Ben uzun boylu ince ve sarışınım vücut hatlarım çok seksi
Ona bu şekilde çemkirdim o da beni engelledi ne yapmalıyım :(
http://i.hizliresim.com/blNjab.jpg
Yani birinci kuralı çiğnemişsin arkadaşım. Kızması normal.
Yattığını niye elaleme söylüyorsun ki..
Neyse olan olmuş.. Seninle ilişki için beraber olduğu aşikar.
Ve sürekli ilişkiye girip te seninle ilgili sorun yaşamak istemediği için uzak duruyor.. Kısacası vur kaç taktiği.
Kendine yeni bir sevgili bulsan iyi olur..
Ya ben ondan sevgi beklemiyorum zaten sadece okuldaki o çirkin ergenlerle konuşup güldüğü gibi benle de konuşsun benim ne eksiğim var?
Mesajında da dediği gibi görselliğe olan takıntın, onu yanında istemen tamamen bencillik olarak görüyor ki bu yüzden de senden uzak kaldığını söylemiş..
Öncelikle şunu kendine sormanın vakti gelmiş..
1-Bu kişi bana değer vermiyorken, her istediği zaman koynuna girerken daha ne kadar devam edeceğim bu duruma?
ahah :d :d bir film aklıam geldi sexfriend'ler şaık oluyordu felan sende mi öyle istiyorsun asdasd neyse şunu söyleyeyim arkadaş samimi yılışık hareketleri sevmediğinden gün içerisinde seninle konuşup buluşmuyor biraz dozunda mı davransan ne ne biliyim bilmiyorum eleman ihtiyacını giderir sende giderirsin tamma :)
fuckbuddy demek sadece cinsel ilişki yaşadığın kişi demek değil mi? sadece o olr başka ilişkin olmaz aksine başka zamanlarda da görüşmezsin zaten fuckbuddy b demek diye biliyorm ben
Ben türkiyede fuckbody olayına inanmıyorum sanki ilişkiye girdin
Evet girdik tabi zaten bakire değildim önceden de
üye adım @simge8686
Cevap
31Cevap
Sonunda Fuckbody sin ne bekliyorsun. Nikahına mı alsın.
Adı üstünde eleman ihtiyacı olduğu sürece gelecek kullanacak ve gidecek. Çok fazla bir şey bekleme boşa ümitlenme...
Kendine saygısı olmayan ve kendini önemsemeyen bilmiyorum diyen bir kız için ne denebilir ki? Sevgilisi terk ediyorum dediği zaman ona bedenini teklif etmek.. Ey genç kızlık gururu ve onuru neredesin?
Kızlar kendini kullandırmaya ne kadar meraklı? Olm sizde a-m olduğu sürece erkekler zaten peşinizde köle olacak. Neden kendinizi pazarlıyorsunuz? Neden? ECEM HATOĞLU gibi video çıksa ne yapacaksın? AYIP! Ailene yazık! Nasıl bakacaksın yüzlerine tüh! Geleceğin annelerine bak!
Ya adi ustunde sen fuckbuddy olmayi teklif etmissin. O da ihtiyac aninda arayacak dogal olarak :) yeni birini bul o seninle ilgilenir bence madem citanin ustundesin :)
tek derdi s. kip geçmek bunu anlamamak için neden bu kadar ugraşıyorsun. ayrıca çirkinleri yataga atmak daha kolaydır. fuckbuddy olayı o zaten s2k geç
geçen sene bu sitede yağmur adında kız vardı aynı senin gibiydi
her kez yapıp bırakıyordu
sana tavsiyem
hiç bir erkekle evlenmeden ilişkiye girme
hep terkedilirsin
Aa öyle mi kötü olmuş kıza sen onu nerden tanıyorsun ki arkadaşın mıydı
tanımıyorum
senin gibi sorular soruyordu
seninde sonun terkedilmek
eğer bir erkekle evlenmek uzun ilişki istiyorsan
evlenmeden hiç bir erkekle tensel temasta bulunma
olay basit. seni o. gibi kullanıyor sadece :D
fuckbuddyysen buddyliğini bil :D
haklı engellemekte.
15 yaşındaki bebeler fuck body oluyor arkadaş nasıl bir kuşak bu.
Lise son sınıftayız ikimiz de 18 yaşındayız
Çok buyukmussunuz
Olabilir bu seni ilgilendirmez. Avrupa da seks yapmaya 13 yaşından başlanıyor ben hiç olmazsa 17 yaşında başladım devam ediyorum
Mikilen sevilmek zorunda değil. Kerhanedeki karışarı sevdiğinden gitmiyor millet
Kızım anllattığına göre elini sallasan 50 si neden bu gayret
Takıntı oldu bende o yüzden
ya sen zaten onursuzsun nedne ondan onur bekliyorsun seks arkadaşısın sonuçta yazık üzüldüm
Kanka vucut hatlarin felan iyise fucuk badi bende olurum. s
Muhabbeti sarmayan Pelin Su'ysan adam tabi muhabbet etmez.
lise son sun --düşündüğün şeye bak://--------- çocuk mesaj yerinde iyi konuşmuş...
Cocugun olayı ziker geçerim. sen hala aşk arıyorsun.
sen de bir dengelisin ki sorma...
Güncellemeyi okur musun?
bir fuckbody için fazla değerli olmak istediğinin farkında mısın? uyan evladım...
fuckbody siniz neden ilgilensin ki
Güncellemeyi okur musun?
Cidden özelden yazıp fotoğraflarımı görsen vay * adam senin kıymetini bilmiyor dersin ama ifşa olmak istemiyorum
18 yaşında bir kız için cidden ortalamanın üstünde bir güzelliğim var
Hep böyle diyorlar sonra fotoğrafları beğenince de numaramı istiyorlar buluşmak istiyorlar reddedince de ffotoğrafları yaymakla tehdit ediyorlar
ya yok saçmalama ya 23 yaşına geldim cocuk cocuk şeylerle uğraşamam ne yayıcam fotograflarımı şerefim üstüne yemin ediyorum o fotograflar bu siteden cıkmaz sadece merak ettim inan şu bu kadar merak etmesem kendim istemezdim bu tavrın üstüne bende sana bir sır vericem güvence olarak
ne bekliyodun gelip babandan da istesin mi?
Güncellemeyi okur musun?
adam sohbetini beğenmiyor demek ki sadece yatakta düşünüyor net yani
Cidden özelden yazıp fotoğraflarımı görsen vay * adam senin kıymetini bilmiyor dersin ama ifşa olmak istemiyorum
Ya bak seni anlıyorum.. Lakin eski sevgiliyle fuckbuddy olmak zaten başlı başına bir hata.. Adamda seni merak edecek tanımak isteyecek sohbet etmeye calışacak bir merak uyandırmıyosun ki zaten tanıyor
adam fucker olmuş yapcak bişe yok
Güncellemeyi okur musun?
lisedeyken mi daha başladın?
Evet geçen seneden beri
keşke yapmasaydın be canım.
henüz öğrencisin neden cinsellik yaşıyorsun?
ailen çok üzülür.
Liselisin birde zkisiyomusun?
Fuckbuddysen fuckbuddy gibi davran o zaman...
Fakbadi fakbadi vay mk biz olek la
Benle fuckbody ol dicem ama burdan zor sanki
Fuckbuddysin sen işine baksana
Ya ben ondan sevgi beklemiyorum zaten sadece okuldaki o çirkin ergenlerle konuşup güldüğü gibi benle de konuşsun benim ne eksiğim var?
Sonra fotoğraflarımı internette görmek istemiyorum zaten bu sitede az çok tanınan biriyim bilen biliyor beni..
Sana demedim zaten altta görmek isterim diyen arkadaşa
sizinki pek fuckbody olmamış ama
Trip atan fuckbuddy de ilk defa göruyorum
Ah şu gençlikk
fuckbuddyle sevgılı olunmaz
Sevgili olalım demedim Biraz değer versin dedim
ne gerek var amaç seks
Hak ediyorsun.
Neden?
bir bitmediniz.
Ateşlendim birden
Bırak bu malı