mekan önemli değil. ereksiyon halinde olduğunu farkettiğiniz ( kıyafetinin üstünden kendini belli eden ) bi erkek sizi tahrik eder mi ?
not: kişi sevgiliniz değil.
not: kişi sevgiliniz değil.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer haha gülmem geldi ne kadar tuhaf :D Erkeğin penisinin kalkmasını ,her daim kalkmasını seks olarak düşünmeleri ne kadar garip :) benim başıma gelmiştir dışarda ulaşım araçlarında olsun yürürken olsun istemeyerek kendiliğinden oluyor ,utanıyor insan hoş bir görüntü olmayabilir ama bu halimden de memnunum çünkü insanın her daim aynı durumda olması karşımızdakilerce bu kesin seks düşünüyor düşüncesi doğuruyor.
penisin kalkması her zaman seks olarak düşünüyorsunuz madem ya .bayanlar kendi cinslerinizde de gögüs uclarının dikleşmesine seks istiyor olarak mı bakıyorsunuz ?
bazı arkadaşlar direk abaza derim şeklinde tepkiler vermiş ama bunun inanın abazalıkla alakası yok...bi kere sabah ereksiyonu diye bi şey var duymadınızmı? :) bazen uykudan "roket" gibi uyanırız :) ...bunun dışında kolay tahrik olduğuz söylenebilir,kabul... :)
ben görsem direk abaza derim kendine hakim olamayan olmadığını düşünürüm yolda sokakta otobüste metroda plajda hiç farketmez.
Ereksiyonun istemsiz olduğundan haberin yok sanırım.
Sağlıklıyız diye takdir beklerken abaza damgası yiyeceğiz melisss:)))
Sağlıklısın diye ne bekliyorsunn .. Valla helal olsun tebrikler ne kadarr sağlıklısınız diye alkışmı :))
Alkış beklemesek de abaza damgası yemeyelim:)) Cevaplayan sen misin yoksa?:))
yolda yürürken birinin size" vay adam nekadar sağlıklı penise bak yaa uf ne biçim " dediğini düşünsene :D :D :D
İtici. not düşmeseydin bir çok kızın cevabı değişebilirdi burda :)
Cevap
9Cevap
bazen banada oluyor güzel bir kız gördüğüm z aman özellikle kıyafeti sexsi ise ve vucudunun bazı bölüleri belli oluyosa ama durduk yere hiçbir erker eriksiyon yaşamaz bunu sebebi kızlardır
bazen oluor ya kafasına göre.. sıkıntı veriyor ya, utanıyor insan.. hele ki otobüste aman amannnn :/
evet özellikle plajlarda belli oluyor ve tahrik edici bence
ereksiyondan sonra sönük hali kola kapağı kadar kaldığı için ereksiyon hali tahrik eder heralde.ama öyle parkta sokakta değil gerektiği yerde.
ben utanıyorum o an karşımdakine bakıcak halim kalmıyo
sevgilimi tahrik ediyor =) ama tabiki benim penisim =) gerisi iğrenç gelir =)
etmez..ama penisin o hali tahrik edici tabi ama pantolondan filansa çok bakmam ben..
evet güzel soru kızlardan gelicek cevap ları bekliyoruz olumluysa artık ereksiyon halinde gezicez tüm gün
Evet saklama formülleri geliştirmekle uğraşmayız hem:))
hayır etmez. aksine itici gelir
zannetmiyorumki etkilesin.
Sokaktaki mahmut amca tahrik etmez.
abaza olduğunu düşünürüm ne tahrik olması
hayır ıgrenc gelır
gören kaçar :))
Igrencccc
etmez bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar