Evet; düşünceleri ve görüşleri alalım...
Balık etli kız nasıldır?
Balık etli kız nasıldır?
bendede oldugu gibi ele et gelcek.. ne o öyle kemiğemi sarılcaz dusuncesı war..
bundan yola cıkarsak balık etli bayanlar iyidir bence..
ama ileri yönlü düşünürsek.. bu balık etli bayanla ewlendiğinde cocuk falan doğurdugunda iyice genişleyeceği için.. acaba o zaman ince belli bayanlara gözumuz kayarmı dıye dusunmuyo değilim yani..
etrafımda böle kısıler war cunkı :D
her erkek lafta manken fiziğini övse de, aslında en güzel fizik hafif balık etli kızlardır. örneğin 1.68 boya 60-65 kilo arası bir kadın eğer biraz sıkıysa fiziği mükemmeldir.
Kalçaya vurdukça muhallebi kıvamında olan kızdır..
Cevap
34Cevap
En son balik etli diye dusundugum kadin korsesini cikarinca aklima o an balinanin da bir balik oldugu geldi. Senin bahsettigin nasil bir balik?
hiç iyi değil..
evlenince özelliklede bebeği olunca o balık etli değil,normal bir obez olacaktır..
o yüzden zayıfı daha iyi..
öyle sorunun varsa zayıflamanı tavsiye ederim..
un ve şekeri hayatından çıkar derim...
düzenli spor süper tabiii... vücudu daha sıkı hale getirecektir...un ve şekerden uzaklaşmak ise daha fazla kilo almayı önleyecektir...bunların tamamını aynı anda yaparsanız muhtemelen herkesin beğeneceği fit bir görünüme sahip olacaksınız..siz zaten kabullenerek bir adım atmışsınız...devamıda gelir inş.diyorum...
Balık etli diye kakalanmaya çalışan balina yavrusu değil de gerçekten hafif topluysa iyidir, tatlıdır.
İyidir iyi. Ne şişman ne zayıf. Güzelse bir de tamam. Haa bir de karakteri de balık etli olursa iyi olur tabii.
Açık konuşmak gerekirse balık etli kızlar da güzeldir. Daha da açık konuşmak gerekirse, ele çok iyi gelirler. Daha daha açık konuşmaya gerek yok sanıyorum.
hafif balık etli olacak ama ayarında... ne diyim süperdir :)
güvenilir olsun yeter ;)
balıkmıs 0 mış 90 60 90 mış bunlar yalan :)
Balık etli kız evlenilecek kızdır, vücut yapısıyla anne adayı olmak için güven verir kısacası evimin kadını çocuklarımın anası olacak kadın balık etli kadındır ;))))
balık etli kızlar genelde tatlı, şirin, yanakları sıkılası kızlar oluyor :)
o kadar balık etli olması güzel değil ne zayıf olacak neden kilolu güzel bir sex için ideal olan budur
Ben bayanların hepsinin birer narin çiçek olduklarını ve herkesin sevgiyi hak ettiğine inanıyorum ınun için ben zayıf veya şişman farketmez herşeyden önce insan birada itaatkar olması yeter
Tam istediğim gibi olan kızdır. Ele kemik gelmeyecek.
Hayır, hayır, hayır diyoruz ve 3 hayırla sizi dışarı alıyoruz.Belki başka sefere.
genelde hasta olurum onlara aşırıya kaçmadıkları sürüce
Fazlası da iyidir.Kışlıkta denilir. Balık et iyidir en makbulüdür :)
her zaman için en güselidir zayıf bi kızla beraber olduğumu hayal bile edemiyorum zayıfsa bile zorla şişmanlatırım o derece :D
Yanaklarıyla oynadıkça oynayasın geldiği kızdır.
Kötüdür kız dediğin zayıf olmalı çıtı pıtı hadi beni eksileyin.
Aferin.
Canım benim zayıflık denilince 0 beden mi anlıyorsun sen neyse kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş o hesap.
ben artı verdim tatlım erkeklerin dilinden anlıyorsun
kaçan balık büyük olur:))
tadından yenmez , çok güzeldir...
Bilmem,Hiç Düşünmedim..
balığa göre değişir :))
tatlı ve sexsi normal bi kız yani :D
sağlıklıdır sanırım balık eti nihayetinde
tutulan olan kızlar balık etliler zaten ((((:
ideal olan balık etli kızlardır bence
aşırı kilolu değilse hoştur
Bazıları çok güzel. Ama bazıları işte
iyi..kilo sorunu olan işte..kiloları çok bellidir
buda kendine yer yapiyor :D
kaç klosun sorması ayıp :)
boy kaç
5 cm çıkartalım :D tam olur bence :)
bu arada ekledim ama umarım kabul edersin :S yani balık etli bu kız ilerde sağlam bir şişko adayıdır demek önlem almazsa:D
böyle bi şüphen varsa dikkat et kendine :D
hükümet gibi kadındır
çok severim.
candır
Armut gibi.
iştah açıcıdır :))
iyidir herhalde.
Tombul kuştur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar