hamile kalmazsın
ama
zaten o şerefsiz erkek adam olsa senle yatmayı düşünmez evliliği düşünür sana saygıda kusur etmez ha yattı yattıysada prensesi olarak görür ve evliliğe götürmeye çalışır seni aşağılamaya çalışmaz yazık ona bence onu hemen terk et ve yanlış yoldan da kurtul bakiresin sanırım ayrıca ters ilişki yüzünden sürekli yaparsan o kasların sıkılığını kaybedeceğinden dışkını tuyamayacak duruma geleceksin hastalık yakanı bırakmayacak allah affetsin seni22 Yorumla
Soran+1 yılEvet o pisliğin niyetini anladım ve bitti zaten. Bir kere yaptım, on kere yapmışım gibi yorum yapmayın gözünüzü seveyim. Zaten vicdan azabı ve hamile kalırım korkusundan bir daha yapmam
- +1 yıl
bak seni suçlamıyorum kendini kadın olarak hisseden her genç kızın düştüğü durumdur bu
asıl olay bundan sonra olacak ayrıldıktan sonra bu şerefsiz senin hakkında konuşacak hazırlıklı ol ve bu duruma düşmenin sebeblerinden en önemlisi allahtan uzak kalman allah affetsin seni inşaallah her şeyi yoluna koyarsın seni yagılamadım hakkım yok zaten
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen şimdi erkeklere bir şey dicem yine sazanlar gelip mısallat olacak. Buyrunuz. Bakınız. www.kizlarsoruyor.com/.../q2799251-kizlik-dikimi-ucretleri-ne-kadar-nisanliyim-evlenmeyi-dusunuyorum
Ondan sonra kadınlar şöyle böyle derler. Birde bana gelip iyi prim yapıyosun diyenler var :) onlara kocaman selamlar👍00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazık sana fena kullanılmışsın. bir daha böyle şeyler yapmamayı öğrendin umarım. düşük ihtimal de olsa hamile kalma olasılığın var, yok değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılBir daha zaten yamam, çektiğim korku ve vicdan azabı yetti bana.
evet riski var bunu burdaki bazı kızlar bir türlü anlayamadı hamile bırakan şey değil içinden çıkan
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet o çıkan şey de canlı maalesef ve hareketli, anal yapınca aktığında aşağıya vajinaya da aktı ama içine kaçmamıştır umarım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Pislik kari
utanmadan gunahina ortak ediyosun
Gotunde pokunu tutamican140 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk anal deneyişinizde çatır çutur dibine kadar hızlı hızlı sktimi yani? Akil alır gibi değil kondomsuz yağsız yahu hiç mi cirpinmadiniz dur yapma bitirelim canim yaniyor demediniz? ya da ne bileyim acidan düşüp bayilmadiniz mi veya kanama felan olmadi mi? Partnerinizinki küçüktür desem ne kadar küçük olsada ilk seferinizmiş sonuçta
05 Yorumla
Soran+1 yılÇırpındım tabi de ben minyon tipli zayıf biriyim adam kaslı ve uzun boylu güçlü, nasıl sıktıysa artık kollarım morardı. kendimi sıkınca da orası daha çok acıdı tabi. Bir de şeyi de kalındı.
Cevap sahibi+1 yılYa peki nasil durdurdunuz kendinizi çığlık felan atmadiniz mi ya da dur dediyseniz adam niye durmadi resmen oyuncak s i ker gibi si k t imi o. O Ne diyim ya büyük geçmiş olsun... Resmen tecavüz etmiş acıdan nasil durdunuz hayret doğrusu
Soran+1 yılÇığlık attım da kim duyacak, apartman olsa alt kat ya da üst attan duyan olur. Aynen resmen tecavüz gibiyidi, en ufak abartım yok. Bu kadar hayvan olduğunu bilmezdim onun.
Cevap sahibi+1 yılCidden ucuz atlatmışsınız pek bilgim yok ama anüs bu acıyı kaldiramaz ve bağırsak patladı muhtemelen
Soran+1 yılKanamam oldu zaten orası da ayrı mesele. Doktora gittim benimle gelmedi tabi.
+1 yılArkadaşım merhaba,
Çok ama çok zayıf bir olasılık ama yine de hamile kalma riski vardır böyle bir durumda...
Her ihtimale karşı ertesi gün hapı almanda fayda var...02 Yorumla
Soran+1 yılBir kere oldu ne hapı, bir daha beni basit gözle gören biriyle yapar mıyım hayır. Ama bir kere oldu ve korkuyorum.
- +1 yıl
Korkacak birşey yok, çok zayıf bir ihtimal...
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmiycekse senle niçin bu hatayı yaptın ki? ayrıca ben bir hekimim her an*l ilişki bilinir 1 kezde olsa. çünkü vajen gibi anüste kas yoktur farklı kas vardır bıurda yazamıycam. dolayısı ile zamanla kas toleresi olmaz. ayrıca anatomi bilgisi olan biri dr olmasa bile plajda denizde bikini altındaki kıvrımlardan bile an*l ilişkini farkeder yani abin baban bile bunu biliyorsa bu yasak ilişkini anlayabilir. bunun izalesi tek bir şekilde olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılBir kere oldu, on kere yapmisim gibi yazmayin ne olur. Baglanir bana sandim ben de meraklisi degilim analin ve neredeyse zorla gibi oldu. Hatamin farkindayim, devam ettirecek olsam hala o pislik adamla devam ederdim.
Cevap sahibi+1 yılben zaten yazdım 1 kere bile diye okuma özürlüsün sanırım
Soran+1 yılOkuma özürlü değilim çok şükür, neden kaba bir uslüp kullandığını da anlayamadım. Senin hekim olduğunu da düşünmüyorum, yazdıkların çok saçma çünkü. Penis uzantısı mı oluyor anal yapınca da bikiniden belli olacak, Allah akıl fikir versin. Yazım yanlışlarını düzelt sen bence.''evlenmiycekse '' yazılmaz evlenmeyecekse yazılır. Kalkmış bana anatomi dersi veriyor haspam. Sen git ilk okula tekrar ders al bence.
Bu şekilde hamile kalmazsınız. Basit göz ile bakmasi onun karaktersiz oluşu sen burada da ahlak avukatı olanları önemseme kardeşim.
03 Yorumla
Soran+1 yılOnlar yedikleri haltlara baksınlar
Nasil bir erkekmis oyle hem istesin sende o kadar aciya katlan hemde kotu gozle baksin zevkini almis serefsiz ayrilmak icin bahanesini soylemis bu sekilde
04 Yorumla
Soran+1 yılİnsan en azından yavaş yapar, yağ alır nebileyim yaa. çatır çatır girdi. Sonra da hafif gözle baktı.
Soran+1 yılÖğrenmiş oldum ama iş işten geçti.
Kesinlik olmasada bu tür pozisyonlarda olasılık bir ihtimal vardır. Stres yapmayın stres yaparsanız strese bağlı adeinizde gecikebilir.
00 YorumlaZina yapan adamda kadinda basittir normal yani bunu kabul edeceksiniz hele anal tam bir sapiklik..
32 Yorumla
Soran+1 yılBen suçluysam bunu isteyen de sapıktır.
+1 yılsize soruyorum neden kendinizi koruyamıyosunuz hemen teslim ediyosunuz güzel söze hemen eteğinizi kaldırıyosunuz sizin gibileri hiç çözemedim
14 Yorumla
Soran+1 yılOldu bir kere, yaşadığım korku ve vicdan azabından sonra artık zaten yapmam. İlk onunla yaptım, günümü gösterdi, Allah kahretsin. Herkese tavsiye kızlar kabul etmeyin. Erkeklerde teklif etmeyin.
- +1 yıl
ZATEN BEN OKADAR ÇİRKİNLEŞEMEM O SEVİYEYEDE DÜŞEMEM SEVEN BİRİNİ BULDUĞUM ZMAN ONUN CANIN YANMASINA İZİN VERMEM
Soran+1 yılSeven senin yaptığın gibi yapar, sevmeyen de benim sevgilim dediğim pislik gibi, aradaki fark bu.
- +1 yıl
anlıyosunuzda iş işten geçiyo ben gülüm geçtiği zman anlıyosunuz
Nolur nolmaz ertesi gün hapı kullan
Çoğu erkek böyle malesef214 Yorumla
Soran+1 yılBir erkekle arkadaş oluyorum mesela, anal yaptığını söylüyor. Nedir bu anal merakı anlamadım. Evlenmeye yemiyorsa bir tarafları yapmasınlar, benim gibi aptallar da seviyorum diye kabul etmesinler.
kondom diye bir icat yapmışlar haberin var mı? Onsuz ilşiki kabul etme sağlık açısından hemde bu risk olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılBir kere yaptımbir daha beni basit kız olarak gören biriyle yapmam. O kondoma para vermez, cimri biri.
Soran+1 yılDoğru sevince ve benim gibi aptal olunca böyle oluyor.
+1 yılTatlim zevk senin verende sensin kimsenin o.. demey hakkı yok hamile kalma ihtimalin yok eğer sevgilin kötü bakıyorsa yol ver buda bir tecrübe oldu sende
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet, kötü bir tecrübe oldu, yolu da verdim. o altta yorum yapan ergen kızımız kimbilir ne haltlar yiyor baksana engellemiş beni bir de, korkak. Ben en çok namusluyum diye geçinenlerden korkarım.
- +1 yıl
anal tecrrübesi bir bayan için zordur özellikle erkeğin hiç tecrübesi yoksa cidden bir bayan için zor olur özellikle bir bayan anal için vajınadan çok analı hazırlanmalı benim bir lafım vardır analda onalsa öpüp koklayıp emeceksin
Soran+1 yılNe öpüp koklaması adam, çatır çatır girdi. Yağa para mı vericek o cimri.
- +1 yıl
ya olurmu önce dil ucuyla yalıyacak kalçayı ayırıp yalarkende hafif parmaklıyacakki sende zevke geleceksin en 30 dakika yaladıktan sonra kremle masaj yaparak yumutacak sonra sen domalacaksın ve yavasca aletin kafası içine girince santim santin ilerleyecek ve bir eliyle klitorisini okşuyacak bak nasıl zevkten kıvranıyorsun
Soran+1 yılO 5 dk da halletti işini. Sonra da evnden gitmem için can attı, anası basmasın diye.
- +1 yıl
ya geç onu anası basmayın diyeymiş ben ailem evdeyken içerde kız arkadasımal seks yaptım en az bir saat hemde analdan en az iki kez boşalmıştı kız
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdet gününe kaç gün vardı öncelikle ilişki olduğu zaman?
05 Yorumla
Soran+1 yıl8gün sonra adet olmam lazım, o anal olayı da bir hafta önce oldu. Adet döngüm 21gün.
- +1 yıl
sonuçta bazı şeyler daha sormak lazım konuyla ilgili.
Soran+1 yılO da tırstı salak kalafı, ben tuvalete yıkamaya gidince iyice yıkadın mı diye sordu bide.
- +1 yıl
yıkamak spermleri öldürür. vajinan açılmış mıydı ama o önemli?
Soran+1 yılBakireyim, dudakları açılmışmıydı diye mi soruyorsun?
+1 yılNiye yaptın vs vs gibi yorum yapanlar kedi ciğer mevzusu boşver.
1 ihtimal var ama gebe kalman çok zor.01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım kalmam.
O şekilde hamile kalma ihtimalin piyangodan milyoner olma ihtimalin gibi
00 Yorumla
+1 yılya boşversene kızım kolay kolay hamile kalmassın korkma çok istiyosan doğum kontrol hapı kullan :D
00 YorumlaHamile kalma ihtimalin çok az. Adet gününü beklemeden eczaneden test yaptır bence.
00 Yorumla- 00 Yorumla
hafif kadın olarak bakması onun kabalığı ayrıca daha dikkatli davranmalıydı
02 Yorumla
Soran+1 yılKondom almaya para verecek biri değil, cimri.
sd.keepcalm-o-matic.co.uk/.../...se-yanacaksin.png
Zina var, evli değilsiniz, üstüne ters ilişki haram.
Kısacası lanetlendin, vip bileti de aldın.04 Yorumla
Soran+1 yılSen de rahip filansın galiba, namus madalyanı bilaare takarım
Soran+1 yılSenin gibi hca kesilen manyaklara cvb vermem bile lütuf.
- +1 yıl
Ben tamamen anal ilişkiye karşıyım ve bunu kız arkadaşıma ya da eşime yapmam. Ayrıca bakirim, ve enlenmeden cinsellik düşünen bir insan değilim. Onurunu kırdırmamak senin, elinde zorla sana tecavüz etmedi ya, sen isteyerek yaptırdın. Ve kendi onurunu mahvettin. Kusura bakma, ama aptalsın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar öyle bir olasılık. Çok çok az ihtimal de değil
20 Yorumla
+1 yılVajinanın içine boşalmadıktan sonra bi'şey olmaz anal zaten arkadan yapılıyor bildiğim endişe edilecek bi'şey yok tereddüt varsa bir hap al belli eder
00 Yorumla
+1 yılBazende peçeteden kendi inkanlarıyla sıçrayıp hamile bırakıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAbarttın bence.
- +1 yıl
Dışarıda 3 sn sonra ölüyor
Kanka burada boyle bir sey sorarsan cevaplarda boyle olur yani
03 Yorumla
Soran+1 yılMillet gibi vajinadan. ikti beni nişanlıyım başkasıyla diktireyim mi kaç para diye soranlar var okudun mu?
Soran+1 yılAynen öyle, ama maşallah namuslu rolünü çok güzel yapıyorlar. Sana sitem etmedim zaten, o saçma yorumları yapanlara sitemim.
+1 yılyaparken girmekte zorlandı mı? zorlanmadıysa başkalarıyla da yaptığını düşünmüştür
01 Yorumla
Soran+1 yılzorlandı, ben de acıdan kıvrandım, ter boşandı resmen acıdan.
+1 yılgeçmiş olsun herkes namuslu kesilmiş burdan bişey dersek yanlış olur kusura kalma
04 Yorumla- +1 yıl
arada hiçbirşey yokken böyle biriyle nasıl böyle bir hata yaptın peki
Soran+1 yılSeviyordum. ama çektiğim korku ve vicdan azabı yetti bana.
- +1 yıl
hım anladım da soğumuzsun adamdan aslın da sevmiyormuşsun
şimdi aranızda bişey var mı sevgi yani?
Soran+1 yılAramızda ne olabilir bu saatten sonra, tabi ki hiç bir şey.
+1 yılertesi gün yut bebeğim ya :S:S hafif değilsin ama seni hak edenle yaşa...
04 Yorumla
Soran+1 yılBundan sonra analın A sını yapmam, vajinadan da kocamla yaparım, yaşadığım korku ve vicdan azabı yetti bana.
- +1 yıl
oyy canım bnmmm :) tövbe et bebeğim yaa..
Soran+1 yılistediğini düşün.
- +1 yıl
ne düşündüm ki:S:S:S
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende öyle bakarım sen yaparken bunları düşünmedinmi sırk erkeğin zevki için yapan insana ne denir?
06 Yorumla
Soran+1 yılAdamı hiç suçu yok yani. Ben zincirledim kafasına da silah dayadım anal yapalım diye adam da yaptı, hay Allahım.
Cevap sahibi+1 yıladamın bunu yapması karaktersizlik ama sen istemeseydin yapamazdı öyle demğilmi?
sana sialah zoruylamı yaptırdı sanki yapıp yapıp da adama suc atma 1. suclu sensin
Soran+1 yılBen minyon tipli zayıf biriyim, sen kadınlar tecavüze nasıl uğruyor sanıyorsun acaba, adam ben acıdan kıvranırken kollarımı nasıl sıktı biliyor musun, kendini benim yerime koy. Adam benim iki katım güçlü ve kaslı, o duruda sıkıyorsa sen kıpırda.
Soran+1 yılBen zaten namusuluk taslamıyorum en altta yorum yapan o... pu gibi. Hatalıysam kabul ediyorum.
Cevap sahibi+1 yıltecavüz varsa şikayet edersin kendimi senin yerine koydum ve o eve gitmem tamammı zorla soymadı ya
Cevap sahibi+1 yılkim len o
+1 yıl7 saniye de varamaz, bişi olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım.
8 cm ilerlemedi ise sıkıntı yok bayan (>‿◠)✌
04 Yorumla
Soran+1 yılvajinaya girmedi anal diyorum, ne 8cm si.
Soran+1 yılanaldan yapınca akmıyor mu kardeş.
neden hep yanlış insanlarla yatarsınız.
15 Yorumla
Soran+1 yılok yaydan çıktı.
Soran+1 yılUmarım, bu arada namusluluk ayakları yapmıyorum millet gibi. Ne olduysa anlattım sorumda.
Soran+1 yılUmarım böyle bir pislikle bir daha karşılaşmam.
+1 yılBi' kereden bişey olmaz :s. s
00 YorumlaO erkekten ayril senin icin daha hayirli
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence bı daha boyle okuzlere domalma artık
04 Yorumla
Soran+1 yılondan sonra olmadı zaten ama bir kere ok yaydan çıktı.
Cevap sahibi+1 yılbaskasınadamı yapıcan yoksa bıraktınmı
Soran+1 yılkimseyle yapmayacağım, bu korku ve vicdan azabı bana yetti.
Cevap sahibi+1 yılanladım ıyı dusunmussun bence dogru bır karar
+1 yılBu şekilde risk barındırıyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet risk var farkındayım. Umarım olmaz.
- +1 yıl
72 saat geçmediyse her ihtimale karşı ertesi g7n hapı iç derim.
Soran+1 yılbir hafta geçti
- +1 yıl
O halde şans umarim yaninda olur.
Soran+1 yılİnşallah.
+1 yılkalmazsın, oha bu arada
04 Yorumla
Soran+1 yılBaşka anal seçeneği var mı nasıl oha.
- +1 yıl
hak yolu varken poh yoluna karşıyım.
Soran+1 yılBen de karşıyım ama, bakire olduğum için başına kalırım korkusuyla sevgilim anal istedi, bir daha düşman başına, bu korkuyu ve vicdan azabını yaşayamıcam. Allah da kimseye yaşatmasın. Götçülerin de...
- +1 yıl
ıykk iğrendim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılzor bir ihtimal ama olmaz anlamına gelmiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir şey duydum ve tırstım, adet olacağım günü iple çekiyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılöküzünü iyi secen inek görmedim ben henüz :)))
02 Yorumla
Soran+1 yılAman bu yaşta bu zeka, baştan öküz olduğunu anlasaydın yanına yaklaşmazdım zaten, anlayınca da iş işten geçmişti.
- +1 yıl
geçmiş olsun artık yenisine kısmet
zor ama insanları tanı bence
03 Yorumla
Soran+1 yılTanıdığımı sanıyordum, yanılmışım.
Soran+1 yılBen bu yaşıma kadar hep bundan kaybettim, iyi niyetimden. Değerimi bildiler sanki.
bakire olup olmamana göre değişir riski
04 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim, bu yüzden anal istedi, başına kalırım diye korktu i*ne.
Soran+1 yılSevdiğim için o da bunu kullandı.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenden korkulur düşman başına
06 Yorumla
Soran+1 yılBenden niye korkulsun, isteyen adamdı, onun hiç mi suçu yok.
Cevap sahibi+1 yılçok enteresan bir tarif olmuş ben bekar biriyim şimdiye kadar böyle bir ihtiyaç durtüsü olmadı sen bu tür bir talep istediklerinde karşılıyomusun ne diyetiyeyim
Soran+1 yılBenim dürtüm değildi adam istedi, sevgilimdi, bakireyim başına kalırım diye anal istedi, ben de aptal sanki kıymete bindim kabul ettim de.
Cevap sahibi+1 yılbüyük ihtimalle pişman olacaksın sendeki şu tarifi duyunca erkek olarak ben korktum ya
Soran+1 yılSen neden korktun.
Cevap sahibi+1 yılşimdi evlen den bir bayanın kötü psikolojik durumun içinde bırakmak boş değil o tür bir talepte bulunmakta yakışmaz bize allah yardımcın olsun
+1 yılİhtimal var test yaptir
02 Yorumla
Soran+1 yılAdet olmazsam yaptıracağım.
- +1 yıl
Öyle durumlarda hemen ertesi gün hapı kullan hiç şüpheye yer bırakma aklında bulunsun
Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. yok ebesinin nikahı :)
00 Yorumla
+1 yılevet var tabi , aşk olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnkansizliklari konusuyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılBos ver odun erkek cok
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir başlık atmissin ki bosaldim okurken mk
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyine boşaldın yaaa.
- +1 yıl
Pantolon gömlek kravat
Gizli Üye(30-35)+1 yılKal anki ne olacak :)
03 Yorumla
Soran+1 yılyaa ne güzel kalayım da ayvayı yiyeyim.
Cevap sahibi+1 yılEvlenirsiniz ne güzel :)
Soran+1 yılO evlenmez, beni zorla kürtaja zorlar.
- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılrahat ol bişey olmaz...
00 Yorumla
+1 yılbirşey olmaz korkma sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhahaha :D Benimle de anal yapsana :D
03 Yorumla
Soran+1 yılSen git...
Cevap sahibi+1 yılUruspum benim
Soran+1 yılsen de erkek orospum benim.
İnşallah hamilesin
01 Yorumla
Soran+1 yılAdet oldum canim. igrenc duan kabul olmadi. cok pis yureklisiniz.
Gizli Üye(36-45)1 yılAcıyor mu hala?
00 Yorumla
+1 yılolur hayırlı olsun
00 Yorumla
+1 yılihtimali var ama az
00 YorumlaHersey olabilir
011 Yorumla
Soran+1 yılYüz kere yapmışım gibi yorum yapmasanız keşke, bir kere yaptım o yarmanın ısrarı sonucu, yaptığıma yapacağıma pişman oldum
Soran+1 yılVicdan azabından ve korkudan mahfolmuş durumdayım:(
Soran+1 yılYok sağ olasın, maşallah herkes ne namusluymuş burada milletin yaptığı yorumlara bak ya. Allah bilir yemedikleri halt yok, bana namusluluk taslıyorlar.
Soran+1 yılSağol düşünmen yeter. O adamdan uzağım artık.
Soran+1 yılpsikolojim altüst, umarım düzelirim. Güzel dileklerin için sağ ol.
+1 yılvardır...
00 Yorumla
+1 yılE yaniii
00 Yorumla
+1 yılyok olmaz bırsey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen doktorum
09 Yorumla
Soran+1 yıleminim
Cevap sahibi+1 yıl:) kizim olan olmuş zevk aldin mi bari
Soran+1 yılalmadım acı çektim, adam zevk aldı.
Soran+1 yılAnaldan kadın zevk almaz bence.
Cevap sahibi+1 yılNe yani ben kadina dokundugumda bile zevk aliyo.. o zaman niye verdin ki?
Soran+1 yılSevdiğim için verdim, gördüm günümü.
Cevap sahibi+1 yılSeven erkek sevgili verse bile yapmaz ki biliyosun di mi?
Soran+1 yılÖğrenmiş oldum. Aşk insanı hakikaten aptallaştırıyor.
Cevap sahibi+1 yılSevdigimiz kizi opmeye kiyamiyoruz birde arkadan mi sokucaz:) bu da sana ders olsun canim:)
- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat