Evet arkadaşlar gerdek gecesi eşinizin ne yapmasini istersiniz?
Nasil giyinmesini istersiniz?
Nasil giyinmesini istersiniz?
İnşallah bakire bir kızla evleneceğim için muhtemelen ürkek bir kedicik gibi olacaktır o gece. İlk geceden ilişki yaşamak zorunluluk değil. Eve girince rahat bir şeyler giyeriz. Sonra bir şeyler hazırlar yeriz. Romantik bir film izleriz. Beğenmezsek yarıda kesip başka bir film açar onu izleriz. Bol bol sarılırım ona. Sevdiğim insan artık karım olmuş sonuçta. Sonrası o nasıl isterse öyle olur. İlk geceden isterse ilişkiye gireriz. Korkuyorsa, istemiyorsa ilk gece, yapmayız. Günler çuvala girmedi sonuçta. Sarılır uyuruz birlikte. O gece uyuyabilir miyim bilmiyorum ama. Büyük ihtimal onu izlerim gece boyu.
ne giyinmesi, soyunması lazım..
"hayır, olmaz, o şekilde yapamam, acıdı vs" cümle öbeklerinden uzak dursun, gerisini ben hallederim :)
valla yemek yaparız beraber, biraz konuşuruz falan, aynı evi paylaşma olayına adapte olmaya çalışırız. Bunlar geliyo aklıma. Öyle gerdek gecesi muhabbeti yok yani kafamda. :)
ilişkiye ne zaman girersin ki o zaman?
Şart mı? Valla aklıma ilk o gelmiyo doğrusu.. @Kereeem_86
ne bileyim genelde öyle yapıyorlar ya hiç girmeyede bilirsin sen bilirsin ne diyim :))
Ne olacaksa olsun gel gör işini derim ve onu iyi bir mutlu ederim istediği herşeyi yaparım sonra uyuruz.. :D
İşini gör git :D
Oral istese onu da yapar misin :)
Sizene la n atlamayın her şeye
Eşin olacak kişi cok sans li
sanane
Cevap
20Cevap
Ne zaman olacağını bilmediğin bir şeyin hayalini kurmak anca hayalperestlerin işidir.
uğraşama valla onunla falan eşofmanımı giyer döner kıçımı uyurum.
daha önceden ilişkiye girdiğim için hiç girmeyenler gibi öldüresiye girmem heralde yani prezervatif olmadan vajinaya sokmak da bir başkadır belki
nasıl giyinmesini değil, nasıl soyunmasını diye sorman gerekirdi.
ne giysin kırmızı külot giysin aateş kırmızısı , sora kucağıma otursunbi bir kac saat sevişelim ve zikişelim
Ben kıyafetini tasarladım siyah tül gecelik altında borda saten jartiyer :)))
Fark etmez gene çıplak olacaz sonuçta 😁 sabaha kadar bammm bammmm seks seks seks 😁
Hayalim horul horul uyumak :D
beni seven bakışlarla bana baksın yeter
tavla oynayacağım ben
yatar uyurum. günler çuvala girmedi.
O gece yanımdakinin sevdiğim kişi olması..
sen ilk gece girer misin ilişkiye korkmaz mısın?
Korksrim
o zaman normal giyinirsiniz :))
o gece sevişecek kadar enerjimiz olsun yeter
eşim ne isterse onu yapmak mutlu eder beni
Evlenenler düşünsğn :)
anal yapacak kızla olmak :D
Anal yapmak isterim
Gerdek gecesi direk anal istiyorsun hayret
deri giysin elinede kırbacını alsın
Uyumak
Dantelli çamaşırlar.
oh oh yes..