1 seneye aşkın inişli cıkışlı bir birlikteliğimiz var. Şimdidiyeceksiniz ne guzel işte seni sevdiğini söylüyor ya da kizlar da her şeye bir kulp buluyor gibisinden ama bir erkek hic aralıksız sürekli seni seviyorum dermi? Cidden şüpheleniyorum artık. Altında birşeyler aramalımıyım sizce?
Cevabın nedir?
Bana da erkek arkadaşım sürekli seni çok seviyorum diyor ama hiçbir zaman altında art niyet aramadım aksine hep şanslı olduğumu hissettirdi bana çünkü beni gerçekten çok sevdiğini hissedebiliyorum bence sizin ilişkiniz inişli çıkışlı olduğundan dolayı sen altında bir art niyet arayıp kuruntu yapıyorsun yoksa memnun olmamak yerine mutluluktan havalara uçman lazımdı sana seni sevdiğini söylediği için
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Keske biri de bna aralıksz "seni seviyorum" dese. :/
31 Yorumla
Soran+1 yılbirgun diyen biri cikar karsina ins ama sende sonra ben gibi sormayasin
+1 yılİyi iste nr güzel devamlı sana seni seviyorum demesi
Çoğunlukta hiçbir erkek bu kadar demez
Çocuk seni gerçekten seviyordur seni ne kadar sevdiğini söylüyor
Belki ayrılacağından korkuyordur :))20 Yorumla
+1 yılkaybetme korkusu yasıyodur su an sen bunları burdasorduguna gore haklı bir korku sizin iş tamam falza sürmez ayrılırsınız
16 Yorumla
Soran+1 yıl=( niye oyle yazdin ben icimdeki endiseyi biraz gidermek icin sordum yoksa baska niyetim yok... iliskimiz cok guzel su aralar..
- +1 yıl
işte güzel ama sen sıkılmasan yazmazdın emin ol aynı korkuyu yasayıp seni seviyorumu cok soyledim soyle soyle soyle sadece surundum sonunda tekmeyi yedim :) ha iyikideyemisim diyorum ama cocuk su an seni kaybetmekten korkuyo eger icinde sevgi varsa gitmeyecegini goster rahatlasın yoksada hic olmazsa cocuga acı kendinden sogut bırak :) yalnıs anlama derdim ayırmak degil dost acı soyler gbana gore gercek bu ondan soyluyorum
Soran+1 yılama nasil kaybetme korkusu olsunki ben onu cok onemli birsey olmasa cidden birakmam bana yakismaz... bende onu seviyorum cunki tek canimi skian olay bazialri yaziyor iste erkek cok kez seni seviyorum der ise ondan kork cunki illa altinda birsey yatiyordur diye ben bu yuzden korkuyorum yoksa oyle herzaman demesi beni skmiyor aksine cok baglaniyorum ve sevgim artiyor..
- +1 yıl
bıktırmıyosa sorun yok merak etme altında bisey yoktur sanmıyorum ha şuna dikkat et o zaman aklına ayrlık fikri ya da yürümedigi fikri gelmistir simdi de aynı seyi senin dusunebilme olasılıgın korkutuyodur sen bosver seni seviyorum demesini desin :) biraz zaman gecince oturur
Soran+1 yılya biz buyuk bir ayrilik gecirdik zaten buyuk dedigim icerik olarak buyuk yoksa zaman olarak kisa bir sure... ikimizde istememistik oylebir ayriligi baskalari yuzunden ayrilmak zorunda kaldik ama sonra kavustuk geri bu arada cok etkilenmis oolabilirmi diye dusunuyorum ama sonrada 2 3 kez ayrilma sozleri ondan gelmişti tamam dedim ama birturlu ayrilamadi... yani ben degilde hep o ayrilik cumleleri kurdu...
- +1 yıl
Tamam iste simdide senin kurmandan korkuyo :) biraz paronayak bir davranis malesef ama seviyo kasma sen
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
23Cevap
:D tek derdin bu olsun ya. Güvence problemi yasiyorsan, baska sebeplerde vardif mutlaka..
03 Yorumla
Soran+1 yılhmm bilmiyorum.. yani herzaman der hatta iliskinin basindan beri hic eksik etmez seni cidden seviyorum baya cok seviyorum gibi.. ama su 4 5 aydir baya bir yazdigi icin kil oldum.. ne bileyim altindan birsey aramami lazim yoksa olurunami birakmam bilmiyorum gercekten..
Soran+1 yıl:D umarim dediğin gibi dir
çok basitleştirilmiş bir cümle oldu artık. içinden geldiği için degil seni mutlu etmek için söylüyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılama ben ona surekli seni seviyorum demem o der hemde cok kez sürekli der ben bazen hatta karsilik vermem sadece gulerim ama o yinede der aradada ah ceker derken
+1 yılSürekli seni seviyorum diyen erkek mi olur ya, hastayım sana hatun diyen adam olur =-P
21 Yorumla
Soran+1 yılonuda diyor tum o cumleleri diyor
+1 yılsoğuk davranıyor mu?
mesaj atmayi b görüşmeyi unuttugunu soyluyor mu.04 Yorumla
Soran+1 yılhayir soguk degilde mesela gorusuruz diyor sonra mesaj gelmiyor ondan neden noldu diye sorarsamda yorgundum ozur dilerim bitanem yaziyor...
- +1 yıl
hım. . o zaman problem yyok. ama bu yöne gidiyor gibi
Soran+1 yılo yone giderse sence nedendir?
- +1 yıl
sıkılmış tir
altında bırsey arama eyer sen sevıosan tabı cunku altında bırsey aramak guvensızlıktır ona guvenmedını cozerse onu cok sarsarsın dıkkatlı ol
16 Yorumla
Soran+1 yılsagol ona guvenmek istiyorum ama be bileyim ben kendime bile guvenmem kaldiki ona yani.. yinede uyarin icin sagol ;-)
Soran+1 yılbana guven derecesini biliyorum oda ben gibi herseyde güven mez bana
Soran+1 yıl:D yok guven sorunu baska birseyden onu simdi buraya yazamam ama oyle iliski bitmesi icin degil neyse sagol iyi gunler
+1 yılValla kızlar siz buldunuzda detayları inceliyosunuz
10 Yorumlaseviyordur ama yatmak içinde diye bilir dilin kemiği yok yani
12 Yorumla
Soran+1 yıl1 senedir soyluyor muhtemelen bir 1 sene daha soylemesi lazim daha beceremedi...
+1 yılDemese niye demiyor olur. Bence olumlu bunu sürekli dile getirmesi sevmeyen adam söylemez.
13 Yorumla
Soran+1 yılevez oylede ne bileyim dusunuyorum yinede bir haltmi isledide bukafar cok diyor diye..
- +1 yıl
Hiç alakası yok. Öyle birşey yapsa tepkileri de değişir. Hep böyleyse sorun yok ama yeni yeni oluyorsa bir ihtimal.
Soran+1 yılyok yeni degil ilk bastan beri der ama su 4 5 aydir bayaa arti bilmiyorum aramizda ayrilikta gecmisti icerigi uzun ve derin ama zaman olarak az olan bir ayrilik belki ondan dahada cok baglanmistir diye dusunuyorum ama o ayriliktan sorna 2 3 defa daha ayrilik konusu acildi ama ayrilmadik...
Arama :/
Yapısı böyledir biraz yılısık gibi habire söylemese daha iyi.04 Yorumla
Soran+1 yılhmm bende aramak istemuyorum ama bir ara birsey okumustum eger bir erkek cok kez seni seviyorum diyorsa bunun altinda mutlaja bir bit yenigi vardir diye.. bilmiyorum aldatildigimi dusunuyordum ara sira...
Soran+1 yılaa sevindim bak evet normaldede soylerdi cok ama su aralar biraz daha artti soylemesi..
+1 yılSık soyleyince anlamini yitiyor hissettigi zaman soylese yeter bence
23 Yorumla
Soran+1 yılaynen ama bu baya bir kendini asmis surekli soyluyor... bilmiyorum altinda birseyler arasammi ^
- +1 yıl
Aramamalisin bence seffaflik iyidir kuruntu yapma direk sor hayirdir bu ne sevgi diye
Soran+1 yılsormaya korkuyorum bunu cunki ozaman soyluyoruz ya daha ne istiyorsun der belki diye... sonucta basta nekadar seni seviyorum dediyse simdide diyor ama su 3 4 aydir dahada fazlalasti bu seni seviyorumlar..
+1 yılÇok dememeli
Ne öyle papağan gibi
Hissettirmeli
Aniden sürpriz yapar gibi
Veya ahenkli bir sesle kulağa fısıldar gibi00 YorumlaSoylese suc soylemese suc ne garip varliklarsiniz siz :D
013 Yorumla
Soran+1 yıl:D ya oyle deme okudum birsey yuzunden biraz paranoyagim bu durumda o yuzden
Soran+1 yılhmm bazilari diyor normal bazilari diyor anormal bilemedimki simdi :-/
Soran+1 yılbastan beri diyor ama su 4 5 aydir fazlalastirdi demesini... niye normal degildir cunki aldatma ihtimali yuksek dimi :(
Soran+1 yılbundan korkuyorum bende off :(
Soran+1 yılkorktugum seyi soyluyorsunda ondan evet hayirlisi ama ne bileyim hani yenide degil soylemesi bastan beri cok soylerdide iste su siralar dahada artti bilmiyorum.. bide su var aldatsa bana diger kizlardan bahsedermi yani bugun su kizla konustum isim dustu ya da istemeden bir kizla tanistik.. gibi?
Soran+1 yılpeki sagol =((
Soran+1 yılyok zaten uzuluyordum ben yazman pekde icimi degistrimedi =( sagol yinede iyi geceler
+1 yılDemezse ararsın dese yine ararsın, dağınık mı seviyorsun sen
04 Yorumla
Soran+1 yıl:D hayir ondan degil okudugum birsey benidusunduruyor o yuzden mesela erkek seni seviyorum diyorsa hemde cok diyorsa ozaman bunun altinda mutlaja bir bit yenigi yatarmis..
- +1 yıl
Iyide bu şekilde bir ilişki yaşayamazsın ki sen , gerçekten seni seviyorum dese bile hep bir şüphe insanın paranoyak yapmaktan başka bir işe yaramaz
Soran+1 yılbiraz paranoyak bir yapim var illa paranoyaklasirim cokta kiskancim... birde ustune kaybetme korkusu eklenince bu gibi aramalar olusuyor.
- +1 yıl
İşin çok zor
Gizli Üye(36-45)+1 yılgörmemişin bir sevgilisi olmuş, derler öylelerine.
13 Yorumla
Soran+1 yıl:D yaa oyle deme ben sadefe biryerde okudum cok seni seviyorum diyen erkegin altinda murlaka bir bit yenigi vardir diye.. bilmiyorum nekadar dogru ama yinede sorayim dedim
Cevap sahibi+1 yılgünaydın.. :) iyi hafta sonu.
Soran+1 yıl:)) tamam anladim sizede iyi hafta sonlari
adam ne yapsa yaranamaz söylemezse neden söylemiyorsun dersiniz söylese bir dert
10 Yorumla
+1 yılYalancı , bos insan kandırıyor seni
03 Yorumla
Soran+1 yılniye yalan ama bir insan 1 sene boyunca yalan soylermi?
- +1 yıl
Söyler canlı örnek arkadaşım vardi
Soran+1 yılamac neydi?
Kendine seni sevdiğini inandırmaya çalışıyordur.
115 Yorumla
Soran+1 yılbunuda dusundum dusumedim degil ama surekli yani ilsikinin baslarindada diyordu ama su 4 5 ay dir bayaaa cok soyluyor nerdeyse her cumlenin arkasinda seni seviyorum var..
Soran+1 yıliste bende bundan korkuyorum ama benimle su kizla konustum su kiz bana asildi falan diye rapor verir. Aldatma dusuncesi olsa sanirim bunlari bana demez... bilmiyorum :-/
Soran+1 yılaldatilmis bir insanda bu dusunceye girermi sence?
Soran+1 yılhmm insAllah girmez :-/ uzuldum simdi
- +1 yıl
Şimdi bu dediklerimden ne düşündün üzüldüm dedin sonunda. Burada o çocuğu tanımadan ne yorum yapsak boş... Benim ilk yorumum cidden sevdiği için söylüyor olacaktı ancak aklıma gelen ikinci ihtimal üzerinden gittim ve üzüldün. Burada anlatmaya çalıştığım bu biz ne dersek boş o çocuğun ne hissettiğini asla bilemeyiz.
Soran+1 yılevet sende haklisin ama benim dusuncemde bu yonde o yuzden hani o dusuncelerdeki ihtimaler cogalrisa uzulurum... ama gunahinida almayalim belki hicbirsey yapmiyor sadece seviyor ben bos kuruntu yapiyorum.. zaten oyle birsey varsa eninde sonunda ortaya cikar...
- +1 yıl
Çıkmayadabilir
tr.sputniknews.com/yasam/20150407/1014854053.html
Soran+1 yılyuh :D :D ama soyle birseyde var didik didiklersen bence bulursun.. sonucta nereye kadar illa yakalarsin ya da birilerinden duyarsin... şu an duyma gibi bir sansim yok aramizda mesafe var ama bilmiyorum oyle birsey yapacak kadar serrefsiz bir adam tanimadim diye dusunuyorum..
Soran+1 yılevet bende oyle dusunuyorum anin tadini cikariyorum aldatildigimi ogrendigim zamanda en fazla iliski biter zaten sonunda olum yok ya... uzulur gecerim.. ama iste bu yaptigini unuturmuyum bilemem... insAllah dusundugum gibi degildir.
Soran+1 yılevet aldatan kaybeder ama aldatilan ne halde olur onu dusunmek istemiyorum... bakalim hayirlisi ya
+1 yılBide soruyorsun bunu elbette şüphe et.
01 Yorumla
Soran+1 yılneden aldatir diye dimi =(
+1 yılyalanla kandırıp avutuyor seni
011 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya deme oyle 😔
- +1 yıl
Aynen sürekli üsteliyor ki şüphelenme diyor
Soran+1 yılya sen ciddimisin niye yalan soylesinki hemde 1 sene boyunca manyakmi bu
- +1 yıl
Yedekte tutuyor seni diğer hoşlandığı kız :D yüz verirse artık ben seni hak etmiyorum diye bir anda seni terk edip her yerden engelleyecek o orada kızla mutlu mesut sen gözyaşları içinde yalnız...
Soran+1 yılhah hikayenin sonunuda yazdin daha kotusunu yazsaydin ya 😔😭😭😭
- +1 yıl
Nasihat verende suç...=/
Soran+1 yılnasihat vermiyorsun bence cok negatif olmus bu yazdigin :-/ yani hep olumsuz
- +1 yıl
1 ay a kalmadın yazarsın buradan sen haklı çıktın şimdi bana onu unutmam da yardımcı ol diye yazarsan bunları hatırlatıcam negatif fikirlerle seni boğmayım diye :D
Soran+1 yıltamam 1 ay sonra yazacagim sana eger oyle birsey olursa valla yazacagim gorursun...
- +1 yıl
Tamam ölmezsem okuyacam bende :D
Soran+1 yıltamam anlastik 1 ay sonra gorusmek uzere...
Adam seviyor işte daha ne olsun
17 Yorumla
Soran+1 yılevet seviyordur suphem olsun istemiyorum ama bir yandanda beni aldatiyormuda boyle seni seviyorumlar cogaldi gibide dusunuyorum..
Soran+1 yıltamam tamam :D benimki sadece ufak bir on yargi cunki oyle okudum birylerlerde cok seni seviyorum diyen erkekde mutlaka bir bit yenigi arayin diye.. bilmiyorum ya :D
Soran+1 yılsurekli icindenmi geliyor ama :D eger oyleyse o beni bayaaaaa bayaaaaaa cok ama cok seviyoroyle boyle degil :D
Soran+1 yılsuperde iste :D neyse tamam birsey demeyeyim :D
Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. arkandan iş çeviriyor
014 Yorumla
Soran+1 yıldeme ya =( ama bastan beri hep der seni sevoyorum diye ama su 4 5 aydir artti bidr bana her konustugu kizdan haber verir bilmiyorum..
Soran+1 yıl=(((
Soran+1 yılnasil takip edeyimki şu an aramizda mesafeler var. .
Soran+1 yıl=( tamam yazma sagol
Soran+1 yılyalanci uzulmeyeyim diye diyorsun ama gercek aci ise yapacak birseyim yok =(
Soran+1 yılbende soyluyorum... kotumu bu viciklik sence?
Soran+1 yılaz ama oz olsa yemin ederim yine baslik acarim neden az soyluyor diye kendimi taniyorum :D :D ama ben az ama oz soyleyenlerdenim belki o benden duymak iszedigi icin bukadar cok israrcidir soylemekte ben az soyluyorum..
+1 yılSeviyor bunu dile getirmesinin bir zararı yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm huylandimda biraz cunki oyle bir yazi okumustum coks eni seviyorum diyen erkegin altinda mutlaka bir bit yenigi vardir diye..
cunki cok ket diyor yani her cumlenin arkasinda nerdeyse
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet der. Ne var bunda?
05 Yorumla
Soran+1 yılhmm huylandimda biraz cunki oyle bir yazi okumustum coks eni seviyorum diyen erkegin altinda mutlaka bir bit yenigi vardir diye..
Cevap sahibi+1 yılHer okuduğuna inanma. Dile getirmese niye söylemiyor diyeceksin. Ne güzel işte seviyor. Rahatça söyleyebiliyor
Soran+1 yılbos kuruntu dimi :-/ bilmiyorum aldatildigimi bile dusundum bir ara cok paranoyaklastim
Cevap sahibi+1 yılElinde kanıt yokken böyle şeyler düşünme bence. Seni sevene haksızlık ediyosun bu şekilde
Soran+1 yılvar aslinda ne bileyim eski sevgilisine eskiden yazdiklari beni birazda fisekledi hala onami yazıyor falan diye iste ne bileyim...
Vay be su sozde bile art niyet arar olmusuz
10 Yorumlasürekli seni seviyorum diyen erkek yavşaktır :D
04 Yorumla
Soran+1 yılya deme oyle niye yavsak olsun seviyor iste :D
Soran+1 yılşu an aramizda mesafe var hissetiremiyorki..
çok konuşuyonuz cocuk konuşacak bişey bulamıyor
00 Yorumla
+1 yılsevse suç sevmese suç
03 Yorumla
Soran+1 yıl:)) tamam sevsin birsey demiyorum ama ne bileyim cok soylemesi benim biraz garibime gidiyor...
- +1 yıl
sınav daha önemli balıkçım :D
- +1 yıl
:D katılıyorum ama yorum yapmadan geçmiyim dedim adamın hakkını savundum D:
seviyorum dese bir dert demese ayrı bir dert :D
00 YorumlaBen seni seviyorum diyemiyorum sadece yaziyorum..
12 Yorumla
Soran+1 yılo diyorda..
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeviyorumu çok diyorsa sevmiyodur ganga
09 Yorumla
Soran+1 yılniye kesinmi =( 1 senedir diyor ama =(
Cevap sahibi+1 yılŞahsen ben sevmediğim halde çok kullanıyorum bunu. Sevmeyen insan yalancıktan söyler bunu. Dostlar alşverişte görsün misali
Soran+1 yılama senin cikarin olmuyormu? yani bir çıkar icin soyluyorsun... bizim aramizda bide mesafeler var.. yani 1 senedir yalan soyleyecegini ne bileyim hic tahmin edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen kendimden pay biçiyorum. Benimkilerden uzkata oland avar, ona da diyorum. sen bilirsin yine
Soran+1 yılama neden diyorsunki boyle birsey?
Cevap sahibi+1 yılSevgili kalalım diye, sevişelim koklaşalım diye. Kadın varlığı iyidir hayatında
Soran+1 yılsevismesi icin çok var.. hmm demek kadin varligi icin... =( beni birak sen niye boyle yapiyorsunki kizlara yazik...
Cevap sahibi+1 yılBoşver beni.
Soran+1 yılyapma ama birinde degil 2. sinde degil 3 unde kotu biter bir gun senin icin yinede sen bilirsin iyi gunler..
+1 yılSeviyorsam Derim ...
044 Yorumla
Soran+1 yılbende derim ama herzamanda demem papagan gibi... ben dedigimde otomatik diyor bende seviyorum diye sonra duruyor birdaha seni seviyorum her cumlenin arkasinda seni seviyorum falan hani iliskimiz yenide degil bayadir sevgiliyiz bilmiyorum gercekten cokmu seviyor acava yoksa buda erkeklerin bir sey yapip sucluluk duygusundan kaynaklanan birseymi...
- +1 yıl
Binlerce kez Söyledim :D içimden gelerek bir Suçum Olsa uzak Dururum biraz Korkarım Yani Anlıyacak diye
Soran+1 yılhmm :D sevdigin icin yani... hic skilmadinmi?
- +1 yıl
hayir içimden gelince Kasmam illaki söylüyecem Diye :D
Soran+1 yılkasmada zaten bende kasmamda boyle gelince soylerim demekki onun sureklimi geliyor artik napiyor sa :D
- +1 yıl
Nasıl Adamı bağladıysan Artık :D
Soran+1 yılbilmiyorum valla aramizda bide sehir mesafesi var :D
- +1 yıl
Angaralıyım Demeede
Soran+1 yılyok angara degil :D
- +1 yıl
Bende bir Angaralı vardııı varyaaa off ne çektirdi bana
Soran+1 yılnoldu aldattimi :D yoksa sen asiktin ama karsilikmi alamadin :D
- +1 yıl
beni yara BAndı Yapmış arkadaşıyla Ayrıldığı gün bana yazmış
Soran+1 yıluff bu cok kotu... hic sevmem boyle insanlari seni dupeduz kullanmis yani..
- +1 yıl
hiç Sormaya konu nereye geldii :D
- +1 yıl
aradım o 6 yıllık sevgilisini Dedimki gardaşşş ben bilsem Böyle Girmezdim aranıza o benden özur dilio ben Ondan :D
Soran+1 yıl:)) evet en azindan fark etmissin ama buda birsey zararin neresinden donersen kar dir :))
- +1 yıl
zor gunler di ya
Soran+1 yılbide aradin bence hic aramasaydin direk ayrilsaydin kizdan herseyi bitirseydin.. tabi kiz icinde kotu 6 yillik sevgili ne demek napmislar bunalr hic evlilik gibi dusunce olmadan yuh yani :D
- +1 yıl
ben girinceTemelli Ayrıldı bunlar Adam Diyor sen naptın bunu nasıl konuştunuz bu kadar dedimki gerçekten sevdimmyaaa
- +1 yıl
takip ediyomuş işte aveadan Bakmış kii ben :D sabaha kadar konuşuorduk
Soran+1 yılha bide daha tam ayrilmamislar bunlar off cok dengesizmis kiz..
- +1 yıl
neyseki hikayedeki herkez hala nefes alıyor :D
Soran+1 yılevet neyse ki :D neyse kardes artik onune bakacaksin umarim birdaha boyle bir hikayeninicine girmezsin ;)
- +1 yıl
İnsallah Basınızı Agrıttım :D
Soran+1 yılyok hicte agritmadin ;) dinlemeyi / okumayi konusmaktan/yazmaktan daha cok severim rahat olun ;)
- +1 yıl
Ben de Bir Anı Biriktiricisiyim Güzel Anılar Biriktiriyorum :))
Soran+1 yılbende severim anılari ama bazi anilar guzel bile olsa hatirlamak istemem. Hem kendim icin hemde ilerdeki kisi icin.. en iyisi cocukluk anilarim valla :D
- +1 yıl
İlerdeki kişiler Bizi Değiştirmeye çalışmıyacaklarsa Gelsinler ya
Soran+1 yılilerdeki kisi degistirmez bence.. heleki karakterini degistirmez sen istersen degistiri.. ama ilerdeki kisi sürpriz lerle gelir bakalim belki bu sevgini hak etmeyen kiz yerine ilerdeki kiz fazlasiyla hak eder ama bu sefer sen gostermezsin... hayat iste..
- +1 yıl
Bir Sefer Birine Geç Kalısın Birdaha kimseye Acele etmezsin olay bu
Soran+1 yılya acele etmedigin kisi en hak edeniyse.. yazik ya :-/
- +1 yıl
hayat öyle acımasız ki
Soran+1 yılevet oyle ben mesela sevgiyi cok hak etigimi dusunmustum... bir zamanlar sonra eski sevgilisine yazdigi seyleri gordum eskiden.. cok icim parcalanmisti... yani ne bileyim dusuncesi bile acitiyor insan in icini asla o eski sevdigi gibi sevmeyecek dusuncesi... cok uzucu..
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=THI7vzWCwls Dinleyelim ozaman
Soran+1 yılsagolun bu guzel paylasiminiz icin ;) ama herzaman dedigim gibi ayrilan insan eski sevgilisi den orda burada sanki hic unutamamis gibi bahsetmemeli... gelecekteki insan icin cok kotu oluyor cunki bu...
- +1 yıl
Kolay Kolay Unutulmaz Ama Biliiyomusun Onun üzerine kaç kız Geldi geçti Konuşuyorum mesela Kızın adınla hitap edeyim diyorum böyle ilk Aklıma onun adı gelio sonra bir duraklama sonunda konuştuğum kızın adı
Soran+1 yılbu ama cok kotu ya yanlislikla o kizin ismini baskasina soylersen o kizda seni baya sevdiyse yikilir ya.. yani ben olsam sevgilim bana eski sevgilisinin ismiyle birden hitap etse ben orda yaslara bogulurum cok inanilmaz uzulurum..
- +1 yıl
ama gelen kızlara asla hissetmedğim hiç birseyi Söylemedim biliomusun hissetmedğim hiç birseyi yapmadım
- +1 yıl
Ama O seni seviyorum dedi bilmem ne dedi elimi tuttu sarıldı Ayrılırken beraber Agladık Cok duygusaldık ikimizde o kadar gerçekciydiki herşey Onun için Ankaraya Gittim İzmirden 4 saat beraber akaldık sırf Onun elini tutayım Kokusunu hissedeyim diye
Soran+1 yıltabikide yapmayacaksin ama senden biraz isik goren bir kiz hadi sana siril siklam asik olduysa sonra senin hakkinda yazilari goruyor o kizin hakkinda ya da sen onun ismiyle o kiza konusuyorsun cok kotu ya... neden unutamiyorsunki zaten geri gelmeyecek biliyorsun umut yok ikinuz icinde en iyisi unutmak ve hayata sevilmeyi ondan daha cok hak eden birine sevdalanmak guzel degil mi?
- +1 yıl
Biriisiyle Dans Etmek Istiyorum Ama Beni Seven Biriyle :)
Soran+1 yılbulursun o kisi ya dert etme ama sunu soyleyeyim o kisiyi buldugunda bu yazdiklarimi hatirla ona sakin ola bu yanlisi yapma ;)
- +1 yıl
Seninle konuşmak iyi geldi teşekkürler :)
Soran+1 yılne demek herzaman iyi geceler ;)
Kesinlikle
04 Yorumla
Soran+1 yılne aramaliyim altinda beni aldatiginimi =(
Soran+1 yıl=( bilemiyorum yukarda vicik falan yazanlarda oldu zaten
Yalannnn inanmaa :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene boyunca yalanmi soyler bir insan
Otomatige bağlamış.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet ama ben demeden diyor... bende diyorum bazen sonra karsiliginida illa veriyor ama illa o seviyorum diyecek yani oyle biri garip.. bilmiyorum
Çok cıvık
14 Yorumla
Soran+1 yıl:D oylemi dersin
Soran+1 yılkotumu?
+1 yılPeki Su an nr oldu?
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi