Askerde olan sevgilinin bitmek bilmeyen istekleri?

Erkek arkadaşım ile 4 senedir birlikteyiz . Şu an askerde 245 günü kaldı . Daha önce bir çok kez birlikte olduk cinsel anlamda kızlığımı da o aldı. Gayet güzel iliskimiz vardı o askere gidene kadar son zamanlar da çok değişti hep çıplak fotograflarimi istiyordu yok göğsünü çek yok bacaklarını vs neyse ona tamam dedim bu son 2 haftadır düzenli böyle atmicam dedikçe de ayrıldı sonra yine mesaj attı tek konuştuğu şey cinsellik gece yarılarına kadar ne yapacağımı şaşırdım işte ağza alinmicak çeşitli fanteziler söylüyor mesajlar atıyor neler neler ama sevgiye dair tek bir cümle yok . Son olarakta artık masturbasyon yaparak video cekmemi istedi ben de yoo olmaz dedim işte bosaldigini gorucem o sirada cikardgin sesi duyucam cek diyip durdu ben cekmeyince de ayrıldı . Bana video atana kadar mesaj atma konusmucam seninle dedi ne yapmalıyım bana yardım edin onu çok seviyorum ama soguyorum da.s
Güncellemeler
+1 yıl
Anladım peki ben nasıl ayrilicam ne diyip ayrilicam kaç sene olmuş taniyamiyorum onu?
Güncellemeler
+1 yıl
Dünden beri konuşmuyorduk bugün kaç defa aradı acmadm mesgule atıp durdum sonradan da habire Bu saaten sonra umrumda olmucaksin güvenmiyorum sana
Bu hayat mutluluklar dilerim sana Mümkünse son noktayı ben koyim sen yanlışca git Güvenmiyorum artık sana
Artık yokum. ben senin icinBb
Bu saaten sonra umrumda olmucaksin güvenmiyorum sana türevi mesajlar attı bunun amacı ne şimdide de suçlu ben oldum
Askerde olan sevgilinin bitmek bilmeyen istekleri?