Lezbiyen teklifi aldım?

universteden kantinde tanıstıgım bir kız arkadas edindim. evlerimizde yakın beraber gideriz hep çıkışta. ben ona kankam diye hitap ediyodum oda bana aşkım hayatım canım diye. normalde kız arkadaslarda birbirine aşkım der samimiyetten bende bunu böyle algıladım. kız hiç belli etmiyodu bana karşı olan hoşlantısını. otobuste filan giderken hep önümde duruyo ağzımın içine gircek gibi. sonra hep erkeklerden tiksindiğinden falan bahsediyodu erkekler iğrenc diyodu eski sevgilisi ayağnı yalarmış bunun sonra sakso hakkında filan konusunu acarmıs buna boyle seyler anlatıyo bana o kadar iğreniyorum ki erkeklerden falan diyo. sonra bir gun sabah durakta karsılastık okula beraber gittik otobusten inince karşıdan karşıya geçerken elimi tuttu hiç aklımdan bile geçmemişti bu niyeti.. sonra okula gittik kantinde oturuyoduk kıyafetin cok guzelmiş filan dedi saol dedim sana hersey yakısıyo falan iltifat etti. sonra derse girdik mola verdik. sen kaç sudyen giyiyosun panpa dedi 80 dedim iyimiş bende 85 dedi seninkiler iri mi dedi biraz dedim gulumsedi konu bitti. sonra gece evde ödev yapıyodum whatsaptan mesajlasıyoruz bir andan. bu bana birden bire açıldı. dediği tek şey şu: bugun elini tutarken cok tuhaf oldum...' şok oldum nasıl yani dedim. ayperi senden hoşlanıyorum biliyorum imkansız ayıp bişey ama gizlide olsa hayatımı yaşamak istiyorum denemek istiyorum bu duyguyu dedi * git dedim küfür ettim kodumun lezosu diyip engelledim. çok sinirlendim bunu kimseye söylemedim söyleyemezdim.. o gunden sonra hiç muhattap olmadık ama ne zaman beni gorse bakıyo. herkes soruyo neden küstünüz siz cok iyi kankaydınız filan. cevap veremiyorum.. boşver diyip geciştiriyorum.. o da boşverin diyodur heralde sonucta bu bir rezillik kime anlatabilir ki... sizce napmalıyım onu kırdıgım için üzünüm onla arkadas olarak cok mutluydum ama kankam dediğim yavsak cıktı. bu durumu hep yasadım ama ilk defa bir kızdan gördüm bir yandan komik geliyo bir yandan uzucu.. onun benden hoşlanmasını nasıl bitirebilirim? tekrar kanki olmamız mümkün mü? aranızda eşcinsel ya da cevrenizde escinsel var mı hiç? kimseyede anlatamıyorum cok utanc verici..
Güncellemeler
+1 yıl
kızla barıştık beni öpmek istedi şok oldum geri cekildim napmalıyım?
Lezbiyen teklifi aldım?