Kızlar kucak dansı yapabiliyor musunuz? sevgilinize eşinize ? off diyorum türkiyede bbunu yapabilicek kız ? :)
link
link
Yanılıyorsun arkadaşım... Sevgilisinin yanında gerçek anlamda kendisini rahat hisseden ve kendi gibi davranabilen, "acaba beni yadırgar mı" korkusu yaşamayan her kadın sevgilisine bu veya buna benzer şovlar yaparlar...
Herşeyi p*rno filmlerden öğrenen bizler, penisi kızın ağzına dayayıp, bademciğine değdirmeye çalıştıkça onlar asla "tam da bizim istediğimiz gibi" olmayacaklar...
aşk, tutku güven arzu varsa kural günah tanımazlar aga :)
herşey tamam da günahla ne alakası var arkadaşım
sevep değil heralde ?
Yapan vardır da bize denk gelmez.
Bizimkilerin akılları biscolata erkeklerine calisyir sadece...
bizimkiler kendini ne sanıyor anlamıyorum. kıvanç, bret bitt falan mı bekliyorlar bilmem. adriana lima bile normal tipte biriyle evelenirken bizim kurbağa gibi kızlar kendini bir bk sanıyor valla
bu ne simdi ileri geri gitmekten baska bir sey yapmiyor. alasini yapan türk kizlari var ;) ama herkes kocasina sevdigine :)
kocası tamam da sevgiliye yapmak sakıncala bir gün ayrıldığında kötü bir his bırakabilir :)
yapıyorum askım
bu kadar sexi misin peki :)
kendine güveniyosun yani evli misin yoksa sevgiline mi yapıyosun :)
ben de istiyorum öyle sevgili :)
o kızlar ilgimi çekmedi ya biraz açık giyinmeliler hatta çıplak da olabilir ama biraz giyim gizem uyandırır tabi :)
Cevap
4Cevap
her hangi açık bir mekanda değilde kapalı bir mekanda yapıyorlardır :)
off diyorum yürek hoplatıyor müzik de oturmuş :)
yaparim tapikide, ne olicak yani.. Yeterki kocam isterse
erkek istemez mi be o istemeden sen otururken başla bir anda sinirliyse en fazla dayak yersin :)
@elvis, elvisi bitiriyorsun ama...
bende istiyorum lem...:(((
boşver elvisi şimdi kardeşim elvis az mıydı sanki :) harbi yürek hoplatıyor müzik de oturmuş :)
gardaş bundan mı bahsediyon -_- rihanna konserine git sen link
evet daha da güzeli bu ne ki.. deli oluyor sevgilim her seferinde istiyor şimdi de
ben de istiyorum ama sevgilim yok :(
türkiyede yapacak kız yoktur varsa da yolludur. bence sen başka bir ülkeye git.
param olunca gitcem :) yapacak kız yoktur çünkü bastırılmış duyguları düşünceleri yüzünden ama yapmak isteyen çoktur ?
ben yaparım nolcak :D
kime sevgiline mi eşinize mi :)
ne eşi daha eş çokvar
bence bu kıza para vermişler :)
istekli de bence ortam kızı belli :) ama nasıl :)
müzik de fena ama tam oturmuş adı ne acaba müziğin :)
Video yu açmadan lapdance diyorum.
nasıl yani açınız lütfen :) türkiyede yapılamayan birşey lapdancedir yargısı mı taşıyorsun :)
ilgilisin yani lapdanceye lap demeden lapdance derim diyosun :)
Ülkemiz kızları nasıl yaklaşıyor peki bu dansa yapabilecek kızlar ne oranda ve neye göre yaparlar bunu her kız yapabilir mi mesela :)
youtube videolarını taklit ederek olmuyor bu işler
Kendi özel dansınız var mı böyle çıldırtan :)
he.
bu arada taklit ederek olmuyor derken ? güzel bir izlenim bence hoşuna giden yapabilir bunu ve çok yapmak isteyen de vardır ama bastırılmış cinsel yargılar yüzünden yapamıyorlar bence
var neden olmayacak ki
türkiyede cinsellik dürtüleri bastırılmış bu yüzden ve bizim kızlar göster ama elletme cinslerinden biraz rahat değiller pek :)
Kızın bel pert.
niye kine :)
neyi kızın yaptığını mı :) evet burkularak yapıyor bel dayanmaz ona zaten el desteği alıyor sonra :)
ben yaparım hemde çok güzel
oho shakira halt etmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar