Erkekler göğüsleri cok az olan biriyle birlikte olur musunuz onları sever misiniz?

benim sorunum kilomla ilgili 45 kiloyum memnun değilim kendimden göğüslerim ise hiç yok denecek kadar az yeni biriyle çıkmaya başladım yakınlaşmak istiyo ben çekiliyorum benden soğuyacağını düşünüyorum .dışardan bakan göğüslerim oldukça çok şanar ama normalde yok dolgu sutyen takıyorum..bu durum hiç seksi değil sizce erkek arkadaşım benimle öylede birlikde olmak istermi piskolojim çok bozuk o kadar fiziği göğüsleri dolgun kızlar var ki kıskanıyorum ilerde kocam aldatabilirde bu duruma çok taktım paramda yok ki silikon yaptırayım

Erkeklerin bu konudaki görüşlerini merak ediyorum kızlar aranızda benim gibi bu durumdan şikayet eden var mı ne olacak benim bu halim:(
Güncellemeler
+1 yıl
küçük gögüslüler yatakda cok azgın oluyormuş özellikle gercekten öyle bir durum var mı
Güncellemeler
+1 yıl
Gögüslerimi büyütmek için ne yapmalıyım bi formül var mı hap falan...kadın dogum hapı içsem büyür mü?
Erkekler göğüsleri cok az olan biriyle birlikte olur musunuz onları sever misiniz?