sevgilimden ayrıldım.ve ilk kez onuna seks yaptım.şimdi canım istio ama yapmak istiyo.ama ona da dön demem.kimseylede yatamam o* değilim napıcam ben .benim durummda olan var mı
Cevabın nedir?
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi on yargılar tabular kafanızda dönerken bir yandan bedeniniz hormonlarınız birbiriyle çatışıyor bunu hiç yaşamamış olsanız bu kadar istemeyecektiniz demi
Bende diyorum keşke hiç yasamasaydim diye hiç o zevki hazzı bilmeseydim diye ama çaresi yok yaşadık biliyoruz ve yerini hiç birşey doldurmuyor aramda duygusal bağ olmadan bir kadinla yatamam benim fitratimda yok ve yatağıma aldığım kadının hiç birseyinden igrenmemeliyim buda benim prensibim durum böyle olunca tek çare mast kaliyor hayal dünyamı genisletip yaşamaya çalışıyorum
böylesi daha iyi en azından dakikalık hazlarim için bir kadının onuruyla gururyla oynamıyorum sizede hayal dünyanızı genişletip farkli mast teknikleri uygulayarak gecistirmenizi öneririm saygılar03 Yorumla
Soran+1 yılişte bekledğim cevap. bende yapmak istemiorm pis insanlarla. aşık olmalıyım :/
- +1 yıl
Aşk yoksa hayat benim için nefes alıp vermekten ibarettir kadinimin kokusunu icime cektigimde başım dönmeli
- +1 yıl
Burayı ciddiye almadığınızı biliyorum ama dünya görüşünüz Çok etkiledi beni en azından tanissakmi
En İyi Cevaplar
+1 yılo zaman kalabalık bir caddeye gidip yok mu dikmek isteyen diye bağıracaksın muhtemelen böyle olur :)
https://i.hizliresim.com/9VOJJO04 Yorumla
Soran+1 yıls. kmek isteyen çok onda skıntım yok. ben yatmak istemiorm. ya biirne kanarsam ben ondan korkuorm
- +1 yıl
resim açılmıyorsa bunu dene
https://hizliresim.com/9VOJJO
Soran+1 yılhahahahaha
- +1 yıl
neden şikayet ettin
+1 yılBu durum genelde boşanan çifler için geçerli alışıyorlar ya boşunamı demişler alışan totoşa tövbe olmaz
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
48Cevap
Sen mi ayrıldın çocuktan? Sen ayrıldıysan şu an ona bir şey deme lüksün yok zaten. Daha fazla tatmin edebilecek bir şey yok şu an senin için.
02 Yorumla
Soran+1 yılewt ben ayrıldm.:(
Daha ben size ne diyeyim olaylara bak ya.
Her gün şöyle sorular soruyorsunuz, yazık gerçekten, kendinize gelin...11 Yorumla
Soran+1 yılnesi yazık sölermisn
+1 yılNeden o luk olsun ki? Oyun oynamak gibi düşünebilirsin mesela karşındakiyle aranda duygusal bir bağ yoksa.
00 Yorumla
+1 yılSanal takıl, iğrenç falan değil arada iyi olabilir:D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO. Olmasan zaten onunla da yapmazdim. Askmis sevgiymis gecin bunlari. Bedava seks yapmak istiyorum diyemiyosunuz seviyorum diyosunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılkeşke çirkin olsaydm.:D o zmn kimse yaklaşmazdı aklımı almazdı:D parayla ne alaksı var.
Cevap sahibi+1 yılKarsi taraf icin gecerli para. Sana guzel oldugunu soyleyen oldu mu? Ego da tavan yapmis :) neyse eig istiyorum uzatmadan sec yoksa kizarim sana :)
Soran+1 yılayrıca o. da sensn.
Cevap sahibi+1 yılCok mu kizdin kiyamammmm :)
evlenince, nişanlın malum soruyu sorunca ne yapacaksın.
01 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeye layık adam yok ne evlenmesi
istiyor tabi insan tek gecelik birini bul öyle hallet işini.
06 Yorumla
Soran+1 yılkendime saygım kalmaz o zmn.:/
Soran+1 yılofff aman ya./
Soran+1 yılhahaha çok saçma aşka dönüşmez:d
Asik olacagin baska biri cikar karsina onunla yaparsin ozaman
04 Yorumla
Soran+1 yılilşki 5 yıllıktı. son 1 sene seks yaptık. bir daha aşık olursam hemen evlenicem 6 ayda fazla uzatmıcm
Soran+1 yıl7 ay olsun D::::::::::D:D
+1 yılayrıldıysan yeni bulursun. güzelsen ya da vücudun çok iyiyse zor olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılişte yenileri çok ama yatmak istemiorm daha sevgiliyle. ama canm istio durduramıorm isteği
- +1 yıl
bu ne Lahana turşusu ki? hem karnım doysun hem çörek bütün kalsın olmaz. ozaman bu isteğinden bitkisel yiyeceklerle vaz geçiceksin GDO lu yiyeceklerden kaynaklanıyor ayrıca çklta glikoz vs dr abini dinle bence sen. yasaklı çok yiyecek ve davranış Listem var. birazda kilolusun ve iştahın çok açık sanırım
Soran+1 yılboy 1,66 kilo 53
- +1 yıl
normalmiş kilon. başka tesir eden şeyler vardır sakladığın. Listem uzun onu gönderebilirim ama burdan olmaz. geçmiş olsun
Kendi tatmin etmek en doğru çözüm şu an soruna cevap olarak önerim bu yönde
00 YorumlaPeki sence çözüm ne olabilir. Eskiye dönmem yeniyi istemem mast yetmez eeee nasıl olacak sence
04 Yorumla
Soran+1 yılaşık olmam lazm. ya şimdi bir insana karşı sıcaklık hissetmiosam ilşki yaşayamıorm. o insanı beklicem mecbur
Soran+1 yılbeni kızdıran şey. hani şu an 10 erkekle seks yapabilirm bir telefonla buna rağmen uzak durmaya çalşıorm. çünkü pişman olucgmı bilior. seks ihityacm oldgunda sevgilimi arardım yani:/
- Cinsellik konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılYapmak istiyorsan partner bulcan ya da mastrbsyn senbilirsin artık ama partner iyidir
00 Yorumla oyuncaklarr alll ya da bırını bull.. jılogo bak ıstemezsen ne dıyeyım..
00 Yorumla
+1 yılarada birini bulup yapacaksın o... olarak dusunme ıhtıyac olarak dusun.. nasıl olsa yemissin bikere
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılsenin için ne yapılabilir bir bilsem ama bilmiyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks ihtiyaçtır ayıp bişey değil ama karsına çıkacak erkekte hayatını karartabilir
00 YorumlaBaşka biriyle yaptın diye or. spu olmuyorsun...
24 Yorumla
Soran+1 yılanlamadm
Soran+1 yılAma sevmedğimle yapmak bana kendmi kötü hssettrcek ve kzım sen tam bir o. sun dicem kendime.
Kendine bir ugras bul
06 Yorumla
Soran+1 yılzaten çalşıorm hemen uyumya çalşıorm
Soran+1 yılewt. aslında başkasıyla yap kızım diorm nolcak. ama sonra diormki saçmlama ucuz olma
Soran+1 yılişte bu yüzden uzak duruorm canım .:/
+1 yılSabret bidaha sevgilin oldugunda yaparsın
03 Yorumla
Soran+1 yılher sevgiliyle yaparsam ohoooooo
- +1 yıl
O zaman iki parmak devam
Soran+1 yılaynen. ya da evlenmem lazm.
+1 yılFuckbuddy bul bir tane kendine madem :)
00 Yorumla
+1 yılbeğendiğin biri olur zamanla
02 Yorumla
Soran+1 yılbeni beğenende çok beğendiğimde çok. D sorun ne biliomusn artık yapmak istemiorm çünkü sonu yine ayrılık oluck. ama istek gitmio
- +1 yıl
şimdi olaya ayrılık olarak bakarsan çok moralin bozulur mutsuz olursun ha seks için de koynuna birini al da demiyorum yani bu karar sana bağlı bir şey beğendiğin kafana uygun birini koynuna alırsın yaşarsın bırakırsın ya da sevgili olursun bu karar senin karar herkes de saygı duymak zorunda ;)
var yaaa nasıl olomaz
02 Yorumla
Soran+1 yılne varr
- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstekli olman gayet doğal.
00 Yorumla erotik sitelere takıl. hiçbişeyde beğenmiyon D:
00 Yorumlaeline kuvvet yardır pampa
00 YorumlaDildo vibratör vs al o* olmak istemiyorsan
10 YorumlaKendi kendini tatmin edeceksin.
01 Yorumla
Soran+1 yılyetmio işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiyecek bir şey bulamadım.
01 Yorumla
Soran+1 yılnie burdasn o zmn
+1 yılkendin gibi birini mi arıyorsun yani.
00 YorumlaVar bende ayni senin gibiyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAra onu seni istiyorum de
07 Yorumla
Soran+1 yılhayır üzülsn köpek
Cevap sahibi+1 yılAra sen üzülse bile seks yap boşalınca kalk git yüz verme sadece kullan onu zevk al
Soran+1 yılaslında aklıma gelmişti. ama bağlanırım flan die istemedm.
Cevap sahibi+1 yılBağlanma sadece seks yap sonra kalk git umursamadan nasıl içine oturacaktır bak gör
Soran+1 yılhahaha çok kötü olur ya:D
Cevap sahibi+1 yılE öyle madem öyle bir durum var öyle yapacaksın
Soran+1 yılhayır yüüznü görmek istemiorm
+1 yılreis sanal dene ozmn bncem =)
00 YorumlaCinsellik konusunda 416 cevap paylaştı. Alışmak kudurmaktan beter demişler :P
00 Yorumla
+1 yılSevgili bulup onla yapar sın
00 Yorumlasekse alışırsın da ya sekmese?
00 YorumlaCinsellik konusunda 561 cevap paylaştı. Kendini tatmin et canım
00 Yorumla
+1 yılYapmicaktin o isi iste
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMasturbasyon diye birşey var kendini tatmin et
070 Yorumla
Soran+1 yılyetmio işte. ama alışırım değilmi
Cevap sahibi+1 yılO senin durum vahim alışmazsın bunu açlık olarak düşün birşeye gerçekten açsan doyman için o gerek sana
Soran+1 yılhahaha saçmlma.. aşık olmadgm insanla yapamam. kendmi b*k gbi hssederm
Cevap sahibi+1 yılBen gidip insanlarla seviş demiyorum ki sadece yeni bir sevgilin olana kadar bu açlığı çekeceksin diyorum
Cevap sahibi+1 yılSevgili dediysem benim için gerçek sevgili aşık olduğun insandır
Soran+1 yılyeni sevgilimlede yapmıcam.. ondanda ayrılrsam nolcak yine açlıkmı çekeyim:D
Cevap sahibi+1 yılBunu hep çekeceksin bence evlen kurtul :)
Soran+1 yılhahaha. aynen ama iyi kalplli biri yok malesf:D
Cevap sahibi+1 yılNasıl yok ya bu kendini övmeye giriyor ama kimsenin kalbini kırmadım ben mesela benimkini kırdılar o ayrı konu tabi :)
Soran+1 yılnaptılar sana melek çocuk. d
Cevap sahibi+1 yılAhımı çok aldılar. Yok ya kimse melek değil şu hayatta şu dağlar taşlar şahit olsun kalbime gömdüm sırlarımı :)
Cevap sahibi+1 yılHa bir de bence soruya cevap verecek malları takma
Soran+1 yıltakmamaya çalşıorm sağol:D
Cevap sahibi+1 yılBak acile gelip 7 gündür mutsuzum diyenler var bunlar o kabilden :)
Soran+1 yılo şikayetle kim gitmiş acile:D:DDDD
Cevap sahibi+1 yılGelen var ben bizzat şahidim ne kadar psikopat hastalar var biliyor musun çay içmeye gelen de var yani :)
Soran+1 yılhahahahahahahaha çok iyi yaaaaaaaaaaaaaaa:DD komikmiş:D
Cevap sahibi+1 yılOo sen ne diyorsun gel bir gün stajda dur stand up yapacak kadar mevzu çıkar :)
Soran+1 yıliş ortamın güzel demekki./: ne güzel
Cevap sahibi+1 yılİş değil ya ben tıp öğrencisiyim güzel yanları görmeye çalışıyorum :)
Soran+1 yıloho sen daha okuomusun :) ben büyümde para bile kazanıyorum :)
Cevap sahibi+1 yılAz kaldı napayım okul uzun bitsin ben de parayı kırcam :)
Soran+1 yıldoktorlar parayı kıramazlar :D fazla para
Cevap sahibi+1 yılYok ya ben kırcam inandım buna :)
Soran+1 yılen fazla 5 bin alırsın :d o da yetmz:D
Cevap sahibi+1 yılİşte onlar hep doktorların duygu sömürüsü o adamlar mezun olduğunda 5 le başlıyor o da en az :)
Soran+1 yılinş öledir:D
Cevap sahibi+1 yılÖyle ya benim var öyle tanıdıklarım :) onlar hep duygu sömürmek için adam mesela bak tipsiz yanında manken kız var niye adam atm gibi böyle düşün :)
Soran+1 yılatm heheheheehhe :DDDD mesleğinde iyi olursan kapış kapış gdersn kimse seni durduramaz:D
Cevap sahibi+1 yılO bölüme göre değişiyor ya para jinekologda gözde en rahatı :)
Soran+1 yıloha ismimi nerden biliosun :)
Cevap sahibi+1 yılVay gözde hadi gözüme de girdin sevdim seni gel bedava muayene sana :)
Soran+1 yılneremi neremi hehe D:
Cevap sahibi+1 yılNereni beğenmiyorsun :)
Soran+1 yılheryerimi begeniormki
Cevap sahibi+1 yılO zaman genel muayene yaparız :) klasik meme kanseri var mı skalyoz var mı anemi var mı kist var mı özgüvenini beğendim ;)
Soran+1 yılanemi evet vat kansızlık mevcut bnde.
Cevap sahibi+1 yılNeye bağlı peki onu biliyor musun :)
Soran+1 yılkanamalarıma :)
Cevap sahibi+1 yılYok canım sen de o nasıl bir sancılı kanama
Soran+1 yılyaa adet gördüğümz için kzlarda olabilir dedi doctor
Cevap sahibi+1 yılOlabilir de senin reglde bildiğin kan gövdeyi götürüyor o zaman :)
Soran+1 yılhehehe yok ya 7 gün sürüo işte:d
Cevap sahibi+1 yılYok ya gün olarak değil yani kiminde o yenilenme hafif olur kimin de sert sen de bildiğin hardcore yenilenme :)
Soran+1 yılyenilenme derken onu anlayamadm :/
Cevap sahibi+1 yılRegl dediğin şey yumurtanın uterus duvarından sökülüp atılması uterus duvarının tekrar tamir edilmesi onun için dedim :)
Soran+1 yılaslında bazen az geldğide oluyor :)
Cevap sahibi+1 yılNormal bu gelişigüzel birşey vajinanın darlığı bile etkiler :)
Soran+1 yılewt öleymiş çok ilginç:)
Cevap sahibi+1 yılOho tıpta ilk sene bize bunları öğrettiklerinde aydınlandık kadınlar hakkında :)
Soran+1 yıl:))) kadın ruhunu anlamadıktan sonra neye yarar :)
Cevap sahibi+1 yılYo onu da öğreniyorsun ya :))
Soran+1 yılsanmıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılYo birazcık öğreniyorsun diğer türlü her kadın bir başka dünyadır hepsini yaşayarak bile öğrenemezsin ama bazı noktalar var ilgiye açlık koruma tatmin gibi
Soran+1 yılilgiye açım cidden:DDDDDDD
Cevap sahibi+1 yılİşte bunun gibi her kadın dinlenilmek ister hem fiziksel hem ruhsal olarak söylediklerine cevap ister karşısındaki ona özel olsun ister ben ilgi gösteriyorum ya sana işte :Dr
Soran+1 yılçok şekersin :)
Cevap sahibi+1 yılOo tadımdan yenmem rica ederim o sizin tatlılığınız :) bunlar buzdağının görünen kısmı
Soran+1 yılgörünmeyeni nasıl anlat bkalm :)
Cevap sahibi+1 yılO burada olmaz ya o birebir kişiye özel şirinlikler tatlılıklar falan filan :)
Soran+1 yıltatlıysan sana yazıcam bak :))))))))))))))
Cevap sahibi+1 yılŞimdi o göreceli bir kavram ben sana çoktan yazıyorum :))
Soran+1 yılhehehe:DDDD
Cevap sahibi+1 yılBir çay içelim bence :)
Soran+1 yıltemem :)
Cevap sahibi+1 yılÉ hadi o zaman ne bekliyoruz illa gizliden mi çıkayım :)
Cevap sahibi+1 yılHayır istersen onu da yaparım :)
Soran+1 yılewt nasıl eklicemki seni.
Cevap sahibi+1 yılVe gizem ortadan kalkar :)
Soran+1 yıltm kapat. d
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnun tadına varınca birakamazsin
02 Yorumla
Soran+1 yılewt öleymiş meğersem
Cevap sahibi+1 yılYa hep yapacan ya da baslamiyacan
Cinsellik konusunda 559 cevap paylaştı. sanal yapsan olmazmı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendini tatmin et abla sende
00 Yorumlaihtiyaç...
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılsanal yap
00 Yorumla Sanal yapcaksin
02 Yorumla
Soran+1 yıliğrenç
kendini tutacan
00 Yorumla
+1 yılKendini parmakla.
00 Yorumla
+1 yılBaşka biriyle çık
00 Yorumla
+1 yılSanal seks yap
00 Yorumla