Tartışma sonrası seks. tartışmasız en iyisimi

aşkın anlaşılmazlarından biridir değilmi kavga etmek. güzel bir günün sonrasında. bazen nefis bir yemeğin tam ortasında. bazen arkadaşlarının yanında .bazen az önce o sevgi kelimelerini bizmi konuşuyorduk diye düşünmeye başlamanın ilk. sevgiline kızgın kızgın bakmanın sinirden hatırlayamadığın dakikalarında. ve tanıyamazsın bazen kendini bazen onu birbirimize söylediğimiz cümlelerin tamamında. bazen incir çekirdeğini.doldurmayacak bir sebebten. bazen gerginlikten. kırarsınız ya birbirinizi aslında hiç haketmeden. en büyük özelliğinizde barışmadan yatmamaktır .değilmi zaten. size arkadaş çevresinde büyük aşk budur yarışması yapılsa kesin bunlar kazanır diyerek haklı bir galibiyet getiren. hadi canım gecemizi mahvetmeyelim diye konuşmalar yapmaya başlamışken. küs yatmamak için hatta hala biraz gerginken. ama hata sendeydi kelimeleri artık havada uçuşmaya yer bulamazken. bir fırsatını bulup uçmaya yer bulamayan kelimeleri kıskandırmak pahasına. kıskanıyorum diyerek öpersin ya dudaklarını. az önce bizim kavgamızı görseler kimbilir ne büyük tartışma var aralarında der millet .diye düşündüğün kişiler. şu anda görse ne büyük bir aşkmış derler diye düşünsen ve çınlatsan o milletin kulaklarını . kulak memesini boynunu öperek kalksan koltuğu terk ederek . ve olunca yatak odasında canımsın benim diyerek. seviyorum seni kelimeleri arasında yaptığınız seks. tartışmasız en iyisimi. yoksa tartıştık hayatta yapmam başka zaman hadi hadimi..düşünceniz .iyi geceler herkese .
Tartışma sonrası seks. tartışmasız en iyisimi