Aslında sormamın bir nedenide karşı cinsde durumdan haberdar olmayanların , durumdan haberdar olmasıydı.
Sabah ereksiyonu sorunsalı
Aslında sormamın bir nedenide karşı cinsde durumdan haberdar olmayanların , durumdan haberdar olmasıydı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gayet normal bir durum. Kadınları bu konuda bilgilendirmelisiniz erkekler olarak. Yani hala bunu bilmeyen kadınlar olduğunu biliyorum mesela. Ayrıca sabahları küçük bir çocuğun annesine memeee diye ağlaması gibi, erkeklerin yanındaki kadını dürtmesi de keyifli bir şey bence. Ben çok gülerdim erkek arkadaşımın o haline : )
Sabah ereksiyonu cok tatli ya :D su geri ziplayan oyuncaklar varya dokununca.onlar gibi.
Sevgilin varsa sorun cözülür. Biraz Lollipop verirsin ona olur biter..:D anladin sen onu
ya bazi insanlar neden cinsellikle barisik degiller ya..birakin bunlari artik
ben aslinda yogum :D
:) varmisya ulenn ben varim :D psikologunuz oldum burda yetmiyormu
yasa be end_enter...benim cektigim dertte bu zaten :D beni erkek saniyorlar ya birakin bu tripleri artik
o iğrenç diyenlerde sabahları ilk atlayanlardır muhtemelen kızsal tripler...
her sabah olur bendede ailemle yaşadığım zamanlar yataktan cıkamama muhabbeti oluyordu ama şimdi sallaya sallaya geziyorum x;D;
normalde gün içinde falan alakasız şekilde hiç ereksiyon olmam. ama sabahları genellikle oluyor.
herzaman uygun olamayabiliyorsun biraz gıcık durum malesefki.
Cevap
18Cevap
sabah ereksiyonu sağlıklı her erkekte olur. bunun sebebi, biz uykudayken vücudumuzun kendini çekap yapmasıdır. yani vücut tüm organların sağlıklı çalışıp çalışmadığını kendi kendine kontrol eder. tabii penisi de unutmaz :)
bu durumu nasıl saklıyosunuz sabahalrı hiç yakalanan oldumu
babalar tarafından dalgaya alınır mı ? :D
ilk gördüklerinde ne tepki veriyoalr başına geldimi bunlar yoksa kötü olurdumu diyosun bu konuu merak etmiştim :D
neden belli bi yaştan sonra olmuyo mu
hahahah zekice ailenin hiç analdığını farkettinmi peki
biliyorruz canım o makaraları :D
anlatsana sana babanın yaptığı makaraları :D :D:D
Sen iyice chat moduna bağladın burayı :D
Normal mesaj at anlatayım diyeceğim ama gizili kullanıcısın.
Gizli kalmak istiyorsan sorun yok. Ama bence burası amacından sapıyor
Anılarımı yayınlama işine geçiyor :D
Ama en azında çadır kurma muhabetti yapıyor :D
bana en komik geleni annemi göndermeye çalıştıgımdaki halimdir.
o gitmez ben git derim. Ama elimde açıklayaca bir neden yoktur.
Zor zor
anlatsaydın dinlerdik komik olrdu bizim oğlanda çok komik oluyor babamal abimden biliyorum çok sıkıştırıyolar yavruyu
ayrıca nolcak anneen söyle kadında anlasın bundan mı utanıyorsun :D
yani insan annesinden utanır erkek olarak bende babamdan utanrırm hastalandığımda görse :(( ağalrım bile ama snn bu çadır anından bir taen alsaydık .D
ben zaten bizimkini her haliyle gördüm kardeşimi yani :D
hahahh :D utanma ya komik anıalr bunlar ama annen söylemese daha iyidi zaten babalr alf sokmaya yer arıyoalr
baban bişey demiş miydi sana peki bu dergi işinde kızdımı yada güldümü
analtmak zevkli galiba ama beyefendi bende kardeşimi p*rno izlerken yakaladım nolcak :D
ben yakalanmadım süttene çıkmış ak kaşık mıyım bileemm ama :D bizim deliyi gayet güzel yakaladım çok utandı :D
çok komik ya abisi çok saf babamla abim çok üstüne gidiyo :D
hhahah evet bencede iyi geceler :D
tanrının kadınları koruma yolu gibi bişey bence sizinki:D bizde tahrik oluyoruz ama şükürler olsun ki kimsecikler anlamıyor haha:D
yaaa ne çekiyoruz anlayın işte ondan sonra yok kadını ezio yok buunu yapıyo bu erkekler demeyin .d
kadın olmanın +'sı :)
Ben direk pikeyi romalı gibi sarınır banyoya geçerim :)
sabahlari oyle bir durum olunca yanimda sevgilim varsa direk olaya giriyorum durtme dokunma derken bi bakmisiz gurese baslamisiz ve bence en guzel seks lerden biri sabah yapilan seks..
sabahın 6 sında kalktığımda penisimi düşünecek durum kalmıyo bende kalkar kalkmaz traşımı olduktan sonra ne yesem ne giysem düşüncelerinden penisim yerinden bile kıpırdamıyo
sağlıklı her erkekte bu olur .. olmazsa problem vardr zaten. pantolonun kemer kısmına sıkıştır .d
gooood .d
Ben sabahları yüz üstü yatamıyorum şahsen kramp giriyor :))
bu her sabah genelde olur ve ben bunu çok yaşıyorum kendime gelene kadar hareket halinde ve tuvalete girdiğimde acaba yapsammı diye düşündüğüm zamanlar bile oluyor
şimdi şöyle ozetliyim beyler bayanlar bu arkadaş abaza tamammı günlük 3 5 kere boşalırsa olacağı bu sana tavsiyem abaza kardeşim p*rnoyu bırak aklına sex geldimi başka bi şey düşün zamanla geçer
abi onun önüne geçemeyiz her sabah mecburen öyle oluyo engellenemez ki
ama bazen bende diyorum kendi kendime ulan bi sabahta olmasın diye
istediğin doktora sorabilirisin.bu gayet normal bi durum hatta sağlıklı bir erkekte olması gereken bişey
ben boxerin lastigine sıkıştırıyom bi kısmı boxerdan cıkıyor gobegimi kasısam goruncek yani :D
ahaha :D
aynn
bu çok doğal onlara büyle söyle bu genelde her erkekde olur çok doğal bi durum
bende de o olay var beni sinir ediyor bi bakıyom çadırı kurmuşuz arkadaşım ya bi ara olmuyodu artık her sabah
bazen bitmek bilmiyor derste devam ediyor ilk ders benim için çok farklı oluyor :))
don lastiği her derde deva :D
sağlıklı bir erkekte olması gereken bir şey..
sabahları dimdik oluyor
her sabah dami oluyorsunuz? nasi yaa
Her sabah değil canım:D Arada bir oluruz yani
çok güzel bişey yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar