Oğlak Burcu Erkeğinin Eşsiz Özellikleri. Oğlak burcu erkeği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Oğlak Burcu Erkeğinin Eşsiz Özellikleri.Oğlak burcu erkeği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Çok çalışkan, azimli ve motive olduğu konuda cidden sabır eden kişilige sahipler.
En önemli özelliği paraya değil makama, mevkiye önem verirler paranın sonra zaten geleceğini düşündükleri için.
En lider ruhlu 4 burçtan birisidir.Hiçbir zaman takip etmez, takip edilmese bile takip edilmek ister kafasına göre davranır.İnatçıdır yani.
Ama bu burç cidden mermeri delecek kadar azmi ve isteği olan heycanı bitmeyen bir burç.

Oğlak Burcu Erkeğinin Eşsiz Özellikleri. Oğlak burcu erkeği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Görünüşü sert ama aslında çok yumuşak bir yapısı vardır.
,İlişkide ise sadakata önem veren bir yapısı vardır.Ve kontrol etmeyi sever lider ruhundan gelen özellikle.
Kadınlar oğlaklara dayanamaz genelde.Çünkü inatçı, disiplinli, hırslı bir yapısı vardır.Zaman zaman hatta çoğunlukla sadece yüksek mevkilere gelmek için uğraşır.Ama sanmayın ki aklından çıkıyorsunuz hep bunları sizin için yapar.Böyle düşünür istemeden.Misal ben derslerimle çok uğraştığım için 2 kere terkedildim :D
Cinsellik yönünden en iyi anlaştığı burç boğadır.Araştırmalara göre Oğlak Erkeği Ve Boğa kadını arasında cinsel sorun yok denecek kadar azdır.
Hep iltifat bekler tuhaf bir burç.Egoist tarafı çok kendimdende biliyorum.Asla beğenilmemeye katlanamaz.

Ben kadınların oğlak burcunda istemedikleri şeyleri dört kelimeyle özetlersem
Oğlak=Hırs(Azim),Disiplin,Egoist,Disiplinli
Ama oğlakda asla bunlarsız olmaz :)

Siz ne düşünüyorsunuz oğlak burcu hakkında?