Hafta sonu ilişkiye girdim, prezervatif kullandık ama sanki penisin dibine biraz döl gelmiş gibiydi. Prezervatiften sızmış sanırım. Hamile kalma ihtimalim var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılEn Güvenli Prezervatif Hangisi?

Prezervatif, gebeliğin ve cinsel yollar ile bulaşan hastalıkların önüne geçen bir koruyucudur. Hem erkek için hem de kadın için, sağlıklı birlikteliğin vazgeçilmezidir. Prezervatif kullanımında, kendi kendimize birçok soru soruyoruz. Örneğin;
- Prezervatif güvenli mi?
- Prezervatif kenarlardan sızıntı yapar mı?
- Hangi prezervatif daha çok zevk verir?
Prezervatif ile ilgili en önemli nokta, doğru kullanımıdır. Doğru kullanılan prezervatif, güvenli seks demektir. Güvenli seks de keyifli bir seks demektir. Eğer bu konuda endişeleriniz varsa, OKEY kullanmanızı tavsiye ediyorum. Çünkü, OKEY'i güvenilir buluyorum. Güvenilir ve kaliteli bir markanın prezervatiflerini kullanmak da akılda oluşan soruların giderilmesini sağlıyor.
Prezervatiften sızma olur mu?
Cinsel ilişki öncesinde çoğu kişi, prezervatif alma noktasında çekinir ve utanır. Oysa, prezervatif almak, utanılacak bir durum değildir. Eğer siz bu aşamayı geçtiyseniz, akla gelen ikinci soru şudur; ''Prezervatiften sızıntı olur mu?''
Prezervatiften sızıntı olmaması için, en önemli nokta; prezervatifin doğru takılmasıdır. Prezervatifi doğru taktığınız sürece, herhangi bir sürpriz ile karşılaşmanız olası değildir.
Prezervatif nasıl takılır?
Prezervatif takmak çok kolaydır. Prezervatifin nasıl takılacağını kısaca aktarabilirim;
- Prezervatifi açtıktan sonra, hangi yöne doğru yuvarlandığını görün.
- Prezervatifi penisin ucuna koyun.
- Penis köküne doğru yuvarlayarak yerleştirme işlemini yapın.
- Son olarak baş kısmında yer alan rezervuarı iki parmakla sıkın. İçeride hava kalmasın.
Prezervatifi doğru şekilde taktığınız sürece, prezervatiften sızma olur mu diye düşünmezsiniz. Peki OKEY prezervatifi iyidir dedim ama hangi çeşidi diye sorarsanız; OKEY Zero Extreme ya da OKEY Nirvana prezervatiflerini öneririm.
1. OKEY Zero Extreme

Prezervatif ile ilgili kararınızı verdikten sonra, ürün yelpazesi içerisinden hangisini seçeceğiniz de cinsel ilişkinin ilerleyişi açısından oldukça önemlidir. Prezervatif seçiminizi bu noktada doğru yapmanız gerekir. Eğer ilk defa cinsel ilişkiye giriyorsanız, ince prezervatiflere yönelmeniz daha iyi olabilir. Benim favorim; inceliği ile beni benden alan OKEY Zero Extreme'dir.
2. OKEY Nirvana

OKEY Nirvana, sloganında kadınlara yönelik olarak bahsediyor. Çünkü Nirvana içerisinde afrodizyak etkili jel bulunuyor. Ayrıca kabartmalı bir yapıya da sahiptir. Kullanım açısından da oldukça pratik olan prezervatif, kayganlaştırıcı ile birlikte de kullanılabilir.
3. Durex Yok Ötesi

Adından da anlaşılacağı gibi inceliği ile öne çıkan prezervatiflerden birisidir. Ekstra kayganlık sunar ve nomina genişliği de 522 mm'dir.
20 Yorumla
Döl sandığınız şey aslında senin sıvın olabilir. Kadın sıvısı da sperm gibi beyaz olur. Normal şartlarda spermin prezervatifin kenarlarından sızabilmesi çok zor.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. o erkeğin değil senin vajinanın sıvısı girip çıktıkca ıslandığında ki sıvı...;)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
30Cevap
Pek olası değil çünkü prezervatifi çıkartırken ucundan tutarak çıkartırsın. Yani geriye çekerken akmması için uğraşırsın. Senin sıvıların olablir o da yapı ve renk olarak meniye benzer. Vajina içinde girmediyse tabii ki hmailelik riskin yok.
00 Yorumlasenin kendi sıvındır o. penisi iyice küçülmeden içerden çıkardıysanız sorun olmaz. ama sönük haliyle gir çık yaptıysanız tabii ki prezervatifi sıyırabilirsiniz.
00 Yorumlaşans olabilir... kalabilirsin... prezervatifin %100 koruyucu yanı yok... dediğin konular sebebiyle... yırtılma.. içinde kalma.. vs.
00 YorumlaSızdırmaz o senin döllerindir. sonuçta sen daha istekli oluyorsun partnerine göre merak etme sorun yok.
00 Yorumlasızıntı olması için delik veya patlak olması lazım hamile kalman için
00 Yorumlaolur dıkkat etmek gereklıçhamıle bıle kalabılırsın.
00 Yorumladelikse ve içinde boşaldıysa var o ihtimal.. yoksa sızmaz zaten
00 Yorumla
+1 yılSenin sividir bide prezervatifin kayganlastiricisi ile birlesince beyaz olur
00 Yorumla
+1 yılsızma ihtimali yok o senin sıvındır merak etme bişi olmaz
00 YorumlaEğer sızıntı spermse kalma ihtimalin var, ama diğer ihtimalleri düşünmek lazım
00 Yorumla
+1 yılsenin boşaldığından dolayı öyle prezervatiften akıntı olmaz o kadar çok boşalamaz hamile kalmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır olmaz
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılPrezervatifi ters sokmadiysaniz biz bir şey olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır. Sızdırmaz o senin sıvın.. Orda birikir.
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılPenis inmeden çıkardı mı prezeravifi?
00 Yorumla
+1 yılisim düşünmeye başla derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher zaman çift kat kullanırım sırf bu yüzden
02 Yorumla- +1 yıl
Çift katmi eldiven giydir istersen :D
Cevap sahibi+1 yılhahaha biri yırtıksa y*rrağı yemekten iyidir
Belki de senin sıvındır.
00 Yorumla
+1 yılbende senin suyundur o :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoşaldıysa içine evet
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılsenin akıntın olma ihtimalide yüksek:)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldemekki kalitesizmiş kondom
04 Yorumla
Soran+1 yılOk. klasik kullandık.
Cevap sahibi+1 yılo nasıl olur ya o zaman muhtemelen o sperm olmaya bilir
Soran+1 yılBelki benden gelmiştir, sızma ihtimali var mı? Çok boşalmış olsada
Cevap sahibi+1 yılokey çok sıkı kavrar bende onu kullanırım öyle bir ihitmal ben görmüyorum
+1 yılBelki kalmışsın dır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlimisin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkorkma birşey olmaz
00 Yorumla
+1 yılKısmet.
00 Yorumla
+1 yılDoktora git
00 YorumlaEvet olabilir.
00 YorumlaEvet.
00 Yorumla
+1 yılolabilirrrrrrrrrr
00 Yorumla
+1 yılevet var
00 Yorumla