Yaklaşık 4 yıldır birlikte olduğum bir kız ark var ve üniversiteyi farklı şehirlerde okuyorz. Ben bugüne kadar kimseyle çıkmadıım ve birşey yaşamadığım için bir kızın geçmişi benim için önemlidir. Kız arkadaşıma da bunun önemli olduğunu söyledim ve ilk zamanlarda bahsettm bu konudan o da bana daha önce bi kaç yıllık bir ilişkisi olduğunu söyledi ve öpüşme harici birşey yaşamadığını belrtti. Ben de inandm ve onu çok sevdim onun için bir sürü sıkıntıya katlandm çok fazla detya girmek istemiyorum ama sokakta bile kaldm o farklı bi şehirde olduğu için. Ama 4 yılın sonunda kız arkadsım bana benden birşey gizlediğini ve bunu artk benmle paylaşmk istediğini söyledi . Sonra bana çıktığı o çocukla birlikte olmadığını hiç bi şekilde ama yaşanacak diğer hertürlü şeyi yaşadığını söyledi ve bunları da sinemada yaşadığını eski sevgilisinin önü yönlendirdiğini söyledi. Ben bunları onca yıldan sonra duyunca yıkıldm tabi evet kız ark seviyorum ama bir güvenszlik oluştu bende.çünkü ben onun ilkiym diye düşünüyordum. Bunca yıldır bunu benden gizlemesi ve bunu ilk başta belirtmeme rağmen saklamasını affedemedm bi türlü ama yine de seviyorum onu. Evet kızlar erkekler seviyeli düşüncelerinizi bekliyorum ne yapmalıyım sizce?
Cevabın nedir?
+1 yılMereba mağdur kardeşim bende senin gibi aynı durumun içine düştüm geçen gün 1 senelik bir ilişkim var bende ilişkinin en başında erkek arkadaşı olup olmadığınıı eğer olduysa aranda birşey geçip geçmediğini sordum oda bana ogün aramızda birşey geçmedi sadece sevgiliydik çocuktuk ozamanlar dedi bende buna senin gibi önem verdiğim için sordum biraz bu konunun üzerine düşerim senin gibi neyse çok güzel bir ilişkim oldu 1 yıl ve bu bir yılın snunda biz artık ciddi durumdaydık artık gelecek için planlar yapmaya hazırlanırken bana bu durumu olduğunu eski sevgilisin onun boynundan tutup dudağından öptüğünü söyledi bana sanki başımdan aşağı kaynar sular döküldü güvendiğim dağlara karlar yağdı anlıyorum kardeşim acının ne kadar büyük olduğunu ama sana şöyle söyleyeyim sana bugün yalan söyleyen bir insanı sen ilerde kolunda nasıl gezdirebilirsin bu soruyu kendine bir sor he sen ne yaptın peki diye sor söyleyim kardeşim ben ilişkimi bitirmedim ama kız benim için artık ikinci planda yani ben bu kızla ilerde bir gelecek kurmam yani işimi görücem yani sevmek boş işmiş kardeşim işini gör bağlanma yoksa bataklığa saplanırsın senin kalbin böyle dediğin gibi temizse kendine layık kendine yakıştarabileceğin bir insanla beraber ol ama ilişkini bitirme kız o eski sevgilisiyle ne yaşamışsa sende ona aynısının iki katını yaşat sıkma canını geçer bunlar ;)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl1. Hata sende ki ilk başta "geçmişi benim için önemlidir" falan demişsin. İlk önce öğrenip, ona göre "Geçmiş benim için önemlidir, bitti" vb. demeliydin. Yani yanıtı almadan önce yanıtı etkileyecek bir şey yapmamalıydın.
2. Eğer konu, kız ark.ının geçmişte bir şeyler yaşamasıysa, bunda yanlış bir şey yok. İlişki sadece kalbi değil, bedeni de kapsar. Tabii bu demek değil ki her çıkılan ile bir şeyler yaşanmalıdır. Ben, ciddi ilişkilerden bahsediyorum.
3. Eğer konu bir şeyler yaşaması değil de, yalan söylemesiyle, bu konuda haklısın. He şu var, sana ilişkinin başında bunu söyleseydi, senin gibi her ilişkisinde baştan bunları belirtseydi, hem insanların gözünde kaşar konumuna düşerdi, hem de ilişkilerin gidiş yönü değişirdi. O yüzden en baştan söylememesi normal ama bunu söylemek için de 4 yıl beklemek yanlı. 5-6 ay olsa yine tamam ama 4 yıl ayrı...
Yani konu bir şeyler yaşamış olmasıysa, takma... Bu yanlış bir şey değil ama yalan atıp seni 4 yıl boyunca başka bir şeye inandırtmasıysa, sorun büyük. Bundan sonra ne söylerse hep içinde "ACABA?" durumu olacak. O yüzden, iyi düşün ve hangisi olursa ne hissedersin ve nasıl devam eder, bunu gözönünde bulundurup karar ver.215 Yorumla
Soran+1 yılSorun aslinda biseyler yasamasindan cikip guven olayina dondu. Tmm namus sadece zarda degil ama herseyi yapip sonra ben bakireyim demelerini anlayamioyrum
- +1 yıl
Namus bekaretse, kız arkadaşın namuslu demektir bakire diye. Ki kız, uzun ve ciddi bir ilişkisinde yaşamış. Yani namussuz olacağı herhangi bir durum yok. Namus açısından bir sorunun olmasın yani. Ki kız, ilişkinin ciddiyetini kavrayıp geç de olsa doğruyu söylemiş. Ama dediğim gibi, bunca zaman seni bir yalana inandırması, bir güven sorunu oluşturacaktır ki oluşturmuş. Düşünmen gereken, bu güven tekrar sağlanabilir mi yoksa sağlanamaz da hep içinde şüphe mi olur? Sadece cinsel değil, her konuda..
Soran+1 yılGuven konusu zaten su durumda sifir noktasinda tekrR guvenir miyim bilmioyrm evet namus o zardaysa dogru ama ben ole oldugunu dusunmuyrum iste. Ben daha genel bakiyorum olaya yani kizlik bozulmasin ama hersey yasansin asil bu noktada irdelenmeli diye dudunuyorum yanlis mi dusunuyotum acba?
- +1 yıl
Bir nevi yanlış düşünüyorsun. Cinsellik bir ihtiyaç ve ilişkinin bir parçasıdır. BEKARET ÖNEMLİDİR, NAMUSTUR diyenler yüzünden, bu kızlar da bekaretlerini koruyarak yaşamaya çalışıyor cinselliği. Çünkü doğal ve hayatın bir parçası. Yani vajinal ilişki hariç her şeyi yaşadım (oral, anal vb.) durumu, kadının değil, bizim suçumuz. Kadın da, erkek gibi yaşayabilir bunu... Yaşadıklarını, ettiklerini boşver, düşünme... Sadece sana BİR KONUDA yalan söylediğini ve gizlediğini göz önünde tut.
- +1 yıl
He burada şu var. Senin hiçbir şey yaşamamış olman bir sıkıntı. Benim görüşüm şudur... Ben bir sürü insanla beraber oldum. E bu insanlar da sonuçta gelecekte birilerinin karısı olacak. Ben başkalarının gelecekteki karısı ile bunları yaşayabiliyorsam, benim gelecekteki karım da yaşıyor olabilir onlar gibi. Ama işte durum burada farklı. Sen, hiçbir şey yaşamamış olduğun için, beklentilerine de YANLIŞ diyemiyorum...
Soran+1 yılTabiki haklisin ama hem en onem verdigim konuda biseyler yasamis olmasi hem de benden bunlari uzunca sure gizlemesi yalan solemesi ust uste gelince ben de cok zor durumdaym ve bazen saglikli dudunemiyotum bu konunun ilrrde de karsima cikmasindan korkouyorum. Boylece hem onu hem de kendimi uine uzmus olacagim
- +1 yıl
İleride karşına çıkacak bir durum olacağını sanmam... Önem verme konusu da senin bileceğin durum ama yalan konusu, bayağı bir sıkıntı...
Soran+1 yılSorun zaten o noktada cikiyor ben birsey yasamadim ve oyle birini istiyrum bu da en dogal hakkim
Soran+1 yılYalan ve boyle bir konuda yalan olmasi baya sikinti
- +1 yıl
Bunun kararını verecek olan sensin...
Soran+1 yılMaalesf kararsiz kalan da
- +1 yıl
Otur kız ark.ınla, adam akıllı konuş. Sonra biraz bekle. Nasıl gittiğine bak. Oluyorsa oluyordur, olmuyorsa daha fazla oyalanma.
- +1 yıl
Kardes sana yemin ederim benzer bişey yaşadım bilmiyorum benimkimi daha kötü seninkimi ama ben sevgilimin eski sevgilisiyle ilişkiye girmek dışında hersey yaptığını öğrendim beni öldüren yani bunu başkasından duymak bana suana kadar hiç bişey demedi 2 buçuk yıldır çıkıyoruz farklı sehirlerdeyiz ve inan ben o an yıkıldım hayatta en değer verdiğim herseyini paylaşan bana bişey olduğunda bayılan bir kız inan ne yapacağımı bilmiyorum ve bana gösterdiği tavırda sanki hiç öyle şeylerle ilgilenmeyen biri gibiydi ama duyduklarim tam tersi ozaman dedimki beni mal yerinemi koydu yoksa ben onun için eski sevgilisi kadar değerli deilmiyim iki gündür bişey yiyemiyorum fazla uzatmıyim bu yazını okuyunca benim gibi düşünen biri olduğunu görmek yanlız hissetmemi engelledi
başta söyleseydi senin gözünde farklı bi konumda olabileceğini düşünmüştür ya da kaybetmemek için söylememiştir. sen onun başkasıyla ne yaşadığını boşver.. sana olan bağlılığını,sağdıklığını,sevgisini göz önünde bulundur.. ama senden öncesini asla başına kakma
01 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakma ama klasik kiz yorumu
+1 yılValla sen şimdiden sorun yapmışsın, bu iş ilerledikçe kötüye gidecek, söylediği en basit şeye bile inanmamaya başlayacaksın. Sağlıklı bir ilişki olamayacağa benziyor. Ben o yüzden derim ki, ikiniz açısından da bitirmek en doğrusu olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılGuveni kendisi yikti ama
- +1 yıl
O aşikar.
Soran+1 yılMaalesef
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
13Cevap
bu olay ıkı sekıl de ve tek olayla sonuclanır.
1)sen kesınlıkle bu kızdan ayrılacaksın
2)ya ıcıne kapanık kızllara kusersın
3)yada artık azılı bır capkın olursun
aslında kızlar capkın renklı kısılerı severler onların senın tıpındekı erkeklere k.bakma ama kardesım son kapagı atacakları zaman ıhtıyac duyarlar !11 Yorumlayahu dostum bırakalım bu işleri çıkareken mi evli iken mi başka birisi ile birlikte olmuş ?
öyleyse tamam haklısın diyeceğim. ama sen yokken başka biryle bir şeyler yaşamış..
bırakalım bu işleri et fetişizmi yapmayalım. aşk; et, kemik, deri, sinir değil ki...00 Yorumlaallah degılsınkı af edesın neyı nederece yasamıs onemlı olan o ve sakın kendını baskasına asık olamam falan dıye kandırma her zmn bır yerlerde daha ıılerı vardı.dunyada 7 mıyar ınsan ve bunun 1 mılyarı senın yasıtında kızsa bunun yarısı guzel olsa daha 500 mılyon kız var dert etme
00 Yorumlaabi bence bakire olmayan dürüst olan daha iyidir enazından dürüst lan dersin bu daha fena ben sana diyim geçmişime bakma diyen kızın bir problemi vardır neyse bence şunu yap sende herkes gibi adi ol hergün başka bir kızla düş kalk ama evleniceğim insan bakire olsun de
ya da seni çok mu seviyor görelim sevgisini al bir kızı onun yanında ne yaşadıysa o kızla sen yaşa gözünün önünde bakalım hala sevebilecek mi severse sorun yok :D00 Yorumla
+1 yılBak arkadaşım şimdi benim yorumum belki seni uzucek belki kızdıracak bana sakın içinden küfürde etme.bu kız senden ayrılmak istiyo olabilir!hatta muhtemelen onun için soyledi hiç bi kız ilişki yaşamadım ama diğer türlü herşeyi yaptım anla yani artık gerisini gibisinden konuşmaz;)
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrilmayalim diye yalvariyo su anda yalniz
- +1 yıl
bi fikrim yok neden yalvarıyo ayrılmayalım diye ama bu lafları bi kız ancak ayrılmak için bi sebep bulamazsa ve sen tam anlamıyla ideal bi erkeksen soylemiştir yani ulan ne desemde bu bana kapıyı gosterse diye soylenicek bi laf ama yalvarmasındaki amacını ilerde anlarsın ben senin yerinde olsam ayrılırım bi kere eski sevgilisiyle arasında ozel kalması gereken şeyleride sana anlatması yanlış sen onun şimdiki sevgilisi olabilirsin ama oda eskiden senin oldugun yerdeydi
Kardes belki geçmişinde ki yaşadıkları için ona bişey diyemezsin. Ama sana yalan söylemesi için onu cezalandirmalisin. Ha eğer çok seviyorsan bunu yapmalısın sevmiyorsan zaten ayrıl gitsin. Seviyorsan onu cezalandir. Daha da fazla açık konusamam benimkide buralarda olabilir aynı durum bizde de var. Zor durum
00 Yorumla
+1 yılKız korkmuştur o onunla iliski yaşamış benimle de yatar gibi bir düşünceye sahip olmandan korkmuştur kimse kimseye güvenmeden bir şeyini anlatmaz mesela sen kendini o kizin yerine koy sen güvenmedigin bir adama ne yaşadığını anlatırmısın tamam 4 yıl beklemesi yanlış ama demeki o kizada bu güveni 4 yıl içinde vermişsin bu devirde öpüşmeyen eleşmeyen kizmi kaldı mutluysan seviyorsan devam et kardesim aklını değilde kalbini dinleyerek devam et
00 YorumlaKardeşim sırf sana yazmak için girdim buraya,. aynı. seyler benim de başıma geldi ve aklıma binbir türlü şeyler geliyor.. ben namusa çok önem veren biriyim seviyorum ama her çıktığı ile yatmak çok farklı bir şey.. umarım doğru kararı verirsin ama ben onun eski sevgilisi ile. konusmaya. karar verdim ne kadar doğru bilmiyorum ama içim rahat etmiyor
00 YorumlaGeçmiş değil arkadaşım senden sonrası önemli . Paylaştığına pişman etme bence senden öncesinde olan birşeyden sana karşı sorumluluğu da olamaz bu yüzden seviyorsan kendine de ona da zehir etme..
04 Yorumla
Soran+1 yılGecmis nasil onemli olmaz anlayamiorm yani olmyabilir ama benim icin onemli bunu da en basta belirttim buna ragmen benden bunu gizlemesi nasil bir deger yargiai ile aciklanabilir
Soran+1 yılGenis olamadigimdan kaynakli bi sorun zaten ortada cok ciddi olmasa da ciddi bir problem var
Soran+1 yılHem birseyler yasamasi ustune bir de bunu benden gizlemesi
Kimse her konuda mukemmel degildir. 4 yili cope atamazsin, sana deger vermese zaten saklamazdi emin ol.
04 Yorumla
Soran+1 yılAma benden saklayarak ilerde bunu beni nasil dusundurecegini uzecegini de bilmesi gerekirdi
Soran+1 yılSoyledigine gore tek gizli bu ama keske bu da olmasaydi. Uzun zaman sonra ogrenince daha da uzuldum ama boyle bi tarafi da var
korkmuş ilk başta söylemeye sonradan anlaşılan vicdan azabı yapmış,ayrılmayı gerektirmez ama ona her baktığında aklına gelir zor bi durum,zamana bırak
03 Yorumla
Soran+1 yılZaman ama hangi zaman evet ona her baktigimda aklima gelior benle yasadiklari ilk diyodu simdi ilk olmadigimi ogrendm ve bu cok kotu moral bozucu bi durum
Soran+1 yılAtlatacagima bir inansam...
belki ilk baslada sana guvenmemistir ondan.. sonunda durust oldu onemli olanda bu degil mi zaten
010 Yorumla
Soran+1 yılİlk basta neden guvenmeyeck ki ben senin istediin biri degilim diyemez miydi
- +1 yıl
kizlar ilk iliskiye baslarken ne kadar severse sevsin once guvenmek ister. oda sana tam anlamiylan guvenmeden hicbisey soylemek istememistir. bu normal biseydir. aradan dort yil gecti ve sana durust oldu bu hem seni sevdigine hemde guvendigini gosterir. seni seviyor ve herseyden onemlisi guveniyor sana icin rahat etsin bence
Soran+1 yılAma baslarken ben bu konunun onemine gerekli vurguyu yapmama ragmen bu kadar cik baglanmamisken bana soyleyebilirdi belki de bu iliski hic baslamzdi
Soran+1 yılKonusmadimmi saniyosun? Klasik bitmesin diye soylemedim ama bana solese ben belki bastan hic baslamicam yani baslamadigi icin bitmemis de olack
Soran+1 yılİstemeyerek de olsa ayrilmayi cunku aklima soz gecrmekte zorlaniyorum
- +1 yıl
ayrildikdan sonra pisman olursan peki? geri dondugun zaman bu iliski simdiki gibi olmayacak ama bunuda goz onunde buldundur. benim tavsiyem sana bir kac gun kizla gorusme ona problemlerin oldugunu soyle ve bir kac gun dusun ozman dogru karari alirsin. ona gorede ayrilacaksan ayrilirsin
Soran+1 yılSanirm en mantiklisi da bu
+1 yıl1 2 ay sonrada sana aslında sadece sınemeda onları yasamadık ben zarımıda patlattırdım derse şaşırma.
16 Yorumla
Soran+1 yılSanmiyorum ama eskisi gibi asla da diyemiyorum
- +1 yıl
olum kız herıfe vermıs ha öyle ha böyle ne farkeder..
senın ıcın önemlıyse ayrıl senden önce baskası yemiş yutmuş kızı..
sinemada bıle yaptıklarına göre kımbılır baska nerelerde yapmışlardır.. hepsını söyleyemıyodur sana bence ayrıl.. ben olsam ayrılırdım.
Soran+1 yılSenin bakis acinla bakarsak elini tuttugun her kiz da kasar olur o zaman
- +1 yıl
elını tutmak baska ... tutmak baska... hadı byby
Soran+1 yılSeviyeli yorum dedik
- +1 yıl
sevıyelı cevap ver o zaman ben dusuncelerımı söyledım sana el tutmak baska ... tutmak baska byby bıdahada cevap yok
artık hiçbirşey demiyorum ben daha düzgün bir tek kıza rastlamadım hepsi aynı... ama yavaş yavaş bende onlara benziyorum görücez görücez...
00 Yorumla
+1 yılsana bu durumu söylemediği için yol ver gitsin
011 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun... O kadar kolay olsa keske hersey
- +1 yıl
kolay olmayacağını biliyorum azda değil 4 yıl ben 5 yıl biri ile beraberdim 1 .5 yıl acısını çektim
seni anlarım ama sana bunu yapmaması gerekiyordu sen haketmiyorsun eğer sen temiz bir şekilde onunla olduysan onunda temiz olması gerekiyordu ve sana bazı şeyleri baştan söylemesi lazımdı
Soran+1 yılBenim takildigim noktada o maalesef ben ona karsi hep durusttum
- +1 yıl
Bazen dürüst olmamak gerekiyor be kardeşim ben 27 yaşımdayım evlenmedim bu siteyi gördüm evlenmekten ve kızlardan ciddi anlamda soğudum nefret ettim diyebilirim site içler acısı
Soran+1 yılEvt benden daha kotulerini de okudum maalesef dedigin gibi durustluk de akil kari degil cunku geriye donup baktiginda ki ben bKan biriyim cok uzuluyorum simdi
- +1 yıl
kardeşim sana son sözüm ALLAH bizlere öyle insanlar nasip etsinki yüreği temiz herşeyiyle 4 .4 lük olsun sen yüreğini temiz tut rabbim mutlaka hayırlısını nasip edecektir
Soran+1 yılBu devirde oyle insanlar kaldi mi merak ediyorum? Ayrica bundan sonra olacagim insan da birseyler yasamis olursa simdiki kiz ark ne farki kalcak ? Onu da simdiki kiz ark gibi sevebilecek miyim cok dusunulmesi gereken soru var maalesef
- +1 yıl
vardır be öyle deme ALLAH bir kenarda yüreğinin istediği özelliklere sahip o insanı bekletiyor kesin sen temiz ol yeter dua et
Soran+1 yılKendin de soyluyorsun abcim kizlardan sogudum diye ben de olmasini cok isterim ama malum medeniyet yozlasmasi yasayan bir toplum oldugumuzdan batidan daha kotuyuz bence. En azindan insanlar orada ne yasadiklarinin bilincinde ve daha durustler ama bizim toplulumuzda halen bazi seyleri saklama olayi arada kalmis bir toplumun gostergesi
- +1 yıl
Soğudum fakat bir yanımızda artık diyor evlen çoluk çocuğa katıl hiç birşeyin sonu yok bu sitenin yüzündende düşünceler değişiyor batı ülkelerinde bu tür ilişkiler gayet normal karşılanıyor. kültürleri değerleri farklı bizde namus kavramı diye birşey var bu yavaş yavaş bitiyor erkekleri kaybettiğimiz yetmiyormuş gibi şimdide kızları kaybediyoruz benim bu düşüncelerim eğer yobazlıksa (sözüm sana değil) evt ben bu dünyadaki en yobaz insanım nedenmi evleneceğim insanın namuslu şerefli dürüst olması
Soran+1 yılEvet maalesef haklisin
Asıl boylesını affetmeyeceksın yalancı olanı
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yalanci mi degil mi bilmioyorm durustluk yapti ona sorarsan
bekaretinimi vermiş anlamadım ki
06 Yorumla
Soran+1 yılYok bekaret değil ama diger yasanabilecek seyler oral gibi mesela
Soran+1 yılBenim bugune kadar iliski yasamamam buna sebep sanirm zor bir durum karar veremiyorum
Soran+1 yılKonustm zaten olanlarin tamamini bir hata olarak gordugunu ve lisedeyken yasadigini soyledi ayrica eski sevgilisi de bundan 5 yas buyukmus . Hepsini gectim ama guven konusu cok kafami kurcaliyor duygularm zaten bir o yana bir bu yana
sen onca sene bişi yapamadın mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSinemada ne yaşanabilir ki öpüşmekten başka?
17 Yorumla
Soran+1 yılİliski harici hersey
Cevap sahibi+1 yılyuh sinemada öyle şeyler yaşanır mı.
Soran+1 yılSen kucuksun galiba buyu gel biraz
Cevap sahibi+1 yılEvet haklısın ben senin gibi sinema gibi halka açık yeri keraneye çevirip anal oral vs. yapanları normal karşılayacak kadar mezhebim geniş değil canım hadi by.
Soran+1 yılBen oyle biri degilim ama olanlari goruyosun iste sana da by
- +1 yıl
böşra haklı +1 d
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri