Dun taksimde bir barda tanımadığım birkac erkekle dans ettim ama baya yakin mesafede kucak dansi bile denilebilir...iyi dans ederim o yüzden bircok kişi baktı izledi böyle birisine yorumunuz ne olurdu ? pantolon bluz spor ayakkabi gittim hani oyle ozenmedim de acik bir sey de cok yoktu biraz dekolte sadece.Biriside seni istiyorum dedi sonrasinda bir tur versene dedi bu da tam olarak ne demek ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin dediğin dans güney amerikada aile içinde bile yapılır adı da perreo'dur.
ben şahsen bunu yapmam tanımadığım biriyle. tamam anlık zevk uçacağız da bedenim o kadar ucuz mu herkesle paylaşayım? bunu bir erkek olarak söylüyorum istediğinizi söyleyin. seks hakkında a'dan z'ye her şeyi bilirim 10'dan fazla sevgilim oldu sadece 1 tanesiyle seviştim. istediğiniz gibi eleştirebilirsiniz, sadece mükemmeli aradım ama bulamadım. neyse konu o değil. bırak bu işleri diyecek konumda değilim senin hayatın ama daha seçici ol bence. yarın bir gün çocuğun olmayacak mı, bunlar aklına hiç gelmeyecek mi. dediğim gibi, sen bilirsin senin hayatın.03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın hayatimda ilk defa oldu pişman olmam gerekli bence ama olamıyorum dun gerçekten om gibiydim ama ani yaşadım zevk aldim o yüzden cok da sorun etmiyorum
Cevap sahibi+1 yıltabi zevkli olacak, olmaması mümkün mü. hepimizin başına geliyor bazı şeyler, biliyoruz az çok nedir ne değildir. böyle şeylere devam edersen bir kaç yıl sonra hiç ummadığın yerlerde bulabilirsin kendini. biraz düşün derim, kendine iyi bak.
Soran+1 yılYa ilk oldu bir daha olacagini sanmiyorum umuyorum yani. Kendine iyi bakk
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTanımadığın adamalrla dans ettin ve biride gelip bir tur versene dedi?
Sen de bunu soruyorsun tam olarak ne demek istedi diye?
Himm şöyle demek oluyor bir tur binmek. Sen yorulduysan birazda ben geçeyim direksiyona bana kucak dansi yapsin dayasın sürtsün vs.
Yani canı çekmiş belli ki bir tutam istemiş016 Yorumla
Soran+1 yılYok anladim da o formalite soruydu asil sorum böyle birisibe yorumun ne olurdu
- +1 yıl
Böyle birisine derken kendini mi kast ediyorsun?
Soran+1 yılEvett
- +1 yıl
Clubber girl diye düşünürdüm senin için.
Soran+1 yılHicte öyle değilim ama noldu dün anlamadim
- +1 yıl
işte yapcak bişe yok. ee geceyi nasil noktaldin tam bir clubber girl gibi mi?
Soran+1 yılHayır hatta gece boyunca cogunlukla takıldığim cocuk opuyodu bunu da istemedim nedense sadece dans edesim kendi zevklerimi yerine getiresim vardi bir sey olmadı yani sakin sakin evimize döndük
- +1 yıl
Sen tek gitmedin mi yani oraya?
Soran+1 yıl2 arkadaşım daha vardi
- +1 yıl
işte o 2 arkdan birimiydi o danslari figürleri sergilediğni diyorum :D
Soran+1 yılHatır hic tanımadığım kisilerdi
- +1 yıl
Puhaahaha valla iyiyimiş adamların mk koymuşsun resmen :D
Soran+1 yılAhahhahah aynen amacima ulaştım :DD
- +1 yıl
Amacına ulaştiysan ne mutlu sana, ama dikkat et her zamn bu kadar şansli olamzsin, bir gecede o dans etiklerin amacına ulaşıverirlerse görüsün :D
Soran+1 yılNasil olcak o ben istemezsem ve zateb tek de gitmiyorum ki hiçbir zaman
- +1 yıl
Artik orasini bilemem😎
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen git adamların kucağında kucak dansı yap sonrada sana bir tur versene dediler ve sen bunu anlamadın öylemi kucak dansı yapmayı biliyorsun ama
03 Yorumla
Soran+1 yılYa o an ne istediysem onu yaptim onun ne anlama geldiğini de biliyorum ama niye o tarz soylenis biçimini kullandi bunu anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılkibar yönden demiş sana ondan o tarzı kullanmıştır
Soran+1 yılAa öyle mi diyorsun
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
43Cevap
+1 yılkucak dansından sonra yorum ne olabılırdıkı baska yanı ıstenıcek bı hatunsan eger o gceyı bıtırmek ıstemezdım senınle beraber devm ederdım geceye olurmu nedersın
013 Yorumla
Soran+1 yılBiriyle baya devam ettik hatta opucekti ki son anda geri çektim kendimi
Soran+1 yılBurdan sor neden gizli olayim yoksa
- +1 yıl
aranıosun sanırım sen sabah sabah soru sordun yorumlarına bakıyorum böle kız olsa napardnız napardnıız neler yapılmazdıkı sen tahmın et bakalım fake degılsen eger hakıkaten motorsn sen yanı ok gızlıye saklanıp bukadar azıcana cık oraya gorelım bakalım nesın ne degılsın
Soran+1 yılBu sorunun fake mi olur be ne saçmalık...
Soran+1 yılMotor derken *
- +1 yıl
motorum olurmusu bıtur bıneyım sna
Soran+1 yılDegilim *
- +1 yıl
ok tatlım ozaman bara gıdelım orda dans edelım beraber
Soran+1 yılYakisikliysan olur agahahag
Soran+1 yılGüzelim de öyle biri değilim :)
- +1 yıl
nsı bırı degılsın canım
Soran+1 yılDün farkli birisiydim yani ne diyim
- +1 yıl
gelde konusalım ıstee
Gece müsaitsen sana bunebilirmiyim demiş
hatta bincem üzerine vurcam kirbaci demiş
bu gece s3vişlimmi demiş
daha ne diyelim :))010 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi de varmis hatta ayni mekanda nasil böyle bir sey isteyebilir ki biri?
Soran+1 yılKucak dansi degil be...
Soran+1 yılKucak dansi gibi dedim. Ya ciddi misin?
Soran+1 yılO zaman diğerini düşünemiyorum
Soran+1 yılNeyse bu şekilde iyi dans eden kiz için dusuncen nedir
Dans edelim demiş ortamına göre yani sevişmek istemiş artık sen hangi anlam çıkarmak istiyorsan çıkar genelde argo bir kelime :)
013 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi vardi ama neden böyle bir sey istedi ki benden
- +1 yıl
Fark etmez ki sevgilisi olmuş olmamış para varsa rahatlık bedava gibi bişey bazı insanlar için dünya zevkten ibaret sen ne istediğin ne düşündüğün değil onun ne istediğiyle alakalı biz bunlara halk arasında dünya ukalanın etrafında dönüyor diyoruz çok çabuk harcarlar parayı da insanı da hadi kolay gelsin dansta bide dans sevişmenin diğer adıdır söyliyim
Soran+1 yılYok artik nasil yani?
Soran+1 yılDans =sevisme bunu acar misin
Soran+1 yılSeks severim ama yapmam herkesle öpüşmem ile zor tanimadigimla ama o anima bagli dun sadece dans edip karşılıklı zevk alalim istedim ve seksi gelmis olabilir dansimda
- +1 yıl
Ben ne diyorum en başından beri bir dans eden kız varsa orta delice tek başına ya da partnerli fark etmez seks ister ben buradayım diye bağırır resmen bende 5 sene önce kendim edindiğim bilgilerin toplarak anladım sen seks istiyorsun ama istediğin kişiyle merak etme herkes anlamaz :)))))))
Soran+1 yılNe istedigiki bilmiyorum bile anlik zevkler hoşuma gidiyor sadece:)
Soran+1 yılAnladım şimdi :D
Soran+1 yılAhahahhaaghaa
+1 yılBir kac erkkle dans edip ve bir değil bir kac erkkle bide ustune ustluk kucak dansi gibi bir dans ile ve de masumiyet katip birazcik dekolte vardi diyen zeka kupunun bunu bilmemesi cok garip :)
113 Yorumla
Soran+1 yılAhahgahah biliyorum tabiki ama özellikle vurgulatmak istedigimden soruyorum hem asil soru bunu diyen kisinin sevgilidi oldugu halde böyle bir seyi neden istiyor olabileceği ve boyke dans eden ki hakkindaki dusunceler
- +1 yıl
Hala soruyor musun halaaaaaa :) asama surtunmussun dunta ahiret bacimsin mi diyecekti. Zaten zavalli bunu bildigi icin bir tur demis , ikinci turu testten sonra isteyecektir :D
- +1 yıl
Duzeltme= adama , dünya
Soran+1 yılO adamla dans etmedim bile karsi masada oturuyordu
Soran+1 yılBasit basit konuşmayalım bizde biliyoruz burada da sorduk baska bir sey çıkar diye @AdamSmith
Soran+1 yılBir turdaki anlam o mu
- +1 yıl
Aklima baska bisey gelmiyor. Uzayli goren masum koyluyum ben :)
Soran+1 yılNe tatlı yaaa
- +1 yıl
Kadin oyle bir canlidir ki masumu cani- oluyu diriltebilir adami o karanlikta nasil hipnotize ettin hayret , guldur guldurdeki sevket gibi agzinin salyalari akmus masanin altina ve arksdlarina kedke benim olsa demeklede kalmamis birak sevgilisini 7 ceddini unutmus bir halde tur demis. Biraz daha nazik olabilirdi odun _
Soran+1 yılYa aynen söylenis sekli cok kabaydi
- +1 yıl
Ha bıde nazık soyleseydı :D
Soran+1 yılSöyleyebilirdi bence
ben mi olsaydım? o erkekleri tanımadığını anlarsam önüme çeker direkt binerdim sana :))
02 Yorumla
Soran+1 yılYoktu allahtan senin gibileri :D
+1 yıladam açık açık istemiş işte :) tamam olur deseydin soruyu başka biçimde sorardın sanırım :)
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki böyle dans eden biri icin yorumun ne olurdu
- +1 yıl
kucak dansı yapıyorsan yollusun tabi sözümüz meclisten dışarı olur 2 sevgili arasındaysa başka yorum olurdu ama tanımadıgın bir erkekle ise yollu demek düşer :)
Soran+1 yılAnliyorum :)
- +1 yıl
fazla yollanma çıkartamazsın içinden... hadi iyi geceler...
+1 yılArabayla mi gittin belki arabanla bir tur atayim diyodur :D hahahah
11 Yorumla- +1 yıl
Araba gibi kizsa binelim demisler iki turlayalim filan
Tur dediğine göre grup yapalım bir tur dön hepimize ver bir kere demiş
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya bir tur derken tam olarak ne demek istedi tek basinaydi
+1 yılbir tur versene nedir * ya nerden buluyorsunuz boyle erkekleri
110 Yorumla
Soran+1 yılDemi ya nasil bir soylenis seklidir
- +1 yıl
İsin garibi bu adamlarin bir tur versene diyip her seferinde tur atabilmesi galiba biraz öküz olmak lazim
Soran+1 yılSevgilisi de vardi ayni mekanda nasil bir insandir ya
- +1 yıl
Buda sevgilisinin garipliği :) klübe tek olarak gitmende ayri bir cesaret canım
Soran+1 yıl2 arkadaşim daha vardi
- +1 yıl
Bayan? erkek?
Soran+1 yılIkiside bayandi
- +1 yıl
Bni de gotursenize kizlar :)
Soran+1 yılAhahhahahah bu pazar cikiyoruz gell
- +1 yıl
Olur nereyee :)
+1 yılSana bir tür binebilirmiyim demiş :))
Anlayacağınız dilden sana çakmak istemiş09 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Boş buldu kaymak istedi
Zaten bardakci çoğu erkeklerin amacı kız düşürmektir
Soran+1 yılSevgilisi vardi yalnız bunu diyen kisinin
- +1 yıl
O zaman ya grup istemişidir ya da
bir tur dans :)) - +1 yıl
Belki sevgilisi onu mutlu edemiyordur
Soran+1 yılBilmiyorum bende anlayamadim iste
- +1 yıl
Senin tepkin ne oldu
Soran+1 yılHayır dedim sadece sonra küfür falan etcekttim de bu utanir gibi oldu cok sey yapmadim birden öyle bir sey duyunca bende sasirdim zaten ne dicegimi bilemedim
- +1 yıl
Anladım :))
- Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılMilletin içinde tanımadığın insanlarla kucak Dansı yap utanma burada gizli Kullanıcı hadi ordan
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahhahah ben gizli takilmayi severim :D
- +1 yıl
Gelde beraber takılalım bakalım kucak Dansı nasıl yapılır sana göstereyim
+1 yılOrspu, basit kız, yollu, kaşar, her gece başka kucakta vs vs
02 Yorumla
Soran+1 yılAbartma bence
- +1 yıl
İster inan ister inanma senin gibiler erkeklerin gözünde budur.
sevgilisi dediğin kişi belki damsız girilmiyor diye girdiği bir hatun olabilir.. ve gelmiş bu soruyu ciddi ciddi soruyosun garip gerçekten :)
04 Yorumla
Soran+1 yılOpusmusler sarilmislar baya sevgiliymis yani de hatta kiz bir ara bayılır gibi oldu benimle konuştuğunu görünce bu yine yanimiza geliyor o durumda bile değişik insanlar var... asil soru bu sekikde dans eden biri için yorumun ne bu:)
Soran+1 yılDemi büyük ihtimal dedigin gibi bir seydir
1 tur binmek istemiş, gayet açık şekilde de söylemiş :)
011 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi de vardi ama hatta kiz sonradan gördü bizi konusurken merdivenden düştü falan
Soran+1 yılNasil insanlar var ya
Soran+1 yılEvet farkındayım zaten pisman olmak ve olmamak arasındaki ince cizginin uzerindeyim
Soran+1 yılCok kotu bir seymis gibi yaklasmayalim lütfen :)
Soran+1 yılArada gereki hayatta her seyi yasicaksin bence ilk ve sondu umarım son olur yani istemem bir daha olsun ama bu zevki tekrar yasamak isteyebilirim maleseg
Soran+1 yılBakalim hayırlısı
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen adamları ereksiyona uğrat s. klerinin dikilmesini sağla adamların ver demesini ne istediğini anlama :D aptal a yatma bacım :D çakmak istemiş sana
02 Yorumla
Soran+1 yılYa asil soru o değil zaten öyle dans eden biri için düşüncen ne olurdu ve sevgilisi olan biri niye böyle bir sey ister ki
Cevap sahibi+1 yılsevgiliside geniş mesheplidir grup fantezileri vardır sevgilisine kız sunmayı sevıyordur
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılCok iyi dans eďiyon die bacaklari falan istiyodur bir tur dans edip vercem demis
10 Yorumla Gel seni becerim demek yani seninle yatmak grup olarak
05 Yorumla
Soran+1 yılGrup mu
Soran+1 yılŞaşırdım öylesine
Soran+1 yılEvet :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılyatmak istemiş senle bir tur bir gece yani bu kadar açık
011 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden böyle bir dey istemis olabilir ki sevgilisi de varmis sonradan ogrendik ayni mekandaymis o da
Cevap sahibi+1 yılseni istemiş beğenmiş poponu göğüslerini veya herhangi bir yerin onun çok hoşuna gitmiş belkide bir gece aldatacaktı onu demek ki
Soran+1 yılVay be ne insanlar var
Cevap sahibi+1 yılöyle tabi çok var dikkat et kendine anlaşılan güzel kızsın bir o kadarda saf iki dakikada anlamadım bunu yanlış anlama beni lütfen
Soran+1 yılYok yok sorun değil evet bazi konularda saflik var
Cevap sahibi+1 yıldikkat et bu yüzden üzülme sonra
Cevap sahibi+1 yılsonuçta bir özgecan vakası olsun istemeyiz kötü bir benzetme ama malesef yapacak insanlar tükenmedi dışarda
Soran+1 yılKötü bir benzetme oldu cidden gece gece . Allah korusun
Cevap sahibi+1 yılAllah korusun tabi de üzgünüm birden aklıma geldi ama sen dikkat et kendine Allah zaten korur
Soran+1 yılTeşekkürler bir daha olmaz bence hevesimi aldim gibi yani inşallah olmaz
Cevap sahibi+1 yılgüvenilir insalar vardır ama çok az birine bir kere güven ikinci kez asla güvenme ikinci kereye şansın kalırsa tabi lütfen olmasın :)
Ge seni bir mikem demis
31 Yorumla- +1 yıl
Kimisi veriyor ama
+1 yılAnlamamazlıktan gelmekte zirvesin :D
11 Yorumla
Soran+1 yılAhahhahahah huyum kurusun :D
Xper loading demek :D sfsdfs
32 Yorumla
Soran+1 yılNe basit düşünceli insanlarsiniz xper nedir * başka isimiz mi yok
Bir vuruş kaç kuruş asdf
30 Yorumlagel bineyim demıs sana :Dd
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle bir sey demis olabilir peki
- +1 yıl
motormusun yoksa sen gızz motorlamı gıttın oraya hnmmmm anlasıldııııı :)))
yok mübarek ben bu tür yerlere gitmiyorum :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ahhahgasgh
Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı. Anlamadın yani baya baya?
07 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ona hayir dedim de bu sekilde yakin mesafe dans eden birisine yorumyorumun ne olurdu
Soran+1 yılPavyon mu kaldi
Soran+1 yılGüzelmiş. Bende cok gitmem gitsemde dans etnem dün yurek yedim galiba...
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılBöyle kezbanları toplumdan ihraç etmek lazım
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden kezban dedin
- +1 yıl
Taksimde kucak dansı yapıp bir tur binmenin anlamını burada aradığın için. Adam senden bisikletine binmeyi istemiyor tahmin etmişsindir heralde
Soran+1 yılAsil soru o degil zaten böyle dans eden biri için yorumun nedie ve bunu isteyen adamin sevgilisinin olusu
- +1 yıl
Kucak dansı yapan için yorumum gecenin uzun olacağı, iyi giyinip kendi halinde dans eden için yorumum eğlenmeye geldiği ve akşam o yorgunlukla sıcak bir duştan sonra yatağında mışıl mışıl uyuyacağı.
Soran+1 yılIyi giyinmekten kastın?
- +1 yıl
Güzel bir gece kıyafeti yani uygun aksesuar takı ve ayakkabı kombinasyonu
Soran+1 yılBende ultra açık giymis bir kizla kiyasliyosun sandik
- +1 yıl
Hayır, oraya eğlenmek için gitmiş bir hanımefendiden bahsediyorum. Ultra açık giyinenlerin çoğu sabahı yabancı bir yastıkla karşılar
Soran+1 yılTamam öyle birine benimde yorumum o olurdu zaten
Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Sence bir mantığı yok mu adam bna ver demiş
023 Yorumla
Soran+1 yılYa adam neden böyle bir sey demis olabilir ki
Soran+1 yılKucak dansi tam denmez ama yakin mesafe cok yakin hemde iki kisiyle yaptim birisiyke daha fazla
Soran+1 yılHayir bu goz goze geldigim baska biri ama surekli baktı yani görmüştür onlarla dans ederken
Soran+1 yılHayırrr, sallama derken?
Soran+1 yılKalcami ve kollarimi iyi kullanırım
Soran+1 yılDegilim ama dün öyle bir izlenim yaratmis olabilirim ben hayir dedikten sonra utandi baya zaten
Soran+1 yılYoo , dun icmedim bile
Soran+1 yılDer misin
Soran+1 yılIki tarafta hatali olurdu bence
Soran+1 yılAnlasilcak bir sey yok ki ortada
Soran+1 yılbu ne şimdi
Tüh ya yanlış mekana gitmişiz. ss :p
013 Yorumla
Soran+1 yılNerdeydiniz siz :)
Soran+1 yılNasil bilmiyosun be:))
Soran+1 yılDun disardaydim ben
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılOvdo sop dolo cokorlordo sono...
Soran+1 yılÖyle cevaba böyle cevao
Soran+1 yılNeyse artik
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimle bir gecelik beraber olur musun? demiş
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. ben anlamam oyle seylerden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Sazan avı abazaları toplamaca demek.
00 Yorumla
+1 yılbisiklete bir tut bineyim demiş
00 Yorumla
+1 yılNe demek istemiş acaba :)
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden bu şekilde söylemiş olabilir
- +1 yıl
Ergenlik işte ;)
Soran+1 yılRuhu ergenmis demek ki :D
- +1 yıl
Bilemem olgunlarla aran nasıl ama ergenler fazla kasar ;)
Soran+1 yılOlgun severim:D
- +1 yıl
Belli olgun sevmen ;)
+1 yılEe sen naptın bir tur vedinmi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
İyi yapmışın
bir kere ver demiş işte şaka sorusumu bu
01 Yorumla
Soran+1 yılHii anladim
+1 yılbir posta atmak istemiş sana :D
00 Yorumlaseni istemişş... ben bile istedim :D
03 Yorumla
Soran+1 yılSen neden istedin :D
Soran+1 yılHimm anladım :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılvaoooaawww ateşli kafhpee :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldetay olarak bide benimkine otursun kardes aglıyo. tassklarım agrıyo kaç gündür mala vuramadım. bir boşalaır rahatlarım demiş
Soran+1 yılSevgilisi vardi ama neden böyle bir sey istedi ki benden
At gibi kızsın demekki adam binmek istemis :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. İyi paçalamamış lar vaybe istanbulkız oyyyy
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok güzel soru sormuş ama sende iş yok
07 Yorumla
Soran+1 yılAhahhahah nasil anladın :D
Cevap sahibi+1 yılKendimi o çocuğun yerine koydum :)
Soran+1 yılNasil yani :D
Cevap sahibi+1 yılEtkilenmiş ki sana öyle demiş. Ne hissettin öyle deyince
Soran+1 yılBir sey hissetmedim anlik gelistigi icin
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ama yorumlarına göre sanki hoşuna gitmiş gibi öyle mi
Soran+1 yılHayirr
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana çakabilir miyim hanım apla demek :P
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam biliyorum da bunun baska soylenis bicimi yok mu
Cevap sahibi+1 yılHerif hem kibarca, Hem espirili olarak dolambaçlı söylemiş.
Benimle yatar mısın dese daha mı hoşuna giderdi?
+1 yılıstemısler senınle yatmak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseni becermek istemiş
00 Yorumlaxper akışı demek :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbiskrem versem alırmısın diyo.
00 Yorumlaahahaha :)
011 Yorumla
Soran+1 yılNeden güldün :D
Soran+1 yılAnladim anladım
Soran+1 yılBöyle dans eden birisi icin yorumun ne
Soran+1 yılAsil soru oudu zaten baslik hatali
Soran+1 yılNesi iyi :D
Soran+1 yılO anki ruh halime bagli artik :D
Resmen seks istemiş.
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında