Erkekler neden sert seks sever?
Sebebi nedir?
Hay detayina ..........?
Sebebi nedir?
Hay detayina ..........?
Bu erkeğine ve partnerlerine bağlı şeyler aslında. Aslında bakarsan o an... anlatılmıyor ki. sekste daima aşk olmalı. Ne demek istediğimi anlarsın ve Özgürce davranmalısın. o an başka bişey olmamalı aklında. Bunda çoğu farktörler de oynayabiliyor. ortam sıcaklığı, doğru yer, akşamın en güçlü saatleri vs...
Biokimyasal açıdan insan a mutluluk hormonu salgılar erkeğin doğası gereği savaşçı bir yapıya sahip olması ve içindeki vahşet i duygu durum karmaşına karıştırıp şehvet ve Zafer'den keyif alarak kontrol kaybının yaşanmasının temelinde yatan ego tatmini ve vücuttaki kimyasal tepkimeler
öyle daha bir güzel çünkü böyle parçalar gibi titrercesine offfff
Hard candır caan ;)
evetttttttt offfff
şu an adetliyim canım bir istedikii :((
Mastürbasyon yap o zaman :/
yetmiyoooooooooo ;(((((((
Cevap
38Cevap
Partnerimin sediği Seksi severim. Haaa bana bırakırsa hafif sertlik hoşuma gider. Nedeni sanırım hatunu öyle görnek daha seksi olduğu için. Yani saçından tutmak yatağa fırlatmak sertçe pozisyon değiştirmek vajşnadan ağzına girmek falan kışkırtıcı bence
alakası yok. açlıktan her gudurp saldırana bakmayın. düzenli ilişki yaşayan partnerine değer veren erkekleri baz alacak olursan içinden genelde soft seven çıkar. genellikle bencil yapıda olan kendine öncelikli olanlar sert sever.
100 kişiye sorsanız 85 i sert dert çünkü sert daha zevkli olur şüphesiz ama kişiden kişiyede değişir bu durum :))
erkeğine göre fantazisine göre. ben sert sevmiorum şahsen can yakıcı biri dğeilim. yavaş yavaş keyif ala ala vere vere tercih ederim. sensual diye bişey var dimi :DSFGHJ
nedeni şu aslında adam seks için o kadar çaba sarfediyo ki artık hırs oluyo yani patlamayı o şekilde yaşıyo baktığın zaman bizim ne erkekler ne de kızlar sevişmekten bir haber
Hardcore deniyor ona cunku hizli ve heyecanli hem kendin rahatliyorsun hem partnerini rahatlatiyorsun
Her zamN degil ama arada bir hos oluyor ben softtan yanaym :)
Kim demiş :)
Sertlik tahrik gücunu yükseltigine inanilir oysaki
En iyi seks yavaş ve uzun sürendir:)
hazzı daha fazla ve hakimiyet duygusu sanırım. hükmetmek ve karşı tarafa daha fazla haz vermeyi dşünüyorlardır
Fantazi oluyo ama narin takildigimda olmustur sakin ve yavas o anki piskolojiye gore degisiyo
p*rno filmin erkeklerin içindeki hayvanı çıkarması diyebiliriz...
kadınlar sert sever diye biliyorum bende arkadaşlar gibi
her erkek sert seks sever diye bir şey yok ama sevenide var tabi bayanlardada var
Çok zevk verdiği için
Sadece erkekler mi sence :D
Sizdemmii. d
Tabiki de :D ilk başlarda soft olabilir ama ten uyumu yakalandıktan sonra hard vazgecilmez
kendimizi daha erkek hissederiz
Çok zevk aldığım için
kırpaçlamak istiyorum o yüzden :DDD
Nerden çıkardın mk. Seninki sertmi yapıyor
Dogru konus
Aferin...
Sitedeki cogu sorularda siz erkeklerin istedikleri durum ortada
Genelleme yapmiyim
Oldumu
Olabilir ben o genellemede yokum
Tsk ederim
bende bulamadım bir türlü bizdede durum aynı