Sevgilinizi ya da eşinizi canınız seks istediğinde nasıl çağırırsınız,istediğinizi belli edersiniz,kullandığınız özel kelimeler var mı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl- hayatım sana bir iyi birde kötü haberim var.
+ nedir?
- kötü haber acilen sevişmemiz lazım.(hafiften sokulma hareketleri)
+ ya saçmalama geceler çuvala mı girdi. biri falan gelir şimdi dur yapma.
- bak valla 15 dakkaya biticek işim gız.
+ ya oha tatlım manyak mısın? bu arada iyi haber ne?
- her bir dakikasından keyif alacaksın...
+ yaaaa :)53 Yorumla
Soran+1 yılçok ilginç, gıcırdayan yatak çok komik oluyor, ben üst kattakiler ne zaman yapıyor anlıyorum mesela, kadın da iliyor, acıdan mı zevkten mi bilemicem artık:9))
Soran+1 yılinliyor
Cevap sahibi+1 yılallah kabul etsin demek lazım :)
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Güvenli olduğunu söylerim :))
www.encanlihaber.com/.../...cabd77c45e89f8d846.png41 Yorumla- +1 yıl
Yaa gece gece hunharcaaa guluyorummm :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKucağına oturup pijaması üzerinden okşarım, kulağına da elinden gelenin en iyisini göstermeni istiyorum derim :d
61 Yorumla
Soran+1 yılDoğru gurur yapar ve en iyi performansı sergiler. Gaza getirmek mantıklı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili olduda evlendik hey Allahm ya ne garip sorular var
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet garip koca da yok sevgili de.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
39Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılçağırma kısmı kişiye göre değişir ancak partneri soyup her yerinden dudaklarını ıslatarak iç gıcıklayıcı bir şekilde yavaş yavaş öptüğünde onu içime sok diyenleri gördüm ve bu durumda kadının yalvarmasından alınan haz fazla olması sebebiyle kendimi tutup keyfini çıkarıp canım istediğinde onunla. ikişmek paha biçilemez
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDavranışlarımla belli ederim ona pek masumane olmayan şekilde sarılırım ve onu yemek istediğimi söylerim , o da beni doyurmak için önüme ne koyarsa artık :) buarada evlilik dışı ilişkiye bende karşıyım...
114 Yorumla
Soran+1 yılÖnüne ne koyarsa mı? Sen ne koyucan onu doyurmak için:)))))
Cevap sahibi+1 yılRuhumu ve bedenimi ortaya koyarım :) nasıl ama?
Soran+1 yılÇok romantiksin, aynı yaş grubuna dahil olduğumuz çok belli oluyor:-))
Cevap sahibi+1 yılBurcumun özelliklerini taşıyorum :)
Cevap sahibi+1 yılHeey
Soran+1 yılBurcun ne bu arada, tahmin edeyim boğa mı?
Cevap sahibi+1 yılBalina :)
Soran+1 yılBalık yani:) Tombul balık galiba:))
Cevap sahibi+1 yılHahahaha yoksa Köpek Balığı mı deseydim :P tabi ki hem duygusal oluruz hemde çok romantik :) ama balık burcundakilerin kötü bir özelliği de vardır o da Fırtınalı havalarda dalgalar hırçınlaşınca denizin derinliklerine doğru kaçmalarıdır , yani bildiğin kaypaktırlar ;)
Cevap sahibi+1 yılSiz de akrepsiniz sanırım :)
Soran+1 yılEvet kaypak olabiliyorlar, ben boğa burcuyum. Artık azgın boğa olma kıvamına geldim.
Cevap sahibi+1 yılBen Cherokee kabilesinden istenmeyen tüy , Sen de pontiachlardan azgın boğa olmalısın :)
Cevap sahibi+1 yılOrdamısın?
Cevap sahibi+1 yılIpini koparıp gitmiş...
+1 yılArkasından sarılır, boynunu ıslak ıslak öperek tahrik ederim önce. Ellerimle sarılıp göğüslerini okşarım, zaten kendisini bırskıyorsa tamamdır. Durr yapmaa, şimdi olmazz, derse yapacak birşey yok 💤
32 Yorumla
Soran+1 yılBen olsam naza çekerdim dur yapma derdim ama isterdim de.
- +1 yıl
Zaten o öyle dediği halde devam ediyordum 😊
Ama baktım gerçekten istemiyor, kırmazdım.
Güzel Sozler Söyleyerek Öpmeye Baslarim Arkası Gelir Herhalde, Yok Derse de Yapacak Bir Sey Yok Arkamızı Döner Uyuruz
032 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle yapmazsınız, kızarak arkanızı döner uyursunuz.
Soran+1 yılAçık soru sorayım da önüne gelen asılsın.
Soran+1 yılSözle çağırmazdım, babydoll giyerdim, yanına otururdum ve saçlarıyla oynar öperdim. Hrhalde bu durumda kayıtsız kalmazdı diye düşünüyorum.
Soran+1 yılNormalde babydoll a kimse evin içinde dolaşmayacağına göre, babydoll giydiysem anlar zaten:))))
Soran+1 yıltodaperfeita.com.br/.../baby-doll.jpg buna bayıldım, transparan olmalı bence.
Soran+1 yılAlta da tanga olacak tabi, arkamı dönerim önünden geçerim:)) Kucağına otururum. Kayıtsız kalırsa da artık sorun var demektir.
Soran+1 yılEvde giymedim, sevgilimin evinde giydim, giymez olaydım. Hayvan gibiydi, oral yaptık sadece, üstüme boşaldı iki kere. Kalçalarımı tokatladı memelerimi ısırdı, bir daha da olmadı zaten.
Soran+1 yılşu an o pislik herif aklıma geldi.
Soran+1 yılYazdım özelden.
Soran+1 yılRica ederim.
Soran+1 yılSen de mi gizli yaptın kendini, ne engelemsi yaa, rüya mı görüyorsun?
+1 yılEğer evliysem: eşimi baştan çıkarırım. Kolaysa dursun karşımda dicem ama dayanamaz.
40 YorumlaKonusmaya ihtiyac yok icraata gec bence istedigini belli etcek syler soleme yap daha etkili
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun da ya karşı tarafın o gün başı ağrıyorsa, popomu yırtsam nafile:-))
Soran+1 yılHe he doğru vallahi.
+1 yılhal hareketlerimden anlar sevişmek isterim zaten. Genel olarak hayatım diye çağırıyorum :)
12 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşında hayatım diye mi çağırıyorsun, ilginç. Bence aşkitom diyorsundur:)
- +1 yıl
o kadar çocuksu olduğum söylenemez. hayatım canım bebeğim meleğim olabilir aşkitom ne la
+1 yılben istediğimde ıslık çalıyorum... o istediğinde canım sen ıslık mı çaldın diyye yanıma galiyor :D
31 Yorumla
Soran+1 yılAman ne komik.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk önce arkadan sarilip boynundan öperim derim yorulursun bırak su işleri :) boynunda öperm yüzünü bana doğru döndürürm öpüsuruz bir sure ayaklarıni dolar belime masada yaparz veya yatağa tasirm sevisirz oyle devam eder ^ω^
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok fazla p*rno izliyorsun galiba, masada mı?
Cevap sahibi+1 yılNeden olmasın çok izlemiyorm ayda 3 kere insan sevgilisini hissettip arzuladktn snra yerin bir önemi yk
Soran+1 yılDoğru ben de canım nerede isterse istek geldi mi mast yaparım.
Cevap sahibi+1 yılesin çok şanslı demekki arzulara direnmek olmaz en iyisi birakmk gerek ama hoşlandığın biri ile yaptgnda bambaşka oluyo onun kokusunu hissediyo insan saçlarınin yüzüne vuruşu ttenine dokunmak öpmek yaparken sarılmk çok güzel olurdu.
Soran+1 yılEşim yok ki, bekarım, meraktan sordum soruyu. Yareme tuz bastın. kocam olsa mast mı yaparım.
Cevap sahibi+1 yılÜzgünüm yasini görmedgm için söyledim Eminimki harika birisindr zevk almayı biliyorsn mast da güzel :)
Cinsel Yaşam konusunda 726 cevap paylaştı. ben açık konuşmayı severim en güzel tatlı dilimle anlatırım
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun gel. ikişişek mi?
Cinsel Yaşam konusunda 916 cevap paylaştı. benım sevgilim böyle birşey dese yol verırım adf.
ben eğlenılcek adam değilim asdf05 Yorumla
Soran+1 yılSen nasıl çağırırsın dı soru, erkek nasıl çağırır?
Soran+1 yılO zaman elinle 31 çekersin hayatın boyunca:))
sarılırım boynundan koklar seni çok özlemişim der öpmeye başlarım boynundan harikasın sen derim öüpüp koklamaya devam ederim :)
126 Yorumla
Soran+1 yılKadın isterse bunları da söylemene ve yapmana gerek kalmaz:-)
Soran+1 yılDoğru kadın istese de istiyorum demez zaten, erkekten duymak ister.
Soran+1 yılVe çoğu da şımarmaya başlıyor, havalara giriyor
Soran+1 yılDoğru vallahi, bir manitam vardı eskiden, hayvan gibi öpüşüyordu, ısırıyordu o ne ya insan biraz nazik olur.
Soran+1 yılErkek istettirmeli kadına, ondan sonra bak kadın bak nasıl veriyor.
- +1 yıl
aynen öyle sonra bakalım sen karşılayabilecek misin onu düşün değil mi :) ama işte marifet onu başarmakta ön sevişme bir sanat resmen ve oo ilk zaman ki hissettirdiklerin ellerinden tut çokgüzelsin de biraz öp saçlarına dokun gözlerinin içine bak belinden sar yumuşak yumuşak öp :)
Soran+1 yılBenim hayalim ön sevime yavaş ilerisi sert olmalı, karanlık bir oda ya da gözlerimi bağlasın , ellerimi kelepçelesin:))
Soran+1 yılJartiyer ve tanga giyerdim kesin, tangayı yana çekerdi, kelepçeledikten sonra:-))
Soran+1 yılKalırdı hayvan gibi yırtacak değil ya, çıkartır alt tarafı:))))9
Soran+1 yılNe yapabilir, kelepçeler gözlerimi bağlar, tangayı yana çeker yalamaya başlar, sonra benim ağzıma verir herhalde, sonra kalkınca da vajinama verir:)))))
Soran+1 yılNiye deliresin yahu
Soran+1 yılYetenekliyse doyurur.
Soran+1 yılDoğru bak , ben baştan çıkarma konusunda yetenekliyim de keşfeden yok. Evlenmeye bir tarafları yemiyor erkeklerin. beni biri yeterince uyarsın azdırsın, çığırımdan çıkarım, ne isterse yaparım.
- +1 yıl
ona şüphe yok zaten şurda iki dakika da istetiyorsun kendini daha görmeden :) ee önce seni romantik iyi birisini bulmalısın o zman önce seni kollarına alıp sevmeli saçlarını okşamalı sonra boynundan öpmeli kollarına dokunmalı harikasın bayılıyorsum sana demeli gözlerinin içine bakıp yavaşça dudaklarından öpmeli seni koklamalı yavaşça öpmeli elini beline dolamalı öpüşmeyi yumuşakça başlatmalı sonra dokunuşlarıyla vücudunu tahrik etmeli yavaşça bacaklarına doğru inmeli falan filan :))
Soran+1 yılYani, ama nerede hanzo var onlar denk geliyor.
+1 yılsevgilimle yapmam hem sanki evlendikte o iş kaldı zaten belli olur o iş kelimelerle değil
010 Yorumla
Soran+1 yılYani evlenecek insan var da biz mi evlenmedik.
- +1 yıl
Siz evlenmediniz tabi adam seciyonuz hep
Soran+1 yılHeee siz kız seçmiyonuz sanki
- +1 yıl
Ben secmiyom siz daha cok seciyonuz tipiydi parasiydi
Soran+1 yılSen nefes alsın yeter diyosun her halde, hadi ordaan. Sevgilin yoksa benim bir şerife ninem var komşu tanıştırayım mı, nefes alıyor henüz şükür. hatta filinta gibi, atmaca gibi koşuyor, hiperaktiflik de var biraz ninem de, uçurur seni valla:)))9
- +1 yıl
sen alay et secmiyoz dediysek sizin gibi parası olsun 180 boy oılsun göğüsleri olsun bilmem ne olsun demiyoz siz parası olcak yakısıklı olcak kaslı olcak boylu poslu olcak doğuda köy ağası var o özelliklerde
zengin onu alın şu söylediklerinle bile secici oldugunu belli ediyosun
Soran+1 yılDelinin zoruna bak gül gibi Şerifemi beğenmedi.
- +1 yıl
bizim arkadaşında ninesi var hemde zengin sen gec dalganı bakalım beyaz atlı prens diye 35e gelirsin
Soran+1 yılulan bir espri yaptım içine ettin.
- +1 yıl
haha benim espri yapmadıgımı ne biliyosun :DD
Sevgili bulduk ya da evlendikte. Cinsellik için çağırma, tarzımızı belirliyoruz :D
15 Yorumla
Soran+1 yılDoğru vallahi, adam gibi adam da yok kadın gibi kadında. çıkar dünyası, kimsenin evlenmeye. öt yemiyor. Herkes ucuza kapatmaya bakıyor olayı. Erkeklerin çoğu bedavadan çakma derdinde, kadınların çoğu da erkeklerin parasını yeme derdinde. Yalan diyen, en büyük yalanı söyler.
Soran+1 yıl@Haylazx35 , yanılıyor olmayı çok isterdim ama doğru, sevgilimle bu yüzden ayrıldım, hem evlenmeyeceğim dedi hem de seks derdindeydi.
kelimelerle değil hareketlerimle belli ediyorum..
böylesi daha etkili..00 YorumlaSevgilime ; ben senin varya taa @$=;:^*£&€_%=××@$^() ₩... deyince o anlıyor hemen
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet anlıyor ve reddediyordur kesin.
Soran+1 yılBen senin var yaaa... Yıldız Tilbe nin br şarkısı vardı böyle.
Her zaman hazırım sıkıntı değil ilk ben sokulurum zaten
00 Yorumla
+1 yıltutar kolundan kucağıma çekerim. Dışarıdaysak taciz ederim dokunarak.
02 Yorumla
Soran+1 yılDışarıda tehlikeli yapma bence:))
- +1 yıl
Heyecan daha güzel değil mi? :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekarım ama evlenirsem direk dudaklarına yapışırım galiba :-P
00 Yorumla- Kiz gel hele gel bak burada ne var..
02 Yorumla
Soran+1 yılO da bilmiyordu ne olduğunu.
Yaa sen bir gelsene buraya şeklinde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarsimdaysa bisey demem bakislarimdan anlar telefondan cagircaksam tenini cok ozledim sevgilim derim
00 YorumlaGel kızım gel gel gel.
09 Yorumla
Soran+1 yılGel gel gel güzelim, gel hiç acımayacak mı dersin:)))))
Soran+1 yılTarkan şarkısının sözleri bunlar:))
Soran+1 yılTarkan az değil tabi, fazla hatta:))
Soran+1 yılTarkan taşşşş doğru:))
Soran+1 yılKonserlerine de gittim çok kere, bomba adam yaa, sesi zaten on numara, e bir de fazlasıyla seksi.
+1 yılMutfakta arkadan dayarım.
05 Yorumla
Soran+1 yılBak bu iyi ben bulaşık yıkarken arkama dayasa hoşuma gider:))
- +1 yıl
o hareketi yaptığı anda belini tut arkası gelir ;)
Soran+1 yılKocayı bulsak yapıcaz da adam mı kaldı:((
- +1 yıl
Evlilik konularını bilemem, karışmam da. Ben evliliğe karşıt yanayım efenim :)
Soran+1 yılAferin
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeceligimi giyer kucagina otururum o anlar
04 Yorumla
Soran+1 yılBu kızlarda da kucağa oturma fantezisi var galiba:))
Cevap sahibi+1 yılSürtünme amacli iyi oluyo :D
Soran+1 yılSürtünme niye hastalık olsun, uyarma amaçlı yapılan bir eylem sadece @maviötesi
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoyunup yatağa girerim o anlar ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yıliki öpücük atarrdım şife bu :) olurdu
00 Yorumla Gel karı seni sikim biraz :D
00 Yorumlaİki bakış atarm o anlar zaten: D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkuyruk sallarım knk
Gulyabani ^^00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇamaşırları makineye atalım mı? :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşını şeyıme yaslıyorum oralla baslıyor o
01 Yorumla
Soran+1 yılHee eminim öyledir:)
- Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılKadınım
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok romantiksin.
- +1 yıl
Söylemesi ayıp öyleyimdir
- Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılOlsa bilirdin.
- +1 yıl
zeki şey
+1 yılİslik çalayrum
02 Yorumla
Soran+1 yılıslık mı, ben olsam ıslığa gelmem.
- +1 yıl
Öyle bir gelirsin ki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılözele gerek yok;)
01 Yorumla
Soran+1 yılgel yatak mı diyorsun
+1 yılSuyumuz ısındı
02 Yorumla
Soran+1 yıleskidendi o, şimdi su mu ıstıyorlar.
- +1 yıl
Bilmiyorum ki hiç çağırmadım
+1 yılYiyişelim mi:-D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSokuşak mı
04 Yorumla
Soran+1 yılO ne beee.
Cevap sahibi+1 yılSiz anlamazsınız :D
Soran+1 yılo sokuşak diyorsa bu da sikşek diyodur ne dicek başka.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilim yok ki :(
07 Yorumla
Soran+1 yılBenim de yok.
Cevap sahibi+1 yılnasıl idare ediyorsun kendini
Soran+1 yıleller sağ olsun, mast tabi k, en nabıcan elim mahkum.
Cevap sahibi+1 yılsanal denedin mi peki
Cevap sahibi+1 yılyasin da küçük degil nasıl dayanıyorsun
Soran+1 yılsana yapmadım, mast yapıyorum.
Cevap sahibi+1 yıldenemelisin ama gerceginden sonra en zevklisi o ;)
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılBebeğim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEller utansın
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilinizi ya da eşinizi canınız seks istediğinde nasıl çağırırsınız, istediğinizi belli edersiniz, kullandığınız özel kelimeler var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler