Kız arkadaşım artık kız değil ve beni suçluyor?

Herkese günaydın, çok kısa bir giriş yapıcam sıkmamak için Buse benim kız arkadaşım biraz meraklı ve heyecanlı bir tip 19 yaşında ben 23 yaşındayım namus kavramı onun için düne kadar olsada olur olmasa da olur gibi bir şeydi bana hep namus akıldadır derdi dün gece arabayla sahile gittik arabanın üstünü açtım yıldızlar felan genelde böyle şeyler yaparız romantik bir çiftiz ne olduysa sana sarılarak uyumak istiyorum demesiyle oldu böyle olunca ben istemsiz olarak da olsa ereksiyon oldum laf lafı açtı felan benim evime gitmeye karar verdik tabi eve girer girmez gözümüz hiç bir şeyi görmedi ben bir ara mutfağa içki almaya gittim sadece ve ilişkiye girdik bekareti bozuldu mu diyim yırtıldı mı diyim doğru kelime hangisi bilmiyorum affınıza sığınıyorum kimseyi kırmak istemem neyse sonra yatağa oturdu bende yanına oturdum ağlamaya başladı sen yaptın dedi namusumu kirlettin felan dedi durduramadık kendimizi de bütün suç benim değil ki sen engel olsaydın şu an konuşmuyor benle ona karşı nasıl davranmam lazım şu an düne kadar bekareti hiç umursamayan namusun kafada olduğunu söyleyen kız neredeyse tövbe edip kapanacak hale geldi tamam ben bir erkek olarak o an kendimi durduramamış olabilirim ama burada tüm suç bende değil ki ya da değil galiba ya evine bıraktım o odaya giremiyorum utancımdan kendimi suçluyorum birazda keşke durabilseydim diye dün sabahtan beridir uyumadım itiraf etmek gerekirse onu incittiğim için birazda ağlamaklı oldum o bakire olmayan bir kız artık ona karşı şu an nasıl davranmalıyım nelerden kaçınmalıyım ?
Güncellemeler
+1 yıl
Kız beni terketti siz siz olun sevgiliniz verse bile mikmeyin hiç bir hatam olmadığı halde salya sümük ağlayan ağlayan ben oldum sağolun yine de hepinize çok ağır laflar etti bana artık geri dönse de ben kaldıramam o lafları hepinize teşekkür ederim zaman ayırıp fikirlerinizi benim ile paylaştığınız için
Kız arkadaşım artık kız değil ve beni suçluyor?