla
+1 yılilişki yaşarken dudaklarını ısırman bence etkili olur aynı zamanda göz teması da önemli
10 Yorumlaİşte böyle 😆😆😆
https://youtu.be/_TRUSgWIF0Y12 Yorumla- +1 yıl
Bu senaryoları kim yazıyor acaba ne kadar da inandırıcı ahh şu gavurların filmleri :D
Eliniz de silah var ama nasıl ateş edileceğini bilmiyorsunuz gibi bir şey oldu bu soru
42 Yorumla
Soran+1 yıluuu bak bunu beğendim
İşve cilve öyle sonradan olacak birşey değil içinde varsa zaten meydana çıkar o kendini belli edersin. Eğer içinde yoksa istediğin kadar çabala olmaz üzerinde emanet kalır yapmacık olursun ;)
00 Yorumlaoff aklıma bu geldi :D
https://www.youtube.com/watch?v=Lj4UKxZgKjw13 Yorumla- +1 yıl
Ayy koptummm neydirr buu ;)))))))
- +1 yıl
Ajdarin bir baska versiyonu :)) @izahaizahsis
- +1 yıl
Hahhah ewet. Annemle beraber izledik.. Ay çok bulduk. Yeni gördüm bunu. ;)))))
O insanın elinde olan bir şey değil. Nasıl anlatalım ki şimdi agdfsa?
10 YorumlaKadının ruhunda olur bu dediklerin, kimisine sabah akşam ders versen nafile bu konuda..
30 Yorumlaİşveren işkadınları çok işveli iken...
... çileden çıkaran kadınlar çok cilveli...20 Yorumlabana karşı samimi ve pozitif olan kızlar çekici gelir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. işte o ben değilim. Nasıl olunuyor bende merak ettim. Fatih Yürek gibi mi :S
02 Yorumlabence kendinden olan bişey istemsiz bir şekilde devreye giriyor :)
00 YorumlaCilve yapmak için birazda mimklerin oynaması lazım bence şu dudak ısrma diyenleri dinlemeyin dudaklarınız parçalanmasın boşuna :D
00 Yorumlabir güzel bakış yeter karşıdaki adama tabi seviyorsa
00 Yorumla
+1 yılKuyruk sallayan yani bildiğin. Cilveli kızla eğlenir, hanım hanimcik kızlarla evleniyor bunlar :D
00 Yorumla
+1 yılBu içten gelen bişey olmalı zorlasan da yapmacık olduğu belli olur
00 Yorumla- Devamını Gör (212)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler