Soru gayet açık Erkeklermi daha çok zevk alır kadınlarmı yoksa her iki tarafta farklı zevk mi alır
Erkekler
Kadınlar
Farklı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Adamın biri ilişki bittikten sonra eşinin yanına uzanır ve 'sekste en çok zevki biz erkekler alırız' der,kadın hayır kadınlar alır der.adam saçmalama tabiki erkekler daha çok zevk alır der.Kadın: 'O zamam işaret parmağını kulağına sok ve kaşı der.Adam keyifle kulağını kaşır ve eeee ? der.Kadın sorar kulağın mı zevk aldı parmağınmı ?
vay be
hayranım sana... ama yine sildin beni :(
ben SONYENİLMEZ eski adresimi silmişler kabul edermisiniz
Bunu her ikisinide yaşayan biri cevaplaması lazım, öyle biri yok o zaman kadınlar diyorum. Şöyle bişey vardır, bi insanın bişey almasımı daha güzeldir vermesi mi? Alması. O yüzden kadınlar.
kulağa mantıkl geliyor ama çoğu kez vermek eğlencel olmaz
Çift cinsiyetli ve her iki cinsiyeti de aktif olan varsa bu soruya cevap verebilir. Bizim cevabımız ancak tek taraflı bir tecrübeye dayanabilir o da yanlış olabilir.
her iki tarafta farklı zevk alır ama kadının nefsi erkekden çok daha güçlüdür yani kadınlar erkelerden daha çok zevk alırlar..
Cevap
4Cevap
Bir laf vardır ya burnunu karıştırırken parmak mı çok zevk alır burun mu.Heh tam da o.
hangisi peki
niçin c dedin o zaman
kadınların zevk hücresi bizden çok çok fazla onlar daha çok zevk alıyor. hem bizim içimize birşey girmiyor giren onlara giriyr içlerinde patlama oluyordur heralde :D
tabiki kadin ama % vuracak olursan bu zevki alan kadinda cok az.
araştırırsanız kadınların daha çok aldığını görürsünüz.
Kadınlar daha çok alır diye duymuştum.
hermafrodit varsa buyursun yazsın
erkeklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kadınlar tabiki..
her iki tarafta yapmasını bilirse zevk alır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar