not ya da dersle ilgili soru sormaya gidince bekletiyodu yanındakiler gidince konuşurken bacağımı elliyodu. Normal diye düşündüm o zaman. Sona geçen hafta gidince vize sorularını yapıyorum dedi yarım saat filan durdum soruları sölicem dedi yanaştı mememi sıktı söylesin diye sustum. Önemliydi o dersten geçmek. Çıkarken popon çok güzel dedi vurdu hafifçe duymamış gibi yaptım.
Bugun sonuçları vericem ama yanlışlarını düzelt dedi tamam dedim yanına gittim bakarken etek vardı altından vajinamı elledi. Hoşuma gitti ilk defa yaşadım ıslanınca güldü o da. Kucağına oturttu oramla oynadı bir eliyle çok ıslandım ama bir şey yapmadı. Düzelttim hepsini çıktım ama çok pişman oldum. Napsam ki bir daha görmek istemiyorum? Şikayet etsem bana bir şey olur mu çok utanıyorum :(
Bugun sonuçları vericem ama yanlışlarını düzelt dedi tamam dedim yanına gittim bakarken etek vardı altından vajinamı elledi. Hoşuma gitti ilk defa yaşadım ıslanınca güldü o da. Kucağına oturttu oramla oynadı bir eliyle çok ıslandım ama bir şey yapmadı. Düzelttim hepsini çıktım ama çok pişman oldum. Napsam ki bir daha görmek istemiyorum? Şikayet etsem bana bir şey olur mu çok utanıyorum :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer