Erkekler, eski sevgilimle cinsellik yaşamak istiyorum?

Ben bakireyim daha önce bir birlikteliğim olmadı ama bakireliğe takılan ya da dini gören bir kız değilim . seks bir tutku bana göre yaşanması gereken bişey ve doğru insanla doğru şekilde yaşandığı takdırde dünyanın en mükemmel duygusu. Sorun şu, ben bu adamı gerçekten sevdim . Ciddi anlamda ve oda beni. Bana dokunamadı, ben seni gerçekten seviyorum ve ilkini benimle yaşarsan pişman olmandan korkuyorum ben istemiyormuyum sanıyorsun seni ama sana bunu yaşatamam dedi. Ama ben gerçekten onunla yaşamak istiyorum ve şimdi ayrıldık. Siz eski sevgilinizi bu denli isteseydiniz ve bitseydi bunu ayrıldıktan sonra bile yaşarmıydınız? Ben ne olursa olsun sonu kötüde bitse bizim hikayemizin yarım kaldığını düşünüyorum. Ve biri bana dokunucaksa ilişki bitse bile ben onun dokunmasını istiyorum bunu nasıl sağlayabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi bana yok seni yakıcaklar tü tü tü günah demeyin. Oturun iki dakika modern kafayla düşünün. seks dediğimiz olay, bedeni tanımaktır, bilmektir yeri geldiğinde ezberlemektir, dokunmaktır. Bu günah olabilir mi? Bu kadar kutsal ve utanılmaması gereken bir olay bu denli özelse sadece evliliğe mahsus olmak zorundamıdır? Ben inanmıyorum abi, ve eğer ona dokunduğum için yanıcaksam, gelsin kim isterse yaksın
Erkekler, eski sevgilimle cinsellik yaşamak istiyorum?