Diyelim bu kadın evlenmiş boşanmış
nasıl bir yol izlemeliyiz ve eşinizle falan görüşüyor.
nasıl bir yol izlemeliyiz ve eşinizle falan görüşüyor.
Şeref yoksunuz diyeceğim içim soğumayacak. Onursuz, gurursuz, haysiyetsiz birisiniz diyeceğim yine içim soğumayacak. Sizi annesiz peydahlamış diyeceğim, o hanım nasıl biridir bilemediğim için, validenizin şahsına hakaret beni üzecek yine içim soğumayacak.
Lakin nasıl bir yatakta var oldunuz, nasıl bir ahlakla yetiştirildiniz, nasıl böyle pişkin, aymaz, ar damarı çatlamış bir insan haline geldiniz.
Halbuki size Eşrefi Mahluk denmişti, siz Eşeki Mahluk olmaktan dahi öteye gitmiş siniz.
Allah size kadınlık eden o hanıma sabır ve hal ihsan etsin.
Kim bilir sizin gibi ar damarı çatlamış, ahlaksız bir adama ne hallerde hizmet ediyor, sizi memnun etmeye çalışıyordur, önünüze yemek koymak için, gece yatağınızı ısıtmak için ne çabalar içindedir. Yazıklar olsun sizin İnsanlığınıza.
Cok iyi yazmisin icimdekileri boyleleri olsun
sen ne diyon birini bile okumadım neden biliyormusun karaktersizin önde gidenisin neden mi
ayanaya bakınca kendini görür insan kendinden bahsetmişsin ve iğrençsin?
Cehaletin senin aymazlığının, çatlamış ar damarının ve pişkin halinin kılıfı.
Daha iki kelimeyi bir araya getiremeden, ne demen gerektiğini dahi bilemeden, birde utanmadan kendini savunmaya kalmaz mısın.
Eşek gibi okudun yazdıklarımı, okudun lakin o cahil ve iğrenç güruhun pişkince kapladı benliğini, yitirdin İnsanlık onurunu. Çırpınıyorsun, hemde bir çıyan gibi, sağa sola bakıyor ve kaçacak bir delik arıyorsun. Çünkü sen o bakılmasını istediğin aynaya her baktığında, o kokuşmuş güruhu görüyorsun.
Nazım Hikmet ne hoş demiş sana bak.
Midye gibi kapalı, rahat. Ve sönmüş bir yanardağ ağzı gibi korkunçsun, kardeşim. Bir değil, beş değil, yüz milyonlarlasın maalesef.
Duygusal davran eşinle aranda sorun var gibi davran ilgi göster biraz iltifat et ama ayarlı olsun zaten iyi kötü biraz sana bakıyorsa fark edersin eğer sana ilğisi varsa belli eder zaten sonra ince ince dert ortağı hesabı yürü elde edersin
Esinizle gorusuyor derken? Yakin arkadasi gibi mi mesela? Soruyu tam anlamadim ama soyle soyleyeyim. Bu biraz basta duygusal tatmini saglamakla baslar. Cok uzerine gitme. Onu dinle ve guven ver. Biraz da cekiciysen gerisi gelir. Ona iyi bir deneyim yasatirsan baglanir ve daha da ister
Siz hangi türden, nasıl bir cahilsiniz böyle, adam evli evli, eşinin de görüştüğü bayan arkadaşını yatağa atmak diliyor, buna mı yol yordam gösteriyorsunuz?
Teşekkürler tanışmak ve uzun uzun tartışmak isterdim seninle sakıncası yoksa
tecrube konusuyor :)
Soruyu anlamadim @Alenbedros
senin eşinide yatağa atmanın yollarını arıyorlardır şimdi karaktersiz
nasıl birkiiliğin var bilemem bilmeden dediğin o kelimeleri cahilliğine sayıyorum
s lann şerefsiz
tbr ederim canım :)
wowww sert bir cevap
Cevap
15Cevap
Ben bu sitenin kizlarina hayranimya hepsi profesyonel seks uzmani gibi herseyi yasamislar cigir acmislar enistesiyle yatan grup yapan eve erkek alan ne ararsan var ama gizli numaradan arayip konusamiyolarmis utanirmis enistenle yatarken utanmadin benle konusurkenmi utancanhepsi tirt:))
iyi bir konuya değinmişsin
Bu adımları takip edersen olacak bak. Bir kartonun iki yanından ipler geçirip "bensapıkım" yazıp boynundan sarkıtacaksın. Tipine çok hoş bir karizma katacaktır eminim.
Git ne halt yiyeceksen ye yiyeceğin haltı millete mi soruyorsun yaşından başından utanmadan ne gereksiz birisisin sen
eoist
Ne dersen de kabulum değil gereksizin tekisin bu yaşa gelmişsin öğrenmedin mi hala nasıl yapacağını seni gibi ahlakı düşük adam bunu en iyi bilenler hatta özel dersini verecek seviyede olmalıdır nasıl oldu da beceremeyip milletten görüş bekliyorsun kadınları yatağa atmanın yollarıymış Hey Allahım ya senin bir kuşa bile verecek tavsiyen yok boş yaşıyorsun neyse şikayet ediyorum sorunu bilgin olsun
Yatağı kadının üzerine at
Daha etkili.
:)) süper fikir sonrayatağın üstüne çıkmasını bekleyim
üste çıkınca birleşme olur mu ki?
:) :)
gül gibi karınız varken elin orspusna bakiyinuz ya emin olun karinizada bakan vqrdir
Evliyken böyle bir niyetin var ise bence hiç niyetlenme. Sıkıntı büyük olur uğraşamazsın. Riske girme bence.
aklınızı fikrinizi başka yerlere yoğunlaştırsanız. Boş beleş fikirleri de al git hadi.
kıskandın mı sana bakan yok diye
neyi kıskanıcam ya?
:) :)
Penisiyle düşünen irade yoksunu ıslatılıp kamyonun önüne bağlayıp tur attırılmalı sana :D
okadar iddalısın yani
Eşini aldatma hele eşinle görüşen biriyle asla aldatma gün olur mutlaka çıkar ortaya
Karını iyi tanırsın sen biz senin karını nasıl yatağa atabiliriz?
benim le yatıyor o zaten sıkıntı yok
Henüz şerefim o kadar düşmedi. Bilemiycem
Bilemicem o kadar karaktersiz degilim.
esine atlatsında bosanın.
Al kucağına at yatağa :D
vuuuu oakadar
Cok zor kolay gelsin
Neden zor zor tatlıdır işte ondan
Tut ve at maayykk
Nasıl yani ya söylerse
Şimdi senin çocukların var hemi sana baba diyen.
evli barklı adamsın, karaktersiz herif
Önce diceksin ben serefsizim karaktereisim
ee sonra
Snde seref namuz olsa böle dusunmezsin.. Snn esinde benimle yatsa?
işte bu kadarlık adamsın
Sende o kadar adamsın baskasinin karisina bqkiosun insallah snn karınıda baskası yapar.
YÜRÜ kim tutar seni anlamadan dinlemeden ver coşkuyu
Yaparlar yaparlar snn eşinide yaparlar yapsınlarda... Belkide sen yaptiriosun
töbe estfdfh
büyüde gel
Dayaaaa
Nasıl dayayım :)
Arkadan fortla iste
ben ön arka istiyorum
Yap napiyosan iste anaaaa
işte nasıl yapcaz o işi kafam orda karışıyo öğretsene
eferim @Sınırsız
Çok faydalı soru