Evet soru acik beyler bayanlar
Mesela ben opusurken arada erkeklerin cikardigi nefes sesine bayiliyorum
Mesela ben opusurken arada erkeklerin cikardigi nefes sesine bayiliyorum
doggy sırasında kalçaları kasıklarıma sıkıştırdıktan sonra abanıp içeri iyice yerleşmek. bütün ağırlığımı verip yüzükoyun yatmaya mecbur bıraktıktan sonra hızlanarak doldurmak. tüm bunları yaparken el bileklerini yakalayıp moraracak kadar kuvvetlice sıkmak
öpüşürken kızların elimizi göğüslerine koyması ve bacaklarını bacaklarımızın arasına sıkıştırması hoşuma gidiyor
Kesinlikle :)
sen de mi öyle yapıyorsun?
Evet :)
vay bee
ohaaaa bende nefes senii hızlı ve derin öpüşme sonra bakışma ve sonrasında tekrar öpüşme boyun emdirmee acıı ve yerinde inleme seslerii
Cevap
27Cevap
hatunların arkasını dönüp bana yanaşması çıldırtır beni. bide omzunun üstünden bakıp öpücük beklemeleri
Arkasini donup yanasmasi derken anlamadim onu
yani seviştiğim çoğu hatun öpüşürken yakınlaştığımızda arkasını dönüp sarılmamı isterlerdi. resimdeki gibi
https://i.hizliresim.com/mGnP3Z.jpg
Ovv simdi anladim :D cok iyi daha yaptim
Daha once yapmistim yani :D
Çok tahrik edici geliyor sesimiz ve nefesimiz farkındayım :P Özellikle kulak memesini emerken mmm diye bir ses çıkartınca...
Kızların dudaklarını buruşturmasına kaşlarını çatmasına bir de içine girerken ki o surat ifadesine hastayım :/
Seks sırasında partnerimin kıvranması ve küfürlü konuşmasına bayılıyorum
uyumadan önce arkasını donup kasık pozisyonunda yatması bana dayattırmasııı ve dayanamayıp sewismeye baslamakk
Sırtında kalcamda tırnak izleri olmazsa yarım kaliyorum
evvet :))
:):*
vahsii bir sekilde bana saldırması bir itip bir kendine cekip devam etmesi dayak atarak sevişmesi hosuma gider heralde daha hiç denemedim bir cinsellik
Canımın acımasını seviyorum ama bu pek garip değil sanırım
Aşırı olmadıgı sürece benimde hosuma gidiyor
İnleyecek altimda. Opusu beni deli edicek. bir de vucudumda iz cikarsin gogus uclari emsin felan :)
Kiz erkek o niye inlesin :D
Banane o da inlesiiiin
göğüs uçalrını ısırırken o gözler varya paha biçilemez
ve doggy pozisyonunda o anda bana bakması =)
seks esnasında arka deliğin yalanması bana tuhaf geliyor on kadar guzel değil ve vajina yalamak daha çok zevk veriyor ve aldırıyor
Doggy pozisyonun da iki ellerini bileklerinden tutup kendime doğru çekerek becermek.
şapur şupur diyorsun yani...
cinsellikte garip şey yoktur...
Adamin teki bosalirken aglasin yazmis garip degil mi yeterince?
boşalırken ağlasın demek ağladığı anlamına gelmez senin kide bu kadar aptalca demek dir okuduğunu anlamıyormusun sen?
Zeki gorunmeye calisma bence batiyosun
gülünç oluyorsun... ne konuştuğunu bilmiyorsun desteksiz sallıyorsun konuşuyorsun ama içi boş cümleler kuruyorsun...
Ayakta baş aşağı tutarak 69 yapmak
Sakso çekerken tükürmesi
arkamın yalanmasına bayılıyorum
İşte bunlar hep seks
Tabi ki baska ne olacak :)
seks güzeldir. Sevişin.
Ben kızların inlemesine :*
Bagira cagirami yoksa hafif mi?
Böyle hafif hafif ouffffffffff! :) Al işte yine tuhaf oldum
bende kadının nefesini bedenimde hissedince
öpüşürken boynuna yumulmak ve onun aldıgı haz<3 :D
Bazen sadeve öpüşmek istiyorum
Bizimde senin inlemen hoşumuza gider
Millet şaşırmış ya :sd
Isırmak çok hoşuma gidiyor
sanal seks e bayılırımm
Ben göğsümü emdirirken tahrik olurum
Evet duymustum ama nadir kisilerde oluyor sanirim
Ne hissediyorsun emilirken acaba bizim hissettigimiz gibi bisey mi ondan soruyorum
çok sey var ki
hayır yok
Fanteziler var
altımda inlemesi ve boşalırken ağlaması
baya garipmis aglama isi
sen hiç seviştin mi
boşalırken neler hissediyorsun
hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar