be. karet saçmalık ötesi birşey. cünkü insanlar dogustan kadın ve erkek olarak ayrılır kızlıgı gidince kadın olmaz madem böyle birşey var neden erkeklerinde bekareti yok her önüne gelenle yatıorlar bizde o zaman hiç ilşkiye girmemiş erkek istiyoruz. herkes ederi kadar kendi her önüne gelene kaymış olcak bana gelince el değmemiş. bu ne sacmalıktır yha. herkesle yatarsa zi. na yapar hem kadın hem erkek allah katında 2sinede eşit günah yazılıor allh için eşitlik söz konusu iken allaha inanıyorum diyip ayrımcılık yapan insanlar neden vardır hiç anlamam? kızlar mı değillermi diye gerdek gecesi çarşafına bakılır. evlenirken kırmızı kuşak baglanır vs. sacmalıklar. ben bakıcı elinde büyüdüm 9 yasındaydm ve okulda koşup oynarken sıraya çarpardm ve onlar da gördüklerinde se. xe yorarlardı bunu ve dayak atarlardı, bir erkek göz ucuyla dahi baksa dayagı ben yerdm bu en küçük örnek bu kızlık muhabbeti yüzünden hep ezik büyüdüm bayan oldgum için hep bunlar. insanın içi minkişmesin bosversenize.. der susarım ii gclr !
bencede saçma
kesinlikle çok mühim mesele
ben yapmam ama yapana da karısıp dedikodusunu yapmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne