Yakınınız derken komşunuz arkadaşınız akrabanız arkadaşınızın akrabası sevgilisi vesaire.
Ben ilk deneyimimi arkadaşımın evli ablası ile yaşadım misal.
Ben ilk deneyimimi arkadaşımın evli ablası ile yaşadım misal.
arkadaşım emel vardı benim sevgilim emre vardı onun arkadaşı erenlede arkadaşım çıkıyodu ikimizde ayrıldık falan ama erenle ben arkadaşça görüşüyodum bir akşam sahilde bir anda kokun çok güzel diye öpmeye başladıı sonrası evlerine gittik seviştik bir kaç kez daha gizli kaçamak seviştik hatta evlerinden çıkarken emre görmüştü ama inan kimse bilmiyor :)
çok sağlıklı bir birliktelikti ayrıca zevkliydii 2. 3. olduğu zamanlar önce sevişip sonra balkonda kahve sigara içip dertleşip mantıklı konuşurduk şu sıralar özledim galiba
Arkadaş ortamında tanıştığımız bir kızla dıııııııııııııııııııııııııııııttttttt
Cevap
8Cevap
Arkadaşımın abisiyle birlikte oldum
Aa ağlancak ne var yaa :)
Ohh ne güzel yapmış işte
Nasıl zevk almışsındır ama demiii
Evlerinde çok sık kaldığım bir kız arkadaşım vardı abiside 26 yaşındaydı çok severdik birbirimizi bigün arkadaşlarla onların evinde toplandık içtik herkes kafayı bulmuş tabi buda benim yanımdaydı hep zaten ilk fırsatta yapıştı dudaklarıma ayrılmıyo ordan şaşı indi parmakladı biraz bende yapma falan dedim ama öyle patmaklayınca ıslandım zaten sonrası belli işte :)
Evet
Arkadaşlarının yanındamı oldu? 3 yaşında bebeği vardı zehra ablanın kızkardeşi sınıf arkadaşımdı onlara giderdik hem ders çalışır hem bebeği severdik hemde gözkulak olurduk annesi hayvanlara falan bakardı.
Sonra arkadaşımı annesi çağırdı ben tek kaldım bebekle kendisi bahçeden gelince çıkmak istedim fakat bekle çocuğu uyutayım enişten çıkolata falan getirmişti onu verecem dedi.
Bekledim verdi :)
Yok arkadaşlarım uyumuştu çoktan
Bazen hala arada yaparız :)
Bana hayatımın en güzel zevkini yaşatan adamdan istesemde kaçamam
Bende anlattım bir sıkıntı olmadı
Eğlenceli hikaye ;)
Enseste karşıyım. #not
yok müdür çok şükür o kadar kanı bozuk değilim
Sen kac yasindaydin kiz kac yasindaydi?
Sansliymissin valla. Herkese vurmaz böyle sans.
Aman olmasın. Milyonlarca başka insan varken.
Uzagimiz la oldu da yakınımiz kaldı :))
Olmadı. Olamazda.
Oldu.
Çok şükür olmadı.
Hayır.
Olmadı
Yok ya olmadı
Olmaz, olamaz...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar