Yapmayanlarda varmidir?
Birde kac yasindan beri basladiniz :)
Birde kac yasindan beri basladiniz :)
15 yaşında başladım.
Bir türlü gelmiyordu.
Hep mahalle çocuklarının konuşmalarına özenerek oldu.
Bir gün kaset dinliyordum erotik o çok hoşuma gitmişti, kendimden geçtim, içimden sıcacık lezzetli bir şey çıktı bir baktım ilk spermlerim gelmişti ne mutlu olmuştum.
Aynı yıl da cinsel deneyimimi yaşamıştım :D
orta okul 7 de falan sanırım o günden beri bu hale geldim :) https://i.hizliresim.com/22bmV0.jpg :D
Cok komik
tamam bu halde değilim ama sağ kolda güç var ama solda yok bu hissi veriyor bana :)
Kesin erkenden başlamışlardır 17 geç bile sayılabilir.
Cevap
29Cevap
17 de milli olmayan kaldımı diye sorsaydın bari :) 17 yaşında okuldaki kızların eline veriyorduk oynasınlar baksınlar diye :) 17 den sonra 31 çekmemeye başladım şahsen :)
Yapmazsan uykuda kendi geliyor yapmama gibi bir durum yok herkes yapar bu erkegin bir ihtiyaci genel olarakta baslama yasi 13-14 dur.
Yaninkizlarda olmayabilir ama erkeklerde yoktur yapmiyorsa bir anormallik vardir zaten
Mesela ne anormalligi
Niye onlar cekmiyomu
Oda igrenc bsey :(
12 13 yaşında felandım ben ilk boşaldığımda :D çok heycanlanmıştım ya erkek oldum diye büyümüş hissi felan :D
Görüleceği üzere 4 ay 30 gün çeker 7 ay ise 31 gün çeker. Şubat ayı ise normalde 28 gün çeker ama eğer o yıl 4′ün katı ise 29 gün çeker. Erkek 31 cekmis cok mu
bence az vardır...
onun haricinde artık yeni nesil onu da kız arkadaşlarına yaptıryo...
sistem çöktü...
17 den önce de çekiliyor ablası seni keklemişler :D
Biliyorum cekildigini
yapmayan da var mıdır bilemedim..
13 14 yaşındayken başlamıştım bir ara katil oluyorum die bıraktım sonra tekrar başladım kendi çocuğumu öldürüyorum diye :)
Azıcık kibar soraydın iyiydi. Utandım böyle diyince
Sence orta okulda aleti kalkıyo adamın sorduğun soruya bak sende aynı yaşta başladın işte
yapmayan var ama cok cok mulayım kısıler hanı boyle sarıklı gezenler var ya
12-13 yaşında başladım ozmanlar gelmıordu kuru kuru iyiyidi şimdi mübarek oluk oluk :D
Sen kaç yaşında yaptın ilk mastübasyon, u.
ne 17si be ben ilkokuldayken duvarlar bembeyazdı
ne kadar meraklısınız 31 e..
Ne 31'i
12. Yaşımda yastık zikmeye başladım
Sadece onla kalsa 32-33 ...
14 yaşında milli olan var canım 😊😊
14 mu canim 8 yasinda amcam saolsun milli olmaya goturdu millet 9 demi uyuyodu amcam o gazino senin bu gazino benim gzdiriyodu simdi adimiz zamparaya cikti :)
Belli zaten 9 yaşında ki bir cocuk milli mi olur muş yok artık o ne anlasın atma
o konuda master bile yapmıştır :)
15 yaşımda başladım seviyeli bir ilişkimiz var
Ergenlik 16 da girmiştim 18 e kadar yapmamistim 😅
evet
çekmemişse yaşamıyordur
12 de başladım asılmaya
ben 14 yasımda basladım 31 cekmeye :)
bende ilkokulun duvarları bembeyazdı
Sende Denemelisin :)
O iş 17 ye kalmaz
17 geç değil mi
Yani geç oldugundan dolayi ypmayan kaldi mi diye sordum