Ortalama 29.3 seks partneri ile Avusturya erkekleri dünyanın en "çapkın"ları. (Alıntı )
Dünyanın en çapkın erkekleri hangi ülkede?
Ortalama 29.3 seks partneri ile Avusturya erkekleri dünyanın en "çapkın"ları. (Alıntı )
Erkeğin çapkın olması için kadının da yollu olmasi lazım. Piyasada kadın yoksa erkek ne yapsın.
Dün gece içerken yan masaya göz diktim. Yanlarına anne gelmiş. 30- 40 yaş 3 hatun
Yanlarına 50 55 yaş
eşleşme Tamam 3 e 3 ama anne fazlalık
sonuç DİYEMEDİM YA LAA!
Dediklerinden bişey anlamdim ki 😖
Erkeğin çapkın olması için kadının olmasi lazim.
Bizim ülkede kadın tek dolaşmıyor
akşam tek kadın vardı da biz mi oturmadik yanında
Kadınlar masallah 3 5 kişi. Hepsine birden teklif edemem ya
Kadınlar, az erkeğe firsat verin fırsat
Hiii anlamdim sen kadınların fazla olduğu yere denk gelmişsın. Normalde gece saatinde erkekler daha çok oluyor
Yok herkes yanında erkek kadın vardı
biz girdik yan masa kadındı
ama çok kadın olunca bir de 55 yaşında annr gibi entel bir kadın vardı
yol verdik gittiler
yoksa DUR Giz nere diyecektim:)
Gel de çapkın ol şimdi
kızlar annesiyle geliyo bara yaaa ::((
Ama seni tanimak isterdim!
Bu geceye çok var daha
Yok artık belki erkeğim belki çok kötü biriyim tanımak istermiş. Gözünde gördüklerini tanı bence :))))
Görmek zor mu?
2 dk. Lik is
Böylesiniz iste bir empati kuramoyorsunuz siz kadınlarla hemen asılmalar falan. Açsınız aç @Cebcilerkralı dediği çok doğru. Neyseee
Hem çapkın arıyor
Utanmasa namus timsali kesilecek
Hay Allah yaa capkin arıyor derken? Ya algılama yeteneğin yoksa git evinde otur illa kırdırtma kalbini. Benim namusuma da dil uzatacak son kişisin. Bana ne senden sana ne benden adam ol ya adam çok zor değil ki bu.
İtalya
Türkiye cinsel açlığın afrikası
Doğru diyorsun bir yorumda senden bahsettim ama etiketleyemedim Somali yemeğe aç Türkiye çoğunluk kadına aç
Benden niye bahsettin:)
Açlıktan 😂
Niye ben ne dedimki:)
tamam okudum okudum:):)
Şükürler olsun. Ne anladın? :))
Altta biri özel felan demiş ya görmeden onu :)
Ya 30-40 yaşındaki insalrin algılamasına bak sen ben güya namussuz biriyim burada capkin arıyorum 😂bu zihniyetle biz nereye gidiyoruz anlamakta zorluk çekiyorum 😢
Bilmiyorum hayvanlaşımız insanlar koyun sürüsü gibi düşünüyolar hani o an direk tepeye cıkıp işi halledip iş bitmiş gibi
Vallahı bravo ya sen bir milli eğitime başvuruda bulunsana bazı 30-50 yaş arası danalara ders ver bu konularda çok iyi olur bak yalnız yüksek maaşa bağlasinlar onlarla ugrasmak zordur 😂😂
Yok ben spor antrenörüyüm zor oluyo insanlarla uğraşması:)
Cevap
12Cevap
En capkinini bilmemde en serefsizlerinin geneli bu ulkede
kadınlarda tayland oralar erkeklerdede tip olarak italyadır bizdede zaten bir kız bakınca bizimkiler l*n o kızla çıkıyorum ben diyo olay bu:D
gösterip vermeyen hatunlarımiz oldukca Türk erkeklerinin üzerine tanimam
Yurt disindaki Türkler
nerdeymiş peki
Söyliyecem sabret ;)
sabredemiyorum söyleee:)
Sen bilirsin ;)
peki dünyanın en azgın kızları nerdedir:)
Türkiye olmadığı kesin onuda söylerim bekle :)
beklemekten çatlayacam ama:)
güncele bak
İtalyanlar onlar.
Italyan erkekleri yakışıklı bunu dünya bilyor ama capkin olan Avustralya erkeklerimiş ne yazık ki 😅
Sana da dunaydiinn
Tunaydin ;)
Gambiya'da pembecim
Turkiye
ben varsam türkiye :)
Biraz kaba olacak lakin orası sizi hiç alakadar etmez!!!
Bunu bilmenize sevindim.
en azgınları burada
moğolistan
Türkiye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar