Bir önceki sordugum soru kaldırılmış. 16 yasindan beri genelevde calistim bu sene Mart ayinda kurtuldum oradan. Kandirilip satildim da diyebiliriz. Oradan kolay kolay kurtulamiyorsunuz ben kurtuldum artik aramiyorlar. Simdi kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum ama neler yapabilecegimi. bilmiyorum yardim edermisiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn başta yapacağın bunu hiç kimseyle paylaşmaman!! Yaşadığın hayatın senin sadece bedenine etkisi olduğunu ispatlaman gerek! Bunuda hiç kimseyle birlikte olmamış biri gibi davranarak yap! Bir eğitim almadığın için iş konusunda sıkıntı çekebilirsin garsonluk temizlik vs gibi işlerde çalışıp hakkınla helal para kazan. Burdan yardım isticek kadar kötü bir durum değil şükürki kurtulmuşsun! çalışana her yerde ekmek var kaybettiğin yıllara ve yaşadığın zorluğa bakılırsa emin ol yeni bir hayat kurmak çok zevkli ve güzel olacaktir... Ayrıca önceki hayatına dair herhangi bir telefon ya da görüşme bağlantının kalmaması lazım yoksa eline ayağına dolaşır.. Allah yardımcın olsun bacım
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun
Cevap sahibi+1 yılAmin cümlemizden inşallah
En İyi Cevaplar
+1 yılCanım ya.. Yeter ki sen iste yapamayacağın hiçbirşey yok önce tövbe et sonra bir iş bul mutlaka bulursun telefonunu adresini değiştir. İsteyince herşeyi yaparsın
13 Yorumla
Soran+1 yılZaten ilk olarak sehir degistirdim ve telefonmu degistirdim ama ne is yapabilirim tecrübesiz olarak nereye girebilirim en az lise mezunu istiyorlar ben liseden terk
- +1 yıl
Fabrikalara başvursan onlar alıyor
Soran+1 yılYarın çıkıp is arayacağım zaten umarım karsima duzgun iyi niyetli insanlar çıkar
Bence mahkemeye başvurup ismini ve yaşını da değiştir.
Sonra goruntunu değiştir mesela uzunsa saçların iyice kısa kestir rengini değiştir. ya da kapanabilirsin inancın gereği olmasa bile taninmamak için bir süre olabilir.
Kendine tutarlı bir hayat hikayesi uydur
İstanbul İzmir ve ankaradan uzak dur
Başka bir büyük şehire yerles
Gercek Hikayeni kimseye anlatma asla ama asla.
Şehirde dolaşıp eleman arayan yerlerle görüş. Önce bir işe gir kötü de olsa sonra yenisini ararsın. onemli olan önce bir düzen kurman.
Allah bahtini açık etsin. Umarım bundan sonraki hayatın umdugundan çok daha güzel olur00 Yorumla
Çok zor şeyler yaşamışsın, geçmiş olsun. Kendi başına bir barınacak yer ve iş bulman pek kolay olmayabilir. Birinden yardım istesen daha iyi olur. Ayrıca tabikide temiz bir sayfa açıp hayatına yeniden başlayabilirsin. Ayrıca yaşadıklarından Allah'a sığın ve dua et. Huzurundan kimseyi eli boş çevirmez elbet bir derman, bir kolaylık verir sana. Ayrıca, Allah her zaman yar ve yardımcın olsun. Bundan sonraki hayatın umarım hep neşeli ve gönlünce olur.
12 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
37Cevap
Arkadaşın bir tanesi söylemiş burger king gibi yerlerde is bulabilirsin ISS diye bir firma var orada is bak derim yani artık o yola tekrar düşme lütfen gerekirse merdiven sil ama düşme. Dışarıdan liseyi bitir is bulduktan sonra arkadaşın bile olsa ne is yaptığını anlatma sakin. Fiziğin duzgunse falan bunu gizlemen bakımsız bir kadın gibi görünmen belki seni bir miktar korur bir şekilde yeni bir hayat kur kardesim
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun elimden geleni yapicam insallah
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. nasıl kurtuldun bilmem ya da kurtuldum sanma dikkat et. o camiadaki adamlarda ne din ne iman ne vicdan olmaz. senin için para ödediler bunu çöpe atmazlar. yani senden kolay vazgeçmezler.
işin açığı üstelik de gençsin kurtuldum demen şaşırttı. kocayıp müştri kapasitesi sıfıra inesiye kadar bırakmazlar20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHelalinden çalışmak istiyorsan bir yere girip çalışmak, ev tutmak lazım. Aldığın parayla kirayı nasıl ödeyeceksin? Yalnız olmak istiyorsun ve erkek istemediğini söylüyorsun, tek başına İstanbul gibi bit yerde seni kaparlar. Birlikten kuvvet doğar. Tek kişi olmaz bu şehirde, mutlaka evlenmelisin.
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni bu halde kim alır? lutfen gercekci olalım kimse kabullenmez evlenmek istemez haklıda
Cevap sahibi+1 yılAlanlar olur mutlaka. Ümidini kaybetme sen. Tevbe edip bir daha yapmazsan Allah seni evlendirir. Önemli olan samimi tevbedir. Ancak tek başına hareket edersen daha kötüye gidersin. Ailen yok mu?
Soran+1 yılNe var ne yok
Cevap sahibi+1 yılİşe girsen 1000 lira kazanırsın. Kira ve diğer giderlerle kıt kanaat geçinirsin. Bence çalışma biriyle evlen.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKusura bakma bana inandırıcı gelmedi bu hikaye. Bu siteyi nereden buldun, ne ara xper4 oldun onu da anlamadım. Şimdi senin ailen akrabaların yok mu, git onların yanlarına, mutlaka sahip çıkarlar. Yorumları da okudum görev gereği. Pansiyonda kalıyorsun ve İstanbul gibi lanet bir şehirde sürüden ayrılmış sahipsiz bir kuzu gibisin. Senin gibilerin kaderi bu şehirde hiç iyi olmuyor. Doğma büyüme buralıyım iyi bilirim. Kesinlikle ve kesinlikle kadın-erkek hiç kimseyle arkadaş olmamalısın.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. genel ev mi randevu evimi genelevde 18 altı kadını çalıştırmazlar seni ayaklı pezolar serbest yani vergi olmayan bir çalışma sistemi o pic kuruları senin peşini bırakmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılIlkten bende cok korktum ama arayan soran olmadı
Soran+1 yılKimseyle gorusmuyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBulunduğun şehri terken kimseye güvenme, bütün arkadaş çevreni herşeyini değiştir, olmadı mahkemeye başvur soyadını değiştir. adını değiştir.
Herbişeyi değiştir yani.
allah yardımcın olsun...20 Yorumla elbette kurabilirsin huzur islamda islamiyete sarıl kurtul tövbe et bidaha öyle şeyler yapma okumana yap okuluna devam et bitir ondan sonra hayatına düzenli bir şekilde devam edersin :))
10 Yorumla
+1 yılALLAH yar vede yardımcın olsun ınsallah kardesım kalben dua et ALLAHA sıgın ondan ıste kımseye guvenme ve uzulme yasadıgın basıt bır sey degıl ınsallah her sey gonlunce olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Paran ve başka mesleğin yoksa işin zor. Yani yüksek standartta yaşamaya alışmışsan düşük ücretlerle yaşaman çok zor olacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılAc dururum Olene kadar ayni seyi bile giyerim umrumda degil o pislige tekrar bulasmak istemiyorum
insan rahat para kazanmaya alıştıysa, hayatın zor şartlarına katlanamaz, sen alıştın bir kere o duruma 40ındada öyle olucaksın
ümarım değiştirebilirsin ama bence zor :)00 Yorumla
+1 yılhayat hikayesi işte neylersin :)
yapacağın basit bir iş bulup calşcan daha sora kademe li olarak evini barkını alacan , sora karşı cins ihtiyacın illaki olacaktır , gecmişnle kabullenecek bir herif bul.
mutluluklar00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim bir kaç tanıdık var şehir değiştirilir
Tavsiye ederim gerekirse senin için nasıl bir yol izlediğini sorarım02 Yorumla
Soran+1 yılCok sevinirim Allah razi olsun
Cevap sahibi+1 yılTam kurtulmak istiyorsa şehir değiştirsin
insanların onu tanımama si için saç falan kılık kıyafet değiştirsin ismini söy ismini kullanmak tan çekilsin dediler
+1 yılAllah kurtarmış kardeşim geçmiş olsun elbette yeni bir hayat başlayabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma nasil yapacagim gecmisim önume gelmezmi herkes faydalanmak istemezmi
- +1 yıl
neden gelecek ki kimse senin kim olduğunu bilmiyor bir de o tip hayvan insanlardan uzak dur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana göre bunu öğrenen bir erkek seni yine kullanmaya çalışabilir. Yani bunu unutman ve bir daha söylememen en iyisi bence
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ya karsima çıkarsa ben soylemesem bile beni bulursa. Ya tanirlarsa beni
Cevap sahibi+1 yılUzaklaşabildiğin kadar uzaklaşabilirsin benim kimsenin bilmemesi iyi derken kastettiğim bunu sen tamamen iyi niyetle söylemek istemene rağmen lehine değilde alayhine kullanmalarına sebep olur.
Yani düşün mesela zaten bu yolun yolcusu diyenler çıkar çıkmaz değil ama sen tamamen kurtuldum peşimi bıraktılar diyorsan kendine yeni bir sayfa açabilirsin. Başka bir şehire gidersin. Geçmişini kimsenin kurcalamasına izin vermezsin. Tamamen bir gizlilik içinde yaşarsın. Kimsede senin kim olduğunu merak etmez zaten tanıyanlar çıkmaz bence.
Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Gerçekten istersen yaparsın. İstememişsen zaten bir süre sonra tekrar geri dönersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah beni oraya dusurmesin
+1 yılKurabilirsin herşey senin elinde. Çok tanıdık biriysen şehrini değiştir
12 Yorumla
Soran+1 yılDeğiştirdim ama simdi napicam
- +1 yıl
Iş bulmaya bak açıktan lise oku
+1 yılnasıl bişey yapmak istiyosun peki iş mi aşk mı evlilik mi ne istiyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimle kimse evlenmek istemez ki haklarıda ayrıca. Kim herkesin altina yatan birini ister ki? Ben sadece kendi ayaklarimin uzerinde durmak istiyorum
- +1 yıl
iş bulmayla başlayabilirsin.
- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle telefonunu değiştir hala değiştirmediysen.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmiş olsun. İyi kurtulmuşsun kardeş. Yaş kaç şuan? Farklı bir şehirdeysen, eski görüştüğün kişiler sana ulaşamıyorsa elbette yeni hayat kurabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yıl23 yasindayim
Cevap sahibi+1 yılIşkur un meslek edindirme kursları var. Bir işkur şubesine uğra danış istersen. Kursa katılınca günlük 20 TL Ücret de veriyorlar. Paraya ihtiyacın olursa yardım kuruluşlarına da ulaşabilirsin. Ama inş asgari Ücret de olsa bir iş bulursun en kısa zamanda. Liseyi de dışardan bitirmeyi düşünebilirsin sonrasında.
Soran+1 yılAllah razi olsun sizden
+1 yıltemiz bir iş bulup helalinle çalışman lazım. sonrası Allah büyüktür kapını açar.. zamana bırakmak lazım malum işsizlik arttı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılKalacak yerim bile yok yine bir pansiyondayim. Kacarken yanima biraz para aldım onunla idare ediyorum sizce nasil bir is bulmaliyim
- +1 yıl
özel bir firmada çalış. ya da işkurla bağlantıya gir bakarlar sana
16 yaşında genelevde nasıl çalıştın?
18 yaşından küçüklere vesika vermezler ki..10 Yorumla
+1 yılÇok basit ilk işin şimdi hemen bir kumsala git ve orada kendine güzel bir kumdan ev yapmaya başla.. ;)
01 Yorumla- +1 yıl
Niye dalga geçiyon da, insanın başına her şey gelir
+1 yılsehir degistir bir ise gir. luksten uzak dur kannatkar olmayi öğren.
02 Yorumla
Soran+1 yılAc dururum ama artık helalinden kazanmak helal bir sekilde yasamak istiyorum
- +1 yıl
ne guzel boyle dusundukten sonra basarirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişini kimseye anlatma, anlatmak zorunda da değilsin zaten. Kurabilirsin güçlü olman gerek
10 Yorumla Çok sorun değil Kurtulmuş olmana sevindim. Kendine yepyeni bir başlangıç yapabilirsin.
00 Yorumla
+1 yıltevekkülden başlayabilirsin... gerisi kendiğinden gelir. allah c. c yar ve yardımcın olsun.
02 Yorumla
- +1 yıl
ne demek. hepimizden razı olsun.
+1 yılKimsye geçmişinden bahsetme. Ailenin yanına dönmeyi dene ayrıca.
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni yillarca aramadilar bile boyle birsey yasadigimi. bilseler beni öldürürler
- +1 yıl
söyleme.. biriyle evlendiğini söyle.. seni kandırdığını sonrada kaçıp gittiğini söyle.. snde çaresiz kalıp döndüğünü.
düzgün bir işe girmeye çalış. şehir değiştirmen mantıklı olur
00 YorumlaHic bisey icin gec değildir. Kurabilirsin tabiki yeni bir hayat yeni insanlar
10 Yorumla
+1 yılZordur geçmişini pek kaldırabilen erkek olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılErkek istemiyorum sadece yen i bir hayat istiyorum
+1 yılzor bir yasam yoluna saglm bakman icin is bul
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil bir is bulmaliyim liseden terkim bisey bilmiyorum bisey beceremem
- +1 yıl
Koonfeksiyon gibi veya fabrikada bulabilirsin
Ne Konuda Edim? Ederim Elimden Gelirse
04 Yorumla
Soran+1 yılHayatimi yonlendiremiyorum elimden bir is gelmiyor nasil bir ise girmeliyim insanlar benden faydalanmak isteyebilir nasil davranmaliyim
Soran+1 yılHic yapmadim calismadim ama yaparim
Inandirici bir hikaye seç :))
10 YorumlaÖncelikle yeni bir is sonrası gelir.
00 Yorumla
+1 yılaile bakanlığına başvurun yardımcı olurlar..
00 Yorumla
+1 yılkucuk bır yere yerleş hayatını sıfırdan kur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaklıma 14 numara filimi geliyor
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgenelev de mafyalar var
Cevap sahibi+1 yılallah yadımcın olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşın kaç ve hangi şehirdesin?
014 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşındayım şu an istanbuldayim
Cevap sahibi+1 yılHangi semtte olduğunada bağlı gerçi.
Lc waikiki burger gibi yerlere iş başvurusunda bulunabilirsin bir yerden başlamak lazım sonuçta.
Soran+1 yılInsanlarin cok geldigi yerler benim icin pek uygun degil sanki korkarim biri beni tanir diye
Cevap sahibi+1 yılSonuçta sen kendine yeni bir hayat kurmak istemiyormusun?
Tanırsalar tanısınlar ne var bındano saatten sonra?
Soran+1 yılEngel olmak isterler rahatsiz ederler beni rezil ederler
Cevap sahibi+1 yılNerede bu işi yaptın ve nerede iş bulmak istiyorsun peki?
Soran+1 yılAntalyadaydim şu an istanbuldayım
Cevap sahibi+1 yılEe yuh yani o zaman.
Ordan gelipte bılacaklarsa sen ne iş yapsan bulcak olduktan sonra bulurlar
Soran+1 yılHayir bakın anlamadiniz gelen musterilerin cogu İstanbul'da yasiyordu ve evliydi hepsi tatil icin geliyolardi İstanbul'da yasanlarda var kucuk biryere gitsem is bulamam diye gitmedim istanbula geldim Burada taninmaktan cok korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılMadem evliydiler sen değil onlar korksunlar.
Yanında karısıyla çalıştığın yere tesadüfen gelince karısının yanında ne diyebilir sence?
Sana musallat olmaya kalktığı anda eşine anlatacağını söyle.;)
Biraz filmlerdeki senaryolar gibi oldu ama.
Soran+1 yılBen öyle biri degilim ki korkarim bana bisey yapar ya tek gelirse naparim
Cevap sahibi+1 yılHiç bişey yapamazlar be.
Öyleleri genelde duyulacağından korkarlar gölgelerinden bile korkar onlar birisi duyacak diye.
Cevap sahibi+1 yılDuyulmasını istemediklerinden dolayı şehir dışında özelliklede tatil bölgesinde bu haştı yerler mi?
Cevap sahibi+1 yılArkadaşın birisi işkur kurslarını önermiş oda olur senin için.;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok merak ettim çok acı oluyor muydu her ilişkide?
00 YorumlaHangi sehir?
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an istanbuldayim
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri