Alin video. 9-10 cmden sonrası normal boydur. Tr de ortalama 11,5 diyo.
Pipin küçük dedi ayrıldı?
Alin video. 9-10 cmden sonrası normal boydur. Tr de ortalama 11,5 diyo.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer arkadaşım dert etme. sağda solda 20 cm mavralarını dinleye dinleye sapıtmışlar.
kendi alacağı derinlik neymiş sen ona sorsaydın. lafla olmuyor bu işler. o balta sapı da istese en fazla 15-16 cm alır. bilim diye bir şey var.
onu bunu boşverelim. cinsel haz almada penis ölçüsünün önemi yok. penis ölçüsü gebelik için önemli.. vajina derinliği normalde 8-9 cm. esneyince 15-16 olur. spermin rahim önüne akması avantaj olacağından penisin en az 8 cm olması gerek.
vajina içinde zevk aldıracak sinir ağı yok. tüm uyarı noktaları dışta. merkez klitoristir. bağlı olduğu iç dudaklar vajina girişi ve perine bölgesinde de sinir ağına dahildir. penis girip çıkarken iç dudaklar bu hareketi klitorise iletir ve o da beyne iletir zevk oluşur. içeride bir şey yok. bu nedenle de penisin ölçüsü önemsiz.
kadını zikiş değil sevişme doyurur. elle yastıkla tazyikli suyla orgazm olan kadın 13 cm penisle neden orgazm olmasın.
Teşekkürler guzel aciklamissin
o kızdan sana fayda gelmez zaten. Bugün olmazsa yarın diyecekti daha büyük problem ucuz yırtmışşsın.
Büyük merakı varsa ( ki bir salak doldurmuştur onu) öyle birini bulsun.
Veya bana havale et :)
Sonuncuyu demesen güzel yorumdu
Şahsi algılama. Kız gerçekten aranmış ama...
Ortalık o* dolduysa sen niye dertlendin kardeşcan? Bırak kendi hallerine kendileri üzülsünler. Ucuz yırtmışsın. Vay ben anama kurban olayım. Bu rezilleri gördükçe Anadolu kadının ayaklarını öpesim geliyor.
Güzel yorumdu tesekkur ederim. Zaten artı da vermişler biz de eig seçelim :)
gerçek sevseydi uzunluğu umrunda olmazdı bence kurtulduğuna şükret
Teşekkürler
Cevap
19Cevap
E hepimiz on üç'üz.. Suç sende , türk erkeğinin bu konuda pembe yalanı var 23 cm diye.. anket yap sor kaç cm %90 23 cm çıkacaktır.. :)
Hep öyle derler zaten sonra çok büyük beklentilere kapiliyolar
Krdeşim sana böyle birşey diyip sonrada soğuk davranan kızdan hayır gelmez sana nasıl bir kız lazım ben diyim 5cm de olsa yiğidim ben senle her türlü mutlu olurum dicek bir kız bul kendine ;))
Senin de memen leblebi gibi ben bsi dio muyum deseydin :) onun altinda baska nedenler vardir ya arkadaslari doldurmustur ya da zaten ayrilmak icin bahane ariodur filan
s**tiret kardeş benimde 14-15 arası çok bile :D verene can feda vermeyene elveda :D
Sanırım senden önce yattıkları çok büyükmüş. Dert etme.
Zaten öyle kızların kendilerine bile hayrı yok. Boşa üzülme..
öyle bir kızla hayla birşeyler düşünebiliyormusun, engelle geç belli ne olduğu
Zaten bitti artik teşekkürler
Benimki 18 cm vajina içinde 22 oluyor ;) türkiye ortalaması değil bu olan var olmayan var ;)
kardeş özelden mesaj at sana bir site göndereceğim penis egzersizleri ile ilgili
HarBi kizmis valla diyecek bisey yok. Kucuk pipi seven bir kiz bulursun artik..
Nasıl harbi kız? 13 cm yetmiyo mu? Küçük -büyük pipi seven kız ayrımı mi var ne iciyon
13 cm küçük mü yani ? p*rno izleyip büyük hayallere kapılmayın. Tr nin ortalama bu. Sen içmeye devam et o zaman.
Valla ben de eski sevgilimden ayrıldıktan sonra bir ara onunla fuckbuddy olmayı düşünmüştüm ama sırf pipisi küçük ve sevişmesini bilmiyor diye olmadım
Tatmin olabilmek önemli.
13 cm olunca tatmin olunmuyor mu yani? Hani işlevi önemliydi. Fuckboddy bilmiyorum netten baktım simdi sen asmissin tabi doymazsin.
Yoo ben asla önemli olan boyutu değil işlevi demedim. Büyük olmazsa asla zevk alınmaz yani ben almıyorum
Pis abazalar mesaj kutum dolmuş taşmış hiç birinizle sevişmek istemiyorum mesaj atmayın!
Vajinanın ilk 1/3 unde ve en ön tarafta zevk duyuları var. Derinlerde zevk almazsin. Elle bosaliyon 13 cm ile mi bosalamican
Öyle kıza boru döşeyeceksin.
saçmalık.
Haaaa...
Kaşarmış o seven değilmiş.
İşte benimde öyle benden bundan korkuyodım
Yok ya 13 cmde yeter. Bazı kızlar psikolojik olarak algı oluşturmuş beyninde.
o zaten ormuş olmuş yani hayatın kurtulmuş
Vurdur kanka yapcak bir şey yok
Kardes sevse onu demez sana bosver
alışmış kudurmuştan beterdir
Şaka gibisin çek uzat :D
Kızların alayı dengesiz
dürüst davranmış
Ama 13 cm neyine yetmiyor
v-pills üç ayda gobrettin :D:D:D::D
O ne demek
kobra kobra tıısss tıııssss :D:DD:
Kız ayıp etmiş.