İnsan neden sapkınlaşır?

Görüyorum, okuyorum, duyuyorum böyle uçuk kaçın fantezileri. Bana göre iğrençlik kusura bakmayın. Kastım şu, yatakta 2. bir erkek yada 2. bir kız olması. Yani böyle fanteziler. Tamam fantezi dünyası geniştir anlıyorum eywallah. Sınırı yoktur diyenlere katılmıyorum. Sınırı yoksa bile olmalı bence. Yoksa bunlar git gide gerçeğe dönüşüyor ve sonra da iyice sapıklaşıyor insan. Gerçeğe dönüşmese bile bence bu tür fanteziler saokınlıktan ibarettir. Ve arada hiç bir aşk, sevgi, sadakat, namus, bağlılık gibi güzel duygular yoktur. Olamaz da. Kim var olduğunu söylerse ağır yalan söyler ve kendini kandırır sadece. Sizce bu tür fanteziler kuran yada gerçekleştiren bir insanın içinde sevgilisine yada eşine karşı sevgi saygı aşk olabilir mi? Bence bu mümkün değil. Düşünsenize "aşkım seni çok seviyorum ne güzel s*ktiriyorsun beni erkeklere. Ne güzel izliyorsun s*kilmemi" düşünsenize karınızın size bunları dediğini? Yada kızlar düşünsenize bunları sevgilinize yada kocanıza söylediğinizi? Hiç mi rahatsız olmazsınız? Sizce bu normal bir şey mi? Aşk, sevgi, namus, sadakat, saygı ve güzel duygular bunun neresinde? İnsan sevdiği adamı yada kadını paylaşabilir mi? Hiç mi kıskanmaz? Bence bu tamamen bir sapkınlıktır. Başka hiç bir açıklaması yoktur. Ve bence böyle fanteziler insanı sapkınlığa doğru itiyor. Ben sadece iğreniyorum. Başka da bir şey demiyorum. Var mı düşüncesi olan? Ama yazmış olmak için yada saygısızca ve terbiyesizce yorum yazmak için değil, fikrinizi ve düşüncenizi yazmak için yazın lütfen. Evet arkadaşlar, bu tür fanteziler sizce insanı nasıl bir yola iter?
Evet, bu tür fanteziler sakıncalıdır ve insanı sapkınlığa iter.
Hayır, bu fantezilerde hiç bir sorun yok. Gayet normal.Fantezi dünyasının sınırı yoktur.
Kararsızım, ama her halde ciddi anlamda sevgi,namus,aşk gibi duygulardan yoksundur ve bitmiştir.
Bu tür fantezilr kuranlar sadece birer sapkındır. Raydan çıkmışlardır.
Böyle fanteziler kuran insanlar, ciddi anlamda rahatsızdır. Ve kesinlikle sevgi diye bir şey kalmamıştır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
İnsan neden sapkınlaşır?