kuşum bişey olmaz çok abartmışsın bi ara bende takıntı yapıyodum ama artık değil olumlu yanlarını düşün hiç sarkmıcak mesela sütyen kenarlarından hiç taşmıcak sırf göğüs yüzünden boyun sırt ağrsı çeken insanlar var+ büyük olup birbirine yapıştığından yaz boyu pişik olan insanlar var bence dert etme günlük yaşamda zaten destekli sütyenlerle çok iyi görünürsün .artık bi beş on kilo alsan onlarda toparlanır biraz
104 Yorumla
Soran+1 yılğya öyle haklısın ama simdi ben dolgu sütyen takıyorum cok gibi görünüyo ama yok erkk arkadasımla birlikde olsak demiycek mi yahu bunlar büyükdü ne oldu:)
Soran+1 yılsöylermisin buna cok ihtiyacım var.( insallah
En İyi Cevaplar
Kendine özgüven en iyi beden ölçüleridir sıkıntı yapmayı bırak bunu düşünmen bile saçma . Sevgilin mesela çok eşsiz biri herşeyi mükemmel mi ki seni memelerinle yargılama hakkı var ? Gerçekten sizleri anlamakta zorlanıyorum dünyada en değerli sensin sevgilin kim oluyor ?
01 Yorumla
Soran+1 yılişde çok yakısıklı tüm kızlar pesinde bende bu konuda noksanım işde sitrese giriyo insan
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bunu dert etme hic seni seven takilmaz bunlara. Onemli olan gercekten seven insani bulabilmen. Goguslerini opse yeter uclarindan. Benim vardi gogusleri kucuk bi kIz arkadasim yagakta cok atesliydi. Buda senin artIn muhtemelen sendede vardIr bu ozellik erkekler sever atesli disileri
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSaol ya tsk ederim sevindim gercekten :)
Cinsellik konusunda 833 cevap paylaştı. bence seninkiler süper neden diyeceksin. Şimdi normal derece bir göğüse sahip olsan ilerde evlendiğinde emziriceksin ve bu zaman zarfında yer çekiminede meydan okuman lazım sonuç sarkık bir göğüs. halbuki tabiri caizse seninkiler yıllanmış şarap gibi olacak tahminimce
02 Yorumla
Soran+1 yılne konustun öyle ama su uc kısmı cok sinir bozucu kendi pek yok ama malum onlar.8
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılgögüslerim cok az demıssın yanı kac tane var sende? normal bayanlarda ıkı tane oluyor da
49 Yorumla
Soran+1 yılcogul bu
Cevap sahibi+1 yılyanı kucuk desen daha ıyı olurdu. erkekler dık ve tombul memelere bayılır. ancak her gogus tıpı her kadına yakısmaz bunu bıl. ınce bır bayana kocaman memeler sırt agrısı veya kambur yapar. senın kıler kucukse bır de dık duruyosa ucları da ıyıyse napcan sen buyuk memeyı? takıl boyle hayatını yasa
Soran+1 yılya uçları büyuk ggs kçük dik duracak kadr yok ya
Cevap sahibi+1 yılkeske az olaydı sutyensız gıyer havanı atardın. o kadar da yoksa sılıkonlu fılan sutyen takıyolar al bı tanede sen tak keyfıne bak. evlendıgın kişi de umarım kucuk gogus sever sızde mutlu mesut gıdersınız bence cok takmamalısın bu olayı. kucuk ıyıdır
Soran+1 yılucları olmasa inn hiç takmicam bu durumu
Cevap sahibi+1 yıltamam da senı daha dogrusu memeyı guzel kılan sey buyuk uclar. kucuk memede uc kucukse bes para etmez. sen dua et kı buyuk ben bıle gormeden hasta oldum yanı. gercekten sanslısın yahu daha dogrusu senı alacak olan sanslı
Soran+1 yılins öyledir:9
Cevap sahibi+1 yılzaten oyle ancak ben eksılemende kı amac ne ben ne yaptım yahu
Soran+1 yıleksilemşler bn artıladm
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle çok zayıfsın bu zayıflığa göğüslerinin tahta gibi olması çok normal. Biraz kilo alsan o da birazcık büyür ama bunun yanında göğüslerine her gün çörek otu yağıyla masaj yapmalısın ek olarak kara üzüm çekirdeği yiyebilirsin, rezene çayı ve çemen otu çayı yapıp içersen faydasını görürsün. Ama düzenli şekilde kullanmalısın.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBurda formül veriyoruz güncelleme yapıyorsun ya formül var mı diye...
Soran+1 yılbenim bildigim çürek otu gögüs sarkmamasına yarıyo
Cevap sahibi+1 yılHer ikisine de yarıyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"küçük gögüslüler yatakda cok azgın oluyormuş özellikle gercekten öyle bir durum var mı Bir dakika önce Şikayet Et" uydurma :)) şaka bi yana küçük göğüs candır can 3-5 yıl sonra sarkmaz sarksa da belli olmaz birde destekli sütyen kullanıyormuşsun peki erkek arkadaşının pantolonunda da patlıcan varmı resmen kandırıyorsun :))
09 Yorumla
Soran+1 yılsu an yerin dibine gectim ne yapayım peki takmasam düz oluyo hiç hoş degil bi bayan gögüsleriyle dikkat ceker kıyafetin yakısması için bunu yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılamacım yerin dibine geçmeni sağlamak değildi özür dilerim benimde penisim ince ama mutluyum ilk başlarda çok takıntı yapıyordum sonradan seven böyle sevsin demeyi öğrendim sende öyle yap özgüvenin gerinde olsun ve unutmaki neye sahip olduğun değil nasıl kullandığın önemli ama dolgulu sütyen eski kız arkadaşımda kullanıyordu zaman zaman ona kendim almış olsam bile kendimi kandırılmış gibi hissediyordum o bakımdan yazdım ki onun ölçüsü 70 bile değildi 75beden dolgulunun içinde bile dansediyorlardı
Soran+1 yılbana dolgusuz olmuyo dolduracak gögüs olmadıgı için bende mecburiyetten dolgulu kullnyom hem içide dolu gibi gözüküyo o da elini atacak boş .:/napcam ben ya.s cok utanc verici
Cevap sahibi+1 yılbunda utanılacak birşey yok Allah vergisi birşey yaradan böyle yaratmışsa sen neden utanıyorsun dediğim gibi kullana bilmek önemli ayrıca şu göğüs büyütücü gibi haplardan kesinlikle kullanma aklından bile geçirme gerçekten çok zararlı
Soran+1 yılöyle bi hap mı varmış ismini versene sen:D
Cevap sahibi+1 yılnasıl kullanman gerektiği hakkında birkaç tüyo verebilirim tabi eğer 20 yaş üstü ve bakire değilsen...
Soran+1 yılbakireyim 19 yasındayım..ikiside tutmadı.d
Cevap sahibi+1 yılşansına küs o zaman :) o hapları falan kafandan sil at 1cm ya büyütür ya büyütmez ama nerelere zarar verebileceği hakkında bilgin varmı büyütür kocaman adana karpuzu gibi yapar diye satarlar ama kanser eder böbrekleri iflas ettirir akciğerde nodül yapar demezler ben bunlardan birkaçını söylemiş olayım abin olarak
Soran+1 yılbiliyorm zararlarını kullanmam ya.. ama kadın dogum hapını deniycem
eger duzgun bi kisiliksen bence hic sikinti yok. bence kizin gogsunden cok kisiligi onemli. onun gogsuyle evlenmiyoz sonucta.
22 Yorumla
Soran+1 yılAMA ZEVK ALAMZSA ALDATABİLİR DİYE KORKUYOM.
- +1 yıl
buyuk harfle yazmak chatte bagirmak manasina geliyor(on bilgi)
o biraz nasip isi, zevk alan kisi de aldatabilir. biraz sacma gelebilir ama ben boyle olduguna inaniyorum ve tecrubelerim var bu hususta: sen eger iffet konusunda hassas olursan ona gore biri denk gelir Allahin izniyle.
ileride paran olunca silikon yaptır. hatta biriktirmeye başla bence bekleme. sanırım 2000tl civarı falandır bir araştır şimdiden ona göre ayarla bütçeni.
03 Yorumla
Soran+1 yılilerde kocam bu durumu ögrenirse napcam bi sıkıntı cıkar mı sen ne diye yaptırdın demezmi bu da geliyo akla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızım manyakmısın sarkıtcan o güzelim göğüsleri diri diri dik diktir şimdi o şükretki öyle göğüslerin var afedersin göğüsleri dizlerine değenler var dikkat cekcem diyosan sütyensiz gez hem ucları bellı olsun hem diklikleri tüm erkeklerin gözü üzerinde olsun
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) hiç aklıma gelmemişti ne manyakça bi cevap:)
Cevap sahibi+1 yıl:) gercekler
+1 yılNe demiş ünlü şair Hemina Nafile;
''Ben memeye meme demem, kafam kadar olmayınca''
Not: Şair bu şiirinde memeye seslenmiş.
Ben de Nafile gibi düşünüyorum :/36 Yorumla
Soran+1 yılsapık
- +1 yıl
sendeki meme değil yani.
- +1 yıl
Hunharca artıladım.
Soran+1 yıldegil zaten
- +1 yıl
lady_21 eminim sen de tahtasın :/
+1 yılEski kız arkadaşım senin gibiydi. Oda 45 kiloydu minyondu , ve ciddi gögüsleri yoktu. Çok eğlenceli zamanlarımız olmuştu. Sonuç olarak sorun olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılsen bunu sorun ediyomuydun peki
- +1 yıl
Hayır
+1 yıl45 kilo ve inicik gögüsler tam benim kalemimsin ..hiç çekinme bence senin gibi tipleri seven erkeklerde var :))
11 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah:)
boş ver büyütüp napıcan...
küçük göğüsünde hastası vardır...
ben bayılırım...
sakın dokundurtma...12 Yorumla
Soran+1 yılhiç seksi degl emn ol
- +1 yıl
bunu sen bilemezsin..karşı cinsin söylemesi daha objektif olur...ben her zaman doğallıktan yanayım..ileride bozulma olurda yaşam kaliten düşerse o zaman tamam...ama durup dururken bunu düşünmeni normal karşılamıyorum...hiç gerek yok..zaten büyütünce her erkek seni daha çok beğenmeyecekki..kimisi beğenecek kimiside beğenmeyecek..aynen şimdi olduğu gibi...
Göğüsler standart bir bilgisayar mouse'u kadar büyük olsa bence gayet yeterli, ama büyük göğüsler de şekillerine göre ilgi çekici olabiliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılyok hiç az var işde
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok bunu sorun etme. benim kız arkadaşım küçük göğüslüydü gayette seksiydi yani. küçük göğüslü olsa da sonucunda ucu büyük oluyor
12 Yorumla
Soran+1 yılevet bu durum nasıl cirkn grüntümü
Cevap sahibi+1 yılhayır gayet güzel tam tersine. hatta ben kız arkadaşıma bazen iç giyiminde bile müdahale ediyordum bazı iç çamaşırlarından bile ucu belli oluyor diye:) dolgulu sütyen kullan
yani gögüslerin icin hormonlarını maf mı edecen?yaş kac? iliski süresi kac zamandır?
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılGöğüs yoksa bende yokum. Birde 45 kilosun ilkokul öğrencisi gibi.
212 Yorumla
Soran+1 yılboy var ama 67
- +1 yıl
67 cm yani cücesin. O zaman kilo normalmiş.
Soran+1 yılne cücesi .d
- +1 yıl
'boy var ama 67' yazmışsın.
Soran+1 yılo cüce mi oluyo 170 nerdeyse
- +1 yıl
67 yazınca 67 cm anlaşılıyor o da cüce kategorisindedir. 1.67 boy iyi fakat 45 kg çok zayıfsın biraz kilo alırsan göğüslerde normale yaklaşır.
Soran+1 yılbitkisel macunlarda yiyom alamıyorum kilo ya
- +1 yıl
Küçük göğüslüler iyi sevişir diye bir genellemeyi ilk kez duyorum
Soran+1 yılöyleymiş.d
- +1 yıl
Denemek lazım. Denemeden inanmam.
Soran+1 yıldene bi öyle biriyle
- +1 yıl
Yok ben hiç denemeyeyim. Kilo nedeniyle yanlış pozisyonda üzerinden silindir geçmiş gibi olur, sonra üzülürüm.
hiç gerek yok böyle şeylere moral bozmaya, eğer karşındakinin özellikle göğüs fantazisi yoksa etkilemez hiç.
02 Yorumla
Soran+1 yılne bilcem olup olmadıgını
Selam arkadaşlar. Sorum şu: Durağan nesnelere devinim kazandıran, henüz varolmamışı vareden ve yokolmuş olguları geri getiren kurucu güç, hayatımızın hangi öğesidir?
22 Yorumla
+1 yılPsikolojini Bozmak İstemem Fakat Çok Ufaksa Seksde Partnerini Mutlu Etmen Biraz Zor.
10 Yorumla
+1 yılEski sevgilimin memeleri küçüktü. Gerizekalı biri ile beraber değilsen dert değil.
00 Yorumlakadın doğum hapı değilde sen normalde ne içtiğini söylesene
02 Yorumla
Soran+1 yılnormalde hiç bişe kullanmıyom sadece bu hap yattı aklıma
+1 yıltamam vücut önemlidir ama herşey değildir.. dış güzelliğin nasıl (yüzün)
04 Yorumla
Soran+1 yılçok güzeli ama tek kusurum zayıf olmam göğüslerimin olmaması.s
- +1 yıl
bunlar geçici sorun arkadaşım.. çok güzelsen zaten dertetmeyebilir başlarda.. çünkü hemen göğüslerini ellicek hali falan yok.. sen bi' an önce doktor kontrolünde kilo almalısın..
Soran+1 yılalamyom işde bi de spor bölümü okuyom düsün artık
- +1 yıl
anladım.. dediğim gibi başta sıkıntı olmaz ama sonraları yakınlaştığınızda sıkıntı olabilir..
Gizli Üye(36-45)+1 yılseninle goguzlerin icin birlikte olmuyorsa sorun olmayacaktir
06 Yorumla
Soran+1 yılama bayan olarak istiyorum ben bayan dekolte giymek ister catalları cıksın seksi dursun ama yok işde
Cevap sahibi+1 yılbedeninle barisik ol. sexy oldugun icin mi dikkat cekmek istersin , yoksa zeki oldugun icin mi.
Soran+1 yılben zekiyim ama emin ol simdiki erkekler için bu bişe ifade etmiyo o yüzden seksilik arıyorum
Cevap sahibi+1 yılbir kadinin erkegin dikkatini cekmek icin sexiligini kullanmasi zekilikle cok zit dusuyor...neyse kolay gelsin:)
Cevap sahibi+1 yılkucuk goguslu olan sensin sen bielceksin atesli misin atessizmisin sayin zeki gizli kullanici
Soran+1 yılöyleyim
+1 yılbüyük daha fazla seviliyo tabi de küçük seven de çok.. büyük olsun diye kural koymam da büyük olursa daha çok severim :)
10 Yorumla
+1 yılBiz kızla memeleri içinmi çıkıyoruz arkadaş hiç yakıştıramadım
20 Yorumlaisterse hiç olmasın kala kala gögüzlere kaldıysak vay halimize
10 Yorumlaneden olmasın tabiki küçük göğüslü bir kızla çıkabilirim
20 Yorumla
+1 yılHiç sorun olmaz. Ama kendinden soğutma yani. Küçük olması sorun değil ki. En güzeli her zaman doğal halidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimkiler de küçük ve bu azgın olma durumu bence çok doğru
11 Yorumla
Soran+1 yılne kadar.d haha :)
+1 yılolurlar neden olmasınlar ya. bu kadar fiziksel takmayın kendinize ya, yazıktır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla iman tahtası gibi olanları hiç ama hiç sevmiyorum şeyim yumurtalıklarıma doğru kaçıyo...
29 Yorumla
Soran+1 yılne demek istedigini anlamadım
Cevap sahibi+1 yılyani iğrenç diyorum kötü duruyo diyorum en azından yalan sölemiyorum benim görüşüm böle:D:D göğüsü küçük olandan hiç*hiç çekici gelmiyo sütyeni geçiyo desteklimi ne diyonuz büyük görünüyo elini atsan içine tombala oyna
Soran+1 yılne yapalım yani umarım erkek arkadasım senin gibi düşünmüyodur
Cevap sahibi+1 yılinşallah düşünmüyordur çünkü gördüğü an verir yolu bilesin
Cevap sahibi+1 yılsilikon yaptır
Soran+1 yılona durumum müsait degil yoksa düşünüyom
Cevap sahibi+1 yılhmm anladım müsait olunca yaptır o zaman sende:)
Soran+1 yılaz paramı hem korkuoyom ilerde sorun olur koca demesmi ne diye yaptrdın die
Cevap sahibi+1 yıldurumunu anlatırsın olur biter bnu yaptırmak ayıp değil en azından o lanet hapları içme hergün haberlerde saçma yalan haplardan ölenleri duyuyoruz sen yaptır silikon
Gizli Üye(36-45)+1 yılben şahsen en güzel sütyenleri küçük ve orta derece göğüslere yakıştırıyorum.zaten büyütür onları eşin.
06 Yorumla
Soran+1 yıltahta gibi mübarek ya
Cevap sahibi+1 yılşahsen küçük göğüslü biriyle evlenirsem büyütme garantisi veriyorum. :Dsilikon takmasını istemem.
Soran+1 yılsilikon yaptırmayı düşünüyom var aklımda ama ilerde kocam anlarsa ne der bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle anlar :D bir oyun var göğüsün fake mi gerçek mi olduğunu anlamanı istiyor.daha şaşmadım hiç.kesinlikle anlarım.kocanda benim gibise kesin anlar.(zaten sıkınca her türlü anlar)
Soran+1 yılnie sıkınca noluyoki nasıl anlyacak
Cevap sahibi+1 yılşimdi çok küçük diyorsun.kaç yaptırmak istediğine bağlı.ama daha sert olur.deri gergin olur.blabla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızarkadaşımın göğüslerinin arasında kıl var ama ona aşığım,bu sana yeterli gelir mi ?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkıl dediğim biraz tüylenme var bu konuyu onla konuşmadım ki zaten konuşmak için daha erken neyse ben onu böyle kabul ettim :D
Soran+1 yılo cözülebilir.9
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet kücük goguslu guzel oluyo fındık motor dıyorum ben tatlı oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılilginç
Cevap sahibi+1 yılilginç olan sizin goguslerınız cok buyuk ıyı degıl bence
Cevap sahibi+1 yılbenım gogusum buyuk degılkı
+1 yılbnce kafana takma hepsini ağzına almak güzel olurrr.. sevglne okşat buyur.
00 Yorumlazevke göre değişir bu..küçük memeli diyede sevmemezlik yapılmaz şimdi
00 Yorumla
+1 yılŞahsen küçük göğüslü kızları daha seksi buluyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden dolgulu takıyorsun kandırma milleti
311 Yorumla
Soran+1 yıltakmıyimda dümdüz mü dursun uclarıda belli oluyo kendi yok ama o var
Cevap sahibi+1 yılDolgusuzda bulabilirsin bilerek yapıyorsun birsürü beden var
Soran+1 yıldolgusuz çok istiyorum takmayı ama gögüs yok olmuyo
Cevap sahibi+1 yılSizigidi tahtalar:-D
Soran+1 yılsen koca memelidsin galiba
Cevap sahibi+1 yıl90 canım çok şükür:)
Cevap sahibi+1 yılÇok fazla dizi izliyorsun:d
Soran+1 yılbelli ama onlar evlen 100 olur bu seferde sen sikayet edeceksin:)))))))
Cevap sahibi+1 yılO büyüme emzirme süresi için geçerli sonra düzeliyor:)
Göğüsleri küçük olanlar daha hoş geliyor bana :)
00 Yorumla
+1 yılonları sevin okşayın erkekler.
10 Yorumlaküçük göğüslüler azgın olur evet
00 Yorumla
+1 yılneden olmasın ki sevdikten sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılooo candır cann oyş küçük göğüs muthiştir
10 Yorumlaben olsam sevmezdim
22 Yorumla- +1 yıl
:D
+1 yılben problem etmezdim
00 Yorumla