Kadinlar ilk erkegini unutamaz tezi doğruymuş ben hala onu düşünüyorum ondan sonra kimseyle cinsel iliskiye girmedim beraber oldugum kisi yakisikli da değil ve sarhostuk yoksa onunla asla olmazdim cok parasini da yedim karisiyla boşanmasina sebep oldum boş durmadim sirf ilkim oldugu icin zarar verdim bunu yapmamasi gerekirdi pişmanda değilim aslinda onunla şu an düşmanim ama yinede onu istiyorum onunla seviştiğim anlar aklimdan cikmiyor sarhostum bazi ayrintilar aklimda kalmamis keske icmemis olsaydim onunla olan her anıya şu an ihtiyacım var bir gün bile aklimdan çikmiyor bu ne sendromu ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Gerçek cinselliği yaşatacak biri çıkarsa karşına her şeyi unutursun.. Sen sade sarhoşluğun büyüsünü yaşıyorsun demek ki.. Aslında içkinin verdiği rahatlamanın tutkusu devam eden..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBende aynı durumdayım biteli 5 yıl oldu ama hala üstünden geçtiğim bütün kadınları oymuş gibi hayal ediyorum ve onunla olduğu kadar zevk alamasamda çok yaklaşıyorum 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerdemi ilkini unutamiyo :) o benim ilkim ama bende onun sonuyum biliyorum
- +1 yıl
Seni bilmem ama o benim bende onun ilkiydim sonum şimdilik görünmüyo bakalım dibine vurduğum bir kadın olursa sonumda buymuş derim 😂
Hic alakasi yok tam tersi ona boyle bir odul verdigim icin cok aptalmisim sonrakiler cok daha guzeldi...
05 Yorumla- +1 yıl
Sana bir bennlazim
- +1 yıl
@magnumelegant tum dunyaya bedel benim icin .. @Twich
- +1 yıl
KADİNİMM :*
şuanki sorun ne düşman olmak için ara özlediysen ne olmuş yani :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAramak olmaz ya karsisina çıkayım en iyisi napcagini bilemeSin :)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
31Cevap
+1 yılişte ben bu yüzden ilişkiye girmemiş kızla evlenmek istiyorum. başka türlü anca fuckbuddy takılırım.
12 Yorumla
Soran+1 yılSen giriyosan kadininda hakko var secme sansin yok ne yazikki bakire biriyle evlenmek istiyosan sende baskasinin evlenecegi kisiyi kirletmiceksin
- +1 yıl
ben bir kızın hayatını karatmam. karatmadımda kimseye zorla bişey yapmadım. herşey karşılıklı istekle oldu bitti.
Cinsel Yaşam konusunda 916 cevap paylaştı. Google ya taze kaşar yazdım nereye geldim arkadaş ben
11 Yorumla
Soran+1 yılAma ben o* cocugunu sormamistim tesaduf yorumun cikti
bunu yapmaması gerekiyordu derken neden bahsettiğini anlamadım
013 Yorumla
Soran+1 yılKizligimi aldi
Soran+1 yılHayir sevisirken bir anda oldu
Soran+1 yılYa ama gel benim icime gir demedim ki hizini alamadi icime girdi
Soran+1 yılKizliğim dedim son anda umursamadi aciyor dedim durmadi oyle bir yaptiki beni 2 gün kanim akti
Soran+1 yılSallamiyorum dogru adet gunuymus gbi kan geldi
Soran+1 yılValla 2 gun kanim akti 20 cm penisle beraber oldum iliskide sertti ne bekliyosun
Soran+1 yılInsan anatomisi okumama gerek yok iliski sirasinsa rahmo yirtilan bile var
Çok parasını yemişsin o da senin hayatını kaydırmış :) Hayatına başka bir erkek girse unutturur onu sana. Tabi mutlu olabilirseniz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı. bir daha sarhoş ol
Çivi çiviyi söker
mi acaba?00 Yorumla
+1 yılOnu belki unutamazsin ama daha iyileri de var bu dunyada sen bulamadiysan bizim sucumuz yok seker :)
00 YorumlaIkinciyi yaşamadan birinciyi nasıl unutacaksin enayi
020 Yorumla
Soran+1 yılYa istemiyorum ki yaşayim onu düşünüyorum :)
Soran+1 yılOda beni hayal ediyomudur cok memnun etmistim hic icimden gelmiyo baskasi zaten yapabilsem yaparim hocaya gidicem belki bana buyu flan yapmistir
Soran+1 yılHayir kimse yok hayatinda son seks yaptigi kisi benim :)
Soran+1 yılHayir yapmadi cok iyi biliyorum :)
Soran+1 yıl3 ay icerdeydi yeni cikti ordan bliyom neyse :)
Soran+1 yılSayemde yatti ya beni oldurmeyi dusunuyodur anca
Soran+1 yılBerabee olduktan sonra santaj yaptim para vermedi bende karakola gittim tecavuze ugradim dedim muanye gittim ustune onu aldilar mahkeme gunune kdr tutuklu kaldi ablasiyla anlastik parami aldim mahkemede dogrulari soyledim cikti oda
Soran+1 yılHayir kendimo o* gbi gosteremezdim madem yaptik bir hata ben cikarima bakiyim dedim
Soran+1 yılevet bakireligimi verdim ama sarhostum oda bende sevisirken oldu ben yap demedim bakiremisin diye bile sormadi icime girdikten sonra soyledim bende oda umursamadi
Soran+1 yılOlan olmus diyemiyorum iste madem oyle basta benimle evlenmeyi ya da istedigim parayi vermeyi kabul etcekti bostan yere kendini 3 bucuk ay yatirdi gotude 3 bucuk atti sonucta genede aldim parami söke söke bu sansi vermesem icerden hic cikamazdi
hazır boşanmış istiyorsan git doyursun yani neden kaçıyon ki
014 Yorumla
Soran+1 yılSadece bunu yaşamak icin dusmanligimi sonlandiriyim ama ona kotuluk yaparkende zevk aliyorum simdi onunla bir kez daha olsam ona iyilik olur
Soran+1 yılşu an görsem kendimi tutamayip öpüşmeye baslicam onla oda beni istiyo biliyorum ama nefretle karisik bir iliskimiz var
Soran+1 yılOnun canini acitmak istiyorum ama yinede onun olmak istiyorum mesela iskence yapmak sonra yine onun kollarinda olmayi istiyorum ilk iliskimizde siddet uygulamistim :)
Soran+1 yılKarşısına bir anda cikicam sözleşmeden konusmadan sonra ne olursa Olur Ama incinmek istemiyorum beni kullanip atmasindan korkuyorum
Soran+1 yılAdamin yuvasini yiktim ailesi beni ogrenince onu sildi santaj yaptim dava actim para alip davadan vazgectim flan cok sey getirdim basina beni seviyormudur
Soran+1 yılYok onu yapmaz beni kiskaniyor dusman olsakta ve bir kac kere neden bunlari yaptin daha farkli olablirdil evleneblirdik flan dedi tabi ozaman davamiz vardi verdigi sozlere inanmadim santaj yaptim parami aldim
Soran+1 yılO ilkti farkliydi 2. Si ilk olmicak
+1 yılarkadaşı akıl hastanesine yatırın. oyuncaklarıyla sevişsin.
00 Yorumla
+1 yılAllah senin bilaaaanı virmesin :)))) Bide ne güzel diyosun :)) Parasını yedim diyosun :)))
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet yedim santajda yaptim hic pisman deilim :)
- +1 yıl
wuuuuuu bide üzerine şantajjj ;) Süper :))
Soran+1 yıl3 bucuk ay kadar icerde yatti sayemde tabi vercekti parami :)
- +1 yıl
Ne diye yattıki içerde senin yüzünden?
Soran+1 yılTecavuzden sikayet ettim adamı
- +1 yıl
Yook artık :))) Ama aslında tecavüz değildi dimi? :))
Soran+1 yılDeildi istediğimi aldim şikayetten vazgectim en kötü anlarimdan birydi isteyerek oldum demek :(
- +1 yıl
Olan olmuş ama :) Karşı taraf için kötü olmuş. Peki hala görüşüyormusun onunla?
Soran+1 yılGorusemiyoz malesef o yaziyo ama guvenemiyorum intikam almaya kalkablir benden
- +1 yıl
Aynen bencede uzak dur ;)
Madem istiyorsun neden düşmanca davranıyorsun anılarını tazele boşanmış zaten engelde yok.
08 Yorumla
Soran+1 yılYok ya surunsun istiyorum
Soran+1 yılKizligimi almamasi gerekirdi evli degildim bunu kafaya takiyorum
Soran+1 yılBirakamam hem kendisine şantaj yaptim benden öc almayi istiyo ama yapamiyo eline gecsem bütün hirsini benden cikarcak :)
Soran+1 yılEvet yasadigimiz guzeldi monoton bir seks yapmadik cok cilgindi ya :)
İşte ozaman sormayın bize neden bakire olmayan bir kızla evlenmiyorsunuz diye kapiş
12 Yorumla
Soran+1 yılIlkini hayal edecegi icinmi :)
+1 yıldaha sonra onula seviştin mi hiç ondan sonra
bide daha başkası olmamış hayatında belki
ondandır gelne daha iyi olursa zamanla unutursun09 Yorumla
Soran+1 yılHayir bir kere yaşadik bunu
- +1 yıl
yaşın kaç?
- +1 yıl
ilk unutulmaz ama dedğim gibi seven biri unutturur saan onu hiç bir şey hatırlamazsın
- +1 yıl
zaten sarhoş doğru dürüst zevkte almamışsındır
Soran+1 yıl21 yasindayim o 35 yasinda
- +1 yıl
ya bide bu konuyu burada güendiğin biriyle falan konuş anlat iyice kfanı boşalt rahatlarsın
yoksa hep hatırlarsın ölüye birgin deliye hergün ağlanır
Soran+1 yılKonusmak icin soru actim zaten rahatlayim diye :)
- +1 yıl
umarım faydasını bulursun
- +1 yıl
mesaj atsana bir sakıncası yoksa
+1 yılSonra ben sevgilisi olmus kizdan hayir gelmez deyince oyle deme diyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni daha iyi ziken biri çıkana kadar devam eder...😪
00 Yorumla desene ilk ve son erkeğim olsun çirkinin dibide olsa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sana verecek cevap bulamadım.
Not found 404 error oldum00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaska bir erkek olsaydi hayatinda herseyi unuturdun tek oldugu icin zevk vermese de unutmaman normal.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa hayatimda olsada onunla yaşadıklarımı yasamiyorum
Cevap sahibi+1 yılErkek denk gelmemis sana o zaman canım aklini basindan alabilecek bir erkek bul
+1 yıltecrübe ederek onaylamış olman biraz acı ama doğruyu bulman sevindirici...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılallah sabır versın kardes aynı acıyı vende yasıyorum ustune seneler gecmıs olmasına ragmen
00 Yorumla
+1 yıl200 derecede aşırı kızarmış modeli
11 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek ya
Bu yalnızlık sendromu :)) git evlen kurtulursun :D
06 Yorumla
Soran+1 yılOnla evlenmek istiyorum
Soran+1 yılNiye onla olmasinki
Soran+1 yılOnunla durumu cok farkliydi hem ben ondan gencim beni aldatmasi zor ihtimal
+1 yılSenin ki kotu kadin sendromu
sadece takintilisin10 YorumlaIstiyosan git Seviş bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinanmıyorum sana. çok tehlikelisin..
07 Yorumla
Soran+1 yılDaha bu ne ki adama yaptigim daha farkli seylerde var :)
Soran+1 yılYattım sonra santaj yaptim para vermedi bende 3 ay yatirdim sonra anlastik ben sikayetimi aldim oda kurtuldu ailesi ogrendi onu sildi esiyle zaten bosandilar ben tanidigimda davalari vardi bir iyilik yaptim bosanmk istedigi karisindan kurtardım
Soran+1 yılTecavuzcu damgasi yedirdim adama evet istemiştim istekle sevistim ama gel icime gir demedim o hizini alamadi girdi bir anda oldu yani
Kurt adam sendromu bu !.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeni çok iyi anliyorum bende unutmaya çalışıyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılOndan sonra denedinmi peki
- +1 yıl
Denedim ama olmuyor karşıdakinin olgun olması çok önemli belli bir yaştan sonra bu çok onemli
- +1 yıl
Bende o kişiyi arıyorum seni unutturacak bir efsane lazım @elegant
- +1 yıl
Herşeyin olmaya raziyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli adamla ilişkiye girip parasını yiyorsun ben or*spulara senden daha çok saygı duyarım.
16 Yorumla
Soran+1 yılKes sesini zaten bosanma davalari vardi karisi beni ogrendikten sonra fazla direnmedi cekismeli davaydi adam evli sayilmaz
- +1 yıl
Al bendende o kadar
Cevap sahibi+1 yılParasını yemen bu tezim için yeterli.
Soran+1 yılSanane gerizekali istedigim insanin parasini yerim yediren sorun yapmiyosa sanada b*k yemek duşer
Cevap sahibi+1 yılİkinci bir salak bulamadığın için ilk ilişkinden sonra olmamıştır. ucuz kadın.
Soran+1 yılYa siktirol hadi kaybol ondan etkilendim sanane bundan
Sende takıntı haline gelmiş o, tehlikeli.
00 Yorumla
+1 yılne kadar oldu gorusmeyelı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah akıl fikir versin nediyim
00 Yorumla
+1 yılolabilir
00 Yorumla
+1 yılYatacak yerin yok
00 Yorumlakendini oldur
00 Yorumla
+1 yılunuttururuz
00 Yorumla