Evet, itiraf ediyorum.. Çoğumuz, daracık pantolonların içinde bulunan geniş ve çıkıntılı kalçalara takılıp kalıyoruz 3-5 saniye.
Kızlar, sizin üzerinizde nasıl bir his yaratır bu?
Kızlar, sizin üzerinizde nasıl bir his yaratır bu?
kadının kıyafeti benim gözlerimin onun kalçalarına kitlenmesini sağlıyorsa bakarım
zaten bilerek erkeklerin kalçalarına odaklanmasını isteyen kadın bu tür kıyafet giyer ve erkeklerin kalçalarına bakmasından hoşlandıkları için bunu yaparlar
Kalçalarına çok güvenen kadında bilerek kendisine baktırır ve kalçalara kitlenen erkekleri fark ettiği zaman da kalçalarım güzelmiş der ve içten içe mutlu olur
kapalı bayanların dahi saklayamadıkları ender yerlerden o yüzden. aslında kıvrımları genelde hoşa gider. yuvarlak olması falan. sert olması . bunun dışında yağlı gevşek portakal kabuklarına sadece tayt giymişse bakılabilir. ayıbını kapatır ya ondan :)
Valla ben de erkekler gibi her yeri meydanda olana bakıyorum.Görüntü hoşuma gitmediği halde gözümü oradan ayıramıyorum...
Ben de sizinkilere bakıyorum böylece ödeşmiş oluyoruz :D
Cevap
5Cevap
Refleks oldu sanırım. Hani öyle cinselik uyandırdığından değil de alışkanlıktan bakıyorum sanki. Ama benim anlamadığım bayanların arkaları dönükken kalçalarına bakıldığını nasıl anladıkları:) Demek ki kadın yüzünü döndükten sonra hala kilidi açamayan yiğitlerimiz var :) Neyse ben öyle değilim pek çaktırmıyorum.
Yanlardan basık ve geriye doğru atık. İdeal kalçanın tarifi budur. bunun dışındaki kalçaları itici gelir:)
hmmm gece gece iyi oldu bu dilek celik dediginiz kızımızı gormek
Soran estetik cerrah galiba. =D
ben böyle bi soruya cevap vermişliğim vardı neyse bidaha vereyim her nekadar bayana sorulsada orası kadının merkez bölgesidir kadınla erkeği ayıran yer bazı kadınlar hoşlanmasada bazılarının hoşuna gittiği görülüyor erkeğin oraya odaklanması
kızların bundan hoşlandığını en azından çoğunun hoşlandığını düşünmüyorum,ama bu benim güzel kalçaya bakma merakımı etkilemiyor,rahatsızlık verecek kadar değil tabiiikide :)
ben acayipppp sinir oluyorum çok bağırmışlığım üzerine yürümüşlüğüm vardır zamanında.
ne anlıyorsunuz anlamıyorum alıştık bakmayan yok:):):)
Rahatsız etmediği sürece hoşuma gidiyor, beğenilmek güzel bişey.
benimkine genelde kitleniyolar nefret ediyorum bakanlardan..
sizinkine neden kitlenmiyoruz bizz.. bakmayın noluyo bakıyosunuzda
kızlar da erkeklerinkine bakıyor...
bazen çok rahatsız oluyorum ya?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar