25 yaşında bakireyim ama birden fazla erkekle olmayı düşünmek beni tahrik ediyor neden?
gangbang videolarında çok tahrik oluyorum neden?
gangbang videolarında çok tahrik oluyorum neden?
Bakire olduğun mastürbasyon ile orgazm oluyorsun ve de hayal kurarak ya da p*rno sanal vs destek alarak bunu yaparsın. Eminim ki bir çok defa yapmış ve bütün hayalleri kurmuş sınırın kalmamış. Aynı hayaller ya da düşünceler tat vermeyeceği için yeni düşünce hayal arayışındasın. Evlendiğinde cinsel birliktelik yaşadığın da bu gibi hayal ve düşüncelerin hiç biri kalmayacaktır
olabilir
Bence 😊
Tsk ederim🙈
rc edrm
25 yaşında ve bakiresin bence temel neden burada :)
neden
Bakire olmanın nedenini ben sorsam? 15 16 yaşından beri diyelim, hormonların aktif. Cinsellikte bir ihtiyaç ve sen bunu bastırıyorsun. Bastırılan duygular ileride daha şiddetli ve uç noktalarda isteklerle açığa çıkar.
şu an cinsel hazzı doruk noktlarada istiyorsun. Buda tek bir erkek değil de bir çok kişiyle olabilecek bir şeymiş gibi bilinç altına kazınıyor. Yani zevki aynı anda istiyorsun. Mallesef 1 erkek 1 penis 1 dil ve 2 kola sahip. daha detaylı anlatmak isterdim ama burdana bukadar olur ;)
Cevap
20Cevap
Psi psi kopatsıııın :D
Fantazin o demek bilinç altında bir yerlerde bu yatıyo olabilir. Görüşüne saygı duymak lazm...
Bütün kadınların aklından geçer ama söylemezler...
çünkü erkekler o. pu damgasını vururlar
çünkü cinsel olarak açsın. kötü anlamda söylemiyorum bunu
bütün deliklerinin dolmasından hoşlanıyorsun en az 3 erkek seni doyurabilir bunun için birisi ben olabilirim?
ıcındekı kadınlık yeter artık hakkımı ıstıyorum dıye ısyan moduna gecmıs senın haberın olsun :))))
Benimle evlenirmisin?
neden
Hosuma gitti fantazilerin ondan acik olmak en guzeli... istekli birisin belliki... dimi?
Siz ikinizden olsa olsa ahirete odun olur. Karını başka biri ile miktirmenin neresi zevkli l*n . Suç sende değil. Seni yapanda. Keşke baban dışarı patlasaymış
istekliyim ama bir işe yaramıyor
Bir işe yaramiyor derken? Neden bir işe yaramiyor?
Ordamisin?
o kadar erkeğe dayanamazsın kankitom :/
Cinsel isteğin o yönde. Denemek gerekir
Fantazileri kes arkadaş. 😈😈😈😈😈
Sen evlendiğinde swinger da istersin
belkide
yakında stage atlarsın , daha neler var neler..
vardır içine bir grup
Birden fazla kızla birlikte olmakta beni..
demek ki fantaziler var sende
tek kişinin seni doyuramayacağını düşünüyorsun
Sırayla mı mikiyorlar o videoları mı seviyorsun
Vay vay ne cevher var sende
ruhuna o hitap ediyor demekki
Azgınsın cunku
Anal yaptınızmı hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar