yani çok yorup takatsiz bırakmayı hedefliyorum
Kadının yatakta ateşli olması ne demektir? Ne yapmak lazım?
yani çok yorup takatsiz bırakmayı hedefliyorum
istekli, çekingen olmayan, utanmayan, oldukça rahat olan, erkeğini çıldırtabilen, ilk adımı atabilen ilişkiyi başlatabilen, fantazileri olan, cilveli, işveli olmasını bilen, zevk aldığını belli eden, herşeyi erkekten beklemeyen... demektir. Mesela beklenmedik anda erkeğin dudaklarına yapışmalı, penisini tutmalı, beni arzuluyor musun, o halde hadi beni becer demesi, beklenmedik anlarda erkeğin kucağına oturması, sırnaşması, vücudunu teşhir etmesi gibi... yani sadece soyunup yatağa uzanmaması, bazı yerlerde aktif olabilmesi, özgüvenli olması, dişiliğini dışa vurabilmesi...
aklımda kalsın bunlar teşekkür ederim
ilk zamanlar her gün olabilir ama normali haftada iki gün ideal... eğer arada yeteri kadar sevgi ve saygı yoksa ve erkeğin çok eşlilik ya da doyumsuzluk gibi bir takıntısı varsa istediğin kadar ilişkiye gir bu iş yürümez... ama sadece performans takıntısı varsa, dişiliğini ön plana çıkar, yatakta memnun et yeter, ilişki sıklığını beraber ayarlarsınız
yok cok eslilik takıntısı yok ama korku var içimde yani tüm erkekler aldatıyor mu acaba?
yok hepsi aldatmaz aslında bu libido seviyesine ve yaşadığı çevreye de bağlı birşey... Zevk düşkünü olmadıktan sonra, iyi bir ortamda yetişmişse, seni çok seviyorsa ve onu tatmin edebiliyorsan korkma ! bazı şeylerde ipler kadının elindedir yani kadına bağlıdır, eğer fantazilerin gereğinden çok darsa, yeterince dişi olamazsan, erkekte fantazilerini bastırmaya çalışır bu da tatminsizliği ve erkeğin arayışa girmesine neden olur, diyalog çok önemlidir, herşeyi konuşabilmelisiniz
Sevisirken yatağa uzanmış oyuncak bebek gibi durmican mesela , konuşmak cok önemli tahrik edici hareketler elletip biraz naz yapican sonra seni öperken kalkmış aletini oksican arada gözlerini kisip dudaklarını yalican, arada ufak ufak inlicen, ve oral şart yavaş yavaş operek aşağı inip dislerinle aşağı cekicen küçük dil darbeleriyle devam , mevzuya girdiğin zamanda inlemeyi eksik etme ve erkeğim harikasın devam durma arada çığlık filan unutulmaz bi gece olur ve sen en ateşli kadın olarak ilan edilirsin ;)
Senmi verdin puan ? :)
evet ben verdim açıklama için teşekkürler:)
Rica ederim aydinlattiysam ne mutlu :)
kadın yatakta istekli olacak yaptığı herşeyi çok istekli yapacak erkek değil o hemen atlıycak evlenirsem eğer kocam için herşeyi yaparım gözü birkez dışarı kayar aklına bir kere acaba diğer kadınlar nasıl sorusu takıldımı o ilişki çürümeye başlar aldatılma kaçınılmz olur.Ateşli olacaksın istekli olacaksın kadın erkeğini biraz yönlendirirse erkek anlar istekli olduğunu
evet dogru soyluyorsunuz
gözü dısarı kaymamalı
evde günlük kıyafetiniz nasıl yanı esiniz aksam gelince ne giyiyorsunuz?
henüz sevgilimde yok evlide değilim ama evli olduğumda paçoz olmayacağım ve dediklerimide yapacağım
Büyük konuşma bence.Son cevabın biraz fazla iddialı gibi.Allah korusun Allah birşey verir aklına bile gelmez ateşli olmak falan sen neden bahsediyorsun?
Fatmacım kalbi de yüzü de güzel bir kız olduğuna hiç şüphem yok. Ama ne yazık ki dünyanın en güzel, en seksi, en ateşli kadını da olsan bir erkek eline geçen ilk fırsatta başka kadınla yatar. Ne yaparsan yap bu değişmez. Bu erkeğin fıtratında var. Sakın bana her erkek böyle değildir filan demeyin. Eğer iktidarsız ya da gay filan değilse böyledir.
KumruSahinBir ay önceFatmacım kalbi de yüzü de güzel bir kız olduğuna hiç şüphem yok. Ama ne yazık ki dünyanın en güzel, en seksi, en ateşli kadını da olsan bir erkek eline geçen ilk fırsatta başka kadınla yatar. Ne yaparsan yap bu değişmez. Bu erkeğin fıtratında var. Sakın bana her erkek böyle değildir filan demeyin. Eğer iktidarsız ya da gay filan değilse böyledir. sana katılıyorum.
Şu linkteki yazıyı oku. Mutlaka sana uyan ve sana çok ters gelen şeyler vardır. Sen içinden sana uyan 1-2 fikir alsan kardır değil mi tatlım? link
Kumru hanım söylermisiniz be size nasıl hayran olmayayım
Cevap
13Cevap
akşamları kocan eve gelmeden önce biraz aynaya bakıp kendine çeki düzen vermelisin. Sexte istekli olmalısın ki kocan seni sürekli doyurma gereği duysun. Bide sexte kendini iyi vermen lazım. Kendinden bişeyler katmalısın ve sexi bir kadın olduğunu bilmelilisin...
5 dakika aynı pozisyonda kalmadan atom karınca gibi yatağın hem cm 'ne vücudun değecek.
kendisi 45 yaşında ben 34 yasındayım sizce cinsel gücünde azalma olmusmudur eski yıllara göre
yani bekarlık dönemi 20 li yaşlarla
şu an aynı değil değil mi?
düşüş varmıdır ?
Muhtemel performans kaybı yaşayacaktır.
seksi kıyafetler, bol enerji, sınırların geniş olması vs...
seksi kıyafetten kastın?
İstekli olacak o yönlendirce demektir bak yatakta stş demişsin hareketlendi o derece yani istediğimiz bişi
ama istekli olmak ne demek yani ?
hangi hareketleri erkek öyle algılıyor
"yani çok yorup takatsiz bırakmayı hedefliyorum"
ahahahah sdgfhdgfhjkhjklş
Hani derler ya ''Mutfakta Şef Yatakta O...'' Gibi olcan diye yani eşini azdırmak için herşeyi fazlasıyla yapcaksın vücudunu iyi kullancaksın ...d
yaşınız 30 olmuş bu soruyu soruyorsun hanımefendi,
fantazi bol olsun, onu şaşırt sürekli
o bir ruhtur... Normalde sessizdir ama yatakta hiç susmaz.
Hasta olmak, üşütmek lazım. Ateş çok yükselirse bir doktora görünmek lazım.
azdıracaksın adamı sexi kıyafetler giy sırnaş tamam
o kadının içinde olcak. bi tarifi yok
kıvılcımlar çıkarması anlamına gelir
Böyle aradan alevler çıkacak.
:) yahu ne alevi ev hali vs.. pek mümkün olmuyor
çok çalışmak lazım çooooook
sen işini bilirsin.
adamı fena tahrik etmek demektir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar