Erkek arkadaşımın telefonunda kalan internet geçmişi beni neye uğradımı şaşırdı, lütfen yardım edin?

Simdi olay su . şu an sinirden ve uzuntuden yazamiyorum bu yuzden kbakmayin. Erkek arkadasim telefonuna bakarken tesaduf internet gecmisine baktim. 1 gun oncesinden p*rno sitelerine rasladim gecmiste. Ben erkek arkadasimla 4 senedir beraberdim. onun diger erkeklerden cok farkli oldugunu saniyordum saf gibi ama oyle degildi. cok soguk kanli bir sekilde bu ne dedim. ilk inkar etti sonra itraf etti. ilk 3 kere oldu dedi , ben inanmadim elbet, her hafta oldugunu soyledi. aglaiya agliya dizlerime comeldi. yalvardi af istedi. Ben onla yatmadim diye baska kizlara bakti onlardan zevk aldi.

bana lutfen sey demeyin " her erkek yapar bunu " vs . bu cocugu baska bir cins olarak kabul edin. cunku o cok baskaydi. her erkek yapar sacmalama demeyin. saatlerdir pesimde dolasip agladi, basini oraya buraya vurdu. beni aldatii benim icin, ayrildim. dogrumu yaptigim?
Güncellemeler
+1 yıl
erkekler cevaplamasin. sizde " her hangi bir erkeksiniz"
Güncellemeler
+1 yıl
bana okdr anormal geliyorsunuzki. ask diye birsey kalmamis resmen. kiz arkadasinda gidip p*rno izlerse yine ayni seyimi dusunceksiniz. sevdigin kiz yataginda uyurken sen baska kizlarin vucudundan mi faydalancaksiniz. YA SIZE SORUYORUM IHTIYAC ASKTAN DAHA MI ONDE GELIR?
Güncellemeler
+1 yıl
peki size gercekten cok onemli bir sey sorucam. hadi diyelim siz dogrusunuz siz haklisiniz. ben o an ne yapmam gerekiyordu? gulup gecmemi? bunu yapmam gerekirdi? ihtiyac diye kendinizi kandirin , 1000 yilar once internet vardi dimi, p*rno siteliri yaygindi dimi. birakin ya siz kendinizi kandirin kizlar ozelikle. erkekler zaten erkek biri cikip " yanlis " diyecek halli yok
Erkek arkadaşımın telefonunda kalan internet geçmişi beni neye uğradımı şaşırdı, lütfen yardım edin?