Biraz uzun ama herkesin görüşünü bekliyorum.. Önceden çok temiz iyi biriydim. Mahallede tabir caizse süt çocuğu derlerdi. Biraz büyüdüm bir kıza aşık oldum gözlerine tutuldum 7 yıl onu bekledim onu beklerken tek yaptığım kötü şey arada bira içmekti. Onu beklerken ne bir başkasına baktım ne birşey. Sonra onunla çıkmaya başladık 3 yıl kadar sürdü.Başladı ama ilişkiye bak ilk 8 ay elini bile tutmadım,Tek öptüğüm yeri ''Alnı'' Helalim der ordan öperdim sadece.Ben bu sürede Cumalara gidiyordum şükrediyordum sürekli,Onunla çıkmaya başladıktan sonra ben yine hiç bir kıza bakmadım onu aldatmadım hep onu istedim hep onu sevdim. Hep onu istedim derken Cinsellik anlamında hiç bir zaman birşeyimiz olmadı. Hiç bir özel gününü boş geçmedim,arada ufak süprizler yaptım ne biliyim onun mutlu olması için herşeyi yaptım. Onun adı çıkmasın diye 4 ay buluşamadığımız oluyordu Bilirsiniz mahalle ortamlarını. Ben aşkından divane haldeyken sınava girdik ben kazanamadım o kazandı ve gitti üzerinden 4 ay geçtikten sonra ayrıldı. O gitti ve ben sorgulamaya başladım Millet sevgilisi ile onu bunu yaşıyor aldatıyor ediyor ama mutlu bense sadece seviyorum ben mutsuzum. Ya dedim Allah neden böyle sonra vurdum kendimi içkiye her gün içiyorum artık ayrılalı 5 ay oldu boş geçmiyorum. Her günde Allah'a olan inancım azalıyor neden bana böyle yazdı diye. Artık Ezan okunurken müzik sesini kısmıyorum. Cenabet bile geziyorum artık. Ben temiz biriydim ne yaptımda bana böyle birşey yaşattı ? Neden yani o kadar pis insan varken neden ben bu duruma düştüm ? Ne oldu şimdi o da hayata küsmüş durumda bende. Kim kazandı bu Temiz masum ilişkide ?
Güncellemeler
+1 yıl
Yok mu benimle aynı kafadan biri
Güncellemeler
+1 yıl
Yok mu akıl verecek biri
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler