Kız arkadaşımın eski sevgilisiyle yaşadıkları

Yaklaşık 4 yıldır birlikte olduğum bir kız ark var ve üniversiteyi farklı şehirlerde okuyorz. Ben bugüne kadar kimseyle çıkmadıım ve birşey yaşamadığım için bir kızın geçmişi benim için önemlidir. Kız arkadaşıma da bunun önemli olduğunu söyledim ve ilk zamanlarda bahsettm bu konudan o da bana daha önce bi kaç yıllık bir ilişkisi olduğunu söyledi ve öpüşme harici birşey yaşamadığını belrtti. Ben de inandm ve onu çok sevdim onun için bir sürü sıkıntıya katlandm çok fazla detya girmek istemiyorum ama sokakta bile kaldm o farklı bi şehirde olduğu için. Ama 4 yılın sonunda kız arkadsım bana benden birşey gizlediğini ve bunu artk benmle paylaşmk istediğini söyledi . Sonra bana çıktığı o çocukla birlikte olmadığını hiç bi şekilde ama yaşanacak diğer hertürlü şeyi yaşadığını söyledi ve bunları da sinemada yaşadığını eski sevgilisinin önü yönlendirdiğini söyledi. Ben bunları onca yıldan sonra duyunca yıkıldm tabi evet kız ark seviyorum ama bir güvenszlik oluştu bende.çünkü ben onun ilkiym diye düşünüyordum. Bunca yıldır bunu benden gizlemesi ve bunu ilk başta belirtmeme rağmen saklamasını affedemedm bi türlü ama yine de seviyorum onu. Evet kızlar erkekler seviyeli düşüncelerinizi bekliyorum ne yapmalıyım sizce?
Kız arkadaşımın eski sevgilisiyle yaşadıkları