Biz erkek arkadaşımla ortalama olarak 1 haftada 10 kere falan cinsel ilişkiye giriyoruz. ama çok uzun sürmüyor tabi (30sn ile 1,5 dakika arasında- eğer prezervatif varsa bu süre iki katına ya da üç dört katına çıkıyor elbette) bir de bazısında ben boşalmıyorum falan. erkek arkadaşım da her yapışımızda banyoda oramı yıkamamı istiyo. o da çıkıyo ama o hemen çeşmede bir suya tutuveriyo bitiyo işi. ben bildiğiniz duşa kabine giriyorum öyle halletmeye çalışıyorum. her seferinde çoraplarımı falan da çıkartıp tekrar geri giyiyorum tabi. yoksa ıslanıyorlar. sürekli yıkan kurulan yıkan kurulan. canımı sıktı artık en sonunda bu durum. boşaldığım zamanları anlarım ama boşalmadım etmedim. yani ne biliyim sinirim bozuldu çok. bunu halletmenin başka bir yolu yok mu yani orayı temizlemenin falan? ıslak mendille hallolmaz mı mesela. bununla ilgili başka alternatifler biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim. o zaman sevişmeyin falan gibi ciddiyetsiz cevaplar vermeyin lütfen. teşekkürler
Cevabın nedir?
komikmiş o ne öyle tavşan gibi 1 dk bıkman gayet normal de çorapla neden sevişiyosunuz sevişme dediğin çıplak olur yarım saat 1 saat sürer ortalama ilk posta sonra sadece cinsel bölgeni yıkarsın terlemişsen duş alın tabi 10 dk 15 dk dinlenirsin 2. ye devam edersin ikinciden sonra duş alırsınız duş hem temizlik hem de tekrar bir canlılık vermek için vücuda iyi geliyor sonrası size kalmış yani 3. 4. olmasını isterseniz en sonunda tekrar kapsamlı duş alırsın
her ilişkiden sonra duş almanı istemesi hamile kalmama riskinden dolayı isteğidir ki gerek yok cinsel bölgen, yıkaman yeter ama belki de her ilişkiden sonra duş almanı istemesi onun kendine gelmesi için süre ayırmak gibi geldi bana05 Yorumla
Soran+1 yılhamile kalma olamaz çünkü genellikle prezervatifle ilişkiye giriyoruz. yani içime boşalma durumu olmuyo. oral da yapmıyo zaten. terleme durumu yaşamıyoruz pek. ön sevişme de pek uzun sürmüyo. 5 dakka ön sevişme sürüyo zaten. sonra da o iş oluyo ve bitiyo. yani ben de her seferinde banyoya gidip cinsel organımı iyice yıkamaktan bıktım. içine kadar yıka diye bana. bazen canım acıyo artık yıkamaktan. o çeşmede iki dakikada suyu tutuyo bitiyo. benim öyle değil ki...
Soran+1 yıloral durumunu hiç yaşamadık yaşamıyoruz da. ama tiksindiğini de sanmıyorum çünkü o yapmak istedi ama ben utandım hep. yani yüz yüze olmak daha iyi daha samimi geliyo bana. aşağıya inince kendimi kötü hissetmeye ve utanmaya başlıyorum. bir de bende tiksinilcek biri değilim ki zaten. temizim. sadece bu abartı geldi bana ondan burdakilere de danışmak istedim bu konuda
Soran+1 yılondan başkasıyla olmak istemiyorum. dünyadaki tek kız olsam ve bütün erkekler bana kalsa , yine onu seçerdim.
En İyi Cevaplar
+1 yılCiddi soruyorsan : Tamamen yıkanman lazın vucut seks sırasında terler. Tüm vucudu yıkaman lazım
Fakat siz terleyecek bir şey de yapmamışsınız. Hatta sizin yaptığınız ilişki bile değil. 30 sn. nedir arkadaş. 30 saniye haftada 100 efa yapsan kaç yazar. İnsan haz alamaz ki.
Arkadaşında cinsel problem var siz yıkanmadan önce o konuyu halledin.
30 sn. düşündükçe gülesin geliyor. kızım bunun ön sevişmesi 25-30 dakika sürer. Sonra birleşmesi var o da 25-30 dakika sürer. Hadi elini çabuk tutsan toplam yarım saatten önce bitmez ki.
Arakdaşını doktora götür sen.03 Yorumla
Soran+1 yılben memnunum. bana yetiyo. bir de sevince pek o cinsel durumla ilgilenmiyosun zaten. bana da zevk veriyo yeterince. boşalmasam da zevk alıyorum ki beni çoğu zaman boşaltmayı başarmış biridir kendisi.
- +1 yıl
Ciddiyim ben 30 sn asla normal bir olay değil.
- +1 yıl
Siz en iyisi Guinnes rekorlar kitabına girmek için başvurun
Gizli Üye(30-35)+1 yılGahpe zina yapıyon bide utanmadan soru soruyon adam bile tiksinmiş senden her defasında yıkatmakta hakli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok yıkama sağlıklı değil
14 Yorumla
Soran+1 yılaaa... ne gibi sorunlar doğurur? yani neden öyle dedin?
Cevap sahibi+1 yılMikrop kaparsın vajinanın doğasına aykırı araştırabilirsin
Soran+1 yılyıkamaktan mikrop mu kaparım aha.. :O şaşırdım cidden. araştırıcam bunu cidden. teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılKitapta okumuştum sen yinede arastır kulaktan dolma bilgilerle harekt etme özel bir hastanede jinekologa gidip danışabilirsin ben gittim gitmek lazım utanıp sıkılıp saklanıoz bu dogru değil
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
28Cevap
Erkeğin sikinin başı vajinaya girmişse kadın da erkek de cünüptür, gusül alması gerekir. Yani cünüp olmuş olmak için sikin tamamının vajinanın içine girmesi şart değil. Ayrıca cinsel ilişkinin uzun kısa sürmesi cünüp olma açısından sonucu değiştirmez. Müslüman olan için durum bu. Diğer dinlere mensup olanlarda durum nedir bilmiyorum. Ancak 3-5 sn süren cinsel ilişki boş ilişkidir. Erkek boşalmış olabilir ama kadın hiçbir zevk almadan penis boynunu bükmüştür. O erkek ben olsam mahcup olurum, çaresine bakarım. Sekste kadını coşturacaksın ki kadın da birlikte zevkin doruklarında olacaksın.
00 Yorumla
+1 yılSürekli yalıyosa o yüzden temiz olmanı istiyodur idare etmelisin ama oral durumu yoksa içinede boşalmıyosa gereksiz bence o kadar sık ilişki yaşarken yani dk başı git yıka kötü bir durum 😏
27 Yorumla
Soran+1 yılheh aynen işte. yalama durumu yok içime boşalma falan da yok. zaten prezervatifsiz ilişkiye girmiyoruz kolay kolay
- +1 yıl
Bkunu çıkarmış oda he yara yapacak şeyini nerdeyse 🙈 gitsin o yıkasın şeyini bir güzel ki bulaşmasın prezervatifin içine boşalıyo sonuçta oda penise bulaşıyo asıl temizlik yapıp bir güzel yıkaması gereken o iken bunu sana diretiyo bide
Soran+1 yılo çeşmede iki dakkada yıkayıveriyo. ama bilirsiniz ki kadın cinsel organını temizlemek daha zahmetli. içini falan iyice yıkicakmışım. bir süre sonra canım acır oluyo zaten. artık tahammül edemedim. bu işte bir yanlışlık var dedim. benim de deneyimim yok. ilk onla cinsel ilişkiye girdim. ben de ne yapacağımı bilemedim. ama bu böyle olmamalı dedim yani bir alternatifi vardır illa. yoksa insan seksten soğur yani
- +1 yıl
Aynen öyle bu gidişle sevgilinden soğursun sen boşalsan bile yıkamana gerek yok ki sonuçta bizim gibi bariz boşalmıyosun sadece ıslanıyosun ve bu ıslaklığı ön sevişme sırasındada yakalıyosun zaten yani öpüşüp yalaştıktan sonrada ıslanıyosun hadi git yıkada gel demiyoda 2. ye 3. ye neden böyle yapıyo büyük saçmalık ve zorluk yani üşütürsün bide bu gidişle hasta olursun
Soran+1 yıloldum zaten. kum döküyorum şu an. evet yaa.. bu durumu konuşucam onunla sabah uyanınca
- +1 yıl
Kesinlikle konuş yani her ıslandığına yıkatıyosa o zaman içine girmeden öncede yıkatsın yani çürütecek yıkata yıkata 😪
Soran+1 yılaynen :D harap ve bithap düşecek yoksa
+1 yılYanlış yönlendirmek istemediğimden dolayı bağlantı linki veriyorum. Umarım faydası olur
onedio.com/.../vajina-temizligi-konusunda-bilmeniz-gereken-9-sey-45305104 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim, kendi fikrimi soracak olursan eğer; Islak mendili ve türevi şeylerlesilme sakın. Sadece su ile yıka ve pamuklu bir havlu ile kurula, en iyisi bu.
Soran+1 yılıslak mendilin ne zararı oluyomuş ki?
- +1 yıl
Kimyasal.
şimdi her cinsellikten sonra yani artk bitti uyumaya karar verdim boy abdesti almalısın yoksa cenabet gezmiş olursun ama 1 ya da 2 ya da 3 ilişkilerde sil bezle en son boy abdesti al
15 Yorumla
Soran+1 yılevetttt bende bunu diyorum. ilk başta yaptıklarımızı ıslak mendille halletsek en sonunda yıkansak diyorum. ama yok illa her seferinde yıkanacakmış. illallah geldi bana böyle
Soran+1 yılçok teşekkür ederim yorumun için
+1 yılIkiski olduğundan bahsediyorsun ki aslına bakarsan mahrem yerini gördüğünde bile onun adı yıkanmak değil gusül abdesti almak gerekiyor. abdest almalısınız. Almıyorsaniz o kadar zahmete girmeyin. ıslak mendil ile silinin size yeter. Yazık
03 Yorumla
Soran+1 yıldin inanışı yok zaten bizde. yani sonuçta ne oramı yalıyo ne içime boşalıyo falan. prezervatifsiz ilişkiye de kolay kolay girmiyoruz sonuçta. ben yıkamam demiyorum zaten. ama mesela birincisini yaptık diyelim gün içinde. ikincisinin de olacağını biliyoruz ya hani o ikincisi de olsun benim de boşaldığım zaman olsun o zaman yıkayayım diyorum. zaten bende hijyene önem veririm bu konularda. ama bu abartı...
- +1 yıl
Gün içinde diyorsun o zaman zarfında ölseniz ne olacak cenabet gitti olacak. Her neyse dine inancınız yokmuş o yüzden sorunuza yazacak birsey kalmadı
Soran+1 yılniye ki. sorum dinle ilgili değil.
+1 yılıslak mendile izin veriyorsxa temizlersin de en iyisi suyla yıkanmak
14 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler. ama her seferinde öyle olması bıktırıyor artık.
- +1 yıl
yapacak bişey yok seks daha güzel olsun diyorsan mecbur
Soran+1 yılya ama sonuçta içime boşalmıyo prezervatif kullanıyoruz genellikle ve oral falan da yapmıyoruz ki zaten. ne gerek var anlamıyorum.
- +1 yıl
o zaman onu partnerine sor
öncelikle sevgilinde erken boşalma sorunu var. ön sevişma yapın biraz tadını ckartın sende boşalırsın... seks sonrası malum bölge ıslak mendille temizlenir ve çifler yatakta leyifne bakar en son sabah evden cıkmadan genel temizlik duş yapılır
02 Yorumla
Soran+1 yılyaniiiiiii bence de böyle olması lazım. ben bir keyif edemedim ya. hep filmlerde görüyorum diyorum sevişiyolar sonra koyun koyuna yatıyolar sabah duş alıyolar diyorum ama yok anlatamıyorum ki. onların daha sonraki kısımlarını göstermiyolar çünkü diyo. duşta alıyolar diyo. içime boşalsa ya da oral yapsak falan amennah. ama bunlar olmadan her seferinde yıkamak oldukça zorluyo beni.
30 dk yapmak , 10 tane 1,5 dakika yapmaktan yine iyi.
bence 30 dk lık birisini bul en az.. böylelikle sürekli duş almazsın 1 kez alırsın :D "15 dk daha fazla olur hemde ilişki00 YorumlaUlan tek derdim yikanmak olsa keşke. hafta da 10 kez yapmak s
Daha ne isteriz12 Yorumla
Soran+1 yılerkek için kolay yıkaması falan. kadın için zor oluyo ama. bu da sinirlerimi bozdu artık sürekli bunu yaşamak
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaftada 10 ayda 40 yilda 480 himm 3 yil sonra ayrılsam 1440 defa zikilmis birisi kime denk gelirse😂😂
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsevgilin ekspres sikici😂😂😂
30sn ile 1, 5 dlarası olam sekse korkma bişey olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok hijyen açısından yıkamaktan bahsediyorum
1.30 dk ne la ben onun 15-20 katini yapiyorum yinede partnerim 3ten fazla orgazm olmuyor
00 Yorumla
+1 yıl30 sn. sürüyorsa bırak yıkanmayı soyunmaya bile gerek yok , sıyır pantolonları bitir işi topla, yoksa soyunmak 30 sn den fazla sürer.
05 Yorumla- +1 yıl
haksızmıyım @abbas283
- +1 yıl
Haklısın sonuna kadar @tecrübeliyim
Ben dişi olsam öylesi adama memelerimi bile göstermem. Vajinama yaklaştırmam bile.. - +1 yıl
Bence bunlar seks yapmayı bilmiyolar, başka bişey yapıyorlarda seks yaptıklarını sanıyorlar :) @abbas283
- +1 yıl
Aslında ben de öyle düşündüm. Saçlarıyla oynaşıyorlar, cinsel organları pasif gibi @tecrübeliyim
+1 yılnasıl yani1.5 dakika ilişkiniz mi sürüyo 60+30 sn yani nasıl ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. siz bırakın bu isleri boyle sevismi olur mu yahu, dusta suyun altında yapın surekli bari zaman kazanırsınız
00 Yorumla
+1 yılBen yanlışmı okudum 30 snmi 1 buçuk dkkmı ilişki süresi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 40dakikada geç boşalma sorunu yaşıyorken millet 1dk bile sürmeyen seks yapıyormuş. O ne öyle kertenkele gibi. İyiki de geç boşalıyormuşum l*n 30saniyelik seks mi olurmuş...
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim için sorun yok. zaten bende geç boşalan biri değilim. çabuk boşalıyorum. o yüzden sorun olmuyo pek
Cevap sahibi+1 yılSiz reklam aralarında 10 posta gidersiniz :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıladama geciktirici kullandır. uzun sürdüğü için ikinciyi yapmaz zaten, tek ilişki tek duş
01 Yorumla
Soran+1 yılgeciktiricili prezervatif kullanıyo zaten. o zaman süre 7 dakkaya falan çıkabiliyo
Gizli Üye(36-45)+1 yıl30 sn ile 1,5 dk arası mı?
O kadar kısa süreden ne anlıyosun acaba? 😄06 Yorumla
Soran+1 yılbu prezervatifsiz hali. prezervatif takınca bu süre 7 dakikaya bile çıkıyo ki ben gayet zevk alıyorum hatta ondan önce boşaldığım bile oldu. ben memnunum yani sorun yok.
Cevap sahibi+1 yılO kadar kısa sürede zevki nasıl alıyosun onun anlamadım.
O seni 1,5 dkda boşaltıyosa ya sen çok çabuk boşaltıyosun ya da sana olağanüstü muamele yapıyo :)
Soran+1 yılben bazen çabuk boşalıyorum. bende de var sanırım erken boşalma. birbirimizi tamamlıyoruz. mutluyum ben böyle. o hayallerimin erkeği. daha ötesi yok
Cevap sahibi+1 yılMutlu olmanla ilgili bir sorgulamam yok şaşırtıcı sadece.
1,5 dkda boşaldığına göre daha değdirdiği anda sende iş bitiyo dmekki
Soran+1 yılbazen çok tahrik oluyorum sanırım. ama 1.5 dakkaya takılmayın. prezervatif kullandığında bu 7 dk falan sürebiliyor yani. ben prezervatifsiz halini söyledim. ki biz genellikle prezervatifle yapıyoruz önlem amacıyla.
Cevap sahibi+1 yılSüreyi uzatmayı denemediniz mi hiç?
+1 yılıslak mendıl yeter. ama 30 sn mı lıselı falan mıısnız cocuk cok kotu sen zevk almıyosun
00 Yorumla30 sn - 1.5 dk cinsel ilişkimi olur tek hücreli misiniz siz? :))
310 Yorumla
Soran+1 yılne alaka yaa. ben memnunum sevgilimden.
- +1 yıl
Müthiş benzetme :DLlanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
Soran+1 yılayıp be
Soran+1 yıliki insanın birleşmesi niye ayıp olsun ya allasen. tabiki de ayıp senin yaptığın. dalga geçiyosun sonuçta. biz ilişkimizi yaşarken kimseyi rencide etmiyoruz ya da bir zararımız dokunmuyo. ama sen karşı tarafı rencide edecek şekilde konuşuyosun. işte asıl ayıp budur.
Soran+1 yılherkesin herkes için benzetmeleri olabilir. ama bunu beyan edip etmemek ahlaki yönümüzle ilgilidir. ne yazıkki bu ülkede ahlak çok yanlış anlaşılıyor. ben sevdiğim adamla birlikte oluyorum diye (ki kendisi sevgilim olur ve yalnızca onunla oldum bu zamana kadar) ben ahlaksız olmam. ha sen de bunu yaptığın için ahlaksız olmazsın. ama adama derler ki dediğini tekrar düşün. bunu derken kırıcı olup olmadığını. yinede şunu diyebiliyorum ki ben sevgilimden çok memnunum. cinsel hayatımızda da bana yetebiliyor.
Soran+1 yılyazamam ne yazıkki. ulu orta söylenebilcek şeyler seçmenizi tavsiye ederim.
islak mendille sil, ya da islak peceteyle
08 Yorumla
Soran+1 yılben de ilk defa demin öyle yaptım. bağırdık ettik birbirimize en sonunda. işler o duruma gedi. canım sıkıldı anlayacağın artık. ıslak mendille sildim. ki silincek bir şey olmamasına rağmen
Soran+1 yılinternette bir yerde okumuş. seviştikten sonra yıkayın falan yazıyomuş.
Soran+1 yılayaklarımı üşüttüm bu yüzden ve şimdi kum döküyorum biliyo musun... yani gerekirse yapmicam. günde bir kere de bırakıcam artık.
Soran+1 yılteşekkür ederim canım yorumun için =)
+1 yıl1,5 dakikami yazik ediosun kendine cidden yazikyaa
02 Yorumla
Soran+1 yılben memnunum. problem yok.
- +1 yıl
sen memnumsan sorun yok panpaa;)
Serçe işi derlerdide doğruymuş.
00 Yorumla
+1 yılkolonyalı mendille sil :D
06 Yorumla
Soran+1 yılbencede. artık en sonunda öyle yaptım zaten. çünkü çoraplarım ıslandı değiştirdim. sonra tekrar yaptık yine git yıka oldu. gına geldi. en iyisi ilklerde ıslak mendil. en sonunda duş almak
- +1 yıl
bana kalırsa 3 5 dkda seksi bitirmeyin. duşta da devam edin sen onu yıka o seni yıkasın
Soran+1 yılonu da yapıyoruz zaten bazen. saçlarımıza komik şekiller falan verip eğleniyoruz :))
- +1 yıl
saç ne alaka saçına mı attırıyor anlamadım ben
Soran+1 yılheee.. sen sevişme anlamında dedin. anladım şimdi tamam :) onu da yapmıştık daha önceden iki kere. evet daha iyi oluyo bir değişiklik olmuş oluyo :)
- +1 yıl
e tabi sevişme anlamında saç baş geçin bunları sevişin sevişin dibine kadar
1.5 dakikada zevk alınmaz. Geciktirici kullansın.
02 Yorumla1 haftada 10 kere mi :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 sn mi? o. O
siz soyunurken mi boşalıyonuz10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.5 dakika çok az
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Her ilişkiye girdikten sonra yıkanmak ya da sadece o bölgeyi yıkamak?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler