Gizli Üye(25-29)+1 yılprezervatif kullan ne olduğu belirsiz spreyleri boşver dar prezervatif boşalmayı bir miktar geciktirir bir de arada geri çekil geciktir yani işi prezarvatifi arada kontrol et yırtılmasın ve çıkmasın boşalıncada prezervatifi dikkatli çıkar hiçbir şey olmaz hapı falan da boşver
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk defa ilişkiye gireceken erken boşalma sorunun olduğunu nereden biliyorsun bu bir. İçine boşalma risk alma hap kullanmak zorunda kalma buda iki.
04 Yorumla
Soran+1 yılMast yaparken 3 dk da boşalıyorum o yüzden dedim onu
Cevap sahibi+1 yılBak dostum şöyle anlatmaya çalışayım sana. Mast yaparken seni orgazma ulaştıran sadece elle temasın değil dimi düşüncelerinde var. O an içn hayal gücünü kullanarak elle uyartım yapıyorsun ve bu seni orgazma ulaştırıyor. Ve Seni orgazma ulaştıran elinin ve beyninin ortak kararı olmalı. İlişki sırasındada aynı olgu vardır. Düşünüp hayal ettiklerini gerçekleştirme olgusu. Bunu beynin plan dahilinde yapar ise erken boşalma diye sorunun olmaz. Belli bir uyartım sonrasında yaşanan olgudur demek yanlış olur.
Ayrıca hemen her erkek hayatının bir bölümünde erken boşalma sorunu yaşamıştır. İlişkiyede bu tür karamsar düşünceler içinde girersen zaten erken boşalırsın. yüzde seksen pisikolojik.
Soran+1 yılAnlıyorum o zaman beni öyle bir sorunum yok dostum
Cevap sahibi+1 yılkendine güven yaşa ve gör.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Prezervatifte delik yoksa hamile kalmaz.. Kondomu kullunma sebebinde zaten hamile kalmasın diye değil mi ki kalır mı diye soruyosun.. İlişkiden sonra 72 saat içinde içilmeli yoksa nasıl baba olunur diye araştırmalar başla..
00 YorumlaPrezervatif kullanmalısın. İlklerde her zaman rahatsız edici birşeyler olur. Sen sorun olmadığını bilirsin kız arkadaşın stres eder. Riske girme korun sen de rahat et kız arkadaşında etsin. Şüphe olmasın.
00 Yorumla
+1 yılErtesi gün hapı yutarsa hamile kalmaz. Prezervatif varken bir şey olmaz. Geciktirici spreyler var onlardan kullanabilirsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılSprey kullanırken zevk suyu gelir mi ayrıca bunlar eczaneden temin edilebilir mi? Ve spreyi sıktıktan sonra zevk suyu gelse hamile kalır mı
- +1 yıl
İçine boşalma kızın bir şey olmaz. Hap kullanmasın yumurtalıklarından olabilir.
Soran+1 yılPeki geciktirici eczane de olur mu ve pre siz ilişkiye girsem zevk suyu ile hamile kalır mı?
- +1 yıl
Bilmiyorum olabilir. Zevk suyundan kalınmıyo diye biliyorum ama biliyosun 1 tane bile sperm olsa hamile kalıyo kız. O yüzden bilinmez
Soran+1 yılAma ilk ilişki ben presiz istiyorum bir anlamı olması için
- +1 yıl
Yap yap bir şey olmaz diyecem de yani kötü sonuçlarda doğurabilir :D
yardım edrim tabii üçlü yaparız
03 Yorumla
Soran+1 yılAl işte şerefsiz anan ile giricektim yardım et putperest p**evenk
Soran+1 yılİçeriği okuyup cevap ver mal değilsen okursun
Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. Prezervatif tak bir şey olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılTüm sorularıma cevap verir misiniz lütfen?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevişme kısmını uzun tut bırak spreyi falan
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden yardımı olmaz mı ki?
Cevap sahibi+1 yılgerek kalmaz ona
Gizli Üye(30-35)+1 yılyardım edermisin derken?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltamam kızma yardıma gelcem zaaaaaaaaaa xdxd
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne