2 gün önce küstük ikimizde tek kelime etmiyoruz. O hatalı olmayacak yerde olmayacak bir tepki verdi bende ona sert çıktım. Ama çok istiyorum onu aynı yatakta sırtlarımız dönük yatıyoruz konuşmaya da niyeti yok. Dün düşündüm acaba dudaklarına yapışsam mı diye sonra vazgeçtim biraz daha burnu sürtsün istiyorum. Napim ben ya?
Cevabın nedir?
+1 yılOlabilir insanlik hali, zihnimizden turlu turlu düşünceler geçiyor ve hepsini kontrol edemeyebiliyoruz, umadigimiz zamanlarda yakışmayan tepkiler verebiliyoruz... Boyle durumlar her zaman oluyor ve olacak da... Küslük, dargınlık ilişkileri yıpratan bir hal... Boyle zamanlarda elimden geldigince anlayış gosteriyorum, bir konuya sıkılmıştır bana yansıtmıştır, bir problemi vardır içinde büyütmüştür rahatlamak istemiştir gibi ara nedenleri bulurum... Yoksa birbirimizle bir arada yasamak imkânsız olurdu... Evliliğe gelince,.. Bugün yönler ayrılır, yarin yataklar, diğer gün evler maazallah yollar... Büyüklük sizde kalsin barisin, sevisin... :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q2898217-esimle-iki-gundur-kusus-yatarken-biseyler-dicek-gibi-oluyor-sonra
?11 Yorumla
Soran+1 yılyuhunuz olaya bak yazdım ama bakalım
+1 yılya eninde sonunda barışacaksan uzatma derm ben aynu hatayı yapcaksa yine yapar aa bu benle küsmüştü yapmıym demez eğer yapacaksa. yapmıcaksa da yeterli küs kaldığınız bence barışın derm ben. ha çok ciddi bişise yaptığı küs kalmak da yetmezki ona. barışın sevişin ya hayat kısa tadını çıkarın. küs kalmak hiç bişi çözmez hiç bişi kendini yıpratmaktan başka bişe yaramaz
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Haksız da olsan özür dilemek büyük erdemdir ve sana saygınlık kazanır.. Oturuken git önüne diz çök ve ellerini öperek''Sen benim hayatımsın seni çok seviyorum.''de bak gör oda özür dileyecektir.
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim değerli yorumunuz için. Ama işte aynı hatayı tekrar yapmasını istemiyorum. Zaten bu yüzden küsüs.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
35Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnun senden özür dilemesini saģla
Saçını makyajını yap
Güzel bir gecelik giyin
Parfüm sık
'Yanlışlıkla' onn göreceği şekilde frikik ver
'Yanlışlıkla' yanından geçerken dokun
Hiç mi işe yaramadı? Yatakta o uyanıkken uyuyor numarası yap ve sarıl. Eğer seni uyandırmazsa en geç sabah barışırsıniz :D22 Yorumla
Soran+1 yılbunları yaparsam da barışmak istediğimi düşüncek. E nerde vereceğim ders.
Cevap sahibi+1 yılEvlisiniz bu kadar ders vereceğim diye uzatmaya gerek yok. O barişmak için hamle yaptığında oturur konuşursunuz, ne kadar kırıldığıni bir daha böyle yapmasını istemedigini söylersin olur biter.
+1 yılAynı yatağı paylaşıyorsanız hala umut var demektir bugün yarın eli kulağında
22 Yorumla
Soran+1 yılsağol ya umut verdin :)
- +1 yıl
Sana çok güzel şeyler yazardım ama hiç keyfim yok bugün..
istersen mesaj at sonra konuşuruz.
evlılık sen hatalısın ben hatalıyım ıslerını sevmez.. bugun sen gıdersın barısırsın yarın o gelır barısır.. bugun cuma gıtde barıs sevaba gır.. sevış ikiye katlansın sevabın..
17 Yorumla
Soran+1 yıltabiki de öyle ama şimdi barışsam ya bu benle nasılsa barışıyo diye düşünüp aynı tepkiyi yine vercek ileride
Soran+1 yılolay hesap sormak değil aynı şeyi tekrarlamaması
- +1 yıl
x2 :)) kampanya gibi oldu:)
- +1 yıl
:))))
Cinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. bu sakıncalı 10 dk mevzu arada küslüğe sebep olan olayı çözmede engel teşkil eder. Önce sorunu çözmeye barışmaya odaklan. Seksta barışmış gibi bir hava eser ama beyinde o olay bitmemiştir. Tekrar eder. Seksi unut mast yap.
00 Yorumlaevlenmissiniz, sonucta birbirinizi seviyorsunuz
barismak icin can atiyorsun ama burnu sürtsün diye uzak duruyorsun
birbirinizi yormayin ve üzmeyin bu saatten sonra ya00 Yorumla
+1 yılEsin sonucta bence guzel bir sekilde gonlunu alabilirsin ;) dayanamaz
11 Yorumla
Soran+1 yılama benim gönlümün alınması lazım çünkü o yerde o tepkiyi vermesi çok yanlıştı sonrasında ben daha sert çıktım ama yapabileceğim birşey yoktu. şimdi aramıza yorganı sıkıştırıp öyle uyuyoruz
+1 yılEvliliklerde hatalısın tabiri geçerli değildir.
Hatalıyız diyebilmeli insanlar.20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 12,3b cevap paylaştı. Bu yaptığınız yanlış ve haram
Eşjerin küslüğü en fazla yatasıya kadar olmalı. Uzatılmaz10 YorumlaCanım git gönlünü al barış kadınsın bugün onun gönlünü alırsın yarın özürünü diletirsin bu şekilde sadece inat etmiş olursunuz sorun çözülmez
10 Yorumla
+1 yılBüyüklük yap af dile sonra evliliğiniz kötü yerlere gelmesin
00 Yorumla
+1 yılhiç bişey olmamıs gıbı davran sarıl öp zaten gerisi gelir şahsen ben oyle yapıyorum bı kavgamız oldugunda eşimle gelir geçer :))
14 Yorumla
Soran+1 yılnormalde o da öyle yapıyordu ama bunun tepkisine karşı ben çok sert yaptım ama o başlattı sonuçta. şimdide burnumdan kıl aldırmak istemiyorum. aramıza yorgan koyup yatıyorz
- +1 yıl
npcanı solerım mesaj atarsan.
Soran+1 yılburdan söyle nolcakki
- +1 yıl
çekınmene gerek yok mrk etme mesajını bklıom
+1 yılOnu ben de çok düşünüyorum ya kavga edince napcaz acaba :)
00 Yorumlabiri de çıkıyo demiyo ki "make up sex"i araştır
31 Yorumla
Soran+1 yılyaptık gitti canım
Gizli Üye(36-45)+1 yıliletişim bozukluğu...
önce konuş, sonra seviş.
seks ilişkideki sorunları çözmek için kullanılmamalı00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna göre sıkıntı yok :D 2dk asılsa boşalsa tamam bütün istek arzu bitti :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne ayıp ya yatağa küs giriyosun çok tuhaf kusura bakma yani tabi ki barış yatağa 3 günden fazla küs girdğinde çok günaha giriyosun halbu ki istiyosun onu
02 Yorumla
Soran+1 yılnapim canım bitek ben küs girmiyorum ki arnavut inadımız tutu bakalım kim pes edecek
Cevap sahibi+1 yılsen et bence yani bak aldatmaya kadar gider iş erkek milleti
çok yanlış yapıyorsunuz sız bunu bata konusmanız gerekıyordu kavga da etsen sövsenızde yatak odasına kus gıdılmez ilk onun senden özür dilemesi gerekir hanımlarımız başımızın tacıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun seni istemesini sağla
ne bileyim yani duş al kapı kilitleme izlesn az :D10 Yorumla
+1 yılburnunu sürttüreyim derken bir bakmıssın akşama üst üne kuma gelmiş. ozaman görürsün kimn burnu sürtüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkonu neydi çok özel değilse sizi küstüren?
ona göre yorumlayayım..018 Yorumla
Soran+1 yılailemin karşısında bana bağırdı bende ona daha sert çıktım. Ailem üzüldü çok ezildiğimi görseler daha çok üzülceklerdi ama biliyorum bağırması çok yersizdi
Cevap sahibi+1 yılkaç yıllık evlilik?
Soran+1 yılyeni ya 9 aylık
Cevap sahibi+1 yılküsseniz ve kalbin kırıldıysa istememen lazım mantıken.
kalbin kırıksa bu duygunun olmaması lazım kalbin düzelene kadar?
Cevap sahibi+1 yıl? evet?
Soran+1 yılküsüm kalbim kırık ama cinsel istek başka sonuçta seviyorum bu adamı
Cevap sahibi+1 yılkalbin düzelmezse ona da beynen hazır olamazsınız ki.
Soran+1 yılyani istisna mıyım? oluyorum işte
Cevap sahibi+1 yılöyle demek istemedim.
psikolojiktir üzgünken beynen hazır olunmaz.
Cevap sahibi+1 yılvar mı gelişme?
Soran+1 yıldayanamadım valla barıştık :)
Cevap sahibi+1 yılhatasını söyleyebildiniz mi, rencide olduğunu büyüklerin yanında?
Cevap sahibi+1 yılokuyunca yazarsanız sevinirim.
Soran+1 yılpsikolog musunuz eğer öyleyse yaz lütfen. tabi ailemin yanında ezilmek hiç istemeyceğim birşey hatasını onun tonunda yüzüne vurdum herkezin içinde
Cevap sahibi+1 yıldeğilim öğretmenim.
özelden yazabilirsiniz.
Soran+1 yılbu tarz bir sorun senin de mi başında
Cevap sahibi+1 yılözelden yazabilirsiniz..
Cevap sahibi+1 yılbayramın mübarek olsun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla ben genelde böyle durumda gecelik giyiyorum seksileri giriyorum yatağa dokunmasında görim :)
05 Yorumla- +1 yıl
eşimin taktiği :))
Cevap sahibi+1 yılişe yarıyo ama :)
Soran+1 yılhahahah tutuyor kendini nasıl bir bilseniz göz ucuyla bakıyor çekiyor gözlerini hemen
Cevap sahibi+1 yılbir gün en fazla 2 gün kayıtsız kalır sonra... :) olmadı sen atla üstüne ayıp mı sankikocan neticede
Erkek canlisi damsiz yaşayamaz bence bir yolunu bul şahlandir herifini yiyisin rahatlayin. Sonra hırs eder dışarı gider. Hadi bakalım harekete geç
00 Yorumla
+1 yılburnu surtsun deme sonra araniz sogumaya baslar. yapis dudaklara
00 Yorumlaeşler bir tül kurumadan barışmalı git öp o özür diler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizde küsün ama konuşuyoruz biraz eşim bağırdı bana telefonda ani br tepki verdi küsüz
00 Yorumla
+1 yılNe diyelimki sana simdi idarelik bizden birine gelebilirsin yoksa barışın bu aksam uzuluruz senin için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatağa yatarken özür dile, biraz bekle, sonra dudaklara yapış...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. yataga küs girdginde sıkıca sarıl öp birsey olmaz büyütmeyin böyle bence
00 YorumlaBurnu surtsun diye sende surunuyosun daha ne iste :)
00 Yorumlaeşler arasında küslük olmaz yapın işinizi yine dönün arkanızı :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonuş senden özür dilemesini sağla sonra işini gör:D
00 YorumlaNasıl küs kalıyorsunuz ya?
12 Yorumla
Soran+1 yılcanım bu kez ciddi o yüzden uzadı yani
+1 yılbarışma seksı yapın :D:D
33 Yorumla
Soran+1 yılama işte bu seferde o yaptığı yanlışı tekrar yapcak
- +1 yıl
ben olsam bende yapardım o barısma seksı ıcın :D:D:D
Soran+1 yılhahaha :)
+1 yılArkadaşım halen kus musun esinle?
09 Yorumla
Soran+1 yılyoookk :)
- +1 yıl
Hadi gözün aydın;)))
- +1 yıl
Nasıl barıştın merak ettimmm:)
Soran+1 yılyatıya gelen misafir yumuşattı havayı mecburen konuşmak zorunda kaldık sonra falan filan :)
- +1 yıl
Offf aynı durum bende de oluyor ondan sordum ama çok iyi olmuş yaaa sevindim arkadaşım:))) misafir çok iyi gelmiş:) vaktin varsa özelden yazar misin biraz konuşmak istiyorum seninle bu konuyla alakali:)
Soran+1 yılburdan yazarsan yanıtlayabilirim
- +1 yıl
Benim için sorun yok da özelinİ burdan yazmak istemezsen diye söyledim. Peki madem herseyi anlatır misin misafir geldi felan söyle böyle derken nasıl geçti o gün o akşam o gece neler konustun nasıl ikna oldu hepsini istiyorum:))
Soran+1 yılburdan yazmayacağım birşeyi özelde de konuşmam ki :) iknalık bir durum yoktu zaten oldu bitti maşallahh
- +1 yıl
Belki ben dert yanacagım sana arkadaşım belki burdan söyleyemiyorum. Illa soyleticeKsin yani:)?
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. elini at kalkar zaten
22 Yorumla
Soran+1 yılkalkması sorun değil ki. Yapsam aynı şeyi bidaha yapacak. ee 2 gündür küs kalmakla neyi çözmüş olucaz
+1 yılEvlilikte küslük olmaz arka üstüne devamı gelir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılDayan biraz daha
21 Yorumla
Soran+1 yıldayanamadım :)
onun seni istemesini sağla
02 Yorumla
Soran+1 yılkendini tutuyor aramıza yorgan koyup yatıyoruz
+1 yılsanırım eşinde burada :)
02 Yorumla
Soran+1 yılnerden çıktıı
- +1 yıl
soruyu bulamadım bulsam paylaşcam yorumda :)
Bir zahmet onu da sen bil, ne bilek eşine nap :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanırım onun değil de senin burnun sütünüyor
04 Yorumla
Soran+1 yılhahaha onun durumu da vakim tutuyor kendini
Cevap sahibi+1 yılSende tut kendini :))
Soran+1 yıldimi evet tutmaya devam
Cevap sahibi+1 yılBayanlar daha çok tutabilir kendini
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu konuda küslük olmaz. Git azına vur onun.
00 Yorumla
+1 yılYatakta küslük olmaz...
00 Yorumla
+1 yılbarışın ya.
10 Yorumla
+1 yılSonra kocam beni aldatti
aldatir anajim25 Yorumla
Soran+1 yılsenin ağzına zıçim
Soran+1 yılsenide aldatırlar inşallah
- +1 yıl
Kocan sana kusmekte hkli demekki
bu kafayla gidersen daha cok luser gotunu doner yatar sana.
bende evlilik yapmis biriyim aldatilmadigimada yuzde yuz eminim
sen neyden bahsediyorsun acaba?
Soran+1 yılinşallah aldatılırsın. Bir kadın olarak böyle bir cümle kuramazsın. Bu hangi kafa ya resmen aldatan adamı destekliyorsun. Sen hiç mi eşinle kavga edip küsmedin iki cilveyle herşey süt liman aynı hatalar yine yine yani. Böyle bir bakış açısı olamaz.
- +1 yıl
Esini sirf cinsel istegin icin istedigini belirten senken bana hangi hakli kufur edebiliyorsun ki sen?
aldatilirim aldatilmam o benim sorunum.
burada erkegi destekleyen ben degilim erkege o destegi veren sensin.
koegini baglamazsan ne olur soylememe gerek yok istersen.
o yuzsen o laham kokan agzinla bana cemkiremezsin sen.
canin kocani isyemese demekki adamin aklina gelecegi yok
- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılaffet gitsin iyilik sende kalsın.
00 Yorumla
+1 yılo zaman adamın canını boşuna sıkma?
00 YorumlaHemen saksoya başla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Barışş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. Azdır onu
00 Yorumla
+1 yıluyurken yap
00 Yorumla
+1 yılÜstüne otur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Yatır vur
00 YorumlaGazozuna ilac at;))
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında