O an ne düşünüyorsunuz? Ne yapmasını istiyorsunuz, iç güdüleriniz ne diyor? İzlemeyi mi seviyorsunuz kafa arkada gözler kapalımı? Yoksa yapanı yok sayıp zevkin doruklarına çıkmak mı daha eğlenceli olan?
Cevabın nedir?
+1 yılerkekleri kendinize aşık etmenin gerekli yolu. kesinlikle bir sanattır. ne kadar uzun sürerse o kadar eyidir. yani çabuk çabuk emip adamı boşalatmanın anlamı yoktur. yaptığınız işin kalitesi kapris ve komplekslerinizle ters, hayal gücünüzle doğru orantılıdır. bayan sakso yaparken orgazm olaması mümkündür ve yaşanması gereken bir tecrübedir. bunun için 30 dakika civarında bir süre gerekebilir. konsantrasyon ve şehvet şarttır. sakso 45 dakikanın üzerine çıkmaya başladığında yeryüzünde cennet nedir gözükmeye başlar. 1 saatin üstünde ise orgazm anında tüm mahallenin sesinizi duyması normaldir. zevkten başınıza ağrı girmesi bile söz konusu. uzun müddet seks yaptıktan sonra penisi kaldırmak için buzlu sakso en iyi ilaçlardanır. tabi işe önce ılık nescafe ile başlayıp ardından buza geçmek aleti soğuk-sıcak aptallığına sokacapı için daha iyi sonuç verebilir. kısacası hakkında kitap bile yazılırrr...
116 Yorumla- +1 yıl
Oyssh hissettim resmen okuduktan sonra. Olay budur imzami atarim
- +1 yıl
@gecekuşuuuu muthiş bir analatım şiddetle katılıyorum sana
- +1 yıl
kalemin mi iyi sakson mu anlamadim..
ama ne urperdim 😍 - +1 yıl
+1 benden sana sağlamcı
- +1 yıl
Ya donup donup okuyorum ne guzel ozetledin. Keske butun bayanlara bunu ogretebilsen.
- +1 yıl
laz uşağı :D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormalde boyle sorularda bu ne ya sabah sabaj azdiriyosunuz milleti diye cikisirsim ama cevaplari ilgiyle okudum cok tatli lan😄 erkeklerin bu kadar zevk aldigi biseyden cidden mahrum birakmamak lazimmis anladim😄
188 Yorumla- +1 yıl
Bugünde boşa geçmedi birşey öğrenmiş oldun yani
Soran+1 yılDimi:)) bende çok eğleniyorum:))
- +1 yıl
Ben yalatmayı değil yalamayı emmeyi severim
Soran+1 yılFuatcım git yukardan yaz yorumu salça olma
Cevap sahibi+1 yılValla canim milletten daha cok senin yorumlara bittim ben😄 en guzel cinsel yasam sorularından biri olmus😄😄
Soran+1 yılTişikkirlir:)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 gün önce mahalledeki bir cafe nin bahcesinde yaptırdım. Nette tanıstım hatunla ilk görüşmeydi. Yazışırken konuşuyoduk seksle ilgili hava karanlık cafe nin duvarları yüksek dışardan gözüken yok. Hava biraz soğuk dışarda oturan yok. Battaniyeistedim önce öpüşmeye başladık sonra elini tuttum pantolonumun içine soktum ses etmeyince kafadan tuttum soktum battaniyenin içine. Cop cop hatun somurmaya başladı iyiydi baya. En çok kafasını iyice bastırıp onu nefessiz bırakmaktı :) o sesi hiçbirşeye değişmem. Sonra eve gittik zaten sabaha kadar pompalamasyon :))
122 Yorumla
Soran+1 yılTebrikler:) yani yaparken seyretme şansın olmamıştır fazla:)
Cevap sahibi+1 yılSeyretmek mi?)) o bence sapıklık. O anın zevkini yaşamak varken nasıl ağzına aldığını izlemek saçma.
Soran+1 yılHepimiz biraz sapığız
Cevap sahibi+1 yılO belli :)
Eskilerden bir kız arkadaşım vardı. 1 hafta boyunca sadece öptüm ve okşadım. Cinsel temasta bulunmadım. Her defasında reddettim ve zamanını bekle dedim. bir gün eve geldik yine. Siyah tayt ve t shirt giymişti. İki elini tek elimle arkasından kelepçeler gibi kavradım. Diğer elimle de saçlarını kavrayıp geriye doğru başını sert bir şekilde arkaya yatırdım.. Deli gibi öpeceğimi beklerken dudağının kenarına küçük bir öpücük kondurdum. Arkasından yavaş yavaş boynuna doğru inmeye başladım ama hafif bir şekilde dokunuyordum dudaklarımla. Aynı anda başını daha fazla geriye çekmeye başladım. Canı biraz yanmaya başladı ama bozmak istemiyordu o ambiyansı. Sonra ellerini serbest bıraktım. İki elini benim boynuma doladı.. Öpüşmeye başladık.. Aynı anda poposunu elimle iterek ereksiyon olmuş penisime dayadım önünü. Bu şekilde biraz öpüştüktrn sonra yavaşca yatağa geçtik.. Önce tshirtini çıkardım tam yatağa uzanırken tek elimle sütyeninin kopçasını açtım ve tek hamlede sütyeni yok ettim..
Soran+1 yılWuhuuuuu harika devam :))) eeeeeee:))))
Cevap sahibi+1 yılSeverim böyle muhabbetleri ama güvendiğim kişilerle :) burada çok saçma. Belli ki hala bakiresin ve şu an azmışsın :) benim sana burada fantazilerimi anlatmam kendimi kullandırtmış olduğum anlamına gelir :) yurt dışında yaşıyorum. Hattım da yabancı Viber whatsapp numaramdan yazarsan arkadaşlık kurabiliriz sen fantazilerini bna anlatırsın bende yaşadıklarımı sana ) ha yok diyosan kendin bilirsin ))
Soran+1 yılKendini kullandırtmayı sevmezmisin:) arada severim ben çok eğlenceli olabiliyor;)
Cevap sahibi+1 yılAynen. Zaten bu tarz konuşmalar eğlence için olmalı
Soran+1 yılTabi ama edebiyatına bayıldım
Cevap sahibi+1 yılGüzel yazarım evet. Keşke bu konu altında değil dr başka bir konu altında bu cümleyi yazmış olsaydın. En azından Arkadaş olabilirdik. Edebiyattan anlayan kaç kişi kaldı ki :) en azından 25-29 ortalamasındasın
Soran+1 yılbir sen bir ben cancağzım ;)))
Cevap sahibi+1 yılCancağzım?)) o benim lafım ))
Soran+1 yılBen çaldım:)
Cevap sahibi+1 yılBiyerde çalışıyosun şu an heralde )) geç yazıyosun))
Soran+1 yılEvet tebrikler:)
Cevap sahibi+1 yılEe ne diyosun tanışma konusunda?
Soran+1 yılTanışalım, ben nazan:p
Cevap sahibi+1 yılAnlaşıldı :)) eğlenelim dedik )) sen bilirsin
Soran+1 yılProfilin kapalı
Cevap sahibi+1 yıl+380631014242 whatsapp tan yaz sonra şikayet et mesajı
Soran+1 yılOooo bu ağır geldi işte düzgünce mesaja gelseydin olurdu:)
Cevap sahibi+1 yılNe fark eder?)) iyi al saklanacak bir durum yok zaten )
69 yapıp olaya dahil olmak lazım..
cinsellik yan gelip yatma yeri değildir ! :P316 Yorumla
Soran+1 yılDedi üstad:))
Soran+1 yılBakarmısın yaparken gözlerinin içine peki?
Soran+1 yılHmmmm hafiff bir örnek alabilirmiyiz peki, öok hafif olanından?
Soran+1 yılBen deneyeyim hafif, parçala beniğ behcettttt:)))
Soran+1 yılYumuluyorsun ama yanılmıyosun:)) uvvvv edebiyatın da iyidir senin kesin:))
Soran+1 yılEvet matematiğin zayıf onu biliyoruz. Sayıları karıştrıp beraberliği çoğullaştırabiliyorsun:)))
Soran+1 yılSeni şimdi geometrik şekillerde değişik algılara yöneltiyordur:)
Soran+1 yılRica;)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
111Cevap
Yaparken mi yaptirirken mi yaparken odaklanirim zevklediririm yapilirken gözlerine bakarim... Saclarini toplarim
111 Yorumla
Soran+1 yılNedn gözümüze bakarsınız yaparken:) saçlarımızla oynamak artı puan bu arada
Soran+1 yılO an harbi sevdiğinimi düşünüyorsun:)
Soran+1 yılO zaman sna gerçekten tebrikler. Olay budur...
Soran+1 yılÖyle değil işte erkeklere göre bu durum. Sizin için ihtiyaç bir yerde seks ve seviyor sevmiyor bakmadan, poposu falan güzelse yaşayabiliyorsunuz.
Soran+1 yılGüzel bir yaklaşım.. Herkes böyle düşünmeli aslında..
+1 yılKız arkadaşlarım beni yalarken onları izlemeyi seviyorum. Özellikle elleri bakımlıysa ve yalarken tutuyorsa eriyorum. Kendim yalarken de kız arkadaşlarımın gözünün içine bakarım. Yalamış olmak için yalamam. Onu yaladığımı hissetmeli !
12 Yorumla
Soran+1 yılOnları demişin bir kaç kız arkadaşın var sanırım:)
- +1 yıl
çok ince takiptesiniz bakıyorum da. Kız arkadaşım beni yalarken deseydim şu an sevgilim varmış gibi oluyor. o yüzden öyle yazmadım. yoksa aynı anda 2 tane ya da fazla kızla seviştiğimi kastetmemiştim
Gizli Üye(30-35)+1 yılben oral yaparken sevgilimni beni izlemesini istemiyorum nedense utanır gibi oluyom :S
103 Yorumla- +1 yıl
69 yapin o zaman :)) ikinizde isinize bakin
- +1 yıl
Lütfen yanlış anlama beni sevgilin ve sen şu anda kaç yaşındasın ve aslen nerelisiniz? Ben
insanların aralarındaki yaş farkını merak ediyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@limjeongeun ben 23 sevgilim 27. ankaralıyız.
Cinsellik konusunda 573 cevap paylaştı. Kafa arkada kısmını anlamadım..
Ama genel olarak, yapanı teşvik edercesine başından veya saçından tutmak sanırım her zaman top listte 1 numara olacak...16 Yorumla
Soran+1 yılKlasiklerimden ödün vermem diyenlerdensin. Onun ne yapması hoşuna gider
Soran+1 yılPenismi yumurtalıklarmı?
Soran+1 yılHepsini aynı anda isterim diyosun
Yapanı yoksaymak nedir ya. Bana oral yapana öyle davranırmıyım hiç. Depthrot yapmak isterim tecrübesine göre. Testislerimi emmesini isterim. Göğüslerine dokunmak isterim. Arda bana bakmasını isterim. Biraz aşağılayızcı tavırla...
19 Yorumla
Soran+1 yılAşağılayıcı tavır?
Soran+1 yılDimi yazık
Soran+1 yılHıhı
Soran+1 yılDimi tüm kızlar böyle
Soran+1 yılTama şaban
+1 yılb*k var değil mi bu soruyu sorunca batı özentisi olmuş bu insanlar ya Allah akıl fikir versin ulan insanlar ağzıyla yemek yiyor Kuran Okuyor , su içiyor , ne cins bir sorudur ya
33 Yorumla
Soran+1 yılBiz senin yaşantını eleştiriyomuyuz genç;)
- +1 yıl
ister araştır ister araştırma yazık günah ya , insanların ilişkiye girecekleri yer bellidir. ne demektir bu ya değerinizi alçaltmayın insan olduğunuz şerefli bir varlık olduğunuzu unutmayın , insan en fazla ağzıyla öpüşür ve buda iiy birşeydir ama diğer o mikrop şeyi yapmak edepsizlik çirkinlilktir
Soran+1 yılTamam yapmakta ve yapmamakta özgürsün bunu biliyosun dimi:) yapana ödül yapmayana ceza verilmiyor:))
- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılskmek istiyorsan yalayacaksın diyorum köpek gibi kabul ediyor..)
44 Yorumla- +1 yıl
Oha dominantlığa bak
- +1 yıl
skmek isteyen çok gibi
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaçlarını yana tariyo gibi alnina dokunmak gözlerine bakmak güzel oluyor. o yatarken ayakta yanina gidip direk agzina vermekte güzel. çeşiti çok. ayaküstü olanlarda oral erkek için daha güzel. yatakta 2 tarafta dorukla ulaşıyor. 69un hat safalari güzel.
013 Yorumla
Soran+1 yılO alsınmı istersin, sen vermeimi istersin:)
Cevap sahibi+1 yılonun azginligina bagli :) yaniyorsa orali seviyorsa. ilk posta oralla olur :)
Soran+1 yılSen hangisini en çok seversin öncemi oral sonramı?
Cevap sahibi+1 yılkarsimdaki bayani bütünüyle arzuluyorsam. önce sonra iliski ortasında :) anlık hırçınca olan iliski hoşuma gidiyor. 2 tarafta birbirini istiyor özlem var. istek fazlasiyla var. yanyana gelince kopma anı süper. ne siralama nede ne yapacağını düşünüyorsun :) direk sevmismek oral. ilişki. sonrasinda olanlarda oral ilk sıra :)
Soran+1 yılSen oral yapmayı severmisin? Doğru söyle ama
Cevap sahibi+1 yılkıza bağlı durum. abaza biri degilim. vajina gördüğüm zaman armut sanmam. temiz titiz. kokusu teni. herseyi iyi olmalı. sonra oralin kralini görür. ofiste birini öyle bir bosalttimki. yerlere paspas atmak zorunda kaldim :) tabi oral esnasinda parmaklarda çalışıyor. meme uçları emerek parmaklar çalışıyor. son islanmasindan sonra bide ben girince. o zaman süper :)
Soran+1 yılBilirkişiyim diyosun:) ofistekinin işi neydi:) hangi departman;)
Cevap sahibi+1 yılbenden 5 yaş büyük olgun kız arkadaşımdi. ofise attim desem daha dogru olur :) neyse sen 77 kişinin hepsinin yorumuna yetisiyorsun. beni bosver takilmana bak
Soran+1 yılKıskandınmı:)
Cevap sahibi+1 yılsenin gibilerden hoşlanmıyorum
Soran+1 yılBen senin giblere bayılıyorum:)
- +1 yıl
hahah
Cevap sahibi+1 yılhahaha :)
+1 yılisteyerek yapan kadın çok fazla değil, sadece ben istiyorum diye yapandan zevk almam , ama kadın seviyorsa oral seksi, bende onunla birlikte kendimden geçerim, aynı anda yapmak için hemen ters çeviririm
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşaadın mı hiç
- +1 yıl
çok isteklisini de , istemeden yapanı da yaşadım tabii ,
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yaparken olum kız burdan işiyor sen ne pis adamsın sen yaaa falan diyip kendimle tartisiyorum suslan kız yaptı sende yapcam tabi falan diyip kendime cevap veriyorum :)) kız bana yaparken de saçlarını bir kenara toplayıp izlemeyi seviyorum buklelerle falan oynamak hoşuma gidiyor :) aslında yazmazdim bu soruya cevap falan ama işsizim :)) bağrı gizleniyim :)))
06 Yorumla
Soran+1 yılAslıında büyürsen geçiyor o pis düşüncesi falan:))
Cevap sahibi+1 yılBiz yeniyiz abla yaa 2 3 :) alışmaya basliyoruz ama bakalım sans dile
Soran+1 yılDersler nasıl:))
Cevap sahibi+1 yılDersler iyi yaaaa yaz okulu falan yok bu sene ustdende ders aldım :)) basarili bir sene :)
Soran+1 yılTebrikler o zaman sana başarılarının devamını dilerim:) hep böyle ol:)
Cevap sahibi+1 yılTebi tebi :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle izlemek isterim. Hatta gözlerime bakmasını, goz goze oymayı bana tattırdıgı her anı, her zevk damlasını yuzumde gormesını, bana ne kadar sevk verdıgını anlamasını saglarım...
117 Yorumla
Soran+1 yılPeki onun ne yapması hoşuna gider
Cevap sahibi+1 yılDedm ya gözlerimin içine baksın. Dilini kullanması çok etkiler beni. Oral sexin altın kuralı... Ne kadar ıslak. O kadar mukmmel...
Soran+1 yılÇok ıslanırsa hissizlik oluşmazmı?
Cevap sahibi+1 yılBilakis. Ne kadar ıslak o kadar zevkli... İnan bana. Bu iki taraf için de gecerli...
Soran+1 yılSoğukmu sıcak mı peki?
Cevap sahibi+1 yılYa (özür dileyerek) kendini düşünsene... Nasıl zevk alırsın? Yapı itivbari ile penis bası ve klitorsi arasında hicbir fark yok ki? Birinin klitorisi uyarması ile bir diğerinin penis basını uyarması aynı sey. Ebat farkı var sadece... Onun dışında bana soruyorsan elbetteki,
1- Sıcak
2- Islak
3- Kaygan olacak. Dişler işin içine girmeyecek. Testisler işin içine girmeyecek (bunun neyini severler hala anlayabilmiş değilim) En önemlisi de göz teması olacak... Gözlerime değil direkt beynime bakacak. Bana meydan okuyacak...
Soran+1 yılNeden özür diliyosuuun:) ama buzlu fantezilerde fena olmuyor. Kendimden düşünerek diyorum bunu, yanıyosun ve buz değiyor tenine:)
Cevap sahibi+1 yılBuzun değeceği yer ve zaman baska. Kesinlikle katılıyorum olmalı. Ama konumuz oral. değilse göğüs uçlarında gezdirilen buzun yerini bişey tutmaz inan bana... (Haddimi aşmak istemedim. o yuzden ozur diledim. Kusura bakma yine)
Soran+1 yılPek bir naziksin:)
Cevap sahibi+1 yılGizli olmasam hayatta bu kadarını da konusamam...
Soran+1 yılBurcun ne:)
Cevap sahibi+1 yılİkizler ama yukselenim yengec...
Soran+1 yılSağın solun çok belli olmaz ama senin:)
Cevap sahibi+1 yılAslında farkettiğin üzere belli olmayan tarafımla konusuyorsun :D Belli tarafım bundan cok daha sakin :D
Soran+1 yılbir kaç yüzlü insanları severim;)
Cevap sahibi+1 yılmmmm... Aslına bakarsan bu konusmalar, bu soylemler... Bu gizemm... sen de kulaga bayaa hoş geliyorsn...
Cevap sahibi+1 yılNeyse ben haddimi daha fazla aşmayayıım... Yoksa caziben kaybolacak :D Kendine iyi bak. haftaya yine yazarım (gitmemişsen :D )
Bol bol matematik ve cebir düşünürüm sonra trigonometri falan
36 Yorumla
Soran+1 yılSiyaset futbol?
Soran+1 yılEski sevhilierinide düşünüyormusun peki?
Soran+1 yılPislik:)
Elektromanyetik alan hesaplamaları yapıyorum Türev İntegral falan
016 Yorumla
Soran+1 yılMafsallarlada uğraşırsın o zaman sen ilerde, amd akımda hesaplar, mukavemetini falan ayarlarsın pzisyonun.
Soran+1 yılAşırı yüktendir o, balkon ağırlıklarını azaltman gerek işte biraz, daha seri hareketle kimetiğe kolay dönüşür
Soran+1 yılSürtünme katsayısı senden dolayımı yüksekti harundan dolayımı? Ama yüzeyi pürüzsüzleştirmek gerek önceden
Soran+1 yılEvet telefondan yazarken hatunla harun da karışabiliyor, aksi halde arasında bir hayli farklılık vardır bilinir:))
Soran+1 yılSence:)) yol tutuşunda ağırlığında etkisi var gerçi, yüzeyin yere yakın olmasıylada alakalı. Siz frekansı tutturamamışınız net:))
Soran+1 yılSelam, ben lisedeki fizik hocan:p
Soran+1 yılKendini sonradan gizleyebilirsin;) bilgine;)) kasımda görüşürüz:))))
Soran+1 yılYalnız fena tırstın sabah sabah:)))
+1 yılOff ağzına nasıl verdim.. Diye düşünürüm.. Sevdiğim bir kadına oral yaptırmam çünkü..
03 Yorumla
Soran+1 yılSevginin temelindede seks yatar, büyüynce görrüm seni
- +1 yıl
Büyüyüm apla ben 21 olcam :( oral yaptırmak bence çok tiic bir kıza
Soran+1 yılYirmibir:) büyük:)) hahaaaa:)))
+1 yılİzlemeyi saclarindan tutup bastirmayi cok seviyorum :) 69 a bayiliyorum ben onu zevklendirdikce o daha da atesli yapiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet genelde öyle oluyor
- +1 yıl
Yorumlardan Anladigim kadari ile sadece cinsel iliski yasadiginiz partneriniz
Soran+1 yılEeee?
- +1 yıl
Mi? Eklemeyi unutmusum :)) eee dediginize gorede evet demek mi bu
Soran+1 yılYooğ
aslında onu izlemek istiyorum ama o aşırı zevkin doruklarına çıktığımda istem dışı olarak gözlerim kapanıyor ve oral da hiç. dayanamam hemen patlarım :ÇD
126 Yorumla
Soran+1 yılİzleyemiyosun yani:)
Soran+1 yılBüyüynce geçer biraz daha;)
Soran+1 yılSor bakim çok zor olmasın
Soran+1 yılTamamen zevk. İlşkiye girmeden bile inleriz. Tahrik olup haz alıyoruz. Nefes alışveriş sıklaşıp rahatlama isteği doğuyor. Kendimizi bırakınca ilginç sesler çıkıyor:)))
Soran+1 yılTamamen zevk, çok tecrübesizsen belki canını yakmış olabilirsin ama canımızın yanmasından da hoşlanırz gerçi
Soran+1 yılBiraz, nedn ısırırsınız:)
Soran+1 yılZevk alıyosunuz yani ısırmaktan:) bence canımızı yakmak hoşunuza gidiyor sizinde biraz:)
Soran+1 yılSeninde yaşın küçük ama sende çözmüşün bakıyorumda olayı;)
Soran+1 yılSexinde sanatı var;)
Soran+1 yılKaba
Soran+1 yılSırayla olmasındaha eğlenceli. Ama çok azgın zamanlarda yapılabilir yinede, soğuk bakmıyorum:)
Soran+1 yılYa hızlandırıyor 69 , tadını ala ala sorayla oral yapmak daha eğlenceli bence
Soran+1 yılO yaşından kaynaklı işte:) oral oral oral oral oral oral oral oral oral oral:))))
+1 yılseks sırasında en keyif aldıgım durumdur oral yapılması
13 Yorumla
Soran+1 yılEn çok neyini seversin
- +1 yıl
Özelde detaylı anlatanilirim :) gel özele
Soran+1 yılAaaa bu neden daha önce aklımıza gelmedi hiç
ılıskıden daha cok zevk verdıgını soyleye bılrırım sana o an hıc bısey dusunemıyosun elleın ayağın kıtlenıyor zevkten
06 Yorumla
Soran+1 yılO kadar zevkmi alıyosunuz yaaaa
Soran+1 yılSen napıyodun öyle yatıyomydun?
Soran+1 yılEn sevdiğin peki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevismeden önce Survivor vardı onu düşünmstüm tam dokunulmazlik oyununda kapattı salak konsantre olamadım :D
20 Yorumla
+1 yılBeynini yanlış kontrol edersen sabaha kadar birşey anlamazsın. Tüm vucudu gevşetip nefes nefese tadını çıkarmak gerek :)
00 Yorumla
+1 yılOral abi eşi ile seks yapıyor ise biz niye izleyelim. Ayıp ayıp hiç olacak iş mi
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Nikah masasındamıyız
Soran+1 yılYok ağrı dağın eteğinde
- +1 yıl
Güvercinmisin
Soran+1 yılYok serçe
- +1 yıl
Keklik olsaymişsın.
Soran+1 yılHııı tabi canım sonra hemen avla düz ovada dimi
- +1 yıl
Hi hi hi hi hi nerden bildin
Soran+1 yılŞakacıııı seniiii
- +1 yıl
Keklik olsaydin Avlamayacaktim Kanadı nı bağlayıp gözlerinin içine bakacaktim :)
Soran+1 yılEeee sonra:)
- +1 yıl
Sonrası oral abi gillere ziyaret :)
fazlasıyla tahrik edici bir durum, zevkle merak içinde izliyorsun.
119 Yorumla
Soran+1 yılNeyi öerak ediyon:)
Soran+1 yılMesela ne yapsın istersin:)
Soran+1 yılSen bilirsin:)
Soran+1 yılYapma ya:))
Soran+1 yılYo bildiklerimizi sorarız genelde teyit amaçlı
Soran+1 yılHıhı hatta özele gelim sen bana bilmediklerimi falan anlat dimi:))
Soran+1 yılPiki:)
Soran+1 yılBen fantezi olsun diye sormuştum:)))
Soran+1 yılYok aradığmı bulamadım:)
+1 yılo an hiçbirşey düşünmüyorum saçlarından tutup olayı akışına bırakıyorum sen sakso çekerken bişey mi düşünüyordsun :DD
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
nr düşünüyorsun
Soran+1 yılYarın ne giysem falan
- +1 yıl
:D :DD
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözlerimin kapalı olması daha iyi olur cennette gibi hissederim ama çok güzel yalıyorsa izlemeyi de isterim o an :)
09 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere cennete gittin:)
Cevap sahibi+1 yılHiç gidemedim cennete :(
Soran+1 yılTüh
Cevap sahibi+1 yılBeni cennete götürecek kişinin de işi zor benim karşımda. İlk başta kendi gider cennete :)
Soran+1 yılAmanda aman. Dersler nasıl
Cevap sahibi+1 yılHahaha dersler iyi ya lys kasıyorum işte
Soran+1 yılÇalış bak son zamanlar, iyi değerlendir. Abur cubur yeme çok
Cevap sahibi+1 yılDiyet yapıyorum zaten zayıfladım ya iyiyim şu an. Çalışıyorum
Soran+1 yılPeki hadi iyi çalışmakar sana:)
boğazına boğazına sokmak. son yaptığı oral bana olsun kevaşenin :))
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden, bidaha yapamasın diyemi:) canimisin:))
Soran+1 yılBu özel mi olmuş oldu:)))
Soran+1 yılBoş konuşuyon:)
- 00 Yorumla
Kafasindan basiyorum hepsini agzina alsin diye sert seviyorum ben
010 Yorumla
Soran+1 yılKafasından neden bastrrsın?
Soran+1 yılHepsini alabilirmi?
Soran+1 yılUuuuuuuuuuuuv
Soran+1 yılSanada :)
Soran+1 yılSeninlede:)
+1 yıloral seks yapan çok az maalesef türk kızlarında yapan olsada o anki hayalimi anlatsam sana
06 Yorumla
Soran+1 yılAnlat
- +1 yıl
özelden anlatmak isterim
Soran+1 yılTamam özel yap kendini anlat
- +1 yıl
özelinize yazarım diyorum burdan yazamam
Soran+1 yılTamm işte bende diyorum kapat kendini özelden yaz
- +1 yıl
ben asla gizli olmam neysem oyum yaptıklarımı ve fantezilerimi sadece alanen yazmam
yapanın ne kadar iyi yapıp yapmadığı ile ilgileniyor ve iyi yapıyorsa kendimi salıyorum :)
111 Yorumla
Soran+1 yılİyi kriteri nedir
Soran+1 yılSen en çok hangi kısmı seversin
Soran+1 yılSen konuş biz dinleyelim:)
Soran+1 yılHııı kafa rahat bende:)
Soran+1 yılHiç dikka etmedim:)
+1 yılpeki sen ne düşünüyorsun o an aklından neler geçiyor?
13 Yorumla
Soran+1 yılBabilin asma bahçeleri
- +1 yıl
Güzel yer ama konu ile alakası yok :)
Soran+1 yılHı pardon
+1 yılGenelde partnerimi izlerim onun disinda gozlerim kapali olur ama ellerim hep partnerimin kafasinda olur
035 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden o el kafada
- +1 yıl
Seviyorum bunu kontrol bende hissediyorum ve istedigimiz zaman alabildigi kadar sonuna kadar bastirmayi seviyorum
Soran+1 yılBastrdıkca, kadında çok aldıkça haz artarmı? Yoksa hakimiyet kaynaklı bir hareketmidir bu
- +1 yıl
Genelde daha cok zevk icin yaparim ama bazen kadinimin daha canli olmasi olmasi icin de yaparim mesela
Soran+1 yılCansız kadınlarlamı yatarsın hep:)
- +1 yıl
Hayir :) hani bazen ince ince dil atarsiniz ya :) o esnada daha fazlasini isteyebiliyorumm o an bogazina kadar almasini sagliyorum iste :)
Soran+1 yılen çok his hangi bölgesinde peki
- +1 yıl
Nasil yani? Tamamini alabilen cok zevk veriyor mesela cok hafif bir isirik beni benden aliyor
Soran+1 yılBazınız ısırık seviyor bazınız nefret ediyor. Hangisini yapmak lazım
- +1 yıl
Partnerine gore hareket etmek lazim cok degil hafif bir isirikla bunu anlayabilirsin tepkisini o sekilde olcebilirsin
Soran+1 yılAnladım peki bir önceki sorduğum soruya dönüyorum, en haz aldığınız bölge, baş orta son kısımdan:)
- +1 yıl
Tabi ki bas :) ve basin hemen alt kismi
Soran+1 yılEvet bnde öyle düşünmüştüm. Son soru boşalmaya yakın ne yapılması daha çok haz verir
- +1 yıl
Partnerimin yumurtalik ve civarini elleriyle oksamasi o an cok iyi gidiyor :)
Soran+1 yılPeki teşekkürler tatmin edici cevapların için:)
- +1 yıl
Simdi senden dinleyelim :)
Soran+1 yılTamam ne söyliim? Uzun hava?:))
- +1 yıl
Ahhahha :) gozlerin kapali olur dimi
Soran+1 yılYo:) açık:))
- +1 yıl
En sevdigim :) surekli gozlerine bakmak isterimmm
Soran+1 yılKim sevmez:))
- +1 yıl
Sen soyle simdi bakalim :) en fazla hangi sekilde zevk alirsin?
Soran+1 yılTek parmak içerde, iç üst kısıma titreşim şeklinde parmak darbeleri ile:)
- +1 yıl
Hmm :) ilk firsatta bu sekilde denicem :)
Soran+1 yılBaşarılar;)
- +1 yıl
Eyvallah :)
- +1 yıl
Tavsiyen baya ise yaradi :)
Soran+1 yılHaha denedinmi hemen:))
- +1 yıl
Aslinda gec bile kaldim :) bunu hic denememistim uctu uctu :)
Soran+1 yılNası yani daha önce içeri hiç parmak sokmadınmı:))
- +1 yıl
Soktum tabi ki :) sanirim titretmem cok etkiledi onu
Soran+1 yılİyi güzel bir gece geçirdiyseniz;)
- +1 yıl
Acaip oldu ya alkol aldik cok yorgunduk uyuduk. gece biseyler oldu 4 de uyandik inanilmaz gitti :)
Soran+1 yılOral yaparkenmi yaptın? İlşkinin başındamı yaptın? O anda kız ne yapıyordu
- +1 yıl
Ozele gelsene
sanırım pembeler arasında günlük %80 cinsellik sorularını sen soruyorsun, sanal tatmin olayına iyi kaptırmışsın kendini
010 Yorumla
Soran+1 yılAbow biri farketti:) yok be günlük en fazla bir soru:)) neden öyle dedin utandm:)
Soran+1 yılYo bugün gerçekten tek soru sordum.
Soran+1 yılAma ben daha güzelim
Soran+1 yılSaçmlma be:) neden erkeklerle yazışim erkek olsam:)
Soran+1 yılGayet dişiyim
+1 yılİzlemeyi seviyorum ve elim elim kesinlikle saçların dadir o duduklari penidimde hisettmek muhteşem bir haz
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden saçlarını tutarsın? Çekermisin?
- +1 yıl
Evet çekerim onunda hoşuna gider başından da biraz bastiririm
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçlardan tutup hızlı hızlı boğaza kadar almasını seviyorum deli ediyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılVe en sonunda? Sonunda boşalmaya yakın napsın?
Cevap sahibi+1 yılAğzına boşalmışlığım var. Yüzüne göğüslerine boşalmışlığım var hangisi isterse
Soran+1 yılO mu boşaltsın senmi en son anda?
Cevap sahibi+1 yılTabiki o yoksa anlamı kalmaz elimi bile sürmem o boşaltacak ağzı ile
Soran+1 yılSen onu boşltabiliyomusun
Cevap sahibi+1 yılHer türlü oralda da seks yaparakta boşaltılıyorum boşaltmaadğm kız olmadı şimdiye kadar.
arkana yaslanacan ve kalça hareketlerini izleyecen.
012 Yorumla
Soran+1 yılOral yaparken?
Soran+1 yılSen neden tembel takılıyosun:)
Soran+1 yılSöylüyorum, istyrum:p
Soran+1 yılNeden:)
Soran+1 yılSağol
+1 yılÇok utandım, böyle sorular sorarken bizide düşünün yahu :D
06 Yorumla
Soran+1 yılUtanmaaaaa:/
- +1 yıl
Ama ben daha çok küçüğüm:P
Soran+1 yılDersler nasıl küçük;)
- +1 yıl
Küçük derken bu konuda küçüğüm hanım :)
Soran+1 yılBüyütmedilermi seni:))
- +1 yıl
Şans işte naparsın :)
- Cinsellik konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılKoltukta oturuyorum partnerim Dizini çöküp sömürüyor bende başını okşarım ya da karşılıklı yaparız
010 Yorumla
Soran+1 yılHayalindemi bu?
- +1 yıl
Canım senin hayallerinin Bittiği yerde benim gerçeklerim başlar Niye çokmu Uçuk buldun Niye şaşırdınız
Soran+1 yılYo şaşırmadım hayal efekti verip anlatmışın ondan sordum:) sen o sırada tv izlermisin mesela
- +1 yıl
Doğru anlatma Tarzım biraz öyle olmuş şimdi bende dikkatlice baktım. Evdeysem p*rno açarım Tabi her kız sevmiyor pıorno Deplasmandaysam O anki duruma bağlı Normal TV kanalı açmam şartlar uygunsa p*rno olur
Soran+1 yılp*rno izlerken seks yaptın yani? Normal sexden farkı neydi? Dikkat dağılmıyomu? Derste dersi dinlemeyip test çözer gibi
- +1 yıl
Sonrasında zaten Bakmıyorsun bile Herkes kendi işine bakıyor Ben daha çok ilişki Öncesinde uyarılmak için seyrederim Devamlı seyretmem Adam'ı Sapık duygulara yöneltiyor
Soran+1 yılSapık diilmiyiz yani zaten:)
- +1 yıl
Öyle anılmak istemem Açıkçası p*rno Adam'ı 7/24 seks düşündürüyor dozunda partnerinle iken güzel
Soran+1 yılAnmak anılmak bütün mesele de bu zaten diğmi:)
- +1 yıl
Evet bütün mesele bu cancağızım
+1 yılSaclarindan tutup yonlendirmeyi seviyrum ve gercekden cok guzel oluyoo :D
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden tam bilmiyomu yapmayı
- +1 yıl
Sacindann tutup yapmasini izlemekndaha zevkli :D ayrica oralda profesyonel birine denk gelmedim henuz :D
Soran+1 yılSen öğret, öğretici ol biraz
- +1 yıl
:D bulunca ogreticem
Soran+1 yılHı o hesap seninki zor be:)
- +1 yıl
:D :D :D :D
Sabah sabah kaldırdın verdin elimize şimdi indir indirebilirsen mk.
27 Yorumla
Soran+1 yılYani? Soruyu cevapla
Soran+1 yılMesela en çok hangi kısımdan zevk alıyorsun
Soran+1 yılOral seks in hangi aşaması seni delirtir
Soran+1 yılKapanda gel
- Cinsellik konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılElimle kafasına bastırmayı sseviyorm partneriminde t*skklarmi ellemesi hoşuma gdyr
14 Yorumla
Soran+1 yılKafaya neden bastrlır? Daha çok aldın diyemi
- +1 yıl
Oda bir faktör hepsini alsn diye ama zevk veriye saclarndan tutup ritmi senin yapman
Soran+1 yılKarşıya da bıraksan biraz kontrolü?
- +1 yıl
O anki zevk durumuma bağlı değişir kontrol ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen izlemeyi çok seviyorum ve özellikle ses çıkartması o anda hasta oluyorum :))
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun:)
Cevap sahibi+1 yılHastasıyız dedeeeee guluk guluk seslerine :))
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha dün yaşadım 18 yaşında rusla inanılmazdı :)) yatakta sırtüstü yatarken o, ağzına verdim, ben dizlerimin üzerindeydim :) yalarken izledim hep, izlemek çok tahrik edici oluyo, o yalarken bende saçlarını okşadım harikaydı :)
05 Yorumla
Soran+1 yılSen yaptınmı
Cevap sahibi+1 yılaynen bende yaptım :) önce eliyle kapadı vajinasını ben sevmem dedi, bende bir dene belki hoşuna gider dedim, yalamaya başladım :) sora baya hoşuna gitti heralde yapıştırdı iyice vajinasını ağzıma :) gözlerinin içine baktım yalarken :) oda bana bakıyodu :) istersen kaldırıyım gizliliği özelden konuşalım? soruların varsa başka cevaplarım elimden geldiğince :) tecrübeliyimdir baya :)
Soran+1 yılBelli belli:)
Cevap sahibi+1 yılama şu çok önemli :) vajina çok temiz olmalı tüysüz ve kokusuz olmalı :) bazı bayanlarda nedense kötü kokuyo vajina sulanınca, oda çok itici bence :(
Cevap sahibi+1 yılözelden yaz istersen konuşalım :) fantezilerimizi falan paylaşırız ;)
Ben izlemeyi seviyorum. Düşünmeye gerek yok izlemenin ve dudaklarının zevkini çıkarıyorum o an
014 Yorumla
Soran+1 yılPeki en çok ne yapması hoşuna gider mesela
Soran+1 yılGizlen sende
Soran+1 yılPeki işler nasıl:)
Soran+1 yılNormal iş:)
Soran+1 yılYooğ ortalık karıştrmayı seviyorum:)
Soran+1 yılBulanık seviyosam demekki
Soran+1 yılKaçan balık misaliiiiiii:))))
balık kılçığı yapıp tahtaya beyin fırtınası oluşturuyorum...
04 Yorumla
Soran+1 yılCık cık cık
Soran+1 yılYok bilmem biz avrupalıyız
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiraz daha böyle güzel muamele yaparsa tutamıyağım kendimi diyorum dur diiyorum bak boşaltacaksın diyorum sen bana bırak boşaltmam ama dikkkatli ol ağzıma gelme diyor kendimden geçiyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılErkenmi boşalır erkekler oral seks ile
Cevap sahibi+1 yılyo o kadar zevk veriyorki tutamam noktasına geliyor insan
Soran+1 yılSenin hatun güzel yapıyosa ya da Demekki
Cevap sahibi+1 yılbence inanılmaz diş falan problemi hiç yaşamıyorum
Soran+1 yılDişleri azcık hissetmek güzel gelmezmi? çok az
Cevap sahibi+1 yıltabi olabiliyor ama o sanki içindeymişim gibi sıcacık emişi beni bitiriyor
Soran+1 yılTamm tamm sakin ol:))
Cevap sahibi+1 yılsakinim ama anlatırken bile.:))
İliklerime kadar boşalmayı :D
Sonrasa daha çılgın bir oralı partnerime yapmayı14 Yorumla
Soran+1 yılÇılgın oral? Açsana bunu biraz
Soran+1 yılGizlen
Oral yaparken onun gözlerinin içine bakıp nasıl zevk aldığımı. daha sert emmesini ve agzina bosalmamın verdigi haz...
02 Yorumla
Soran+1 yılSert emdirmeyimi seversin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen hiçbirşeyi dusunmem sadece o ani yaşıyorum öbür turlu odaklanıp zevk alamiyorum çünkü
32 Yorumla- +1 yıl
Lütfen yanlış anlama beni sevgilinlen kaç yaşınfasın ve aslen nerelisin? Ben insanların
aralarındaki yaş farkını merak ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılİzmirliyim yas 23 sevgilim 27
yapanı yok sayıp başına bastırıp nefes almakta zorlanmasını görmek daha iyi
110 Yorumla
Soran+1 yılNeden bu kadar vahşisin:)
Soran+1 yılYo bizde o an zevk alırız
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBiz acıyı severiz zorlanmayı severiz bilmiyomusun?
Soran+1 yılTamam
- Cinsellik konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılBen yapmayi da seviyorum aynali bir odada daha zevkli
04 Yorumla
Soran+1 yılBakarmısın yaparken
- +1 yıl
Yaparken bakmak pek mumkun olmuyor bana yapilirken ve iliski sirasinda zevkli
Soran+1 yılNeden mümkün olmuyor
- +1 yıl
kızın vajinasını yalarken nasıl bakıyım oraya konsantre olmuşum arada ancak gözlerine o kadar
- Cinsellik konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılvalla geçen yaptı hatun oral alkolluyduk ve bosalmadım terden oldu :D
00 Yorumla ara ara izlerim arada da gözlerim kapatır tadını cıkarrım cok birsey dusunmem
00 Yorumlaİlk ben onunkini yalarım ki daha çok zevke gelip daha iyi oral yapsıın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılelimle kafasını tutmak ve onu ölece izlemek.. kesinlikle kendime çekmem... mükemmel bir duygu.. hele ki dilini içeride kullandıysa...
012 Yorumla
Soran+1 yılİçerden dili farkediyomusunuz?
Cevap sahibi+1 yıltabi ki... en hassas bölgede nasıl farkedilmesin..
Soran+1 yılBen farketmiyosunuz sanıyodum onu
Cevap sahibi+1 yıl:) olur mu canım ya.. farketmiom dien erkek yoktur...
Soran+1 yılEn çok dil neresindeyken farkedersiniz mesela
Cevap sahibi+1 yılvalla her tarafındayken hissediorum... ama en hassas yeri basının alt tarafı...
Soran+1 yılBende öyle tahmim ediyodum
Cevap sahibi+1 yılaynen yamuldum şu anda.:)
Soran+1 yılAaa neden:)
Cevap sahibi+1 yıl:) 1 hafta öncesi geldi aklıma
Soran+1 yılAnlat bizimde aklımıza gelsin
Cevap sahibi+1 yıl:) şimdi burdan mı dicem.. muhabbeti kesicen
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen oraldan zevk alamıyorum psikolojik olarak aşaladığımı düşünüyorum değişik bir psikoloji ağıza yüze boşalma falan tırt ya ama 69 iyi
010 Yorumla
Soran+1 yıl69 da öyle durup izliyomusunuz o orala girmiyormu:)
Cevap sahibi+1 yılKarşılıklı olduğu için sorun yok ama eski kız arkadaşım çok istiyodu izin veriyordum bir saat uğraşoyodu
Soran+1 yılBir saat? İyi yapamıyomuydu?
Cevap sahibi+1 yılİyi de boşalamıyorum öyle çok zor
Soran+1 yılYaş küçük ondan o
Cevap sahibi+1 yılBenim yaş 22 o 26 çok iyi yapıyor ama mastürbasyon alıştım ondan his fazla olmuyor
Soran+1 yılCık sadece yaşın küçük
Cevap sahibi+1 yılSen tecrübe lisin galiba
Soran+1 yılYok benim de yaşım küçük on6yım
Cevap sahibi+1 yılYaww he he
Cinsellik konusunda 559 cevap paylaştı. izlemek keyifli izlerken onunda zevk almasını saglıyacak şeyler yapmak gerekir tabi
08 Yorumla
Soran+1 yılMesela
Soran+1 yılTahrik edici söz?
Soran+1 yılSözleri alalım;)
Soran+1 yılAaaaa neden:)
Hem izlerim hem dişlerini surtmesin diye düşünüyorum o an :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbir ısırsa varya...:))))
+1 yılYalayarak çıldırtırım ama yalatmayı pek sevmiyorum ısırıyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılFuat kızlarla uğraşma alttan gözm üstünde
- +1 yıl
Senle mi uğraşıyım? Zorla bişey yapmıyorum isteyen olursa burdayım diyorum
+1 yıloral yapan kadnn bana bakmas ve benimde onun gozlerine bakarak fiskirmam
03 Yorumla
Soran+1 yılAğznamı?
- +1 yıl
olabilir
- +1 yıl
Neden olmasib
partnerim zevk alıyorsa erkekliğimi hissettiriyorsa çok zevk alırım elbette
010 Yorumla
Soran+1 yılOna bakarmısın o an
Soran+1 yılTepkiye etki
Soran+1 yılPeki ağzının içindesin, en çok ne yapması hoşuna gider:)
Soran+1 yılDaha altları?
Soran+1 yılOlduozamaaaan
- Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri