Kocamın penisi 13 cm ve bana yetmiyor çünkü ince de. Orta kalınlıkta ve o işe giderken kendi kendime ilişkiden sonra mast yapıyorum tatmin olmak için onu aldatmamak için mast yapıyorum ve onu da yapmak istemiyorum. Nasıl ondan zevk alabilirim. O da bu site de hatta. O yüzden gizli olacağım.
Cevabın nedir?
+1 yılSadece penetrasyondan (git gel yani) orgazm olmak zordur zaten iyisimi iliski sirasinda tut kocanin elini gotur klitorisine (bizir) ya da mast yaparken dokundugun ve en haz aldigin noktaya koy bir yandan girip cikarken bir yandan da eliyle sey yapsin daha cok zevk alicagina eminim yapmiyosada kendin yap ablacim hadi bakalim iyi sevismeler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocan ilk seks yaptığın erkek mi?
134 Yorumla
Soran+1 yılİsteme anlamıyla evet aslında kan geldi acı çektim bağırdım, ısırdım onu ama küçükken tacize de ugradim. O anda bir şey oldu mu bilmiyorum. Ama kocam ilkti. Yaşadığım acı unutulmazdı
Cevap sahibi+1 yılküçüklük kısmını unut, hatırlama boşver. demek ki daha önce filmlerde falan gördüğün penisler normal geldiği için kocanın penisi gözünü doyurmamış, o yüzden de yetersiz geliyor
Soran+1 yılFilm izlemedim sdece kocamın oldum tamamen
Cevap sahibi+1 yılmastrbsyonu neyle yapıyosun? cisimle mi yoksa okşayarak mı?
Soran+1 yılOkşama
Cevap sahibi+1 yılsorun klitoral orgazma alışmış olup vajinal orgazma geçememen de olabilir. tamam kocanınki iri değil ama yine de ilk ilişkin olduğundan bir nebze tatmin olmalıydın. boy kilon nasıl
Soran+1 yılZayıfım. 1,63 47 kilo
Cevap sahibi+1 yılbence bir cisimle mastr yapıp vajinal orgazm yaşamayı dene. eğer yaşayabiliyorsan sorun eşinin penisi ve erken boşalması. ama cisimle mastr yaparken boşalamıyorsan sorun klitoral orgazma alışmış olman
Soran+1 yılAnladım sağol ama ikisinin arasindaki ki fark ne nerden anlayacam.
Cevap sahibi+1 yılzor bir soru. anlatması da zor. ama birini yaparken hiç okşamayacaksın kendini ıslandıktan sonra cisimle eşin seni beceriyormuş gibi sokup çıkaracaksın..
Soran+1 yılHm anladım sağol.
Cevap sahibi+1 yılne zamandır evlisin? yaş kaç
Soran+1 yıl21 1 sene
Cevap sahibi+1 yılpeki kocan seni yalarak falan boşalttı mı hiç? yeteri kadar ön sevişme oluyor mu içine girmeden
Soran+1 yılArtik on sevişmeyi uzun tutsun diyeceğim. Yoksa 5 dakika da sevişme sonrası ilişki istiyor. Mikrop kapiyorum diye opmuyor.
Cevap sahibi+1 yılöpüşmeyi gögüs yalamayı okşamayı uzun tutsun. fiziğin harika. her pozisyona uygun. ayakta kucak yatak üstte her şekilde seks olur seninle. oranı hiç mi yalamıyor? az mı yalıyor
Soran+1 yılHiç yalamiyor mikrop kapiyorum doktor yasakladı benim için. Ve fizigim evet güzel. Tamam sevismeye epey zaman ayırmasını söyleyeceğim.
Cevap sahibi+1 yılumarım işe yarar. seks öncesi beraber duşa girin, içiniz daha rahat sevişirsiniz
Soran+1 yılSağol. öyle yaparız artık
Cevap sahibi+1 yılemin ol bir çok bayan senin gibi. aldatmamak için ya sanal yapıyor ya da kendi kendine mastrbasyon. kamerada telde onlarca evli bayana denk geldim, reel yapmadım ama sanal cok oldu
Soran+1 yılAnladım ama sanal yapmam.
Cevap sahibi+1 yılsen sanalı boşver, kocanla düzelmeye bak ama 6 ay 1 sene daha zevk alamazsan da ya tıbbı destek alın ya da psikolojik
Soran+1 yılTamam.
Cevap sahibi+1 yılyüz yüze dertleştiğin kadın arkadaşın oldu mu? onların tavsiyesi nedir
Soran+1 yılOlmadı.
Cevap sahibi+1 yıleşin biliyor mu tatmin olmadığını, hissettirdin ya da ima ettin mi
Soran+1 yılHissettirdim
Cevap sahibi+1 yıldaha uzun sevişsin, daha çok ilgi göstersin diye hissettir diye sordum
Cevap sahibi+1 yılneler yaptın? nasıl gidiyor
Cevap sahibi+1 yılgiriyor musun siteye? hayat nasıl gidiyor
Cevap sahibi+1 yılzevk almayı öğrendin mi
Cevap sahibi+1 yılnasıl gidiyor?
Cevap sahibi+1 yılayrıldın mı?
- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bişey yok seviyorsan eşini durumu anlat çekinme biçare bulun beraber düşünüp aldatmak seni çıkmaz yola sürüler derdin olur çilen bnden demesi
24 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın.
- +1 yıl
Benden demesi canım açıkça söyle surumu eşinden mi utanıyorsun
Soran+1 yılHayr kendisi yeterli olduğunu sanıyor ben nasıl zevk alıyorum diyor.
- +1 yıl
bir şekilde anlat aranızda olan bir durum oda
+1 yılYapacak bir sey yok onu oyle kabul etmen gerekiyor. Hap filan da cok zararli seyler sakin buyutucu alıyim icecigine atiyim filan deme
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki?
- +1 yıl
Tam sebeplerini bilmiyorum bende arastir o ilaclari. Ama sonucunda prostat yapiyor
Soran+1 yılPeki sağol?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
62Cevap
Cinsellik konusunda 551 cevap paylaştı. ilaçları var, düzenli olarak kullansın penis büyütmek zor bir şey değil. Bunu kendisine söyle ilaçları alsın ya da en kötü ihtimalle egzersizlerini yapsın üşenmiyorsa
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol bakacaz artık.
yorumları okudum saatlerce surebılıyor dıyorsun.. normalde sana bır samur fırca bıle yeter ıken boyle konusunca buyuk troll oldugunu dusunuyorum sadece
13 Yorumla
Soran+1 yılTroll ne?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu düşünmen bile bir hata eşinle iyi sevişin ve ameliyat olsun 4 5 santim uzatıp kalınlaştırırlar bide ben bakirim ama sevişince eli kolu durmasın işte full kontak sevişsin soft falanda yapın off :((
14 Yorumla
Soran+1 yılSoft ne? Ve imkan var mi ameliyatla kalınlaştırma oluyor mu?
Cevap sahibi+1 yılSoft yavaş sevişme en sevdiğim hep hayal ettiğim yavaş yavaş yalama öpme gibi farklı fanteziler çok hoş bişey nirvanaya ulaşma ya off bakirim sorma böyle şeyler :)) Ameliyat ile hepsi oluyo 1 ay sadece sevişemezsiniz sabredersiniz benim 17 cm ve kalında ancak boyunu bir 4 5 cm büyütücem evlendikten iki ay sonra yapıcam :)
Soran+1 yılHm iyimis.
Cevap sahibi+1 yıliyi olan ne :) ya eşinle konuş ameliyat olsun bide güzel sevişin sabahlara kadar devam edin ön sevişmeyide uzun tutun sen artık çıldır sok demeyene kadar sokmasın off bulmuş bide yapamıyo ben bulsam var ya :D
Boyutu önemli değil.
Zevk aldığın bölgelerine yönlendir, öpmesi, dokunup okşaması, yalaması da zevk verir.
Erken boşalmasını önle.14 Yorumla
Soran+1 yılErken boşalma yok.
Soran+1 yılTamam.
hayret doğrusu evli bir insan bunun formülünü hala nasıl bulamaz ki bir çok yolu varda şimdi burada yazamam
16 Yorumla
Soran+1 yılAdama neden acıyorsun bana acı zevki alamayan benim.
+1 yılVajinanın İlk 6 Cm lik Girişindeki Sinirler Yoğundur Ve Asıl Zevk Orada Alınır. Ortalama Olarak Vajina Derinliği 8-12 Cm Civarı. Genişleyip Derinleyebilir de. Ama 13 Cm Penis Size Zevk Vermek İçin Yeterli Bir Boy. Cİnsel Yaşam Sadece Girip Çıkmak Değildir. Ruhunu Okşaması Önemli Olduğu Gibi, Sevişmeleri de Uzun Tutun Ve Değişik Fanteziler Deneyin.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşine belli edersen üzülür diye düşünüyorum. Birde sakın aldatma.
51 Yorumla
Soran+1 yılAsla aldatmam.
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYıllardır burada büyüklüğü önemli değil diyenlere hep söyledim her kadın içini tamamen dolduran aktif marjinal ve uzun süreli kala bilen erkek arar bunun aksini idda eden kadın böyle bir erkeğin tadını bilmediği için konusur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılişte evlenmeden önce olmaz, diyenlerin karşılaştığı kötü sürpriz. ibret alsınlar.
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsanal seks ile yetinmelisin bir süre.
Soran+1 yılOlmaz. Kocamla olabilir ama
Cevap sahibi+1 yılkocan yetmiyormuş baksana.
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşkım bıktım senin bu triplerinden. Sırf bana laf sokmak için kaç defa diyecem beni kullanma diye. Ya yeter bıktım senden artık !! seni seviyorum yetmiyo mu? 13 degil 14,5 cm yalan söyleme. Ya nolur sorun etme bunu. Bizi yakma bu yüzden :((((
17 Yorumla
Soran+1 yılHe he 14,5 yapma aşkım çok buyukmus :-)
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden önce ver dedim o kadar vermedin al işte şimdi bu problemleri yaşıyoruz. Ama niye böyle oldu yaa :( seninde vajinan iğrenç kokuyo bende ondan rahatsızım !! Ödeştik... Aşkım hadi odaya geliyim artık belim koptu kanepede yatmaktan..
Soran+1 yılTamam gel en sevdiğin geceliği giydim.
Cevap sahibi+1 yılBordo renk olan diz üstü dantelli olanı mı? Aşkım sen harikasın.. Kapıyı açar açmaz sei kollarıma alsam.. Özlemişim, önce gözlerinin içine dalsam ve gülümsesem göz bebeğinin derinliklerinde.. Dudağının kenarına küçücük bir öpücük kondursam, okşasam saçlarını.. Sonra iki elimi birleştirip avcuma alsam güzel yüzünü. Büzüşmüş dudaklarına defalarca öpücükler kondursam yavaş yavaş.. Sonra belinden sarılıp hafif sert çeksem kendime doğru, sonra belini yaslasam duvara... Sol eline geçirsem parmaklarımı sağ elimle ve havaya kaldırıp yasladıktan sonra duvara diğer elimlede sağ bacağını kaldırıp bacaklarının arasına yaklaşsam. Sonra romantik bir öpüşme ve artan nefes ile birlikte hızlanan ve sertleşen bir öpüşme sürse.. Sonra tuttuğum elini bırakıp sertçe saçlarından başını arkaya yaslasam boynundan öpmeye başlasam ve bir anda atsam seni yatağa... Üzerine çıkıp falan filan işte :)) geliyom bitanem :))
Soran+1 yılHarika ama uyumak yok sonra.
Cevap sahibi+1 yılAşkım uyumak mı? :) ben bu işin piiriyim :))
Sana yetmeyen uzunlugu ya da kalinligi degil bence senden once orgazm oluyor ve seni orgazm edemiyor? Bunun cozumu esinde kendisini kontrol etmesini ogrenmeli.
12 Yorumla
Soran+1 yılBencede ilk alıştırmalı sonra karnım ağrıyor orgazm olamadığım için.
Penis büyütücü haplardan al onu kormadan kolasına filan at ya da ona bunu söylr kremlerinden al benimkide büyük oldupu için sevgilim istemiyor bu adalet mi
07 Yorumla
Soran+1 yılVay bu olabilir.
Soran+1 yılSagol
- +1 yıl
Senin arkadas salliyo o zaman kardes :) uzatma isi aslinda hic olmuyor yani operasyonlada sadece penisin etrafindan yag tabakasi alinip penisi ortaya cikariyolar. Kalinlastirma isi oluyor evet kendi vucudundan yag alip penise enjekte ediyolar bunun disinda haapla ya da baska bir aletle buyutma kalinlastirma yalan kardes
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaya Kucukmus Ama Islevı Iyı Degıl Mı? Benımkı 19 Cm Hem Kalın Hemde Buyuk Ama Kımle Ilıskı Yasasam Canım Acıyor Dıyor Ben Napım Sımdı :(
15 Yorumla
Soran+1 yılNiye benimle evli degilsn ki normal doğum yapan bir insan bile zevk alır.
Cevap sahibi+1 yılzevk alıyor ama kalın ve buyuk oldugundan kac kısıyle ılıskı yasadıysam hepsı canımı cok acıtıyorsun yakıyorsun dıyolar :( demek kocan olsam senınle evlenmıs olsam emın ol sende aynısını derdın bana canımı acıtıyorsun dıye :( sence ıdeal mı benımkı
Soran+1 yılİdeal yo hoşuma m giderdi.
Cevap sahibi+1 yılhmm benımkını 19 lugu ısterdın yanı canını acıtsada yaksada yınede ıstıyorsn oylemı... keske karım olsaydın sen benımm benı yataga baglar pert edersın heralde :)
Soran+1 yılOf her turlu fantezi olurdu. Asla bitmeni istemezdim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen senin kocanım ve bende senden sonra mastrbasyon yapıyorum maalesef sende bana hic zevk vermiyosun uzgunum
12 Yorumla
Soran+1 yılHadi ordan:-) onun zevk aldığı belli:-) 3 bile oluyor hiç bırakmıyor beni.
Cevap sahibi+1 yıl:)) numaradandı hep numaradandı
+1 yılBunu ona açıkca dile getir. Sonra bir tedavi yöntemi bulun.
10 YorumlaAnlaşılan 24 cm. uzunluğunda ve bileğin kalınlığında * istiyorsun. Kesin aldatırsın kocanı..
019 Yorumla
Soran+1 yılAldatmam seviyorum. Doğumdan sonra daha da genişleme olur diye korkuyorum.
Soran+1 yılEski hali olmasa da daralma oluyor yine
Soran+1 yılGünde 3
Soran+1 yılZor
Soran+1 yılİnce
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılSeviyorum asla aldatmam seks türleri araştırdım şimdi yorucu ama kızın en çok zevk aldığı şeyleri deneyecegim.
Soran+1 yılÇekiyor vücuduma boşalıyor ilki 15 dakika içinde ikincisi zor peki. İkincisi geç oluyor ya daha önce mast yapmadım hic dedi inanmalı mıyım?
Soran+1 yılYalan mı atacak yapmadım diyor, yaptığını nereden biliyorsun?
+1 yıluzatmalı prezervativ deneyin vajinanın dibini bulur
10 Yorumla
+1 yılOne arkadaş bamya gibiymis ideal ölçüde bile degil
11 Yorumla
Soran+1 yılHe hemen ne bamya.
durumuna üzüldüm , farklı pozsyonları deneyin ordan da çare yoksa durumun kötü
sana 17 cm lazım:D21 YorumlaEşiniz Sünnetsiz mi sünnetli mi. Benimki sünnetsiz 9-10 cm ben ne yapabilirim sünnet olsam daha da küçük olacak.
05 Yorumla
Soran+1 yılSünnetli ve sünnet deri parçası sadece.
Soran+1 yılBana gore değil.
+1 yılerkeklerin kalbine korku saldın şu an sfd
42 Yorumla
Soran+1 yıl:-) :-) :-) :-) :-)
Gizli Üye(36-45)+1 yılaslında elini dlini kullanması aradakı farkı kapatabılır. bide penis kılıfları var fantezi niyetine onlardan aldırıp eksıklıgı gıderebılırsın
10 Yorumla
+1 yılonu bilemem ama sen da vazla zewki skypede camda alabilirsin
00 Yorumlademek neymiş işlevi kadar boyuda önemli ayrıca burada sağlıklı bir bilgi alamazsın sizin doktora gitmeniz şart
00 Yorumlayanı 13 santım ınce ve evlı olan kac kısı var bılmıyorum buyuk ıhtımal gorurse anlıcaktır :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlaması utanmasidr:-) tedavi olur belki:-)
ya arkadaşım evli barklısın. kocanlasın daha ne istiyosun bunun yüzünden ayrılacakmısın? sen kendin biraz tamah etmeyi öğren. bunu kocan seçmedi değilmi sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldemek öyle ha 13 cm diye benden zevk almıyorsun sen dur birazdan görürsün yatakta
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşın küçük:-)
Cevap sahibi+1 yılyaş la ne ilgisi var kocamda sitede üye diyince kocanın taklidini yapayım dedim
İşi bilen erkek karısını aç bırakmaz. Sadece git gelle olmuyo bu işler
00 Yorumla
+1 yıl13 santim olanlar bir adım öne çıksın.
21 Yorumla
Soran+1 yıl:-) :-) :-) gelenler var
Yapacak bişey yok elindekini en iyi şekilde kullanmaya bakacaksın
00 YorumlaOral yaparak seni bosaltsin ya da ikinizde doktora gidin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki sen yeterince seksi misin? Kocan yetersiz de sen nasılsın?
03 Yorumla
Soran+1 yılManken gibi vücudum var kalça mı çok beğeniyor. Göbek falan yok manken gibi inceyim. Kocam kendi seks hayatında mutlu bende mutlu gibi yapıyorum. Ama anlıyor zevk aldığımı.
Cevap sahibi+1 yılAnlıyor zevk aldığnı?
Soran+1 yılAlmadığımı? Onun yüzü değişir gözleri döner bu zevkten oluyor deme?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalık
O sana yeter de artar sen zevk almasını bilmiyorsun00 Yorumla
+1 yıltırtıklı kondom kullanın
02 Yorumla
Soran+1 yılKondom kullanmıyoruz. O nasıl bir şey?
- +1 yıl
tırtıklı prezervatif işte. detaylı bilgi internetten arat ya da eczaneye sor, bur'dan açıklaması zor olur. kullanmanız iyi olur, bu sorun için yapılmış bi'şey.
İşte bunlar hep evlilik öncesi seks yapmama.
02 Yorumla
Soran+1 yılBilsem yapardım ama sonra kim kabul edecek ki:( ?
+1 yılIkinizde burdasiniz ve evlisiniz?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Istedigin disarda ozaman yetmiyo
Cinsellik konusunda 561 cevap paylaştı. İşlevi hiç mi yok
16 Yorumla
Soran+1 yılHissetmiyorum ben çok darım * hamile olursam doğumdan sonra yine genişleyecek ne yapacam ben o zaman.
Soran+1 yılHamilelik ten sonra ne kadar genişler dur onunda sorarım birazdan:-)
Soran+1 yılNe?
Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Penis büyütücüleri denediniz mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılOral zararlı olduğu için yapmıyor bana.
Soran+1 yılBana zararlı.
+1 yılBunlar karı-koca manyak mk kaçın
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılPenis yetiştirme yurduna gönder😪 te allam ya
00 Yorumla Geciktirici kullanın...
00 YorumlaUzatmalı prezervatif kullanabilirsiniz.
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. işin zor oldugu kadar
00 Yorumla
+1 yılhap kullanmasını söyle
00 Yorumla
+1 yılsorun cm demi sertliğini koruma süresindemi?
00 Yorumlaaza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış :D
00 Yorumla
+1 yılyetmesı lazım ılkın mıydı kı o senın
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
kac dk suruyor ılıskı
Soran+1 yılSaatlerce kendisi ne zaman bırakırsa.
- +1 yıl
e nasıl zevk almıyosun
Soran+1 yılAlamıyorum bilmiyorum o yaparken onun yüzü tuhaf oluyor gözleri dönüyor peki ben ilkimiyimdir nereden anlarim.
- +1 yıl
ılkısındır
Soran+1 yılNasıl anlarim
Soran+1 yılBuradan anlatsan benim dediğim şeyler hani gözü dönmesi falan ilk ki olduğumu gösterir mi mesela 1 ay is tatiline gitti geldi. İlişki de yine gözleri yüzü tuhaf oldu.
- +1 yıl
O farketmeZ. senden once olup olmadıgı tecrubeden anlaşılır ama senle evliyken biriyle ilişkiye girdimi girmedi mi anlayamazsın
Soran+1 yılTecrübe yapma sekli mi o zaman ilk iyim. Ne yapacağını bilmiyor, ruh halimiz o anki şeklimiz nasıl oluyorsa öyle gidiyoruz.
- +1 yıl
Oo sende cok acemisin ben sana nası anlatacam burdan
Soran+1 yılBoşver birbirimizin iljiyiz ya yeter:-)
- +1 yıl
Senin bileceğin iş
+1 yılbol bol oral yaptır ona?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılucuna hortum bağlasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhanıııım evde görüsürüz biz seninle :D
04 Yorumla
Soran+1 yılYoksa sen? Ahmet?
Cevap sahibi+1 yılhee ahmet ya ahmet :p evde sana gösteririm ben ebeni :D
Soran+1 yılEbem vefat etti belki de ahmetciğim yapma bak küçük ama tedavisi var işte gel he de hayatım.
Soran+1 yılOlmaz anlaşma yaptık unutma ya:-)
büyük seviyosun demekki
00 Yorumla
+1 yılKalın arıyorsun yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenımkı 19 cm ben küçük dıyorum işin zor...
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGece gece yıne kudurdum al işte.
Gizli Üye(30-35)+1 yılablacım mast yapmaya devam et
00 YorumlaBence 3. Bul
10 YorumlaUyuyomu peki şu an
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim kobradan takviye yapalım
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. yapacak bişi yok
00 Yorumla
+1 yılohaaa :))
10 Yorumlayapay kullanın
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında